Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez már lazulás...
ráültek az eredményre? ....

😊

a 4. nagyon komoly volt 😛😊😄

ez a Szalai egy állat😄 megmondtam, hogy kell õ a válogatottba jól tolja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
többet ne lõjünk már, mert sajnálom szegény sanmarinot:/

ÚÚÚÚÚRISTEN!!! 😄😄

www.smart-bus.hu

passatgt
aztakurva milyen gól:o

Szalai mekkora gólt lõtt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

[HUN]FaTaL
ú ez mekkora gól, 4-0 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez van, amikor el hiszik, hogy meccsen is tudják azt, amit edzésen!

www.smart-bus.hu

passatgt
Lackónak bicskanyitogató stílusa van amúgy, olyan mint ibrahimovic

[HUN]FaTaL
3-0 😄

LasDen
Dzsudzsák...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

s a kövit ki?

LasDen
most látom...vannak nevek a mezen...érdekes 😄
szalai gólt megmondtam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megy ez, Szalai GÓÓÓL

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

[HUN]FaTaL
2-0 😊

passatgt
remélem lõ egy gólt sanmarino, megérdemelnék sztem, meg úgy sajnálom õket😊

REALista
ez gyors volt...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

[HUN]FaTaL
GÓÓÓL! 😊

[HUN]FaTaL
igen

passatgt
ajajj, nagyon összekacsintott a két partjelzõ, ebbõl gond lesz érzem😄

én sajna melóban vagyok, de majd keresek streamet, hátha lesz mûködõ

passatgt
adja

Punker
sport1 adja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
Szalai 2x, Dzsudzsák, Koman

[HUN]FaTaL
4-1, de jó lenne egy 5-0 😄

Tippek ma estére?
Szerintem 4-0-ra nyerünk

Zsolti9014
A magyar válogatottban én magyarokat szeretnék látni. Nikolics még rendben, édesanyja magyar. Alves esetében nem tudok ilyen szálakról.

Amúgy nekem Vanczák kivételével tetszik a kezdõcsapat, azért ha megnézzük, a két csatár mellett van még 3 támadó szellemû játékos, attól hogy San Marino az ellenfél, nem muszáj 8 csatárt berakni, amikor 2-vel se játszottunk túl gyakran. Különben is: egy csatár is elég lehet, ha van rendes kiszolgálás, normális támadójáték. Tehát szerintem nem a csatárok számából kell kiindulni. A játékot meg majd meglátjuk. Persze nem mondom, hogy nem örülnék ha stabilan legalább 2 csatárral játszanánk, de nem ettõl támadófoci a támadófoci. Persze nem is az elõzõ néhány meccsen látottaktól. 😊

Amúgy különbözõ fórumokon megint Király Gabit akarják eltávolítani, de nem értem miért: Fülöpnél jobb, Bogdán meg Gulácsi rutintalan még, alig van felnõtt bajnokijuk, közülük Bogdán mostanában kapott lehetõséget a PL-ben, az igaz. Összességében szerintem nagyon jók õk is, de azért Király az eddigi két selejtezõn + az angolok ellen is inkább a csapat legjobbja volt, minthogy negatív irányban kilógott volna.

Hajrá Magyarország!

Sanyibá meg nagyon vakmerõ!!!

2, azaz kettõ támadóval lépünk fel! Ez nem semmi, ez ám a betyárvirtus. S ugye lenyilatkozta Sanyibá, hogy már bárki ellen lépünk pályára, csoda ha gyõzünk, ezt a San Murinnyó elleni meccs elõtt mondta!! Akkor most cél az X, vagy csoda ha hazai pályán nyerünk egy ilyen csapat ellen. Mi lesz ha még ennél "kicsibbek" mernek lenni?

Annyira kedvet kaptam kimenni egy ilyen meccsre.. vagy TV?
Mert hogy abba a Puskásba tették a meccset aminek a környékén az összes létesítményben (Papp csarnok, Syma, stb: pl 100éves a 100 tagú cigány zenekar -megj: õk lovarik s jobban gyûlölik a beás és oláh cigányokat mint a legnagyobb hoolok, de érdekes) full házas rendezvény lesz, s az igen okos magasan képzett városrendezõk úgy alakították ki a környéket, hogy a parkolási lehetõségrõl nem gondoskodtak. S rendet tett az MLSZ -ahogy szokott -> maradnak a szurkoló verõ secusok is, csak a Puskásban lesz a meccs 😛

Szóval így egybe vetve -> TVpower, odahaza vagy kocsmi
de csak szubjektív, optimista vélemény, hogy még 2-3 ezer nézõ elõtt is be kell darálni San Murinnyót, 2-1 végülis reális, de bízom a kiütéses 3-0-ban.

S halkan jegyzem meg, hogy remélem most már Dzsudzsák is aljot valamit a válogatottban - elismerem a válogatottan posztján a legjobb - de még nem játszott kifejezetten jól, na igen itt másoktól kapja a passzt mint a PSVben, de azért legalább egy Feröer, vagy SanMurinnyó ellen villanhatna már.

[HUN]FaTaL
Remélem kitömjük õket egy ötössel 😄

hedonist
Eleken kívûl nekem ez tetszik, jó lesz ez a paraszt catenaccio ellen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Király - Vermes, Vanczák, Juhász, Laczkó - Elek - Koman, Gera, Dzsudzsák - Rudolf, Szala

hedonist
Alves kva jó lenne😄

Ja az a Szkukalek dolog elég szemétség volt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
Nikolicról nemtudok nyilatkozni, mer nem rémlik hogy játszott a vidiben...de Alves ha megkapja remélem nem tervezik behívni...úgy ahogy rúgdossa a gólokat, de azért nem egy hatalmas tempóban...😄

A zentai születési Nikolics Nemanja, akinek édesanyja magyar, s 2006 óta Magyarországon játszik hamarosan megkapja a magyar állampolgárságot.

Az NS már jelezte, hogy a szintén fehérvári brazil Alves aki már lassan több mint 5 évet húzott le Magyarországon, szintén kérvényezi az állampolgárságot.

Nikolics szerintem megállja a helyét a válogatottban is. S ha még azt vesszük, hogy az MLsz elnök, a miniszterelnökkel és a köztársasági elnökkel együtt a Videoton díszpáholyában ugrált... akkor...

.. azért azt a zöld-fehér csúf történetet sose felejtem amikor Leandró és Szkukalek egyszerre adta be a papírokat az államplgárságért.... a magyar nem kapta meg, a brazil igen... azt nem tudom hogy Szkukalek befért volna a válogatottba....de akkor is... .grrr
+ (Szkukalek a magyarságról)

megjegyzem a '86os, marosludasi Sepsi Lászlónak (FC Temesvár) jobban örülnék.. s méf jó páran is lehetnek...

A gyõriek tudatosan építették be a határontúli magyarokat (Priskin, Sánta, Molnár, Szabó O.), a kaposváriaknak nagyon jó a kapcsolataik a délvidékiekkel (Zenta, Szabadka)(Oláh L., Nagypál, Andruskó, + Kerekes Nagykanizsára került)

Murder3
Játsszon én ne azt mondom.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
akkor is az játszon má, aki a csapata meccseit nem a nézõtérrõl figyeli...😄

Murder3
tök mind1 ez nem a Mainz itt lefogadom nem fog gólokat rúgni...
bár msot San Marino az ellenfél úgyhogy ez most nem lesz igaz,de ha nem san marino lenne akkor tuti az lenne mint moldova ellen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nightwish006
Ott lesz.BTW igen azt mondta egervári, hogy kezdõ lesz Szalai. De remélem, hogy ez nem kizáró ok, hogy Rudolf is kezdjen😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Egervári azt mondta h Szalai kezdeni fog

LasDen
kíváncsi vagyok ki lesz a kezdõ csatár pénteken....Rudolf, aki nem játszik egy meccset sem? vagy Szalai, aki a gólokat rúgja???
valahogy gy érzem Rudolf lesz az....eléggé fasság lenne....

Rockynhooo
nem tudom.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem a Puskásban? :o
Rockynhooo
melyik stadionban lesz San Marino ellen ?

LasDen
azé minimum 3 gólt szeretnék...😄

=)

2011. 10. 11. Eb-selejtezõ Magyarország - Finnország
2011. 09. 06. Eb-selejtezõ Moldova - Magyarország
2011. 09. 02. Eb-selejtezõ Magyarország - Svédország
2011. 06. 07. Eb-selejtezõ San Marino - Magyarország
2011. 03. 29. Eb-selejtezõ Hollandia - Magyarország
2011. 03. 25. Eb-selejtezõ Magyarország - Hollandia
2010. 10. 12. Eb-selejtezõ Finnország - Magyarország
2010. 10. 08. Eb-selejtezõ Magyarország - San Marino
Punker
ja roppant segítõ kész volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rockynhooo
jól megmondtad neki.

amikor kifutnak a pályára és a spori elindítja a mérkõzést nos akkor lesz meccs
Punker
mikor lesz meccs?