Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze. Annyira ért a focihoz mint a csapata kb. A véleménye gyakorlatilag annyit sem ér mint az itt fórumozóké 😊
Hollandia a 3. mi? 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Egy csapat akkor tud így játszani, ha hagyják. Más csapat nem fogja ezt engedni. Ezért nem vagyok elájulva a szép játéktól.
Nem San Marino ellen akarok 8-0 ás meccseket látni, hanem A Finnek ellen 0-1 et!
És azt, hogy végre jegyzett csapatok ellen is olyan szoros meccseket produkáljunk ahol idõnként a mérleg nyelve felénk billen.

<#eljen>

tudom hogy nem brazilok voltak az ellenfelek, s nem is moldávok...

de pl Dzsudzsák most volt a legkreatívabb a válogatottban.

A 4. gól pedig... Szalai 40 méteres emelése... sok klippben benne lesz majd 😛

azért ezt egy komolyabb csapat ellen nem lehet így végigjátszani, nem azért mert a mieink nem tudnák, hanem mert ha nem megye1-es szintû az ellenfél, akkor nem engedik
Gondolom õ is látja ezt... 😊

www.smart-bus.hu

szólj a Sanyi bácsinak, hogy ne változtasson😄 beszélj vele

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

basszus elkéne már kapni egy tõlünk elõbbre való ellenfélt a ranglistán...nos ez a finn válogatott aggok háza tehát azt mondom bûn lenne nem nyerni ellenük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem az eredmény a lényeg, hanem a látott játék! Milyen egyérintõs passzok mentek, milyen kreatív volt a játék...

ebben egyetérzek Zsolt, rég láttam, hogy ilyen szépen egyérintõs passzos játékot toltak volna...tetszett is nagyon alapból a labdatartás és a passz híve vagyok

Pont arra akartam rámutatni, hogy eddig San Marino ellen sem játszottunk így... begyötörtünk pár gólt, azt annyi...

Ezek meg most szét focizták õket, ÉLVEZETBÕL! Mióta vártam már ezt!! 😊

A finnek ellen is így kéne felállni, mert ezekben így bárki ellen benne van a gól... védekezni úgysem tudunk, kár elvenni a kreatív játékosok elõl a helyet... ez így optimális elosztás volt... ( 4-1-3-2 ) ezt kell erõltetni mindenki ellen!

www.smart-bus.hu

ez így van, Szalai, Rudi, Koman, Dzsudzsák, ebben azért volt ötlet, de azért azt nem mondanám, hogy nem számít, ki ellen... a finnek ellen is így kellene felállni, nem beszarva

Ennyi! Nagyon régóta fejben ( önbizalom hiány ) van a gond...

www.smart-bus.hu

passatgt
remélem a finnek ellen is mernek így játszani, mert ez nem ellenfél kérdése, csak el kéne hinni, hogy egy finnt is belehet bõrözni illetve ki lehet cselezni, nem csak egy olasz negyedosztályú játékost

Én komolyan nem tudom mi van veletek! Mikor láttatok utoljára ilyen kombinatív játékot a csapattól? Ellenfél mindegy...

Nem az eredmény a lényeg, hanem a látott játék! Milyen egyérintõs passzok mentek, milyen kreatív volt a játék...

Én ettõl bizony el vagyok ájulva! Nagyon rég élveztem ennyire válogatott meccset... végre azt játszotta a támadó középpályás szekció amit tud!

( Ez nem hurrá optimizmus, hanem ténymegállapítás! )

www.smart-bus.hu

mostmár végre azt szeretném látni, hogy a Svédeket, finneket, Hollandokat elkapnánk akkor lejtenék max örömtáncot és akkor mondhatnánk azt, hogy ez a válogatott mindent megér...lehet nagyok az igényeim, de nem hozott lázba, hogy 8-0 ra nyertünk. Szalai gólja ettõl függetlenül parédás volt, az ilyen meccseken kell önbizalmat szereznie a fiataloknak

LasDen
örülök a gyõzelemnek, de a helyén kezelem a dolgot....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csodák nincsenek! Ekkora különbség van a két csapat között.
Ami üdvözítõ, hogy a csatárok találtak be végre.

Baszod, hogy még ilyenkor is ez a Moriatti szindróma... 😞(

www.smart-bus.hu

LasDen
nah...ezt a 8 gólt elkell rakni a hidegebb napokra, mer nem hiszem, hogy túl sok gólt fogunk rúgni a következõkben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Szegények, még egy tizenegyes is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaplan
8-0 lesz, jól van. Tovább 😄DDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
nem hiszem hogy a Mainz vezetöi olyanok lennének, de ha ilyen eset elõfordulna hogy nemhivatalosan egy ilyen meccs elött kérnek ilyesmit, és azt nem teljesíti a szöv kap, akkor lehet hogy legközelebb pont azon a héten sérül majd meg a játékos amikor menni kéne válogatódni...😊

Murder3
Szalaié a nap gólja😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
perelik a szövetséget és még a végén õk nyernekXD

amúgy simán megoldhatják szivélyesen, 6-0-nál már nem nagy baj vagy hiba lehozni.

Kaplan
Na jól van, nagyon örülök Dzsudzsák góljának. Nagyon megérdemelte, csalódott lett volna ha ma nem lõ gólt! Szép volt!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Micsoda góól! 😄

és? mit tudnak tenni? küldenek egy ejnye-bejnye levelet?
Murder3
Mainzba ez után a meccs után isteníteni fogják majd szalait, még jobban gondolom eddig se szidták😄

Murder3
hivatalosan😄

Láma!
na igen, sanszos hogy fáradtabb, elvégre ö játszik hétröl hétre tétmeccsen😊

LasDen
fiataloké....hagyjuk má ezt...Rudolf nem valami 35 éves vén csataló....tökmindegy, hogy kit hoz le...olyat kipróbálni, amit soha nem fogunk játszani, szintén baromság...😄

nem mindegy, mert akkor a fiataloké az elõny
Priskin - Szalai duóé akkor

de ha mainzi kérés... akkor ok

ilyet hivatalosan csak barátságos meccsen kérhetnek, de azt elképzelhetõnek tartom, hogy Szalai fáradtabb, mint Rudolf
LasDen
teljesen tökmindegy....
Egervári pihenteti, ahogy a Matuz mondta....

Láma!
lehet hogy a Mainz kérte hogy ha lehet ne játszon végig😊

A Szalai-Priskin cserét nem értem....

Akkor már inkább a "korosabb" Rudolf helyére...

vagy lehetne próbálni már a 3 csatit is akár ...

[HUN]FaTaL
Koman!! 😊

[HUN]FaTaL
Kiváncsi lennék a labdabirtoklás arányára, sajna nem voltam gépnél a szünetben amikor esetleg mutatták 😄

LasDen
az elõzõ Rudolf helyzetnél érdekes volt, ahogy a kapus lekövette a labdát...vagy nem leszarja már a meccset vagy elkönyvelte, hogy abból gól lesz....nagyon lazán sétált át a túl oldalra....vagy ennyit tud....😄

OTT A GÓL!
Kaplan
Mikor fogom látni így játszani a válogatottunkat nyomatékosabb csapatok ellen ennyire jól? A fájó az, hogy nehezebb meccseken ezeket egyszerûen MEG SE PRÓBÁLJÁK. És ez a baj... Amúgy kurva jók vagyunk, jó nézni 😊

[HUN]FaTaL
5-0 😄

Basszus öröm nézni õket... oké, hogy san marino, de akkor is... nem tudom mikor láttam így játszani a válogatottat... ( kreativitás )

Balázs végre kurva jó...

www.smart-bus.hu

ha megtették hogy 3.5-tõl több gól lesz, akkor azért az már fizet
jogos 😄
passatgt
1. félidõbe 4 gól szerintem jól fizet😊

sokat nem nyerhetnek vele 😄
😄😄😄

www.smart-bus.hu

eddig faszán nyomjuk 😄
szerintem itt a digók maguk ellen fogadtak