Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hollandia a 3. mi? 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem San Marino ellen akarok 8-0 ás meccseket látni, hanem A Finnek ellen 0-1 et!
És azt, hogy végre jegyzett csapatok ellen is olyan szoros meccseket produkáljunk ahol idõnként a mérleg nyelve felénk billen.
tudom hogy nem brazilok voltak az ellenfelek, s nem is moldávok...
de pl Dzsudzsák most volt a legkreatívabb a válogatottban.
A 4. gól pedig... Szalai 40 méteres emelése... sok klippben benne lesz majd 😛
www.smart-bus.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ebben egyetérzek Zsolt, rég láttam, hogy ilyen szépen egyérintõs passzos játékot toltak volna...tetszett is nagyon alapból a labdatartás és a passz híve vagyok
Ezek meg most szét focizták õket, ÉLVEZETBÕL! Mióta vártam már ezt!! 😊
A finnek ellen is így kéne felállni, mert ezekben így bárki ellen benne van a gól... védekezni úgysem tudunk, kár elvenni a kreatív játékosok elõl a helyet... ez így optimális elosztás volt... ( 4-1-3-2 ) ezt kell erõltetni mindenki ellen!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem az eredmény a lényeg, hanem a látott játék! Milyen egyérintõs passzok mentek, milyen kreatív volt a játék...
Én ettõl bizony el vagyok ájulva! Nagyon rég élveztem ennyire válogatott meccset... végre azt játszotta a támadó középpályás szekció amit tud!
( Ez nem hurrá optimizmus, hanem ténymegállapítás! )
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ami üdvözítõ, hogy a csatárok találtak be végre.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
amúgy simán megoldhatják szivélyesen, 6-0-nál már nem nagy baj vagy hiba lehozni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Priskin - Szalai duóé akkor
de ha mainzi kérés... akkor ok
Egervári pihenteti, ahogy a Matuz mondta....
Akkor már inkább a "korosabb" Rudolf helyére...
vagy lehetne próbálni már a 3 csatit is akár ...
http://goo.gl/gd6Zi5
Balázs végre kurva jó...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu