Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami nem biztos, hogy a finnek ellen elég lehet...játszottunk már baromi jól mégis kikaptunk számtalanszor ez volt eddig a baj...marha nehéz elhinnem, hogy ilyen gyorsan a változás útjára léptünk és máris világverõ válogatottunk van...24 éve mondják, hogy NA majd MOST kijutunk, azóta is vártunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
Én értem mirõl beszél...

Eddig is játszottunk San Marinóval mégsem nyertünk 8 góllal és ilyen játékkal, ennyi...,
tény, hogy nem kell felfújni, mert csak San Marino, de mégis jobban kijött a lépés, mint eddig

Murder3
inkább ti nem értitek.
ez ellen a csapat ellen ah csak védekeztünk volna akkor is minimum 4-0 ra kiverjük õket.
egy san marino ellen támadni nagy dolog hátul is szarok,középen is meg elõl is nem sok kockázat van bennük.
mért kell ezt felfújni?
ha nem san marino ellen játszunk így persze, de ellenük?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Skócia, Olaszország esetleg Lengyelország ellen igaz h barátságos meccsek voltak, de ezen a 3 meccsen jól toltuk a közelmúltban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

félreértetted, Hollandiát tette elõre a tabella élére, és úgy számol, hogy mi fogunk a Svédekkel harcolni a 2. helyért a cikk végén ott van...

Gregorius
Nem kell feladni. Már õ is elmondta ugyanazt, amit te, csak nem tudja vagy nem akarja belátni.

Õ is elmondta, hogy igen, nem a a 8 gólt várta, csak egy fölényes gyõzelmet. de 8 gól lett. Tehát várakozáson felül teljesített a válogatott, ahogy nem igazán szokott.
Elmondta õ is, hogy régen csak védekeztünk, most meg támadunk is, és ez jó.
És elmondta még 5 féle képen. Az más kérdés, hogy utána letagadja.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Én már csak olyan vagyok... mindjárt kiderül, hogy magamat sem értem! 😄 Hagyjuk... jó éjt mindenkinek...

www.smart-bus.hu

Idézd ide, hogy mikor mondtam, azt, hogy más csapat engedni fogja? 😊

www.smart-bus.hu

bazz, egyel fentebb kattintottam, nem neked akartam válaszolni csak egyforma a színetek
most megcáfoltad saját magad 😄
LasDen
csak ezzel az a baj, hogy más csapat nem fogja engedni...így esélyes, hogy az egész meghal....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Feladtam!

Ez már csak ilyen e-pénisz csata... fújod a magadét mint a pereces, pedig úgy gondolom egyértelmû voltam! És NEM, nem az a lényeg amit leszûrtél!

Estét! 😉

www.smart-bus.hu

Gregorius
Azt ugye tudod, hogy elolvashatod a labdarúgás szabályait is, és akkor rájössz magadtól is, hogy nincs igazad.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

az alapján hogy a mi válogatottunk profi focistákból (ez a foglalkozásuk) áll, az ellenfél pedig amatõrökbõl, nem tudom, érzed-e a különbséget, na most ha láttál már olyan meccset, ahol profi focisták játszanak amatõrökkel, akkor a focistáknak FOCIZNI illik, ha már legalább õk tudnak, ezért ez a minimum, mert ellenük bizonyítani kell ilyenkor
"ez volt a minimum"

Honnan, mi alapján veszed a mai játékot minimumnak? Mikor láttad õket így játszani? Mert a felsorolt meccsek sehol nem voltak ehhez...

Én attól vagyok elájulva, ahogy folyt a labda a kreatív játékosaink közt! Ilyet még nem láttam tõlük akkor sem, ha ezt reggelig ragozzuk!

www.smart-bus.hu

lényeg: te el vagy ájulva, hogy milyen szép volt a játék, én meg nem, mert ez volt a minimum, amit nyújthattak (nem a 8 gól, hanem a fölényes gyõzelem), ha ez nem lett volna meg, már most temethetnénk az egészet
#16797 😉

www.smart-bus.hu

de könyörgöm, ne évtizedekre nézz vissza, értsd már meg, hogy minden kapitány máshogy gondolkodik, a holland egy az egyben hanyagolta az elõrejátékot, ezért az elmúlt években nem is ezen volt a hangsúly, hanem védekezzünk akkor is, ha már hátrányban vagyunk, akkor mit vársz egy szem Sándortól, aki lassan már bérletet vett, annyit volt lesen? -.-

mióta leváltották, megint fordult 180°-ot az egész történet és mást játszik a csapat, mivel magyar szövkap van, aki évek óta ismeri a játékosokat, tudja, hogy mi merre hány méter és hogy hogy kell összerakni a saját csapatát válogatott mezben...

meg kell különböztetni az egyes "korszakokat", lásd Domenech, vagy Maradona példáját, világklasszis válogatottal is lehet bukdácsolni, ha nem a megfelelõ ember van az élén és nem tudja csapattá gyúrni a sztárokat, nálunk évtizedek óta nem találtak ilyen embert, akkor mégis mihez kellene hasonlítani ezt?

egyszerûen más mint az elõzõek, máshogy játszanak, és ez most egy megye 1-es szintû csapat ellen eredményes volt, szép volt, jó volt, de ezt a San Marinot még az Ózdi FC is hazaküldte volna 1-2 góllal... nem lehet egyetlen korábbi meccshez sem hasonlítani a mait, majd a következõn eldõl minden, ha marad a forma, akkor le a kalappal elõttük, de a maitól még nem vágom hasra magam, szép volt, jó volt, de focisták ellen is tessék majd így játszani!
Köszönöm...

www.smart-bus.hu

nyilván nem vágunk nyolcat a finneknek, de ilyen játékkal, ilyen bátran játszva, 1-2 góllal megverhetjük a õket is.
Nem egy nyelvet beszélünk... ennél világosabban képtelen vagyok leírni a lényeget! Kb 10x írtam le, hogy nem az a lényeg, hogy elvertük San Marinot...

Annyit tudok javasolni, hogy nézd meg a régebbi San Marino meccseket, és akkor megérted mirõl beszélek...

www.smart-bus.hu

Bízzunk benne, hogy így lesz, és hitet önt beléjük, hogy komolyabb ellenfél ellen is ilyen bátran játszanak!

www.smart-bus.hu

Murder3
jelen esetbe nézni kell az ellenfelet, MERT EZ SAN MARINO!!!
más ilyen válogatott nincs európába.

azért ne tartsunk már ott h egy San Marino ellen azt nézzük váóó csodás játék.
Ennyire ne essünk le az alsó kategóriába hogy SanMarino ellen mérjük be a színvonalunkat....

Az Olaszok ellen az barátságos meccs volt, és a játék minõsége ott sem volt ilyen... nyilván más kategória a két csapat...

A törökök ellen összeomlottunk, bár a játék valóban jó volt, de ehhez akkor sem fogható. Itt is nyilván más szint a két csapat...

Fõleg arra célzok az eleje óta, hogy a támadó szekció ilyen kreatív, ötletes, eredményes focit tudott játszani 90 percen át! Mindegy ki ellen, mert eddig SENKI ellen nem ment ez évtizedek óta...

www.smart-bus.hu

azt ugye tudod, hogy egyáltalán nem számítanak ezek a körülmények? az tizenegyes volt
Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófõnöke a selejtezõt követõ sajtótájékoztatón elmondta, 10 590 jegy kelt el a tiszteletjegyekkel együtt. Ez azt jelenti, hogy nettó 8 millió forint jött össze.
LasDen
itt jön be a képbe az edzõ, hogy ne csak san marino ellen legyenek képesek ilyenre.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És? Ez a lényeg úgy látod? Nem az, ahogy Koman, vagy Balázs, vagy a Szalai gyerek játszott? AHOGY egymást helyzetbe hozták? MIKOR LÁTTÁL ILYET UTOLJÁRA??

www.smart-bus.hu

ha "a válogatottról" beszléünk általánosságban, akkor utoljára még Várhidi lánykorában az Olaszok ellen, vagy a Törökök ellen, mikor Gerát felrúgták és pirosat kapott mûesésért, ha errõl a válogatottról beszélünk, amit Sanyi bácsi épít, akkor eddig ez volt a legjobb
Kaplan
Undorító a szarrágás. Csak szólok. Nyertünk, lõttünk nyolcat, szépen fociztunk. Kedden jön Finnország, nyerni kell. Mit kell ezen ennyit túlragozni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Murder3
San Marino és málta nem egy szint!!!!!!!!!!

Korábbi San Marino, Málta, stb kisebb csapatok?

Mikor láttad a Magyar Válogatottat utoljára ilyen kombinatív módon focizni? Bárki ellen is?

www.smart-bus.hu

Murder3
San Marino szintû csapat nincs.....
van San Marino és a többi...😄...ennyi...😊

még egy volt, mikor összezártak asszem Szalai elõtt és elõtte is a kezére pattant a labda az egyik védõnek
ezt tényleg nem értem:

Eddig a San Marino szintû csapatok ellen sem tudtunk így játszani...

Anglia, Svédország, vagy a játékgyilkos moldáv bunkercsapat volt hasonló szintû? 😄
Murder3
hogy a szerb észt 1-3-ról már ne ejtsünk szót és az olaszok se tudtak gólt rúgni northen irelandnek...

Gregorius
Tudom mire gondolsz. Azt a kezezést biztos látta a bíró, de nem érdemelt semmit. A védõ kifelé rúgta a labdát, és akkor pattant rá a kezére, amikor már kifelé tartott. Ezzel a kezezéssel nem fosztotta meg az alacsonyan elszálló magyar játékost semmilyen helyzettõl. Azt már a felszabadító rúgás kísérletével megtette, és nem volt sehol érkezõ játékos a közelben. Gyakorlatilag a magyar csatár köszönhette meg, hogy mégsem sikerült a felszabadítás csont nélkül, és így volt esélye újra harcba szállni. Én sem adtam volna ezért semmit. Fõleg 6-0-nál nem.

még szerencse, hogy nem az RTL-en lesznek a következõ meccsek, mert akkor megint jönne a nagy kampány, hogy fúúúdekurtajók vagyunk, nézéttek...

helyén kell kezelni a dolgot és nem kell elszállni, ahogy tavaly ilyenkor, ha a többi meccsen is lesz ilyen mezõnyjáték, akkor lehet reménykedni...
Murder3
Azért örüljünk ennek, de San Marinonál mindig csak az a kérdés mennyire kapnak ki.😊
majd a finnek ellen lesz perdöntõ h mit tudunk játszani.

Nem értjük egymást...

www.smart-bus.hu

azért azt is nézd, hogy 2-3 büntetõt még befújhattak volna nekünk, mert volt pár kezezés, amit meg se láttak
Kár itt okoskodni. Hamarosan eljön a számadás napja. Lehet bizonyítani.
Én nagyon szeretném, hogy jól alakuljanak a dolgok és végre kijöjjön a lépés, de nem tudom ezt a 8-0 át most úgy értékelni, hogy micsoda diadal.
Örülök neki, de ezt is vártam, hogy megszórjuk õket legalább 5 el.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Gregorius
Gratulálok a fiúknak! Jó meccs volt. Szép gólokat láttam.

És most már tudom, hogy mit érezhetnek a svédek. Nekünk is van egy Ibrahimovièunk. Ez a Rudolf gyerek van olyan ellenszenves játékos mint Ibrahimovic. Állandóan vágja a pofákat, és méltatlankodik, de ha neki van szüksége seggnyalásra, rögtön veszi a 180°-os fordulatot. Nem egyszer megérdemelte volna pedig, hogy az õ arcába sz@rjanak a San Marino-iak. Ezzel együtt viszont egész jól játszott magához képest, a válogatott eddig nyújtott teljesítményéhez képest pedig nagyon is jól.

Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az észt játékvezetésnek is megköszönhetjük a meccset, mert Gera Zoli is végigsírta ezt a meccset, a szurkolók állítólagos "sportszerû" biztatása miatt is le lehetett volna fújni a mérkõzést, ha tudtak volna magyarul, és ha lenne 4 sárgalapunk, akkor sem szólhatnánk semmit.

Mindenesetre egy valamire jó volt ez a meccs. Nekem jól esett. A fiúknak biztos. És volt benne valami, ami miatt most érdekel majd, mi lesz a finnekkel.

úgy is van! ilyen jó játékkal egy-két góllal mindenképp nyerünk
érdekes, most a moldávok ugyanúgy megölték a hollandok játékát, mint a miénket és csak 0:1-re kaptak ki, mert nem hagyták õket játszani (és magukhoz képest szar játékot produkáltak a hollandok is, hogy a te szavaiddal éljek) a svédek ellen pedig egész tûrhetõen játszottunk amíg meg nem kaptuk a gólt, sõt még az angolokat is megcsaptuk volna hazai pályán, ha Gerrard nem intéz nekik 2 gólt, akkor most mirõl beszélünk? hol voltak itt San Marino szintû csapatok, akik hagyták volna játszani a fiainkat? a Koeman-féle meccsek pedig abszolút más témába tartoznak, azzal nem kell példálózni, mert más taktika(már azt a szart lehet taktikának nevezni) volt
Jó lenne, ha a finnek ellen ezt nyomatékosíthatnák! 😊) 😉

www.smart-bus.hu

igazad van
Ennyi... arra próbálok itt az Uraknak célozni, hogy ÖNMAGUNKHOZ képest, vagyis az eddig látottakhoz képest ég és föld volt a különbség!

www.smart-bus.hu

Kaplan
"A San Marinó-i szövetségi kapitány úgy véli, hogy a csoportgyõztes a világbajnoki ezüstérmes Hollandia lesz, mögöttük harcolhat majd a svéd és a magyar csapat." Szövegértés? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

No, akkor még egyszer, mert látom a Moriatti klubnak nem megy át!

EDDIG is játszottunk olyan csapatok ellen, akik ezt "hagyták" volna, DE annak ellenére, hogy az ellenfél tudása megengedte volna ezt a játékot, MI AKKOR SEM játszottunk ÚGY, ahogy MOST!

Eddig a San Marino szintû csapatok ellen sem tudtunk így játszani... görcsöltünk, kínlódtunk, aztán valahogy begyûrtük õket... ha begyûrtük õket!

Ha valakinek nem megy át az, ahogy MOST ezek fociztak, az nézzen vízilabdát... abban jobbak vagyunk!

( a nagybetû meg kiemelés, nem kiabálás )

www.smart-bus.hu