Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Eddig is játszottunk San Marinóval mégsem nyertünk 8 góllal és ilyen játékkal, ennyi...,
tény, hogy nem kell felfújni, mert csak San Marino, de mégis jobban kijött a lépés, mint eddig
ez ellen a csapat ellen ah csak védekeztünk volna akkor is minimum 4-0 ra kiverjük õket.
egy san marino ellen támadni nagy dolog hátul is szarok,középen is meg elõl is nem sok kockázat van bennük.
mért kell ezt felfújni?
ha nem san marino ellen játszunk így persze, de ellenük?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Õ is elmondta, hogy igen, nem a a 8 gólt várta, csak egy fölényes gyõzelmet. de 8 gól lett. Tehát várakozáson felül teljesített a válogatott, ahogy nem igazán szokott.
Elmondta õ is, hogy régen csak védekeztünk, most meg támadunk is, és ez jó.
És elmondta még 5 féle képen. Az más kérdés, hogy utána letagadja.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez már csak ilyen e-pénisz csata... fújod a magadét mint a pereces, pedig úgy gondolom egyértelmû voltam! És NEM, nem az a lényeg amit leszûrtél!
Estét! 😉
www.smart-bus.hu
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Honnan, mi alapján veszed a mai játékot minimumnak? Mikor láttad õket így játszani? Mert a felsorolt meccsek sehol nem voltak ehhez...
Én attól vagyok elájulva, ahogy folyt a labda a kreatív játékosaink közt! Ilyet még nem láttam tõlük akkor sem, ha ezt reggelig ragozzuk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
mióta leváltották, megint fordult 180°-ot az egész történet és mást játszik a csapat, mivel magyar szövkap van, aki évek óta ismeri a játékosokat, tudja, hogy mi merre hány méter és hogy hogy kell összerakni a saját csapatát válogatott mezben...
meg kell különböztetni az egyes "korszakokat", lásd Domenech, vagy Maradona példáját, világklasszis válogatottal is lehet bukdácsolni, ha nem a megfelelõ ember van az élén és nem tudja csapattá gyúrni a sztárokat, nálunk évtizedek óta nem találtak ilyen embert, akkor mégis mihez kellene hasonlítani ezt?
egyszerûen más mint az elõzõek, máshogy játszanak, és ez most egy megye 1-es szintû csapat ellen eredményes volt, szép volt, jó volt, de ezt a San Marinot még az Ózdi FC is hazaküldte volna 1-2 góllal... nem lehet egyetlen korábbi meccshez sem hasonlítani a mait, majd a következõn eldõl minden, ha marad a forma, akkor le a kalappal elõttük, de a maitól még nem vágom hasra magam, szép volt, jó volt, de focisták ellen is tessék majd így játszani!
www.smart-bus.hu
Annyit tudok javasolni, hogy nézd meg a régebbi San Marino meccseket, és akkor megérted mirõl beszélek...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
más ilyen válogatott nincs európába.
azért ne tartsunk már ott h egy San Marino ellen azt nézzük váóó csodás játék.
Ennyire ne essünk le az alsó kategóriába hogy SanMarino ellen mérjük be a színvonalunkat....
A törökök ellen összeomlottunk, bár a játék valóban jó volt, de ehhez akkor sem fogható. Itt is nyilván más szint a két csapat...
Fõleg arra célzok az eleje óta, hogy a támadó szekció ilyen kreatív, ötletes, eredményes focit tudott játszani 90 percen át! Mindegy ki ellen, mert eddig SENKI ellen nem ment ez évtizedek óta...
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mikor láttad a Magyar Válogatottat utoljára ilyen kombinatív módon focizni? Bárki ellen is?
www.smart-bus.hu
van San Marino és a többi...😄...ennyi...😊
Eddig a San Marino szintû csapatok ellen sem tudtunk így játszani...
Anglia, Svédország, vagy a játékgyilkos moldáv bunkercsapat volt hasonló szintû? 😄
helyén kell kezelni a dolgot és nem kell elszállni, ahogy tavaly ilyenkor, ha a többi meccsen is lesz ilyen mezõnyjáték, akkor lehet reménykedni...
majd a finnek ellen lesz perdöntõ h mit tudunk játszani.
www.smart-bus.hu
Én nagyon szeretném, hogy jól alakuljanak a dolgok és végre kijöjjön a lépés, de nem tudom ezt a 8-0 át most úgy értékelni, hogy micsoda diadal.
Örülök neki, de ezt is vártam, hogy megszórjuk õket legalább 5 el.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
És most már tudom, hogy mit érezhetnek a svédek. Nekünk is van egy Ibrahimovièunk. Ez a Rudolf gyerek van olyan ellenszenves játékos mint Ibrahimovic. Állandóan vágja a pofákat, és méltatlankodik, de ha neki van szüksége seggnyalásra, rögtön veszi a 180°-os fordulatot. Nem egyszer megérdemelte volna pedig, hogy az õ arcába sz@rjanak a San Marino-iak. Ezzel együtt viszont egész jól játszott magához képest, a válogatott eddig nyújtott teljesítményéhez képest pedig nagyon is jól.
Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az észt játékvezetésnek is megköszönhetjük a meccset, mert Gera Zoli is végigsírta ezt a meccset, a szurkolók állítólagos "sportszerû" biztatása miatt is le lehetett volna fújni a mérkõzést, ha tudtak volna magyarul, és ha lenne 4 sárgalapunk, akkor sem szólhatnánk semmit.
Mindenesetre egy valamire jó volt ez a meccs. Nekem jól esett. A fiúknak biztos. És volt benne valami, ami miatt most érdekel majd, mi lesz a finnekkel.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
EDDIG is játszottunk olyan csapatok ellen, akik ezt "hagyták" volna, DE annak ellenére, hogy az ellenfél tudása megengedte volna ezt a játékot, MI AKKOR SEM játszottunk ÚGY, ahogy MOST!
Eddig a San Marino szintû csapatok ellen sem tudtunk így játszani... görcsöltünk, kínlódtunk, aztán valahogy begyûrtük õket... ha begyûrtük õket!
Ha valakinek nem megy át az, ahogy MOST ezek fociztak, az nézzen vízilabdát... abban jobbak vagyunk!
( a nagybetû meg kiemelés, nem kiabálás )
www.smart-bus.hu