Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DE VÉGRE a 94. PERCBEN MI LÕTTÜK A GYÕZTES GÓLT!!!!!

hány de hány meccs miatt volt szenvedés hogy az utolsó utáni utolsó percben kapott góllal veszítettünk?

LasDen
amúgy meg mit számít az ilyen fasság...majd akkor számít valamit ha egy forduló után úgy vezetünk, hogy valamelyik erõsebb válogatott nem játszott kevesebb meccsett...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
"mert nem is tudom, mikor volt olyan utoljára, hogy vezettünk egy selejtezõcsoportot nem az elsõ meccs után, akár csak egy fél órára is."

hadd gondolkodjak, ahh megvan Koeman idejében a 4. fordulótól kezdve sokáig meccsrõl meccsre ha elöbb kezdtünk mint a dánok, mi voltunk a csoportelsõk.

fura hogy milyen rövid az emberek memóriája...

és akkor vannak olyanok, akik a huligánokat éltetik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
discoverin volt régebben a futbalhuligánok sorozat és hát a szerbia szimpatizánsok durván tolták, pisztolyya mentek meccsre balhézni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

sb1
A svédeket ha itthon valami csoda folyamán meg tudnánk fogni, akkor bizony a csoport 2. hely teljesen reálisnak tûnhet! Viszont ahhoz mindenképpen fogni kell a svédeket itthon, mert nem fognak már hibázni az tuti!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Gregorius
"Egervári: Egyre jobban tisztelik egymást a játékosok"

<#nyes> Azért én röhögtem, amikor a két magyar védõ egymást verte, mert az egyik nagyobbat hibázott mint a másik.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Gratula a fiúknak. Csak azt sajnálom, hogy nem látom a képét azoknak, akik a San Marino meccs után nem értették, hogy mirõl beszéltünk itt páran. Pedig már akkor megmondtam, hogy 1-2-re nyerünk, és az elég is. Persze lehet most is húzni a szátokat, csak nehezebb lesz megmagyarázni, mert nem is tudom, mikor volt olyan utoljára, hogy vezettünk egy selejtezõcsoportot nem az elsõ meccs után, akár csak egy fél órára is.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

hajrá

Tyler1
gyökéridótaszerbek-.-
az ilyet én ott a helyszínen fejbelõném, ha már úgyis rajta a maszk, senki nem tudná kiaz! a válogatottat meg eltiltanám egy 2 évre nemzetközi, és európai tornáról!
faszomat az ilyenbe, h tönkrebassza a sportot, mert baszik a focira, csak balhézni megy ki a hülyebarom...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tökmind1 a lényeg a gyõzelem...de a finnek támadójátéka már nem azért sehol se volt, sokkal több helyzetünk volt és még a bíró is majdnem bekavart a nagy szart méghogy nem voltunk jobbak😊 örülhettek a Finnek, hogy nagy nehezen tudtak egyenlíteni...

Murder3
volt egy meg nem adott gólunk ami szabályos volt.

ejj, ez mondjuk rontja az örömöm így😄 abban bíztam, hogy a játék is megfelelõ volt végre, talán Komant kellett volna kezdõbe rakni
passatgt
1. félidõben mindegyik szar volt, 2. féldõ eleje miénk volt, utána finnek támadtak a gól után, akor meg kontrázgattunk, és a végén megint mi voltunk a jobbak

de szarul játszottunk ettõl függetlenül😄

nso címlapján egyet kell kattintani és voila, le van írva minden
ez engem is érdekelne, tényleg jobbak voltak a finnek? domináltak?:o
[HUN]FaTaL
NED-SWE 2-0

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
am hogy játszottunk? nem láttam a meccset? 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
Koman a nagy ünneplés közepette azért szakított idõt arra, hogy pózoljon a kamerába...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

valahogy meg kellett magyarázni, hogy miért nem mond le...
made by Hajdú B. István
😊)))

Csirke4
Szerintem megverjük a Hollandokat de akkor utána még san marinotól is kikapunk. <#idiota>

íjj de szar volt <#banplz>

LasDen
közelrõl figyeltük, hogy csinálják mások aztán mikor nem figyeltek, copy-paste...😄

[HUN]FaTaL
Fossanak is 😄 Inkább nyerjenek a Hollandok úgyis õk a csoport biztos gyõztesei. Ha nekünk becsúszik ellenük itthon egy döntetlen akkor annál jobb 😊

Csirke4
Hogy játszik a svéd kapus?
Beáll a kapuba, s véd.

:'C

ÁMDE! Van stream xd
abból a szempontból ideális, hogy itthon akár lehet egy Holland döntetlen... és a Svédek is a Finnek ellen még botolhatnak mivel északi rangadón bármi lehet fõleg, ha itt edzõváltás lesz...Finnek sztem még vkinek bekavarnak, de az holt szent, hogy ellenünk máá fosni fognak😄

Végre eccer úgy nyertünk, ahogy veszíteni szoktunk<#nevetes1>

Visca El Barça!

rooney8
hollandok vezetnek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Murder3
oda lenne esélyünk kijutni sztem😄

LasDen
akkor átmegyünk a Copa americába...nagy ügy...😄

Murder3
Mi???
Kikapunk Japán ellen😄

[HUN]FaTaL
Az EB-n, mindenképpen 😄

LasDen
megyünk ám...és a döntõbe megverjük brazíliát...😄

Csirke4
Pedig megyünk. xD
Csirke4
YEEEEEeeeeeeeeeeee
Most nagyon jók voltunk.

A MOST-on van a hangsúly, amely csak egy múló pillanat MÉÉÉÉÉG!

De végre mi fordítottunk a 94. pecben!!!

Végre Dzsudzsák tudásának megfelelõen játszott a válogatottban.

Sanyi bá' rájöhetne, hogy KOMAN LESZ AZ ÚJ MAGYAR VÁLOGATOTT MOTORJA.

nem kell számolgatni, nem megyünk még EB-re,
csak érjen össze a csapat, és a JÓ forma, ne csak egy múló állapot ("most") legyen.

[HUN]FaTaL
Az miért lenne ideális? Akkor már a végén 4 pont lenne hozzánk képest az elõnye a svéd válogatottnak és hiába verjük meg õket akkor is mögöttük leszünk (hollandok x-elnünk esélytelen).

Murder3
azé az õ játékán látszott h nem akárki😄

döntetlen lenne a legideálisabb és a Svéd, Holland párharcokat ismerve ez nem lehetetlen

[HUN]FaTaL
Inkább nyerjenek a Hollandok, esélyünk sincs ellenük úgysem és akkor ha itthon megverjük a svédeket akkor jobb gólkülönbséggel még meglehet a pótselejtezõ.

az lenne az ideális, ha a Hollandok elvernék a Svédeket...reálisan maximum a 2. hely lenne meg nekünk, de ahhoz, meg kell nyerni ugyanúgy a többi meccset kikaphatunk 2x Hollandiától akár 6-0 ra is tökmind1 DE a SVÉD mocskokat el kellene kapni végre egyszer már és akkor talán kint vagyunk...mind attól függ mennyi pontot gyûjtünk össze és akkor nem kell még selejteznünk se annak ellenére, hogy 2.-ok lehetünk...egyébként, ha nem jutunk ki már azt se bánom, mert van lehetõség a csapatban csak ezeket a Karvajorral felálló Ibrahimovic féle bandát egyszer az életben szopassuk már meg, mert nagyon pipa vagyok rájuk

pontosan az ilyen megnyilvánulásaidra mondom
LasDen
mi a gondja, mondja...😄

kaposi1
Akár maradhatunk is ha este a Svédek megverik a Hollandokat.
De nem hinném hogy az nekünk tartósan jó lenne.<#ejnye1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

barnuska665
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

LasDen
Húú...elsõõk vagyunk...😄 (kár hogy nem sokáig...)

ja ezt azért nagyon megérdemeltük...mérges lettem volna, ha ez az Öreg finn csapat a Matuzsálem Litmanennel döntetlenezik velünk...fiatalítani kell ez az üzenet a Finneknek is...

Dzsudzsák úgy ki lõtte a sarkot, hogy csakúgy porzott ilyet csak ballábas tud...