Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért az milyen már, hogy a partjelzõ elõször nem is emelte a zászlót, csak miután a finn védõ jelzett😄
les
LasDen
Ádam Salai azért megmosolyogtató...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
végén azt mondja madzsikál magyars😄DDD

de milyen szépen ejti a magyar neveket:o

kommentátor se volt semmi xD én meg majdnem leestem a székrõl...de valahogy mikor odapasszolt a Dzsudzsákhoz én valahogy rögtön tudtam, hogy az gól lesz kb másfél sec-em volt átgondolni és azt mondtam, hogy ez gól lesz és megismétli a történelem önmagát, hát úgy is lett <#nyes>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chalezlopez
Én is ordítottam, teli torokból, hogy : GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL!!!Ó!!444 a 3 éves kislányom meg rohant be, hogy: Apaaa, mi a baj?!<#idiota><#idiota>

Vamos Argentina!

Ez török? 😄 A marhája... 😄

www.smart-bus.hu

ááá még mindig kiráz a hideg amikor meglátom ezt a gólt..😊

Imádom ezt a "gyereket"... a szememben ez az igazi magyar mentalitás!!<#eljen>

www.smart-bus.hu

Keroz1n
Szvsz 3. hely nem kérdés,csak a 2.😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Bizony, Elek váratlan megindulása remek volt. Elõtte is majdnem összejött neki. Csak így tovább ilyen bátran!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Állampolgárságot a lelkes kommentátornak aki így tud örülni a mieink góljának! <#nyes>

kaposi1
Azért ezt elõ is kellet készíteni,attól függetlenül hogy ezt nagyon nehéz így eltalálni.
Szóval a szememben nagyon nagyot nõtt Elek hozzáállása is!
Nem szoktam hozzá az ilyen megindulásokhoz magyar játékostól.<#eljen><#worship>
Kérdeztem is magamban amikor elindult: Hát ez meg hová megy?<#fejvakaras><#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

passatgt

Ez a közvetítés jobb😄

gol gol gol gol goooooooooooooooooooooooooooooooool

Egészséges önbizalom a fiatalembertõl. Nem baj, hogy kb annyi esélyünk van a Hollandok ellen mint nekem Mike Tyson ellen.
Attól még így kell oda állni.
Álmodozni jó. Világszám lenne, ha elsõk lennénk a csoportban. A földön maradva viszont a 3. helyet is nehéznek érzem még mindig.
Persze a média majd elhiteti a néppel, hogy igen van esély. Azok akik megeszik a maszlagot majd szépen kapják a hideg zuhanyt márciusban 😊
Ne legyen igazam!

Keroz1n
Azért még mindig kiráz a hideg😄

kaposi1
Csípem Koman hozzáállását!<#eljen>

elég hosszú ideje mondogathatnád meg se születtél sztem mikor már ezt megmondta valaki, hogy gáz lesz😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
hogy ez nem jutott eszébe még senkinek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
A recept egyszerû: gyõzni kell mindenki ellen.

ennyi, ezt mondom már régóta, olyan taktika kell, amivel több gólt lövünk mint az ellenfél😊

Keroz1n

Láma!
elvileg novemberben és februárban lesz 2 felkészülési.

nem tudni kikkel.

Ez a kövi tétmeccs:
2011. 03. 25. Eb-selejtezõ Magyarország - Hollandia
s még(!) nincs lekötve barátságos meccs elõtte

Keroz1n
Mikor játszunk felkészítõ meccset? És ki ellen ?

OFFfff boccs hogy beleszólok
nem polgárháború, hanem horvát függetlenségi háború
Viva Franjo Tuðman!

a polgárháborújuk is egy focimeccs után tört ki
dartonita
😊)
jolvan,orulok h nem vagyok egyedul a 'nyomorommal'

kaposi1
<#nyes>

Nekem pont levitte a kutyát sétálni,ezért nem látta mit mûveltem a 10-éves fiammal.
Mint aki meghibbant úgy ugráltunk és ordibáltunk hogy megtört az átok!!!!<#taps>

Láma!
nök sose értik ezt😄

Én is hasonlóan tomboltam. Ugráltam a francia ágyon. Az asszony csak annyit mondott, hogy egyszer nekem tudnál ennyire örülni.... 😄

dartonita
2010-10-12 19:31:36
"amúgy a gyõztes gólnál összeestem a padlón a tévé elõtt s csak ordítani tudtam!!! Istenem!!! Köszönjük!!!"

Ez egy ns hozzaszolas tegnap esterol,de nagyon hasonloan eltem meg en is,kozel 150masik emberrel egy kocsmai kivetito elott.
Koszonom a valogatottnak,reg volt ilyen felemelo erzes nezni oket 😊
Hozzateszem teljesen megerdemelt siker volt a meccs kepe alapjan.

Ami nem tetszett az a nagyon pontatlan játék. Fõleg az elsõ félidõben. Számolatlan eladott labda volt. Mázli, hogy a Finnek ugyan ezt csinálták.

Ami tetszett, hogy tudtunk váratlant húzni. Nevezetesen Elek meg merte csinálni azt ami már nagyon régen hiányzott. Meg is lett az eredménye. Fel kell vállalni a bátor játékot.

94. perc az. A közvetítés órája szerint pontosan 93:58 kor ért a kapuba a labda. Direkt néztem. 93:10 kor még Szalai helyzet volt. Aztán jöttek a Finnek amit meg tudtunk kontrázni.
A lényeg tényleg az, hogy mi lõttünk végre az utolsó percekben gólt és nem mi kaptunk. Evvel remélem megtörik ez az átok.

[HUN]FaTaL
Finnek ellen, nem?

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
ha nem fogjuk meg itthon a svédeket, de más igen, pl finnek, vagy moldávok, akkor is jok lehetünk, csak ugy izgibb😄D

Láma!
akkor egy memoriafrissités ajánlott😊

sb1
Nincs mese...most két olyan meccs következik, amin örülhetünk ha 1 pontot szerzünk..sajnos....utána viszont MINDEN meccset hoznunk kell már, ha meg akarjuk kaparintani a csoport 2. helyét! A svédeket itthon meg kell fogni! Az X kevés lesz ellenük!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

WuFraZselic
de 4 forduló után semmiképp sem lehetnek biztos továbbjutók, így vélhetõen nem fognak szórakozni ellenünk tavasszal

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kaposi1
"nem mostanában"
Úgy értettem hogy öt hónap múlva.
Azért az nem most van.

Gregorius
Kár, hogy most játszunk velük.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hollandoknak a ?Moldávok ellen nem ment valami jól. ÉS szerintem ha már biztos továbbjutók a csoportban, akkor van esélyünk, mert akkor lehet, hogy csak amolyan pihenõ, alibifocit fognak játszani a tartalékosok. Noha a holland tartalékosok egy fejlesztett magyar válogatottal érnek fel.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

kaposi1
Nagyon nagyon örülhetünk hogy nem mostanában játszunk a Hollandokkal.
Tegnap néztem az Eurosporton a tegnapi meccsük hosszabb összefoglalóját.
Gyakorlatilag megalázva a Svédeket,ne szépítsük,szarrá verték õket.<#wilting><#nyes>
Félelmetesen jól játszottak.
Ha átmentik a formájukat tavaszra akkor akkor mi se számíthatunk jobbra.
Persze az megint egy másik meccs lesz.
Bízzunk a srácokban,de rohadt nehéz két meccs elé nézünk.

legalább itthon egy ikszet kiszenvedni de szép lenne 😊
LasDen
belebaszunk a képükbe egy tál tulipánt...

zaki
azé poén, hogy március 25-én idegenben játszunk a hollandokkal, 4 nappal késõbb meg itthon... odavissza verjük a mocskokat <#idiota>

passatgt
összeszámoltam, 2006-ig visszamenõen a barátságos mérkõzéseket is hozzávéve kétszer(2) kaptunk gólt a 90. perc után, mi pedig ötször(5) lõttünk gólt a 90. perc után😊

Gregorius
Tényleg rövid. Abszolút nem emlékszek rá.

Gregorius

92.

😊)))

92... 94.... nekem8 😛
nem ez a lényeg 😊))
hanem h mi lõttünk gólt, s gyõztes gólt 90. perc után

LasDen
42

passatgt
2?