Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
les
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vamos Argentina!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szóval a szememben nagyon nagyot nõtt Elek hozzáállása is!
Nem szoktam hozzá az ilyen megindulásokhoz magyar játékostól.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Kérdeztem is magamban amikor elindult: Hát ez meg hová megy?<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Attól még így kell oda állni.
Álmodozni jó. Világszám lenne, ha elsõk lennénk a csoportban. A földön maradva viszont a 3. helyet is nehéznek érzem még mindig.
Persze a média majd elhiteti a néppel, hogy igen van esély. Azok akik megeszik a maszlagot majd szépen kapják a hideg zuhanyt márciusban 😊
Ne legyen igazam!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ennyi, ezt mondom már régóta, olyan taktika kell, amivel több gólt lövünk mint az ellenfél😊
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
2011. 03. 25. Eb-selejtezõ Magyarország - Hollandia
s még(!) nincs lekötve barátságos meccs elõtte
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
nem polgárháború, hanem horvát függetlenségi háború
Viva Franjo Tuðman!
Nekem pont levitte a kutyát sétálni,ezért nem látta mit mûveltem a 10-éves fiammal.
Mint aki meghibbant úgy ugráltunk és ordibáltunk hogy megtört az átok!!!!<#taps>#taps>
"amúgy a gyõztes gólnál összeestem a padlón a tévé elõtt s csak ordítani tudtam!!! Istenem!!! Köszönjük!!!"
Ez egy ns hozzaszolas tegnap esterol,de nagyon hasonloan eltem meg en is,kozel 150masik emberrel egy kocsmai kivetito elott.
Koszonom a valogatottnak,reg volt ilyen felemelo erzes nezni oket 😊
Hozzateszem teljesen megerdemelt siker volt a meccs kepe alapjan.
Ami tetszett, hogy tudtunk váratlant húzni. Nevezetesen Elek meg merte csinálni azt ami már nagyon régen hiányzott. Meg is lett az eredménye. Fel kell vállalni a bátor játékot.
A lényeg tényleg az, hogy mi lõttünk végre az utolsó percekben gólt és nem mi kaptunk. Evvel remélem megtörik ez az átok.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Úgy értettem hogy öt hónap múlva.
Azért az nem most van.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Tegnap néztem az Eurosporton a tegnapi meccsük hosszabb összefoglalóját.
Gyakorlatilag megalázva a Svédeket,ne szépítsük,szarrá verték õket.<#wilting>#wilting><#nyes>#nyes>
Félelmetesen jól játszottak.
Ha átmentik a formájukat tavaszra akkor akkor mi se számíthatunk jobbra.
Persze az megint egy másik meccs lesz.
Bízzunk a srácokban,de rohadt nehéz két meccs elé nézünk.

😊)))
92... 94.... nekem8 😛
nem ez a lényeg 😊))
hanem h mi lõttünk gólt, s gyõztes gólt 90. perc után