Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mondjuk Deco, vagy Liedson, vagy kicsit régebbrõl Pires? de sorolhatnám még bõven...
LasDen
ha tudnak pluszt adni a válogatottnak, akkor én nem bánom...plusz nem is akarják mindenáron beválogatni õket....akkor Komannal is bajod van? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem kéne... ( szerintem ) Ha itt születtek volna nem lenne gondom velük, de így...

www.smart-bus.hu

egyetértek, de ne Dzsudzsák helyén, úgyse fog más játszani ott.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ANDRÉ ALVES, NEMANJA NIKOLICS (Videoton)

viktorunk tolhatna nekik 1-1 útlevelet
LasDen
barátságos meccs...azé van hogy kísérletezzünk...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Stiebernél ottvan hogy baloldali és h. elõkészítõ, ezért most nem fér be.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
kik hol miért nem hívunk be?

steiber, tõzsért figyelik, ami szerintem annyit jelent, hogy kurvára nem fognak jáccani....😄

Kaplan
Vicces, remélem még a bemelegítés során sem fog a pályára kerülni. Természetesen félre ne értsetek, kedvelem Tamás játékát de egyenesen vérlázító, hogy Stieber, Vass TELJESÍT és játszik az utóbbi idõkben, mégsem kapnak meghívót. Ettõl függetlenül a keret aránylag korrekt szerintem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
azt mondta Sanyi bácsinak hogy addigra felépül.
így hiába nem játszik honapok óta, ha Sanyi bácsinak azt mondta, akkor az úgy is van😊

Kaplan
Mondjuk azt nem teljesen értem Hajnal mit keres a keretben...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
nekem Vass meg Tõzsér hiányzik ebbõl így hirtelen, a többi nem rossz.

Hajrá Magyarország!

LasDen
a tesztelgetés kimerül Kádárban, Vargában meg esetleg még Hajnalban...😄

Tesztelgeti õket...

www.smart-bus.hu

LasDen
jobb oldalon sem bõvelkedünk játékosokban....

Láma!
lehet hogy nem olyan szar, de tényleg nincs nála jobb?😊

LasDen
nem tudom mi bajod....Vermes nem olyan szar....

Láma!
gyõrbõl tartalék, újpestbõl kezdõ....

tényleg ennyire szegényes a paletta???

LasDen
de jó...😄

van hajnal 😄
LasDen
se Tõzsér, se Buzsáky...hmm....

Kapusok:
Fülöp Márton (Ipswich Town FC)
Király Gábor (TSV 1860 München)

Védõk:
Lázár Pál (Videoton FC)
Vermes Krisztián (Újpest FC)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Kádár Tamás (Newcastle United FC)
Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA)

Középpályások:
Koman Vladimir (U.C Sampdoria)
Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)

Támadók:
Rudolf Gergely (Genoa CFC)
Szalai Ádám (1.FSV Mainz 05)
Priskin Tamás (Ipswich Town FC)

Biztonsági tartalékok:
Komlósi Ádám (DVSC-TEVA)
Koltai Tamás (Gyõri ETO FC)
Gregorius
Ugyanez volt a reakcióm, amikor a 6.-at rúgtuk San Marinonak. <#smile>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Moldova-Hollandia 0-1 arra gondoltam, de a finnek ellen sem voltak meggyõzõek, ja.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
<#eljen><#taps>

Gregorius
A "most"-ot úgy értettem, hogy nem a csoportkörök véghajrájában, hanem a következõ mérkõzéseken letudjuk az oda-visszavágót velük.

sb1
November 17-én hazai pályán fogadjuk a litván válogatottat!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
De genyó 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
"A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki-selejtezõn aratott, Finnország elleni sikerét követõen a Bolton kapusa, Bogdán Ádám egy szót sem szólt csapattársához, a mieink ellen védõ Jussi Jääskeläinenhez. Csak éppen egy Hungary feliratú pólóban jelent meg az angol klub edzésén..."

De szemét...😄

Keroz1n
Még csak félig,akiket eddig megvertünk azokat még egyszer megfogjuk,akiket meg nem (svédek) azokat is.Ennyi a recept.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

csak nyertünk a finnek ellen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
én egyetértek a leírtakkal 😄

"Két hely fix: Gera Zoltán visszahívásakor Egervári Sándor egyértelmûen jelezte, hogy õ lesz a vezér a pályán, tehát csapatkapitánysága mellett alighanem a kezdõcsapatbeli tagsága is biztos, Dzsudzsák Balázs helye a bal szélen pedig megkérdõjelezhetetlen. Ha Gera „érinthetetlen" (teljesen más lapra tartozik, hogy ez jó-e, ez egy kapitányi és bizalmi döntés, kész) és Dzsudzsák posztja fix, akkor Rudolf és Koman marad egy helyre. Eddigi teljesítményük alapján Koman, a rutin alapján Rudolf felé billen a mérleg nyelve – érdekes lesz látni, mit hoz ki ebbõl a versengésbõl a kapitány. Tegyük hozzá: az eddigi négy selejtezõn tán Gera volt közülük a legkevésbé meggyõzõ – a legemlékezetesebb megmozdulása nem is támadó, hanem védõjelenet volt, a finnek elleni merész és nagyon fontos szerelés a tizenhatoson belül –, de annak a legkisebb a valószínûsége, hogy õ maradjon ki.
....
Középhátvédben Juhász helye megkérdõjelezhetetlen, Lipták teljesítménye (fõleg egy nemzetközi szinten még rutintalan bekktõl) rendben van, még ha nem is klasszis, jobbra Lázár és Vermes körülbelül azonos szintet hoz.

A szélsõhátvédek közül Laczkó Zsolt tudja a legjobban segíteni az akciókat, de védekezésben láthatóak és egyértelmûek a hiányosságai – Egervári Sándor a finn meccs után elmondta, a balhátvéd hibázott, mert sérülten is a pályán maradt, le is késett a kapott gólnál az emberérõl... A legjobb megoldás az lenne, ha a dinamikus és (legalábbis klubjában) kapura is veszélyes Laczkó meggyõzõbben védekezne, de érdemes lenne konkurenseket keresni. Talán szóba jöhet Leandro, de a balhátvéd nem véletlenül hiányposzt hosszú ideje a válogatottban (is). A válogatott eddigi, selejtezõkön kapott góljai közül kettõt (a svédek elleni elsõt, illetve a moldovaiak ellenit) elõzött meg jobb oldali akció, egyet (a svédek elleni másodikat) jobb oldali pontrúgás, illetve a finnek ellenit egy jobb oldalról indított behúzódás, a sérülése miatt lemaradó Laczkóval "súlyosbítva"."

Hmm...

bakkerman
kijutottunk az ebre vagy mi az hogy ennyire pörög a topik? 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bosco05
Aztán megrettentek és rúgtak ötöt röhögve? Mind1 nem vitázom én ilyen kis hitetlen vagyok...
És fergi ugy számolt h 90 percbe jön koplárovics! XD

9csöves9
aha.egyrészt nemtudom mibõl vezetted le,hogy többen kimennek akkor a meccsre,ha elõtte szoptak egy számukra nevesincs csapattól,másrészt nem pangott annyira az Old Trafford mint gondolod,a bevételük nagy részét sem a jegyeladások teszik ki,majd pont egy bl selejtezõn szeretnének ilyen szempontból meggazdagodni.egyszerûen azt se tudták hova jönnek és a sztárocskák flegmáztak egyet.ez lett a vége

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bosco05
ezek a játékosok ha akarják 50x egymás után kapufát rúgnak 😊 Amúgy ha egyet rúgtak vona, szerintem engednek kettõt. Akkortájt igen kellett a pénz nekik.
Rockynhooo
és direkt rúgtak kapufákat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bosco05
Én még mindig kételkedek abban, hogy itt a United teljes erõvel hajtott volna. Abban az idõben nem jártak ki a BL kezdeti fordulóira náluk és ez hatalmas bevételkiesést okozott. Szerintem Fergi bácsi erre ezt találta ki. Itt megverette csapatát, aztán otthon az MU könnyû szerrel rámolt egy ötöst sokkal több nézõ elõtt, mint amennyi amúgy kint lett volna a meccsen. Lehet kövezni, de akkor is így gondolom 😊 Mindemellett persze fantasztikus érzés lehetett a Zegieknek ez a gyõzelem és annó lázba hozta az országot, de ugye mi magyarok elég sok mindenre felkapjuk a fejünket, aztán két hét múlva meg már azt sem tudjuk minek örültünk annyira 😊
ez a dal, hallgasd meg, nem a közvetítés
Még mindig kiráz a hideg... azért ezt a helyszínen átélni 90 perc idegeskedés után... ééééédes ISTENEM!!! 😊)

Vers:

David Backham hazaballag.

Nem szólal meg, sír-rí, zokog,

Spice Girl Vicky otthon morog.

Otthon már egy levél várja,

Ezt írta élete párja:

Szép a hajad, jó a lábad,

De ha Koplárovics Béla támad,

Szívem dobban, úgy kívánom,

Most õ lesz az új barátom!

www.smart-bus.hu

úú ez a hang Hajdú B-tõl nekem rémálmaim vannak azóta is😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezen még mindig szakadok 😄

:ASDASDASD
Utoljára akkor voltam ilyen önkívületi állapotban, amikor Béla király beverte a MU-nak a gyõztes gólt... vagy öt sort zuhantam elõre a székek felett a Puskásban... 😄

www.smart-bus.hu

Keroz1n
Na..akkor most már mindenki boldog.Majd a következõ eb-re kijutunk 😄.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

hehe oltári forgatókönyv😄

Én egyedül néztem a meccset... csak mászkáltam körbe-körbe a hajamat tépve, hogy az az idióta mi a f@szt néz ott az oldalvonalnál... elsõ gondolatom az volt, hogy na emiatt tuti kiegyenlítenek... amikor berúgták, repült minden ami a közelemben volt!! 😄

Balázs góljánál meg én repültem, ugráltam, õrjöngtem, üvöltöttem! 😄 😄

www.smart-bus.hu

igen, én is belegondoltam, hogy most nem tenném oda azt a "😄"-t, ha nem rúgta volna be a végén Dzsudzsi: )
Na ja... élõben ez nem volt ilyen vicces! 😄

www.smart-bus.hu