Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fülöp – Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó – Czvitkovics, Koman, Elek, Dzsudzsák – Rudolf, Szalai.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sport1, mi más.
12:45
Labdarúgás, Magyarország-Szlovákia, U21-es válogatottak mérkõzése, Tatabánya (élõ)
17:00
Labdarúgás, Magyarország-Litvánia, válogatott mérkõzés, Székesfehérvár (élõ)
www.smart-bus.hu
értem amit mondasz, és valahol meg is értem😊
Nem részletekbe kötök bele... a #17146-ban leírtam a mondandóm lényegét.
www.smart-bus.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
azért az állampolgárságnak minimum követelménya a magyar nyelv magasfokú ismerete, hamár részletekbe kötünk bele.
mellesleg én valahol a 2 közt vagyok...
nem szimpi a német válogatott, de azzal nem lenne bajom, ha nálunk max 2-3 honosított játékos lenne. Anno Miriuta-val se volt sok bajunk, vagy tévedek?😊
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem érdekel, hogy egy, vagy tizenegy játékosról van szó. A Magyar válogatottat azért hívják MAGYAR válogatottnak, hogy oda MAGYAROKBÓL válogassanak, nem pedig több mint 5 éve Magyarországon futballozó "akárkikbõl". Most egy, aztán még egy, aztán mehetünk tolmácsért...
Ez van, adott a merítési lehetõség, örülünk annak amire ez elég! Nekem nem mindenáron az eredményesség a lényeg...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Attól még h a honosítás a trend, meg h sokan csinálják, nem jelenti azt h értéket teremt. Amikor azt mondom h hajrá magyarok, akkor nem egy nigériainak akarok szurkolni mondjuk.
De ez egyéni vélemény.
Mondjuk ott is elég gáz, hogy némely csapat kezdõje csak idegenlégiósokból áll...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Miért nem tetszik? #17119
Mindenkinek abban a válogatottban van a helye, ahol született... én ilyen maradi vagyok. ( A mi esetünkben ugye ez nem csak a csonka ország, fõleg, ha az identitás is megvan )
( látom szerkesztettél... 😄 )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha adnak pluszt, ha nem, én nem vagyok az ilyen beválogatásnak a híve. De ez szubjektív magánvélemény...
www.smart-bus.hu