Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
"fitymájáról"
Itt lefordultam a székrõl 😄, de jogos 😄.

Még mindig nem értem, hogy Juhásznak miért kellett játszani San Marino ellen. Azt a meccset bármelyik védõpárossal nyertük volna. Ez szerintem óriási edzõi baki volt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Effe88
szerintem a svédeknek is tetszik
védelem káosz😄😄😄

Meglepne, ha 4-4-2-t játszanánk... kevés esélyt látok rá, de én lennék a legboldogabb.

www.smart-bus.hu

Nso szerint a várható kezdõ:
Király Gábor – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Elek Ákos, Hajnal Tamás, Stieber Zoltán – Rudolf Gergely, Szabics Imre

Nekem tetszik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

passatgt
Nem kell beszarni, sima 3-1 nekünk, csak hogy a gólarány jó legyen

A félidõben beálló Stieber lõ kettõt, az elsõt pedig Hajnal tomi kb 20 méterrõl. A svédeknél meg ibrahimovic a 2. félidõben fog csak beállni és a fitymájáról bepattan majd a 96. percben

az örök bizakodóknál sokkal-sokkal idegesítõbbek az "okosak", akik szerint a bizakodók "hisznek még a tündérmesékben" <#smile>
Oziris666
Jah hát valakik hisznek még a tündérmesékben...

a fél ország elhiszi, hogy holnap megverjük a svédeket!
pedig agyonvernek a svédek megint!!!!!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
akinek jegye van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ki jön holnap a meccsre?
sb1
Már csak a legfontosabb hiányzik abból, amit leírtál..a jó magyar foci :d 😄 ..sajna...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ma esti ír meccsre tud valaki streamet?
azért az nem szörnyû hogy igenis van igény a jó magyar focira, és van erre utaló szurkolói magatartás is 😊))))

rooney8
te meg mit álszenteskedsz? 😄 te is tudod, hogy nem sok esélyünk van nyerni
én lennék a legboldogabb, ha nyernénk, de minek tápláljam magam hamis illúziókkal, hogy most megfoghatjuk õket, most lehet esélyünk, most így, most úgy...
én nem vagyok a válogatott ellen, nem is szidom õket, mert jócskán vannak nálunk rosszabb csapatok is, de tisztában vagyok a képességeikkel ezért a a helyén kezelem a dolgokat 😊
régen volt jó válogatottunk (én akkor még tervbe se voltam 😄), ma már csak egy közép csapat vagyunk, mert azt azért nem mondhatjuk, hogy kritikán alul teljesítünk, de ez világversenyekre való kijutásra kevés.
egy szó mint száz, hajrá magyarok!
ennyi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

faszért kell vészmadárkodni, tény hogy nem mi vagyunk az esélyesek, pláne most ezzel a hiányzókkal teli csapattal, de talán pont azért lesz egy kis esélyünk holnap, ha lenéznek minket a svédek...
bakkerman
a svédek gyõzni járnak hozzánk,hnap is nyerni fognak nem kell idegeskedni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rooney8
simaliba svédeknek
országos v ;D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tviktor91
Hajrá...fõleg ezt úgy h a svédeknek egy X is elég.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

rooney8
azon gondolkoztam, hogy fel kéne tenni a házunkat svéd gyõzelemre 😄

tviktor91
Ez mért lebutítás kérdése? Én is kimentem volna ha nem lenne más dolgom..és hogy miért jó ezért 70km-t utazni? A hangulat miatt..amiért fizetni is hajlandó vagyok.Meg egyébként is akármit is "elemezgetnek" most a nagyok egy meccs mindig 0-0ról indul és ha csak 1% esélyünk van bemákolni a gyõztes gólt akkor mért ne lehetne szurkolni.

Zsolti9014
az szánalmas, amit a Vidivel csinálnak. nem elég az, hogy a "felsõbb vezetés" miatt sokan megutálják/ták a csapatot (nekem pl. nagyon is szimpatikus volt mindig a Videoton), ráadásul erre a pocskondiázásra pont a játékosok meg a szurkolók nem szolgáltak rá. ehhez még hozzájön az is, hogy most ahogy néztem az érkezõk/távozók összesítést, hát...hoznak egy rakás légióst, távozók közt meg magyarok...

na nem azért, nem vagyok én teljesen a légiósok ellen, mert pl. Kink, Rudnevs, Sztevanovics, stb. rendben vannak. meg régen is azért Nicsenko, Kuntics, Kopunovics, szóval vannak és voltak is jó légiósok, de hogy akiket mostanában idehoznak, azoknak a 80%-át nem szabadna, az is biztos.

Hajrá Magyarország!

dave9004
én szomorúan nézem, hogy ezt el...ták, de még mennire.
Láma!
ez nagyon jó kérdés... pláne hogy most már szabadlistán levõ játékos is van a keretben, mert sanyi bácsi nagy kedvence lipták úgy kipenderült a vidibõl hogy öröm volt nézni...

sb1
Utolsó 3000 jegy!

Hogy mégis mivel lehetett ennyire bebutítani megint az embereket, azt nem tudom..de szörnyû.. 😞

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Oziris666
Persze h boldog,mert már tudja mire fogja a sédek elleni vereséget...
"Jajj jajj sok volt a sérült és még szerencsénk se volt"

Nem kell törölni Rebecca-t, õ csak arról énekel melyik napon lesz a meccs! <#nevetes1>

dave9004
rebecca bocsesz vki törölje az elõzõt
dave9004
errõl ez jutott eszembe
Láma!
milyen biztos vagy magadban... 😄DD

akkor Leandrót majd pár hónap múlva kell megnézni

mégis csak tuti novemberben Cipruson ellenni mint a befõtt 😊

Gaál Miklós? Asszem így hívják, az Amkar Permben(?) játszott vagy még játszik is?

Rockynhooo
City éves 22 millás ajánlatát visszalökte. szerinted?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
<#idiota><#vigyor5><#banplz><#banplz>

köszi mostmár mindent értek😄😄

és úgy fejel mint zidane??ez lemaradt ugye??😄😄

Láma!
egy messibe oltott c. roni, csak úgy védekezik mint gattuso.

passatgt
korrekt, jobb mint mészáros, valszeg õ lesz behívva helyette, mert õ volt a tartalékok között

LasDen
az egész világ róla beszél, hogy milyen kurva jó, de ne zavarjon...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
rohadjak meg nem ismertem😄😄😄
és amúgy jó játékos???

Láma!
a focista😄

link

Láma!
Sanyi bácsiéban meg: "azért se hivom be Danit, mert CSAK igy kapok pénzt..." 😄

LasDen
ha jól emlékszem korábban volt valami magyar srác, aki szintén oroszoknál játszott és aszonta egervári, hogy azért nem kerülhet a keretbe, mer túl messze van nem tudják megnézni....érdekes egy szar ez....

Effe88
milyen koltai???
a színész,filmrendezõ???

tviktor91
Dzsudzsák fejében a buborékok.: ,,szarok bele így is kapok pézt"

Láma!
Koltai megsérült, elhagyta az edzõtábort, hiányzik valakinek?😄

scs17
Most sírjanak? 😛

kaposi1
Ennyire Happy ez a történet a Svédek elõtt?<#wow1><#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sanyi bácsi okos! Látja, hogy Messi milyen teljesítményt nyújt a Barcában, és milyet az argentin válogatottban. Ezért nem akarja játszatni Tõzsért. Nem akarja kitenni annak, hogy esetleg leszerepeljen a címeres mezben. Sanyi bácsi trendi, mert követi a Nyugatot! És legyõzi a svédeket!

Nincs ott??!! Basszus nem fogunk nyerni. <#eplus2>

Láma!
de legalább most Tököli nincs ott... az lett volna az elegáns ha meghívta volna és utána mond ilyeneket...