Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
www.smart-bus.hu
Király Gábor – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Elek Ákos, Hajnal Tamás, Stieber Zoltán – Rudolf Gergely, Szabics Imre
Nekem tetszik.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A félidõben beálló Stieber lõ kettõt, az elsõt pedig Hajnal tomi kb 20 méterrõl. A svédeknél meg ibrahimovic a 2. félidõben fog csak beállni és a fitymájáról bepattan majd a 96. percben
pedig agyonvernek a svédek megint!!!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
én lennék a legboldogabb, ha nyernénk, de minek tápláljam magam hamis illúziókkal, hogy most megfoghatjuk õket, most lehet esélyünk, most így, most úgy...
én nem vagyok a válogatott ellen, nem is szidom õket, mert jócskán vannak nálunk rosszabb csapatok is, de tisztában vagyok a képességeikkel ezért a a helyén kezelem a dolgokat 😊
régen volt jó válogatottunk (én akkor még tervbe se voltam 😄), ma már csak egy közép csapat vagyunk, mert azt azért nem mondhatjuk, hogy kritikán alul teljesítünk, de ez világversenyekre való kijutásra kevés.
egy szó mint száz, hajrá magyarok!
ennyi 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
országos v ;D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
na nem azért, nem vagyok én teljesen a légiósok ellen, mert pl. Kink, Rudnevs, Sztevanovics, stb. rendben vannak. meg régen is azért Nicsenko, Kuntics, Kopunovics, szóval vannak és voltak is jó légiósok, de hogy akiket mostanában idehoznak, azoknak a 80%-át nem szabadna, az is biztos.
Hajrá Magyarország!
Hogy mégis mivel lehetett ennyire bebutítani megint az embereket, azt nem tudom..de szörnyû.. 😞
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Jajj jajj sok volt a sérült és még szerencsénk se volt"
mégis csak tuti novemberben Cipruson ellenni mint a befõtt 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
köszi mostmár mindent értek😄😄
és úgy fejel mint zidane??ez lemaradt ugye??😄😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: