Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
GÓÓÓÓÓL NAAAAAAA LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! 😄DDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tviktor91
Na! Hajrá finn 11-es a 90. percben 😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

passatgt
natessék

mégegy és mi vagyunk a jók

tviktor91
Kár érte😞

Kaplan
Az a baj, hogy innentõl kezdve abszolút mindegy számomra, hogy 18 v 21 ponttal zárjuk a selejtezõsorozatot. Ahogy a VB selejtezõknél is, pont nem érdekelt, hogy a Dánokat megvertük. Egyszerûen nem tudott lázba hozni a meccs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Várható volt.. Sajnos 😞 Reméljük a csapat nem törik össze. Valljuk be, hogy a pótselejtezõ csoda lett volna. Ezek után egy teljesen érdektelen meccsen várhatjuk a Finneket.. ami éppen ezért lehet, hogy nem is úgy alakul ahogy annak lennie kéne 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kaplan
Az egyik legszomorúbb dolog ebben, hogy megint volt remény (az utóbbi évek egyik legföldhözragadtabb, legracionálisabb reménye) és azt is ilyen egyszerûen összetörik. Ez van, marad a harmadik hely ami önmagában nagyon szép eredmény de mégis keserûség van bennem, hogy nem tudták a finnek egy kicsit is megfogni a svédeket.

A másik amitõl nagyon félek, hogy ez a kiugró eredmény nem lesz megismételve a 2014-es VB selejtezõkben és megint szétesik minden darabokra. 😞

UUUU
Igy a legjobb legalabb a potselejtezon nem vernek el minket, mint anno a Jugoszlavok.

passatgt
sima piros lett volna nem sárga...

passatgt
mekkora egy görény ez az elmander, ibra2

Davidus
vége

V9ykn8_TZL0

ressy14
igen

Dum spiro, spero.

passatgt
40 percük van lõni 2 gólt, és azt mondjátok vége? omg

oh nooooooo!!!

Lammer
joooooooo ennyi 😞(((((((((((((

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
vége..

scs17
2:0, vége.

passatgt
hát a faszom se játszana ilyen idõben😄

DaemoonHunter
szerintem csak bemásznak valami fedettebb helyre a szünet végéig...

passatgt
csak azért kérdem mert mintha mindenki elndult volna hazafelé

passatgt
félbeszakad esõ miatt?

Lammer
hogy lehet 5 meterrol kihagyni??? most komolyan???

nem hiszem el...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ressy14
<#levele> <#shakehead>

Dum spiro, spero.

Davidus
semmi extra. csak a sorsunk dõl ma el.
amúgy mennek a svédek 1 góllal😞

V9ykn8_TZL0

scs17
1:0 a svédeknek, 8.perc

Ma nem lesz valami meccs?
gercse
banok oldala:
streamek

scs17
Tudnál mondani streamet? Köszi 😊

😄😄

de ma és kedden töltsön el minket a pozitiv energia 😄

tviktor91
Hollandok 100%-os mérleggel akarnak kint lenni..ezt õk mondták.<#idiota>

tviktor91
Még 4 óra és kezdõdik a meccsünk..😄 Lesz egy pár stream is.

bakkerman
ha ezek a finnek elkapják a svédeket,akkor van "gond",mert akkor mi kedden úgy megyünk ki ellenük,hogy aznap este meglehet a pótselejtezõs hely,és úgy megremegne a fiúk lába,hogy kiszopnánk a finnektõl. az a legtisztább,ha nem foglalkozunk semmi mással,nyerjük a keddi meccset,és 21 ponttal zárunk,ami gyönyörû eredmény lenne! egyébként ha szopnak a svédek a finnek ellen,szerintem akkoris ottlehetnek 2. helyen,mert svédországba elég B verziós holland válogatott fog menni,és azokat megvernék szerintem,pláne otthon. egy a lényeg,ha kedden nyerünk,ÉN BÜSZKE LESZEK A VÁLOGATOTTRA!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
És aztán kikapunk pótselejtezõn 7-1re a Szerbektõl 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Elverik a svédeket, nálunk a 91. percben egyenlitünk egy öngóllal 😊)

svédek ma nyernek tutira!
tippem 0:3

rooney8
jogos, igazad van, estefelé már kihagy az agyam 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Mivel a forgatókönyv csak annyi volt hogy pontot vesznek el tõlünk is meg a svédektõl is, ezért, amit írtam az jó. 😊 Tõlünk két pontot vettek el, a svédektõl hármat. 😄

rooney8
"ha csak ez a 2 lehetõség lehetne a forgatókönyv?"

;D

de am a te verziódat is el tudnám fogadni 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
"-most pénteket pontot lopnak a finnek a svédektõl, de aztán tõlünk is jövõhéten"

Megverik a svédeket, aztán x-elnek velünk, Hollandok is elgyepálják a svédeket és megyünk pótselejtezni. 😄

Láma!
legyen dráma, legyen az elõ variácó, és talán akkor nem futunk neki a média szerint majd esélyesként a következö selejtezöcsoportnak, és igy kisebb nyomás alatt elérhetö valami...

rooney8
hogy egy kicsit negatív legyek, ti mit választanátok, ha csak ez a 2 lehetõség lehetne a forgatókönyv? 😄
-most pénteket pontot lopnak a finnek a svédektõl, de aztán tõlünk is jövõhéten
-most pénteken simán nyernek a svédek és akkor már nincs mirõl beszélni

DaemoonHunter
Ha igaz a sejtésem, hogy ez most egy nagyon jól összerakott finn csapat, akkor a svédek nagyon szívni fognak, csak az a gond hogy mi is...

passatgt
egy hiba nélküli x-et kívánok nekik

banok
Szerintem a svédek holnap nem hibáznak...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Úgy legyen. 😊

én 0-0-t vagy 1-1-et tippelek

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nah, holnapra tippek? Várjátok már? 😄

hedonist
minden országnak a szövetség logoja van kint Argentína - AFA, Brazília - CBF, Spanyol - FEF soroljam? , miért
lennénk mi kivétel? Jah bizots azért amiért mi nem Magyar Köztársaság vagyunk már, hanem Magyarország.. ilyenekbe minek belekötni? idiots...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ressy14
Egy kicsit más téma, de én sose értettem, hogy miért az MLSz logóját rakják ki a hirdetéseken és elõzeteseken. Ha már a mezünkön is a magyar címer van, szvsz okosabb lenne azzal hirdetni a válogatott meccseket, elvégre nem az MLSz válogatottja játszik, vagyis remélem. <#nemtudom>

Dum spiro, spero.