Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ha ma 6-0ra nyerünk és a svédek majd 6-0ra kikapnak a hollandoktól, akkor másodikok vagyunk nem? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

azt álmodtam hogy simán nyerünk, meg ibrahomokovicsékszívnak a hollandoktól, majd elmennek felszopónak Montenegróba 😊)

tviktor91
Úgy értem h a holnapi meccsre bõven vállalható egy over 2.5 gól tippmixen 1.71-ért..aki nagyon akar játszani.😊

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Casillas
Ha esetleg valaki még ki szeretne menni, de már nem jutott neki hely, akkor egyik haveromnál felszabadult 2 jegy különbözõ okok miatt, amire ilyen rövid idõ alatt már nem talált senkit, úgyhogy eladóak:
http://utazas-szabadido.vatera.hu/jegy_belepo_berlet/magyarorszag_finnorszag_2_db_jegy_1488906911.html

Amennyiben komolyan érdekel valakit, adok elérhetõséget, és biztos meg tudtok egyezni 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nézegettem a világranglistát, ha csak a mi pontunk változna a következõ újraszámolás után, akkor egy holnapi gyõzelemmel maradnánk a 27. helyen, döntetlen esetén 10 helyet rontanánk, míg vereséggel 12 helyet lépnénk hátra. Szóval, egy x majdnem olyan xar lenne, mint egy finn gyõzelem. Sztem, ez egy elég nagy tét, ezen a "tétnélküli" meccsen...

rooney8
én is úgy vagyok vele, hogy sok esélyt nem látok a vb-re, de szurkolok a magyaroknak és mellettük állok, és ha netalán kijutnánk, akkor pozitív csalódás fog érni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ressy14
nehezebb csoportba kerültünk, mint ami a mostani EB-s csoportunk.

Dum spiro, spero.

banok
Szerintem sincs sok esélyünk a törökök ellen. A románokat itthon talán elkaphatjuk, idegenben, abban a légkörben ami ott lesz, kizárt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
jó akkor megverjük õket tuti annyira érzem és kijutunk a vb-re simán😉😄D:😄
na így jobb??

Casillas
jó, úgyis hiába írunk bármint neked úgy látom 😊

Effe88
ahoz még mindig erõsek hogy oda vissza megverjenek minket...ne vicceljünk már azért nem kell túllihegni ezt a 27.helyet a világranglistán...persze jó lenne de szerintem esélytelen bármi is max a 2016os eb..

bakkerman
török válogatott nagy változásokon ment át utóbbi években,nem sokkal jobbak nálunk,mi még tudunk hova fejlõdni. románokat kétszer is elkaphatjuk,sehol sincsenek a 2008-as EB-t megjárt válogatotthoz képest. észtek...2/2

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
évrõl évre egyre rosszabb mindkét csapat

Effe88
német-belga lesz
törökök meg otthon játszanak azebadzsánnal😄😄
szerintem meg lesz nekik a 2.hely aztán mennek pótselejtezni

[HUN]FaTaL
Majd meglátjuk. Ez a török csapat már nem a 10 évvel ezelõtti török csapat. Most sem biztos, hogy kijutnak, megelõzték a belgák a csoportjukban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
hát mondom 2016
24 csapat oda már talán csak begyömöszöljük magunkat😄😄😄
ha oda se akkor hagyjuk a picsába az egészet😄😄D

passatgt
azért lesz jobb a vb csoport, mert hollandokon kívül szerintem mindnki egy szinten mozog(nagyjából), szóval simán lesznek körbeverések ami kis szerencsével a mi malmunkra hajtja a vizet

Effe88
románok talán törökök meg csak egyre jobbak lesznek az bukó alap😊

én azt már meg se fogom élni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
A törökök verhetõek és a románok is.

Effe88
verhetjük a finneket de sajna semmit nem fog érni...2014es vb szintúgy esélytelen természetesen...hollandoké lesz az elsõ hely ez fix,törökök,románok pedig jobbak nálunk sõt az észtek sem szarok szal majd talán a 2016-os eb ahol már 24 csapat lesz talán oda kivergõdünk...talán....

sajnálom h nem kerültünk ki😞 igazából minden hibából tanulni kell, legközelebb a Svédeket kell oda vissza megverni ahhoz, hogy kikerüljünk, de ez így is szép teljesítmény. Ráfognám a bíróra, de nem teszem, mert nemcsak ezen múlt...Bár mondjuk milyen érdekes h San Marino ellen is kaptak egy emberelõnyt, rögtön belõtték a gólt, itt meg a végén úgy tûnik a bíró nem akart belenyúlni a "jogosnak" tûnõ ítélettel a meccsbe. Nagy kár érte...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Az a csoport szvsz jóval keményebb lesz, de legyen igazad. 😊

Zenszkij
hát persze

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
így van,nem a mi kezünkben volt a sorsunk,várható volt hogy a svédek nem akarják az uccsó meccsre hagyni. Tartom a véleményem,ha kedden verjük a finneket,akkor hazai pályán,SZÉPEN búcsúzunk ettõl a sorozattól,21 pont nagyon jó eredmény,7 gyõzelem 3 vereség is szép mérleg lenne. Ha Egervárit hagyják dolgozni,és jövõ õszre még jobban összeérik ez a mag,akkor nagyon jó esélyeink lesznek a 2014-es VB-re!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
Akkor is jár a srácoknak a gratuláció! Kedden azért remélem még odateszik magukat és nyerünk. De szép volt, jó volt, lesz még jobb is! 😊

Hajrá Magyarország!

Jóna ígérkezõ meccsek még ma:

Turkey - Germany 20:30 (a törököknek fontos)
Serbia - Italy 20:45 (a szerbeknek jelentõs)
Greece - Croatia 20:45 (ez nagy valószínûséggel a csoportelsõségrõl dönt)
Czech Republic - Spain 20:45 (a cseheknek sincs még bebiztosítva a 2. hely)
Montenegro - England 21:00 (Angliában 0-0-át játszottak)

Effe88
hát meglehet

tviktor91
Majd a miénk kedden.😄 Vagy a svéd holland is sanszos.

Effe88
na ez nem jött be ...S::S
de egyébként érdekes lement úgy 25 meccs eddig nálunk a csoportba és nem volt döntetlen..
komolyan azt hittem hogy most nagy x-lesz a finn-svéd!!!<#zavart2>

tviktor91
Most milyen szarság miatt estünk ki áruld már el?

Mindenesetre ezeknek a svédeknek nagyon necces lesz a selejtezõ ha nem sikerül legjobb másodikként kijutniuk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mindig valami szarsag miatt esunk ki,,,

ressy14
azért remélem megverjük a finneket büntibõl

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Lemaradtam a mwccsrõl, nagyon sajnálom az eredményt. 😞

bazdmeg elõtte állt a kezezésnél ezt nem hiszem el

Kaplan
Egy szavunk nem lehet amúgy a bíróra, a svédekre, a finnekre. Ezek ilyen nagyon halovány dolgok. Nem szabadna mástól függnie a továbbjutásunknak. Most ez történt és nem jött be, van ilyen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vege...ilyen nincs. De a biro keze is rendesen benne volt....kezezest mi a faszert nem adta meg ?@:@:@

Lammer
sajnos dolgom volt igy lemaradtam 😞

akkor ennyi... "kiraly" :SSSSSSSS

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

rooney8
hát ennyi... 😞

Láma!
elhittük hogy meglehet pedig...😞(

Kaplan
büdös picsába... 😞(

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

El vannak faradva a finnek :S

LasDen
buuuuunnndaaaaaaa......nem akarják hogy kijussunk mer megnyernénk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
ez az elmander egy elmebeteg, megint utánarúgott, bíró persze nem vette észre...

Ennyi basszameg....valami mindig keresztbe tesz...

bazdmeg egyértelmû kéz a kurva anyád elõtte áll és nem fúj a fasszopó

scs17
igen :S

passatgt
na ez mia faszom, teljesen kéz volt 16-on belül