Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faszt, állandóan mázlijuk van ellenünk évek óta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pont olyan volt ez a meccs, mint amire számítottam. Ugyanúgy játszottak a finnek, mint legutóbb a svédek ellen.

Labdatartásuk sokkal magabiztosabb és szebb volt, nem úgy mint nálunk. Persze a befejezésben már gyengélkedtek. Pont ezt lehetett volna kihasználni sokkal jobban elõretolt támadásokkal. Látszott is az elsõ félidõben, amikor kisebb magyar létszámfölények alakultak ki a pálya egy kis részén, akkor könnyen elvesztették a finnek labdákat (a Barca csinálja ezt tökéletesen), amikor meg szellõsen védekeztünk, akkor már uralták a terepet a jó helyezkedéssel és pontos passzokkal.
A támadásainkat meg inkább középen kellett volna erõltetni sok mélységi passzal. Amikor Sándor Gyuri kezdte felismerni az ebben rejlõ lehetõségeket, akkor lehozta Egervári... hát bazmeg... <#falbav>
Félidõ után sokat tudott volna hozzátenni a kapitány taktikai módosításokkal - én benne látom elsõsorban a gyenge szereplés okát.

Effe88
hogy rohadnának meg
de vb csoportbeli ellenfeleink közül az észtek meg pótselejteznek 😄😄
törökök is...

Narxis
Kegyetlen jók ezek a svédek. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kaposi1
Tetü svédek egyenes ágon kint vannak.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Effe88
na meglett a csoport elsõ döntetlenje

rooney8
svédek meg mennek 3-2re a hollandok ellen 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
hát ez a második félidõ egy nagy kupac kaki volt 😄
még az elsõben érezni lehetett, hogy van keresnivalónk (ha nem is sok), de ez a második vmi impotens szar foci volt 😄 végül is mindegy, tét már nem volt, játszunk majd még jobban is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mi történt? döntetlen lett?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kaplan
úgy értettem, hogy egyértelmû, hogy ez az egész meccs azért volt egy jelentéktelen fos mert semmi tétje nem volt, még csak a harmadik helyért sem kellett harcolni. borzasztó érdektelenségbe merült az egész.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
tökmindegy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Punker
köcsög finnek? bénák voltunk ismerjük be 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DaemoonHunter
Se kedv, se erõ, ez így a 2. félidõben nulla.

Kaplan
ez az egész mai meccs&teljesítmény egy igazi facepalm. borzasztó, a köcsög finnek nem csak a továbbjutásunkat de az utolsó búcsúmeccsünket is elbaszták..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Má' mindegy, nulla a csapat ma.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaplan
bravó 88. percben!

Kaplan
bazdmeg otthon szorítanak be minket kb... kezd szégyenteljes lenni. király három ziccert fogott ma eddig.

Kaplan
szegény dzsudzsáknak annyi köze van most a futballhoz mint hajdúnak a showbizniszhez... nagyon formán kívül van, jelenleg -1 embernek érzem a pályán.

amúgy kötelezõ válogatott meccset játszani? nem játékosra értettem!
így akarunk kijutni de minek?
Kaplan
közben a svédek a hollandok ellen eljátszogatnak egy totál komolytalan vízilabda meccset..

Kaplan
nincs kedve itt focizni senkinek..szar meccs. pont.

[HUN]FaTaL
Nincs csere <#wilting>

rooney8
lehet h öreg, de még mindig hozza az elvárható színvonalat 😄

hát nem tudom, de nem hiszem el hogy nincs másik normális kapusunk... ez az ember már 35 éves, 5 év múlva is õ fog védeni?

[HUN]FaTaL
És kit akarsz a helyére tenni? A fogalmatlan Fülöpöt?

király gabi nem akar nyugdíjba vonulni má?

limperatore
azért ha jól tudom havi 5000es törlesztés is van, szóval nem nagyon kell megszakadni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ressy14
akkor felveszel fél milla diákhitelt és melós életed elsõ részében megszakadsz, hogy visszafizethesd 😄

Dum spiro, spero.

tviktor91
Diák vagyok.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Láma!
és kiveszel egy honap szabit, devizahitelböl meg fedezed az anyagiakat?😄

rooney8
hát sokan szívesen mennének (köztük én is), de a büdös anyagiak nem engedik 😄

tviktor91
Még csak itt kérdeztem meg.😄 Kb kemény 1 hete ezen gondolkozok..2014 amúgy is messze van még.

rooney8
tolonganak a jelentkezõk nem?

tviktor91
Apropó ki jön a brazil vb-re?

500k-ból tuti megvan a repjegy oda-vissza.Aztán még ugyanennyibõl kijön a szállás meg a kaja egy hónapra.

tviktor91
Ezt olyan szépen mondtad..majdnem BEsírtam.

BÍZUNK BENNETEK, HÁT ÉRTÜNK KÜZDJETEK! <#boxer>

Effe88
😄😄😄 ezt hol álmottad😄😄😄 csak ne hogy majd az észtek bekavarjonak törökök meg hát úgyis jobbak mint mi mentalitásba meg fõleg-....de legyen igazad

ressy14
szerintem meg a svédeket és a hollandokat bundázás megalapozott gyanújával kizárják a csoportból és elsõk leszünk a csoportban 😄

Dum spiro, spero.

Visszavágtunk a svédeknek a szopatásaik miatt... most nehogy a finnek vágjanak vissza nekünk az utolsó perces szopatásaink miatt... Hamar el kell venni a kedvüket a játéktól.

www.smart-bus.hu

LasDen
olyan durva gyõzelem lesz a mai hogy 4 pontot adnak majd érte...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rooney8
adnám 😄

tviktor91
Vb-n kint leszünk,románok-törökök szarok..hollandokat itthon megcsapjuk.Többi meg selejt.Ennyi.

rooney8
az meg még 5 év
ki tudja mi lesz addig 😄

rooney8
értem dánke sõn

[HUN]FaTaL
Igen.

#19622: Majd a 2016-os ebre.

tviktor91
Így van.

rooney8
kár, hogy nincs olyan, hogy a legjobb 3. is bejut 😄

rooney8
és ha az egymás elleni eredmény is egyenlõ, akkor számít a gólkülönbség?

rooney8
jaa értem
a fenébe, pedig meglehetett volna<#zavart1>

[HUN]FaTaL
Nem, egymás elleni eredmény számít pontazonosság esetén. Nincs tétje a mai meccsnek (a kijutás szempontjából).