Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
ezek szerint a SYMA helyén lesz?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Köszönöm de évek óta lusta vagyok átállítani, hogy huszonegyedikén van és nem 27.-én! 😄

Minden esetre jól esik a köszöntés így utólag is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BSZ Kaplannak<#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
ez amolyan passatgt-s volt 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
Koemannal nem is a bunkerfoci volt a gond, hanem hogy én (ez még nem baj, de más se) nem tudtam felfedezni azt, hogy mit akarunk játszani. meg pl. a svédek ellen feltolni Husztit középcsatárnak, és ívelgetni rá, vagy egyik meccsen a legjobb védõnket, Juhászt feltolni középpályára, ezek valahogy...nem tudom...nem hiszem hogy jó megoldások voltak.

én magyar edzõ-párti vagyok, de ha egy igazán jó külföldit hoznak, azzal sincs bajom. Koeman nem ilyen volt. Emberként szimpatikus, de edzõként nem túl meggyõzõ.

Sõt, továbbmegyek: nem is mindig az edzõ személyével volt itt a gond, hanem azzal, hogy nem hagyták dolgozni megfelelõ ideig. Most legalább úgy tûnik Sanyi bával megvan az az állandóság, ami akár eredményt is hozhat.

Mert játékosállományban nem hiszem, hogy annyira gyengék vagyunk, korábban Király, most Bogdán, Megyeri, Juhász, Tõzsér, Dzsudzsák, Gera, Hajnal, Szalai, Varga Józsi, de szerintem Elek, Vadócz, stb. is olyan képességekkel rendelkeznek, amelyek alapján egy görög, ír, cseh, román, török csapattal felvehetnénk a versenyt.

Hajrá Magyarország!

ReszegKoldus
Világhírû mûvész, aki portrét is rajzolt saját magáról.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
mért Egervári nem világhírû? LOOOOOOOOOOOOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
nana
azért egy klasszis edzõ akkor is kulcskérdés fõleg ott ahol elég gyenge a játékos állomány
egyébként mert a szlovének annyira jó játékosaik vannak , vagy az íreknek(2012 eb) vagy a letteknek(2004es eb) vagy a bulgároknak(2004es eb)
stb...

ressy14
Egy jó edzõ mellé jó játékosok is kellenének, itt meg az egy fõre jutó jó játékos a nullához konvergál. Ha valóban helyünk lenne egy világversenyen vagy EB-n, akkor már kijutottunk volna.

Dum spiro, spero.

Effe88
mattheus edzõket 0!!! + épp úgy ahogy kúman...
de ha egy Trappatonit vagy egy Advocatot ,Hiddinket hoztak volna anno lehet egy-két eseményre kijutottunk volna(ki szerencsétlenkedtük volna magunkat😄😄😄)

ressy14
<#taps>

Dum spiro, spero.

banok
Szürreális hsz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
lol

rooney8
a magyarok a zistenek aléáléóóó

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dave9004
oda már afrikából is selejteznek, és teljes közép-ázsia európai selejtezõn indul? :d
de addigra jugoszlávia még további 14 államra esik szét😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tétmeccseken nem megy nekünk összességében sajnos....
barikon mindig hozunk olyan eredményeket amin mi meglepõdünk mert annyira jónak tûnik számunkra.

...de állítólag 2024-re már 64csapat jut ki az EB-re, és akkor talán talán összejön 😊))

Igazán az se megoldás...Ott volt Mattheus volt benne lelkesedés, ûzte a játékosokat, aztán elküldték (mert nem jöttek az eredmények), mondván, hogy nem kell külföldi edzõ, aztán nem sokkal utána jött Koeman...

Egyébként ott megvolt valamennyire a fegyelmezettség, de sokszor nem volt motiváltság, meg az edzõ nem volt teljesen komplett szerintem, de nem volt rossz szakember, azt elismerem.

Kis számú mintából általánosítasz, és még jósolsz is... sztem, ne menjél statisztikusnak! 😊

[HUN]FaTaL
Akit aztán el lehet küldeni, mert a bunkerfoci nem magyar stílusú (Koeman). És ezeket lehet váltogatni, de sosem jutunk ki sehova...

http://goo.gl/gd6Zi5

Oda akartál kilyukadni, hogy Egervári a hibás, és nyugati edzõt kéne importálni.

Szerintem a fõ bajok abban leledzenek, hogy nincs igazi középpálya amikor védekezni kellene. Mindig (és mindig is)azon kellett izgulni, hogy vajon Király/Fülöp/Bogdán/Babos kivédi-e vagy hogy Juhász/Lipták stb ki tudja-e vágni a labdát, tud-e utolsó emberként szerelni.
És nem tudok rájönni miért. A görögök se kikúrt supermanekbõl áll, még is el tudják jól osztani az embereket a középpályán, és még mondhatnék ilyen csapatokat. Egy relatív fiatal csapatunk van, kb egy Dortmundhoz hasonló játékot lehetne játszani. Vannak magas védõink, nagy teherbírású középpályások, és egy Gomez szerû Szalaink(nem azt mondom hogy maga a megváltó, de õ elég ügyes ha 100%os állapotban lesz). Vannak jó szélsõk, itthon is, külföldön is...
Ezt a 4-2-3-1-et elég faszán lehetne játszani, megvannak hozzá a játékosok.
Amúgy valaki írta, hogy a magyarok is bunkerfocit játszanak, hát nem, ez nem az. A bunkerfoci arról szól, hogy ha mi nem tudunk helyzeteket kialakítani meg gólt lõni, akkor biztosra megyünk, hogy az ellenfél se tudjon.

Már idõközben le is felejtettem, hogy mire is akarok kilyukadni...na mindegy 😄

Hát hiába, sok hülye ország mind erõlködik, küszködik hogy kijusson egy EB-re VB-re, mi meg jó kis Magyaros rafinériával kivárjuk amíg San Marinón, Lichtensteinen, meg Luxemburgon kívül már mindenki alapból kijut...<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jakuza001
Ezzel senki sem vitatkozik, csak ahhoz foci is kellene.
Nekunk jelenleg a 24 csapatos bovites miatt ha lehet eselyunk, de meg ugy is keves szerintem.

Attól az én örömöm nem lenne kisebb! 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
Ugyanúgy fikázna akkor is mindenki sajnos...

<#eljen>

www.smart-bus.hu

bakkerman
a lényeg az,hogy jelenleg úgy áll a magyar futball,hogy egy nyögvenyelõs kijutásnak is rohadtul örülne az egész ország,és én leszarnám ha úgy jönnénk vissza mint az írek,legalább kijutottunk...

Jakuza001
Egy baratsagos merkozesen, ami nem szamit.
Ellenben mar akkor kikaptunk hazai palyan a Hollandoktol es egyertelmuen lathato volt, hogy a csapat leszalloagban van.

bakkerman
jóó,a VB az nagyon dúrván elment,de azért elõtte mi lõttünk 3 gólt a braziloknak is,és a VB elõtt azért európa top5 csapatában ott voltunk...

Jakuza001
A szovjetek annyira meg is ijedtek, hogy elfutottak a szeleken. 😛

bakkerman
azért a 86-os csapatunktól még fél Európa fosott,és viszonyítva a mostani kerethez nevesebb,jobb játékosok rohangásztak a válogatottunkban. a mostani csapat fejlõdõképes,meccsrõl-meccsre jobb,nagyon jó válogatott kor összetétele,amire odaérünk a 2016-os EB selejtezõkhöz,lehet egy 26-27 éves átlagkorú mag,akik kivezethetnek minket a már 24 csapatos EB-re! A VB selejtezõket illetõen én még nem várok csodát.

dave9004
nemrég volt könnyebb csoport. a norvégos görögös vagy melyik. abból miértnem jutottunk ki?
dave9004
Régen érdekes módon sikerült kijutni Eu-ból.
Mivel nehezedett most európa? Ne mondjátok, hogy több az ország, mert volt SZU-ból az oroszok meg ukránok, jugoból meg csak a horvát-szerb az ami nehéz.
Tényleg most miértnem megy az ami mondjuk 25-30 éve még sikerült
86-ban vb-n voltunk. hogy jutottunk ki?
szabii98
mégis jobb Magyarországnak szurkolni, mintsem valami távoli országnak, nem?😊
kit érdekel hogy kiesünk, az a lényeg hogy ott vagyunk, ez már haladás lenne

I met God. She's black

Narxis
Szerintem mások is kerülnének könnyebb csoportba. 😄 Fel kell nõnünk a feladathoz és el kell páholni azokat akikkel összesorsolnak, ennyi. Törökország, Románia nem egy verhetetlen válogatottak, hollandok sincsenek formában úgyhogy nem mondanám kilátástalannak a helyzetünket.

Casillas
az nem baj, de miért mindig mi 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Krisztiam
minek kijutni? úgyis kiesnénk az elsõ körben... 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Narxis
" egyszerûen igazságtalan a beosztás"

Nem is lesz sose igazságos, valaki mindig sírni fog.

DaemoonHunter
Végre valaki tud értelmezni. <#eljen> Errõl beszélek, kár hogy a sok láma egybõl idiótának állít be ha már kicsit is pozitívan beszélek a válogatottról, de ez még annak sem mondható nem mondtam hogy mi olyan hatalmas jók vagyunk hogy megérdemeljük a kijutást, egyszerûen igazságtalan a beosztás.

Nem errõl van szó...a VB-k is már valójában EB-k, 3-4 dél-amerikai csapattal megfûszerezve (már ami a végsõ esélyeket illeti). Szerintem azt akarta mondani, a Világ Bajnokság a világ legerõsebb 32 csapatát hivatott összemérni, de mivel kontinensenként válogatják össze, így nem feltétlenül a legerõsebb 32 jut ki. A magyarok most éppen elég jók, az utóbbi 1-2 évben ügyesek voltak, a világranglistán is elõre lépkedtek, megérdemelten (bár ez magában nem jelent semmit). Valószínûleg sok CONCACAF meg ázsiai, óceániai, kijutó csapattal fel tudnánk venni a versenyt, de ugye azt nem tehetjük. Más kérdés, hogy más válogatottak is mondhatnák ezt, biztos van olyan.

Ami nekem elsõsorban szemet szúrt, hogy mondjuk a G meg az E selejtezõ csoport közel sem olyan nehéz, mint mondjuk a C vagy a D, legalábbis elsõ ránézésre, de ez csak az én véleményem...😊

LasDen
persze...mert mi magyarok vagyunk...mi mindent megérdemlünk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
"hány olyan csapat jut ki ami igazából nem is érdemli meg"

mi megérdemelnénk?😊

DaemoonHunter
az utóbbi idõben már nem is a csapatot hibáztatom annyira, inkább azt sajnálom mennyire igazságtalan beosztások születnek, illetve hány olyan csapat jut ki ami igazából nem is érdemli meg.

Bakker, skacok...eddig elkerülte a figyelmemet a VB selejtezõ csoportok. Most néztem és kicsit elcsodálkoztam. Van 2 csoport amibõl - annyira nem nagy merészség kijelenteni - AKÁR 1. helyen kijutottunk volna. De ebbõl a csoportból, a törökök jelenlegi formáját figyelembe véve, maximum a 3. helyet nézem reálisnak:/

rosszul írtam...

3100 Ft-ot😊

3,1 K így kellett volna írnom😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Casillas
3 100 000-et? szép.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

<#banplz>