Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Minden esetre jól esik a köszöntés így utólag is!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én magyar edzõ-párti vagyok, de ha egy igazán jó külföldit hoznak, azzal sincs bajom. Koeman nem ilyen volt. Emberként szimpatikus, de edzõként nem túl meggyõzõ.
Sõt, továbbmegyek: nem is mindig az edzõ személyével volt itt a gond, hanem azzal, hogy nem hagyták dolgozni megfelelõ ideig. Most legalább úgy tûnik Sanyi bával megvan az az állandóság, ami akár eredményt is hozhat.
Mert játékosállományban nem hiszem, hogy annyira gyengék vagyunk, korábban Király, most Bogdán, Megyeri, Juhász, Tõzsér, Dzsudzsák, Gera, Hajnal, Szalai, Varga Józsi, de szerintem Elek, Vadócz, stb. is olyan képességekkel rendelkeznek, amelyek alapján egy görög, ír, cseh, román, török csapattal felvehetnénk a versenyt.
Hajrá Magyarország!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
azért egy klasszis edzõ akkor is kulcskérdés fõleg ott ahol elég gyenge a játékos állomány
egyébként mert a szlovének annyira jó játékosaik vannak , vagy az íreknek(2012 eb) vagy a letteknek(2004es eb) vagy a bulgároknak(2004es eb)
stb...
Dum spiro, spero.
de ha egy Trappatonit vagy egy Advocatot ,Hiddinket hoztak volna anno lehet egy-két eseményre kijutottunk volna(ki szerencsétlenkedtük volna magunkat😄😄😄)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
barikon mindig hozunk olyan eredményeket amin mi meglepõdünk mert annyira jónak tûnik számunkra.
...de állítólag 2024-re már 64csapat jut ki az EB-re, és akkor talán talán összejön 😊))
Egyébként ott megvolt valamennyire a fegyelmezettség, de sokszor nem volt motiváltság, meg az edzõ nem volt teljesen komplett szerintem, de nem volt rossz szakember, azt elismerem.
http://goo.gl/gd6Zi5
És nem tudok rájönni miért. A görögök se kikúrt supermanekbõl áll, még is el tudják jól osztani az embereket a középpályán, és még mondhatnék ilyen csapatokat. Egy relatív fiatal csapatunk van, kb egy Dortmundhoz hasonló játékot lehetne játszani. Vannak magas védõink, nagy teherbírású középpályások, és egy Gomez szerû Szalaink(nem azt mondom hogy maga a megváltó, de õ elég ügyes ha 100%os állapotban lesz). Vannak jó szélsõk, itthon is, külföldön is...
Ezt a 4-2-3-1-et elég faszán lehetne játszani, megvannak hozzá a játékosok.
Amúgy valaki írta, hogy a magyarok is bunkerfocit játszanak, hát nem, ez nem az. A bunkerfoci arról szól, hogy ha mi nem tudunk helyzeteket kialakítani meg gólt lõni, akkor biztosra megyünk, hogy az ellenfél se tudjon.
Már idõközben le is felejtettem, hogy mire is akarok kilyukadni...na mindegy 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekunk jelenleg a 24 csapatos bovites miatt ha lehet eselyunk, de meg ugy is keves szerintem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ellenben mar akkor kikaptunk hazai palyan a Hollandoktol es egyertelmuen lathato volt, hogy a csapat leszalloagban van.
Mivel nehezedett most európa? Ne mondjátok, hogy több az ország, mert volt SZU-ból az oroszok meg ukránok, jugoból meg csak a horvát-szerb az ami nehéz.
Tényleg most miértnem megy az ami mondjuk 25-30 éve még sikerült
86-ban vb-n voltunk. hogy jutottunk ki?
kit érdekel hogy kiesünk, az a lényeg hogy ott vagyunk, ez már haladás lenne
I met God. She's black
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem is lesz sose igazságos, valaki mindig sírni fog.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami nekem elsõsorban szemet szúrt, hogy mondjuk a G meg az E selejtezõ csoport közel sem olyan nehéz, mint mondjuk a C vagy a D, legalábbis elsõ ránézésre, de ez csak az én véleményem...😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
3100 Ft-ot😊
3,1 K így kellett volna írnom😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.