Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
nehogy már a magyart vezessék ki a magyar meccsen 😄 vicces

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
hát ha már meghívták õket valószínûleg politikai nyomásra, akkor már mind1

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ressy14
nem, pont hogy ott meg abszolut nem kellett volna

Dum spiro, spero.

passatgt
és akkor legyen itt is?😄

ressy14
a cozma gyikosság utáni magyar-románon is volt politika ezerrel

Dum spiro, spero.

Narxis
Ki kell õket vezetni a meccsrõl, nincs erre semmi szükség.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
pedig a sportba nem kéne belekeverni ezt, fõleg nem egy barátságos meccsen

Rockynhooo
Már az Ír meccsen is rákezdett mögöttünk egy nagyobb mag a "Fuck you Israel" rigmusra.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
majd nézzétek meg illetve hallgassátok az ultrákat és megtudjátok, kiverte náluk a biztosítékot ez a dolog

Effe88
miva??D😄:😄😄

amúgy ma Kecskeméten volt az Irán-tunézia barátságos meccsD:😄
(egy országba az izraeli és az iráni válogatott egy napon hehe)

Narxis
<#ejnye1>

limperatore
tuti nagy balhe lesz este, direkt ide hivtak feszultseget kelteni a zsidokat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ressy14
az mtk drukkerek biztosan <#ravasz1>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Mert nincs normális szélsõ védõnk.

De hogy szakály mi a fasznak a válogatottba...

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
ki jön ma a meccsre? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

wtf...varga józsi mér szélsõ?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

mooo
passatgt
cigányválogatott

hedonist
Ez óriási😄 Kik lehettek?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Narxis
Nyugi, nincs olyan messze már 2014.<#wink>

ReszegKoldus
Az a magyarázkodás nagyon jó 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

scs17
http://sportgeza.hu/futball/2012/07/12/rosszul_utaztunk_villamlott_dorgott_megijedtunk/

Rejtélyes magyar válogatottat aláztak meg az arabok

- Srácok, mit mondjunk a médiának, kiket vertünk meg?
- A spanyolokat!
- Á, õk túl erõsek, azt nem fogja elhinni senki.
- Mit is mondtál, honnan jött a kurva, akit tegnap dugtál?
- Magyarországról.
- Akkor legyenek a magyarok, õk úgyis szeretnek szopni!

Ezért jó ugye az állami stadion, ugyanis a nemzetközi rendezvényekre érkezõ turisták által elköltött összegek egy része is az állam zsebébe vándorol, így nem csak a stadion közvetlen bevételét kell figyelembe venni.

Ezért nem veszteséges ÖSSZESSÉGÉBEN a Hungaroring sem...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nagy lóvé csak lenne a fociban, ha lenne foci. De nálunk nincsen.

http://goo.gl/gd6Zi5

hedonist
Többször bebizonyosodott, h járnánk meccsre, ha van/lenne mire!

Viszont a hozzáállásotok elszomorító, amikor végre nekünk kedveznek valamivel, de mind1, mert Ti elégedetlenkedõk is mind ki fogtok jönni😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bár a sport aréna elõterével nincs gond, attól függetlenül teljesen egyet értek. Nagy lóvé van a fociban, és hamar megtérülne.

Zenszkij
fent is voltam a bunda 0-4-en...nagyon megérte <#taps>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
cscsktpfn

Vagy lásd ZTE-MU.

Ettõl függetlenül egy ilyen stadion ( ha elkészül ) hosszú távra szól, és a válogatott meccsein kívül EL, BL, döntõt is lehet rendezni, annak pedig elég jelentõs turisztikai vonzereje van. 2-3 komolyabb rendezvénybõl vissza is jön a befektetés értéke...

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy legalább rendbe rakják azt a mocskos putri környéket... Naponta járok arra turistákkal, a bõr leég az ember pofájáról... jár a szánk, hogy így a Puskás, meg úgy a Puskás, aztán egy ilyen csirkeól viseli a nevét... :S

www.smart-bus.hu

banok
Ha már a remény megvan egy jó szereplésre már akkor összejön 50.000 fõ. Emlékezzünk a 2010-es vb-selejtezõkre, vagy a Debrecen BL meccseire...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Gondolom kiszámoltad már azt is, hogy hány vizitdíj, tandíj, kórházi napidíj jönne a ki a stadion árából...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Válogatott tétmeccsein már így is csípõsek az árak, ne hinném, hogy drasztikusan emelnének rajta. De nem kell félned, nem lesz ebbõl sem semmi, ahogy eddig sem volt. Egyszerû gondolatmenetedhez még annyit, hogy olyan döntést nem tudnak hozni, ami mindenkinek jó.

Dum spiro, spero.

Amúgy...az mlsz führer azt mondta, az új stadionnal elõször is, egy BL döntõt szeretnének idehozni. Kezdetnek nem is lenne rossz.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mire jó ez?

www.smart-bus.hu

Effe88
fasztot<#mf1>

Demagógia a köbön...

www.smart-bus.hu

No comment...

www.smart-bus.hu

Effe88
+1
vagy befejeznék az M0-át vagy utakat újítanának fel, kórházakat fejlesztenének ,mentõállomásokat stb....
annyi más dolog lenne
nem ez a fos stadion illetve legyenek de magánpénzbõl nem közpénzbõl

passatgt

Zenszkij
Mi jól szerepelünk? HAHA De, ha valami istencsoda folytán csoportelsõ lenne a csapat se mennének ki ennyien, mivel új stadion új jegyárak....Inkább egy emberi uszodát építenének ide Szegedre a dolgozó népnek megfizethetõ áron, nem pedig egy kihasználaltlan Colosseumot a "negyedik" birodalom fõvárosában.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

A válogatott mindig más tészta... ha jól szereplünk, 50-60 ezer ember simán kimegy... 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
vagy pedig ez se lenne rossz
bár egy kivit drágább lenne de lehetne lakópark vagy pláza a pályán(ugye ezek mindig kellenek ide haza)😊

Effe88
fantasztikusak, nagyon kell ám😊

de szerintem ilyen kéne mondjuk az M7 mellé😊
nem is kerülne sokba meg jól megközelíthetõ lenne😊

Nálam az elsõ helyezett úgy nézne ki hogy a 4 -et venném alapul, az új stadiont valamivel beljebb tolnám hogy ne legyen annyira rajta az úton, a régit pedig modernizálnám. A 3 -ik helyezett nem igazán jött át, a 2 -iknál pedig a régi stadion mögötti megoldást illeszteném a 4 -ik tervbe.

Bár érdekelt volna néhány kép a többi rajzról is, biztos tartalmaznak frankó részleteket, vagy stadion design -t.

szabii98
javítottam😊
a létszámra céloztam...kétszer annyi ember, mint amennyi egy NBI fordulón kimegy a meccsre 😄

I met God. She's black

"kapacitásost"

Ez mit jelent? Meg úgy egyébként a nemzeti stadionhoz, hogy jön az nb1?

www.smart-bus.hu

szabii98
2016ra ledózerolják a placcot, és parkolóval ellátott Nemzeti Stadiont építenek, akkora kapacitásút, ahol kétszer elférne egy NBI fordulóra kilátogatók száma? Oké.

I met God. She's black

passatgt
2. helyezett jó, csak egy kicsit hengerelni kell a füvet