Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy ma Kecskeméten volt az Irán-tunézia barátságos meccsD:😄
(egy országba az izraeli és az iráni válogatott egy napon hehe)
De hogy szakály mi a fasznak a válogatottba...
http://goo.gl/gd6Zi5
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
- Srácok, mit mondjunk a médiának, kiket vertünk meg?
- A spanyolokat!
- Á, õk túl erõsek, azt nem fogja elhinni senki.
- Mit is mondtál, honnan jött a kurva, akit tegnap dugtál?
- Magyarországról.
- Akkor legyenek a magyarok, õk úgyis szeretnek szopni!
Ezért nem veszteséges ÖSSZESSÉGÉBEN a Hungaroring sem...
www.smart-bus.hu
tyûû mi lenne itt??
Viszont a hozzáállásotok elszomorító, amikor végre nekünk kedveznek valamivel, de mind1, mert Ti elégedetlenkedõk is mind ki fogtok jönni😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ettõl függetlenül egy ilyen stadion ( ha elkészül ) hosszú távra szól, és a válogatott meccsein kívül EL, BL, döntõt is lehet rendezni, annak pedig elég jelentõs turisztikai vonzereje van. 2-3 komolyabb rendezvénybõl vissza is jön a befektetés értéke...
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy legalább rendbe rakják azt a mocskos putri környéket... Naponta járok arra turistákkal, a bõr leég az ember pofájáról... jár a szánk, hogy így a Puskás, meg úgy a Puskás, aztán egy ilyen csirkeól viseli a nevét... :S
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dum spiro, spero.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
vagy befejeznék az M0-át vagy utakat újítanának fel, kórházakat fejlesztenének ,mentõállomásokat stb....
annyi más dolog lenne
nem ez a fos stadion illetve legyenek de magánpénzbõl nem közpénzbõl
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
bár egy kivit drágább lenne de lehetne lakópark vagy pláza a pályán(ugye ezek mindig kellenek ide haza)😊

de szerintem ilyen kéne mondjuk az M7 mellé😊
nem is kerülne sokba meg jól megközelíthetõ lenne😊
Bár érdekelt volna néhány kép a többi rajzról is, biztos tartalmaznak frankó részleteket, vagy stadion design -t.
a létszámra céloztam...kétszer annyi ember, mint amennyi egy NBI fordulón kimegy a meccsre 😄
I met God. She's black
Ez mit jelent? Meg úgy egyébként a nemzeti stadionhoz, hogy jön az nb1?
www.smart-bus.hu
I met God. She's black