Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

döntetlennel amúgy kemény 3100 K-t nyertem😄 mázli mi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
jaja és belerepülnek a World Trade Parlamentbe 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ressy14
és a hollandok repülõvel jönnek? <#buck>

Dum spiro, spero.

Effe88
9/11

Krisztiam
szeptember 11 - Mo. - Hollandia vb selejtezõ 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rockynhooo
Ennyire még nem áztam szarrá mint tegnap. Boxerembõl is csavartam a vizet azt már félmeztelen szurkoltunk 😄 Gól nagyon kellett volna.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ressy14
magyar - ír statisztikák

sokszor a meccs alatt nekem is feltûnt, hogy a jobb oldalon vezetjük javarészt a támadásainkat, a balon egy-kétszer Dzsudzsi próbálkozott betörni, aztán lõtt egybõl kapura. Gondolom ez annak volt köszönhetõ, hogy Koman nem ment be a Balázs mögé, és a Halmosi cseszett felmenni segíteni.

Dum spiro, spero.

ressy14
Szalai elbalfaszkodta a lehetõségeit, talán még nem lendült bele annyira a játékba. Már a szünetben lecserélhettük volna.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ígyvan!! és ha Szalai,és Lázska egy picit is jobban koncentrál a befejezéseknél,akkor ez az ír válogatott egy XXL-es zakóban utazik az EB-re...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nekem kifejezetten tetszett a játékunk tegnap, jók voltunk. A befejezésekkel volt egy kis probléma, de összességében szerintem sokat elõreléptünk. Inkább szívom a fogam egy 0-0 miatt, amit bõven hozhattunk volna, minthogy egy 3-1-es vereség után azt kelljen hallgatni, hogy fejlõdünk azért, mert lõttünk egy gólt és "biztató vereség" volt...

bakkerman

LasDen
szar foci szar vicc...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
állítom abból a csoportból mi is kijuthattunk volna és az írek a mi csoportunkból kb ott végeztek volna ahol mi...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
szarviccek topigja

LasDen
tesco nyugta jó lesz??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
nana😄😄
nyugtával dicsérd a napot😄😄😄

Narxis
Bebaszna ha nem...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
azért abban a plusz 8 csapatban csak benne leszünk...

Narxis
Arra azért már tuti kijutunk. 😄

Effe88
mindig jövõreD😄:

na de viccen kívül ha a 2016os ebre(24 csapatos lesz már) nem jutunk ki akkor megszüntethetjük a válogatottat😄😄

Narxis
Majd jövõre.

Effe88
de nem tudjuk mert nem tudtunk kijutni😊

DasIsFuck
nem kell ezt az ír csapatot túltsztárolni, kb csont nélkül fognak utolsóként végezni a csoportjukba.
Azt meg mi is megtudnánk csinálni.

Narxis
Jaja, nem az volt a bajunk, hogy nem tudtunk focizni hanem amikor tétje volt a dolognak akkor néhány játékosnál tele volt a gatya és idegesen játszottunk.

Amellett, hogy tényleg jól játszottunk azt is vegyük figyelembe, hogy az íreknél senki nem akart lesérülni. Nem, hiszem, hogy edzõi utasítás lett volna, inkább egyénileg volt bennük egy kis félelem nehogy a kezdõbõl a padra kerüljenek egy barátságos meccs miatt.

ressy14
Ha a tétmeccseken is hasonló focit tudunk majd produkálni, jobb helyzetkihasználással, akkor a román-török kettõssel paliban lehetünk. Remélem ha nem jutunk ki a VB-re, akkor sem küldik el Egervárit (kivéve egy gyalázatos VB selejtezõs teljesítmény esetén), mert akkor lehet esélyünk a következõ EB-re kijutni, pláne hogy megnövelik az EB-re kijutók létszámát. Jujj de messze van az még.

Dum spiro, spero.

Effe88
ez csalóka
ez akkor derülne ki ha tétre menne a meccs

ReszegKoldus
Ezt nem annyira nehéz teljesíteni, nekem egész gyakran sikerül is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
meccs közben többször is az járt a fejemben,hogyha a srácok mezt cserélnek,és "mi" készülnénk az EB-re,azon se csodálkozna. ez az ír válogatott egy hangyafasznyival nem jobb nálunk.

Igaz a focit gólra játsszák, de az egyedül az eredményt határozza meg, és nem egy csapat teljesítményét. Nem tudom, te milyen meccset néztél ?

DaemoonHunter
Ez most egy ilyen meccs volt, de egyre több az olyan játékos akire biztosan lehet számítani, ha jó formában lévõ játékost sikerül berakni kezdõbe, amire a választék miatt megint egyre nagyobb esély van akkor nagy gond nem lehet a selejtezõn. Amitõl tartok az csak a hirtelen jövõ összefosom magam mentalitás, de szerintem ezt is kinövik majd.

Kaplan
Nem vagyok az akinek tipikusan semmi nem jó mert most is rettentõ büszke vagyok a srácokra. Egy dologra vagyok nagyon-nagyon allergiás amikor egy egyszerû kényszerítõnél, vagy keresztpassznál képtelenek vagyunk emberhez passzolni. Tény és való, hogy ilyen körülmények között (értsd: rendkívül csúszós talaj) ez nehezebb, de ez akkor is állandó bajunk. Plusz a ziccereknél valami sosem stimmel, vagy jó az elgondolás és rosszul vitelezzük ki, vagy nagyon lassúak vagyunk fejben (Szalai ziccerei.) De amúgy jó kis meccs volt (Bár sokszor kapkodó) sajnálom, hogy nem tudtunk legalább egy helyzetet belõni, jó lett volna nyerni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DasIsFuck
különben is ezt a 2 meccset úgy kell értékelni, hogy megvolt a gyõzelem és a szép játék is 2 EB!!!!! részvevõ csapattal szemben...
Aki ezek után fanyalog az ne nézzen többet magyar válogatott meccset...

DasIsFuck
te meg tipikusan az vagy akinek semmi sem jó, nem vagyunk német,spnayol,holland szinten..ne várd azt h dominálva agyon verünk egy ír,cseh csapatot ami "csak" az eb-re jutott ki mellékesen...

DaemoonHunter
ez hülyeség.
jól játszottunk, sokszor jobban mint az írek, hiába játszottak visszafogottan, vagy nem vették komolyan a meccset, akkor is sok szép passzból sikerült több gólhelyzetet is kialakítani, a védelem is egyre stabilabb. Az más kérdés hogy nem lõttük be a helyzeteket, ez nagy hiba, de a látott játék sokkal jobb volt az eddigieknél, legalább is a tavalyihoz képest.

DasIsFuck
ennél többet nem is nézek ki belõlük...
horvátok még esélyesek is ebbõl a csoportból a továbbjutásra és még emllettük van egy olasz emelett ez az ír csapat kb ezt a játékerõt képviseli amit ma mutatott...éppene zért a leggyengébb.

Kaplan
Szerintem igen. 😊 Azt pedig azért figyelembe kell venni, hogy a Cseh, Ír páros nem egy kategória a Német, Hollanddal. Nyilvánvalóan nekünk egyelõre velük kell felvennünk a versenyt és csak késõbb a nagyobbakkal. Ez viszont szerencsére mostanság már konstans megvan. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

rooney8
ugyanazt a meccset néztük?<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
ájj, na mindegy, szép volt, bíztató a játék

rooney8
mekkora labda volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kaplan
Gyenge a meccs nagyon, túl sok gondolatunk nincs a fociról. Nagyjából rendben levédekezzük a dolgokat hátul, de elõl katasztrófa. Dzsudzsák meg szegény olyan buta és kiszámítható a futballhoz.. Igazán elsülhetett volna a lába rendesen.

[HUN]FaTaL
Hihetetlen, hogy egy gólt sem tudtunk rúgni a millió helyzetbõl. Nagy szerencséjük volt az íreknek (sokszor nekünk is).

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
huntot a fene vigye el

rooney8
most már eléggé nyomnak az írek (avagy mi fáradtunk el?)
ezért kellett volna belõni a helyzeteinket

[HUN]FaTaL
Örömteli, hogy végre kapusunk van.

passatgt
Némethet bekéne hozni, Komannal tuti összehoznának egy gólt, nagyon érzik egymást

passatgt
ezt még nem😊

[HUN]FaTaL
Ezt most Dzsudzsák bevarrja! 😄

Szerk.: Tévedtem 😞

rooney8
megy a tûzijáték

[HUN]FaTaL
Ilyen nincs bazz, remélem nem úgy szopunk ki, mint a csehek tõlünk...

Lefocizzuk az íreket, nyerjünk már!

passatgt
hát bazmeg nem hiszem el