Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laptom=laptop

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

streamet tud valaki? m1-es nem jó mert céges laptom nem magyar ip-s

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MKpowaa
Tudtok adni valami streamet?

Kaplan
ZSENIÁLISAK VOLTAK A HIMNUSZOK! 😄DDDD A miénk dal közben le lett transzponálva kb. Az andorrai himnusz ötször újraindult! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
amúgy meg aztán robben nem olyan nagy szám...még neki is menni fog 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mint egy szikla olyan....és ez mindent el is árul a sebességérõl<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
vanczák elpusztíthatatlan, nem tudom mit problémáztok...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Az kéne még, bár sajnos kinézem Sanyi bácsiból, hogy ennyire vak. Majd Vanczák lefutja Robbent 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Van egy olyan érzésem, hogy azért van szélen, mert a hollandok ellen is õ lesz ott....

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Mondjuk Lipták mi a fasznak oda azt nem tudom. Inkább Vargát kellett volna középpályára, Korcsmárt középhátvédnek, Liptákot meg a cserepadra (vagy a keretbe se).

Vagy mondjuk be kellett volna hívni Tõzsért...

[HUN]FaTaL
Andorra ellen tökmindegy szerintem.

A villámgyors Vanczák szélen... Kiváló...

www.smart-bus.hu

LasDen
vanczák-laczkó szél, lipták-juhász közép....korcsmár középpálya...

Én nem igazán értem... Van négy belsõ védõ, és nulla szûrõ a középpályán... Remélem nem a Vanczák fog szélsõ védõt játszani!

Mondjuk ahogy nézem a Lipták lesz a szélsõ védõ jobboldalon, de akkor is, minek még három belsõ védõ? Vagy a Korcsmár középpályást játszik majd? Nem vágom...

www.smart-bus.hu

bakkerman
ASD:ASSDG:ASSDGSDG énis remélem csak 1 góllal kapunk ki andorrától

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
hát kettõnél többel nem kéne égnünk 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
egyébként gólarány számíthat?

passatgt
A kezdõcsapat:
Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Koman, Korcsmár, Hajnal – Gera, Szalai, Dzsudzsák

teljesen jó

Rudee
Pont az Õ posztjuk a legnagyobb hiányposzt. A klub nélküli 0 perces Vadócz vagy Buzsáky se tudna sokat lendíteni a játékon, védõ meg nincs is normális. Talán a Horváth odaférne, de Õ meg sérült.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gercse
[HUN]FaTaL
Mert sosem írják ki idõben. Közszolgálatiak közül valamelyik tuti adni fogja.

Melyik csatorna közvetíti a pénteki meg a keddi meccset? Csak mert sehol sem látom a mûsorban... <#nemtudom>

mivel megverjük a hollandokat, a magyar-török se lesz olcsóbb

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

van itt jegyek árak tekintetében tapasztaltabb róka? Csak azt szeretném már kérdezni,hogy a törökök elleni meccsre a jegyárak kb. mennyivel lehetnek olcsóbbak? Csak mert ha kb. 1k lesz a különbség a jegyárak között akkor megyek a hollandra viszont ha 3-4 ezer forintos különbség lesz akkor inkább várok a magyar-törökig
banok
Elek elég kreatív játékos. Szerintem elfér.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Nagyon-nagyon pofátlannak érzem Lipták és Elek behívását. Találtak klubot maguknak, így már azonnal hívja õket Sanyi bá, pedig az egyik a bukdácsoló Gyõrben brillírozik a másik pedig a DVTK-ban kezdett el játszogatni. Fura, alapvetõen nincs bajom Sanyesszal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
tartalékok:S:S:S gyömbér wtf😄😄😄
péniszrajzoló eléggé bízik az nb1es mezõnyben

amúgy forma alapján a kovács pétert meg a gruborovicsot igazán behívhatná legalább az andorra elleni meccsre
meg már nikolicot is behívhatná nem olyan rossz õ ha már rudolf sincsS:S:

Narxis
Szakály... 😄 Többi is érdekes, de evvan. Sanyibá biztos jobban tudja... 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
látom a szemeim elõtt, ahogyan Sneijder fekteti el sorra a formán kívüli játékosainkat...

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Már megint a sok bohócligás, Halmosi??? Szakály?

Egek. Nem ám a Serie A-ban játszó Tõzsér, õ nem kell a válogatottba. Meg a végre csapatot talált Kádár sem. Na mindegy, no comment.

ressy14
Az õszi selejtezõs keretünk

Elek, Priskin, Szabics wtf?

Dum spiro, spero.

Mor3llo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Koman kiállása volt a vízválasztó.

Amúgy meg a tévések jól megszopatták Balázst: várakoztatják interjúra, aztán semmi... 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kaplan
Most mit mondjak, tipikus magyaros hígfos mérkõzés volt ez. Volt egy-két olyan bakiparádéba illõ mozdulat ott hátul, hogy majdnem infarktust kaptam. <#idiota> Utálom az ilyen mérkõzéseket, amikor azt érzem, hogy semmi nem történt és elbasztam két órát. Legalább pörögtünk volna de hányszor volt olyan, hogy körbeállták az izraelit öten és szartak a pofájára, hadd jöjjön.. Csalódás. Remélem fel tudnak pörögni a srácok a selejtezõkre.

zaki
ritka idegesítõ ezt a kommentátor (is)... minek kell mindent kétszer mondani, kétszer mondani? <#idiota><#falbav>

ReszegKoldus
Gerson az a Tibi csapattársa.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
ja ok, azt hittem gerát becézgeti...

passatgt
ki az a gerson?

Effe88
ja és cigány szurkolók😄😄😄

Effe88
lol😄
és szlovák a bíró😄😄
már csak a kéne, hogy román rendõrök és szerb biztonságiak legyenek😄😄

Narxis
Már miért kéne kizavarni azt aki élteti a csapatát? Azokat kell kizavarni akik politikai véleményüknek adnak hangot egy focimeccsen vagy bármilyen sporteseményen sõt szerintem még egy kis beszólás is belefér a másik csapat felé ha nem szimplán anyázás, régen voltak jó dalok erre a célra amit együtt skandált a szurkolótábor.

[HUN]FaTaL
Akkor kit? Ha nem tud viselkedni, csukják is le a faszba.

#20270: Gondolom akkor az se zavarna, ha lekéselné a másik csapat játékosait..

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ressy14
lol, te még nem voltál magyar bajnoki meccsen 😄

a nézõszámok megfelezõdnének, a családok ugyanúgy nem járnának ki, nyugalom tuti lenne, meg síri csend, és üres lelátók. Ha ez kell, akkor gratulálok.

egyébként a kluboknak sem érdekük a szurkolói csoportokat kiûzni a lelátókról, mert több bevételük van belõlük, mint kiadásuk

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Ami a pályán játék címén zajlik, azt úgyis jobb, ha nem látják a gyerekek <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
nyugalom és értelmes nézõközönség ahova gyereket is ki lehet vinni

limperatore
Azért mert õk azok akik folyamatosan éltetik a csapatot és világszínvonalú szurkolást nyújtanak, és mennek mindenhova ahol a csapat van. Csupán ezért.. szerinted ha kizavarnák az összes ultrát utána mi lenne? gondolkozz már kicsit

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Narxis
Ha nem tud viselkedni akkor miért ne? Egyébként egy szóval se mondtam, hogy külföldit nem lehet. Azt a nézõt amelyik nem tud emberhez méltóan viselkedni egy meccsen nyugodtan el lehet takarítani a lelátóról.