Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
melyik kretén???knézy vagy deák vagy a harmadik:S:S:S:S:S:S:
lehet inkább majd nézem az angol-ukránt:S:S
(tudom lerágott csont stb... õ mondta le a válogatottságot stb...de akkor is ilyen játékost nélkülözni😄😄)
na de remélem egy x-re kihozzuk
bár van persie elég betyár formába van😄😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bogdán – Vanczák, Juhász, Lipták, Elek Á. – Varga J., Korcsmár – Gera, Koman, Dzsudzsák – Priskin
Elek jobb szélsõben, mi a picsa?!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Dum spiro, spero.
ma kikapunk biztos vagy 8-0-ra 😄DD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
jó kis bíró manipulálás😊
de hosszú távon meg CSAK Aczél Zoltánnal bízhatunk a kijutásban...😄
Mi a fenéért nem lehet ilyenkor befogni a szájukat egy nyilatkozatstoppal.
Nagyon kínos lesz visszanézni a pozitív fogadkozásokat ha esetleg beleszaladunk egy csúnya eredménybe.
Majd ha lesz egy tisztes eredmény , utána lehet örömködni.
Ezt meg szívesen nézem vissza.<#worship>#worship>
Hajrá magyarok valami ilyesmi küzdeni tudás kellene este is.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Az 5-0-át én soványnak tartom, 7-8 gólnál vmi plusz erõt is fel tudtunk volna mutatni.
"...Gera Zoltán, akit sérülés miatt kellett lecserélni a szünetben. Késõbb kiderült, a középpályás az Achillesét fájlalta, miután kapott rá egy rúgást. Egyelõre bizonytalan, hogy Gera játszhat-e a hollandok elleni keddi selejtezõn."
nincs valami osszefoglalo?
sajnos lemaradtam a meccsrol 😞
(+ most mobilneten vagyok holnapig, szal...)
megkoszonnem!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
3-4 magyar támadás alatt az andorriakról mesél...
fingja sincs hogy ki hol játszik....
siralmasan fájdalmas volt a közvetítés, a magyar foci soha sem volt olyan mélyen mint az MTV....MTTVA vagy mi most...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.