Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de kibaszott pesszimista itt mindenki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
ja persze és adjuk oda a szegényeknek meg a windszörf válogatottnak a pénzt

Alakul a magyar válogatott, hát bazd+ 20 éve ezt halljuk minden évbe 😄😄😄😄😄😄😄

zaki
lehet azért, mert egy amatõr kezdõ csapat vagyunk<#idiota>

Oziris666
Olyan gólokat kapunk évröl évre mint vmi amatör,kezdö csapat...
Képtelen vagyunk kigogyulni ebböl

Ez meg minek ordít állandóan nem értem....

Effe88
hátrébbról bárhonan ellehet végezni fogd már fel😄😄
ha akarod hátra viszed a kapudhoz és onnan lövöd a szabadot😄😄

amúgy meg sosa kell ide😄😄
hozná a honosított portugálokat
védekezés masszív lenne legalább😄😄:

Én már rég betiltottam volna a magyar focit, súlyos pínzeket futkároznak el és semmi értelme, mint látjuk évtizedek óta.....

zaki
jó beadÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁs

Kaplan
Ja igen, ez már magyarázat 😊 MINDIG oda kell állni a labda elé, akárhol is állítja le a labdát az ellenfél, én így tanultam de könnyen lehet, hogy átbasztak. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
azért nem álltak elé mert kurvára nem ott volt a labda ahonnan a szabad lett volna

Effe88
hátrébbról lehet bármennyire
elõre nem lehet vinni a lasztit😊

hozza a formáját a magyar válogatott 😄

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Kaplan
Szánalmas, komolyan bazdmeg. Csak égetnek minket MI A KIBASZOTT KURVA ANYJÁÉRT NEM TUD SENKI A LABDA ELÉ ÁLLNI? Amatõr hibák tömkelege. Takarodjon mindenki a jó büdös kurva anyjába onnan.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
Védekezés magasiskolája amit bemutatunk!

zaki
Ilyen amatõr gólokat istenem, nem tudom, hogy <#rinya> vagy <#nyes><#nyes>

passatgt
10 méterrel hátrébbról végezték el de semmi gond...

Effe88
rendet kell már huszon x éve folyton rendet kell
😞((((((

csak poén volt😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
😞

ez már csúnya verés. Lesz mit rendet tenni a fejekben

Effe88
4 a kolbász

Csirke4
Ide tud valaki meghívót küldeni? Vagy nagy arányban fogadják el a jelentkezést?:d
Effe88
mint dzsudzsák kb.😄

Firerock
Kb annyi esze van mint ennek a Priskin gyereknek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
ejj, ez a van gaal olyan ronda...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
lol
még szép hogy nem minek????

rooney8
hát ezen már mit védjünk?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
legalább nem állunk be védekezni

Én Torgellét hiányolom😞 Air Sanyi fordítana

Firerock
ennél a Priskinnél nem nehéz jobbnak lenni

Kaplan
Az a baj, hogy ahogy elkezdenek a hollandok focizni, nekünk végünk. Képtelenség tartani velük a tempót, képtelenség...

Effe88
micsoda õ a mainz sztárja😄D😄:

LasDen
mert szalaival is kilennénk segítve...õ se sokkal jobb mint priskin

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
lb+lövés 😊

Effe88
les les les les les les

Firerock
Miért kell ezeket a Videotonos világtalanokat erõltetni?
Szalaival mivan pl?
Teljesen használhatatlan ez az Egervári

rooney8
pedig mekkora támadás volt :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
ez hülye???😄😄
"huntelarr el kell rúgni" 😄D:
ez kinek szurkolD:😄

Sippie
😄DDD
Effe88
egyébként ez az utóbbi idõk leggyengébb holland válogatottja akárki akármit mond........S:S::😞((

[HUN]FaTaL
Ez gólt érdemelt volna!

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
bazz, ez fifában nekem se megy be sose

Sippie
úristen bazzeg... ezekután sztem ne akarjunk semmit, ha ilyet nem tudnak belõni 😄
zaki
mondjuk azt nehéz überelni 😄DDD

és bazmeg ekkora játék és kihagyjuK:S

Románoknál azért erõsebbek vagyunk nincs már se Mutu amennyire én tudom és nincs Hagi korszak se már...csak õk meg fognak ellenünk halni márcsak azért is.

Törököktõl én csak a bírók miatt félek, de minimum 4 pontot kell tõlük rabolni 1. lépésben

Effe88
4:30 tól
ez szenzációs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ReszegKoldus
Elek = Lõw2

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Oziris666
Amig nem tanulunk meg védekezni normálisan,addig esélytelenek vagyunk nagyok ellen...