Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Hát Azeriek legalább védekezni tudnak😊
Mondjuk vicc h Grúzia 1gólt kapott csak spanyoloktol 😄

Effe88
értem

[HUN]FaTaL
Sneijdert 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Most nézem Portugálok is faxák 😄:d

15 - szöglet - 1
15 - kaput találó lövés - 3

Állás - 0-0

LasDen
mindenhol bevett szokás, hogy focistákat/volt focistákat és (bukott) edzõket hívnak szakérteni a mûsorokba...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
egyébként az észteket szerintem verjük
és azzal a lendülettel jöhetnek a törökök hátha

😄😄😄

Effe88

Mivan fiacskám, csak nem Balázskának drukkoltál? 😄😄 Mehetsz akkor megvigasztalni 😄😄

Effe88
szélesi is mekkora kretén😄DDDD
itt már mindenki szakértõ lehet😄

ReszegKoldus
Én az egész csapatot kiemelném, aztán beraknám õket ide

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
<#taps><#taps><#nevetes1>

matyi0323
azt én se.
úgy valószínûleg, sõt biztos, hogy még több ember elõtt égnénk le. ezt azért gondolom kevesebben nézik

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Casillas
annyira hihetetlenül buta vagy

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
a pályát...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
kit emelnétek ma ki a csapatból????
kajak senkit se tudnék:S:S

De én azt se értem, hogy minek akarunk kijutni? 😄😄 Csoportkörbe kizúgnánk a ****, leégetve magunkat 😄😄

[HUN]FaTaL
Mert ilyen balfasz gólokat ezen a szinten egyszerûen nem lehet kapni. Fõleg nem akkor, ha a vbre akarunk kijutni.

2.? 😄😄😄😄 Jó poén 😄

matyi0323
jönnek a nyilatkozatok.
ezazzz!!!
ezek a legjobbak mindig, ehhez popcorn és kóla kell 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

én sem értem, 2. meccs volt mégcsak...2. helyért még bõven megvan az esély, csak jó lenne Egervárinak átgondolni az egészet és a védelmet helyre kell tenni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
de amúgy miért van mindenki ennyire kibukva? hollnadok klasszisokkal jobb csapat, miért is várta mindenki, hogy mi most gyõzni fogunk, esetleg leikszelünk? igen, ez a 4 gól bennem is felnyomta a pumpát, de nem a hollnadoktól kell ponto(ka)t szerezni. játékban pedig ne mondjátok, hogy abszolút el voltunk nyomva, mert elsõ félidõ és még 2-1-ig igenis benne volt a gól a játékunkban és mondhatni fel tudtuk venni a harcot a hollandokkal. de igen, ez a 4 gól valóban vicc kategória. a végérõl meg már ne beszéljünk, mert már 3-1-nél eldõlt minden

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
Szerintem ha elõrébbrõl akarta volna elvégezni azt visszafújták volna mert az "elõny", hiszen közelebb volna a kapuhoz, más kérdés, hogy a védõk megoldották, hogy az legyen az elõny, ha hátrébb végzik el 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

"azon múlik majd a 2. hely hogy ki mennyire veri meg a Magyarokat. De tényleg ne legyen igazam."

😄😄 Van benne valami 😄😄😄😄

Oziris666
még jó h meccs elött Van Gaal lenyilatkozta h jóval masszivabb csapat vagyunk védekezésben mint a törökök😄

Kaplan
Lehoztunk egy meccset öt értelmes, egybefüggõ elõre történõ passz nélkül. Ebbõl következik, hogy igazi futballra emlékeztetõ helyzetünk akkor sem lenne ha tíz évig játszanák ezt a meccset. Ja de, egy volt amit Priskin elflegmázott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
egyébként ez a hollandia fog még pontot bukni
persze nem ellenünk
törököknél tuti meg a románoknál is lehet😊

Effe88
pedig van
hátrébbról bárhonnan lõheted😊

matyi0323
De felröhögtem 😄DDDDDD

Nem véletlenül nem vágyódik vissza

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
nyilván ha mondjuk a szögletzászlónál van a szabálytalanság, majd hátraviszi a labdát a 16-os vonaláig mert onnan jobban rátudja rúgni? istenem

matyi0323
olvastam itt visszább..

nem akarok túlozni, de a románok 10x olyan jók, mint mi.
hollandokkal nem érnek fel, de jó csapat, évek óta nézem a meccseit.

ReszegKoldus
Mert a románok csak 4:0-ra verték andorrát, mi meg 5:0-ra... <#banplz>

[HUN]FaTaL
Hátraviheted fogd már fel.

[HUN]FaTaL
Fele mehetne a kézilabdának.

passatgt
ilyen szabály nincs

onnan kell elvégezni, ahol történt a szabálytalanság, nincs olyan hogy hátraviszem

DaemoonHunter
‎"Én mindig híve voltam a pozitív hozzáállásnak, éveken át hangoztattam, az eredményhez szüksége van a válogatottnak a szurkolók és a média felöl érkezõ támogatásnak, de ami most zajlik, annak köze nincs a realitáshoz. Az hülyítés. Az nevetséges...A meccset közvetítõ riporter dicshimnuszokat zeng a produkcióról, egekbe emel játékosokat, a stúdióban ülõ szakkommentátorok pedig fényezik az edzõt és fejlõdésrõl beszélnek." - Huszti Szabolcs, 2010.09.09.

Mintha csak ma lenne.

csak nem értem a védekezés, hogy süllyed le mindig a béka segge alá, amikor az elõzõ selejtezõ sorozatban tisztes helytállással lettünk 3-ok

Ez jó ötlet, majd ha felmutatnak valamit, akkor megérdemlik a pénzt. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ebbe a válságos idõszakban LUXUS mûködtetni a magyar focit 😄😄

Effe88
én nem gondolom
törökök,hollandok,románok kerete jobb mint a magyar
szóval szerintem nem verjük õket
max itthon a románokat mert még is csak de idegenbe zakó mindnehol

zaki
ki mondja? 😄

matyi0323
egyébként miért gondolja azt mindenki, hogy a románok ellen nyerünk?

zaki
itt egy optimista ember<#eljen><#idiota>

Effe88
jó azért andorrát megvertük 5 nullra ecséémm<#hawaii>

Effe88
😄😄😄
finanszírozzák a focisták ne az állam😄😄
van ezeknek pénzük basszák meg😄😄
a pénzt meg osszuk szét az sg fórumozók között😊

ReszegKoldus
Alakul a válogatott pedig, másfél éve hazai pályán még 0:4 volt, most már van lõtt gól <#idiota>

Kaplan
A hollandok kvalitásait senki nem vitatja el. Itt több dologról van szó. A magyar 'szaksajtó' akik hangzatosabbnál hangzatosabb szalagcímekkel provokálták a népet. Minden egyes évben eljátsszák és mindig beszopjuk. Öt értelmes elõre passzot nem tudtunk összehozni, a védekezésünk zéró alatt mozog. Minden egyes támadásukban ott van a gólveszély mert egész egyszerûen BALFASZKODUNK hátul. Ha lehoznák a komplett védelmet kis túlzással nehezebben lõne gólt az ellenfél. Ahhoz, hogy feljebb tudjunk lépni az ilyen csapatok ellen szoros meccseket kell játszani. Olyan mérkõzéseket ahol nem leszünk megalázóan elnyomva, nem kell kijelenteni, hogy ebbõl egy vagy három pont lesz. Egy olyan meccsel ahol mondjuk kettõ-egyre kikapunk de végig pariban vagyunk, szívósan védekezünk és nem tudnak a legegyszerûbb keresztmozgásokkal szétszedni minket már elégedett lennék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát hallod annak is több haszna lenne, mint ennek 😄😄

DaemoonHunter
Úgy érzem kellett ez az n+1 edik pofon, hogy a védelemmel csinálni kellene valamit. Persze a legnagyobb gond az hogy vak vezet világtalant...

Effe88
talált süllyedt
egyszerûen szar játékosaink vannak