Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek micsoda szerencsétlenek 😄

★★★★★

ReszegKoldus
Jó taktika volt az, lehet hogy sikerült vele összezavarni a hollandokat, ha látták volna az edzést nem csak 4-et lõnek 😊

De lehet, hogy van egy kis önkritikájuk és úgy vannak vele, hogy ezt a produkciót bõven elég a meccs 90 perce alatt mutogatni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát, ez nálunk ilyen hagyomány lehet. 86-ban is csak a magyar edzések voltak zárt kapusak ahol fegyveres õrök kergették el a mexikói gyerekeket. Meg is lett az eredménye...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
és mi lehetett a taktikánk?😊
hogy egymás után 3 passzot ne tudjunk megcsinálni😊 ?

ReszegKoldus
Titkos volt a magyar csapat edzése? Nem csoda, hogy nem hagyják, hogy mások ellessék a taktikát.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

leginkább a Rudolf, Vadócz félékre vagyok a legdühösebb...
Rudolf mikor játszott utoljára? mikor lesz klubja? vagyis mennyire tartja karban magát, rendezi úgy az ügyeit, hogy a válogatottnak hasznos tagja legyen és lehessen rá építeni? ez ugye folyamatosságot takar.
ok, Vadócz talált végre egy dán klubot.

na igen, helyes meglátás....
😊)))

kaposi1
"Amikor egy edzõnek fogalma sincsen a védekezési hibákról, akkor jön a standard szöveg, hogy egyéni hibák miatt kaptuk a gólt.
Volt módom látni a hollandok edzését ill. a meccs elõtti bemelegítést.
Ezt fel fogom tenni a footballtrainer.hu weboldalra.
Itt a hollandok elõre legyakorolták, lekottázták a támadó sablonjaikat.
A gólok nagy része mind ilyen szituból esett.

Ezt a sajtótájékoztatón megerõsítette Louis van Gaal is.

Míg Egervári meg van gyõzõdve arról, hogy mi hoztuk össze a hollandoknak a gólokat, addig a valóság egészen más.

A hollandok két hónap alatt elsajátítottak egy alapjátékot, amit fejbõl tudnak.
Meccsen ezt jtásszák és a játék során hibára kényszerítik az ellenfelet. Amikor az ellenfél hibázik gólt rúgnak.

Ilyenkor szokták elhinni az Egervári-féle edzõk, hogy nem az ellenfél volt jó, hanem mi ajándékoztuk nekik a gólokat.
A probléma csak az, hogy a hollandok esetén minden futásvonal és labda mozgási vonal elõre tudható volt, hiszen nem volt titkos, mint a magyar csapat edzése, hanem nyilvános volt.

Ekkor érzi úgy a szurkoló, hogy a hollandok gyorsabban döntenek.
Pontosan azért, mert õ tudja mit akar, míg a magyar a - a nem leoktatás miatt -, meg ott találja ki a társával együtt, hogy mi a teendõ."

Na valahol itt az igazság.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Valaki készíthetne már az utóbbi évek termésébõl egy "Ilyen gólokat csak mi kaphatunk" videót. Lenne mibõl válogatni .<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kaplan
Igen, én is azt hittem, hogy valami csoda történt aztán rá kellett jönnöm, hogy csak emberi mulasztás Grenzjager részérõl! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
fura volt a korrekt és az NS egy mondatban, nem is csalódtam. ez a hatharom.hu, ahol tényleg korrektek 😄

Illetve azzal tisztában kell lennie a tisztelt kapitány úrnak, hogy az ilyen hibákat Andorra kivételével a többi csapat pontosan ugyan így fogja büntetni a csoportunkban. Evvel kalkulálva erõsen megkérdõjelezhetõ, hogy a 2. helyet célozzuk meg. Persze mondhatnánk, hogy egészséges optimizmus, de ez már túlmutat ezen. Inkább paraszt vakításnak mondanám.
Persze ne legyen igazam és kelljen megkövetni mindenkit, majd a selejtezõk végén. Viszont ahogy lentebb is írták már. Ennél volt már jobb csapatunk is. Talán könnyebb csoport és és akkor se sikerült semmi maradandót elérni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Effe88

" és a létezõ legfontosabb selejtezõ-meccsre kénytelenek vagyunk olyan védelemmel felállni, melynek két tagja is az acélosságáról méltán világhírû honi NBI-ben kergeti a bõrgolyót."

Mátyus és Sebõk legalább a Cottbusban tolták.

gabber_saviola
értem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Megkockáztatom, hogy a méltán ostorozott néhai Mátyus, Sebõk kettõs vezényelte védelem se lett volna ennyire semmirevaló.

Simán belefér kikapni egy Holland csapattól, bárkinek a világon.
Az viszont ahogy ezeket a gólokat kaptuk. Az nem fér bele egy csapatnak sem. Ez itt a probléma és a nem a vereség.

ressy14
és balbekknek még egy ilyet (Elek), aki ráadásul szûrõt játszik a klubjában.

Dum spiro, spero.

Láma!
nem tudom, lehet, a lényegen nem változtat, hogy a mélyentisztelt sanyi bácsi egy játékban nem lévõ embert tesz középre védõnek a hollandok ellen...

Láma!
játékrendszer váltáshoz gondolkodás váltás kell, de amíg a belterjes magyar "szakmából" kerülnek ki a szövetségi kapitányok, nem lesz szemléletváltás.

Így van sajnos... ilyen szûk kerettel akkor lenne esélyünk, ha folyamatosan mindenki játszana! De még akkor is ott van az, hogy kulcsposztokon lyukasak vagyunk. ( szélsõ védõk )

El kéne gondolkozni egy játékrendszer váltáson, mert ez így a nagyok ellen mindig kevés lesz.

www.smart-bus.hu

Láma!
bocs az én hibám😄

gabber_saviola
sérült volt vagy mi?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ressy14
2-n 😄
egy EL selejtezõn is játszott 80 percet az AEL Limassol ellen.

Dum spiro, spero.

Láma!
"Juhival nem tudom mi van"
talán az hogy idén eddig egy meccsen játszott csak😊

cserék csapata ez, és amíg az marad, sok jóra nem kell számítani.

nem az a baj hogy veszítettünk, hanem az hogy szarabb a magyar válogatott mint volt pár éve volt.....

nagyon korrekt cikk NS-tõl:

Szerethetõen szánalmas – meccselemzés, Magyarország-Hollandia

szóval akkor szépen elõ kell venni a Huszti-ügyet, a VassÁdám-ügyet, mit "épített" végülis Egervári, honnan hová? s egyáltalán van e bármilyen csírányi fejlõdés a válogatottal kapcsolatban?

gabber_saviola
Az elején ... de nem is, inkább az egész meccsen szerintem jók voltunk. Nem kell siránkozni, hogy egy ilyen Hollandiától kikaptunk. Ez a Hollandia egy csúnya kudarc után van, és jelenleg jóval jobb focit játszik, mint pl. 2-3 éve ... baromi nagy motiváció látszik náluk és ez párosul a képzett fiatal sikeréhes játékosokkal.

Nekem Korcsmár, Bogdán, Gera, Priskin és Varga játéka tetszett, sajnos Koman és Dzsú már nem.

Juhival nem tudom mi van, szerintem Õ egy Európa szintû belsõ védõ ... sajna mostanában a válogatottban nem olyan jó, mint klubcsapatában.

A csoportban ott vannak a Törökök, szerintem õk lesznek a végén a másodikak, még úgy is, hogy mi oda-vissza verjük majd az Észteket és a Románokat. 😞

bakkerman
sajnos azt tudtuk eddigis,hogy a hollandok jobbak nálunk,ez nem újdonság. a 3 gólos különbség is reális,de nekünk a románokkal meg a törökökkel kell foglalkozni,akik verhetõek. Majd akkor kezdjünk siránkozni,ha az odavágók után egyiküket se tudtuk megverni,na akkor kijelenthetõ lenne,hogy megint nem leszünk ott a VB-n

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Az a 6 lõtt gól andorránál eléggé gyanús, mivel azt hiszem jó ha évente 1 gólt szereznek 😊

sb1
Kész, "lejátszottam" a meccseket, így fog kinézni a végén a csoport, én már nyugodt vagyok 😄

D CSOPORT M Gy D V L-K Gk P
1. Hollandia 10 10 – – 38–7 +31 30
2. MAGYARORSZÁG 10 6 1 3 24–15 +9 19
3. Törökország 10 6 1 3 19–10 +9 19
4. Románia 10 4 2 4 19–13 +6 14
5. Észtország 10 2 – 8 7–29 –22 6
6. Andorra 10 – – 10 6–39 –33 0

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
De aki ezt még mindig beszopja az meg is érdemli, vagy nem nézett az elmúlt években/évtizedekben válogatott meccseket 😊

Nekem az andorrai meccs után az jutott eszembe, hogy vajon megmarad-e a keddi meccs után a pozitív gólarány? Megmaradt, újabb pozitívum 😄

Narxis
Szerintem se jobbak, mi vagyunk pechesek vagy gyengék...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Kádár Tamás, Pintér Ádám

nem azt mondtam, hogy az egész bandát le lehetne cserélni úgy, ahogy van, de mondjuk Korcsmár a legjobb védõnk középre, a védõsorunk pedig Varga, Korcsmár, Lipták, Laczkó (vagy Huszti, mert õ is játszott már ilyesmit)
Casillas
na és akkor mégis ki a legjobb védõnk, milyen védelemmel állítanád fel a csapatot, és ki az az 5-6-7 védõ, akit te behívnál?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
Goal.com értékelése
Bogdán 2*
Juhász 1,5* (a meccs legszarabbja)
Vanczák 2*
Korcsmár 2,5*
Lipták 2,5*
Balázs 3,5
Varga 2,5*
Gera 2,5*
Priskin 2*
Hajnal 1,5*

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ideje lenne elgondolkozni végre azon, hogy miért szopja mindenki Juhászt? nem õ a legjobb védõnk, de nagyon beleélte magát ebbe a szerepbe
Amugy mi van itt ??? Azt mondjátok jobbak a románok ? Halkan súgom meg, h gyengébbek a magyar csapatnál és ezt nem a levegõbõl kaptam, hanem követem a román focit is mert itt élek. Tehát bátran állítom, h ezt a román csapatot lehet verni akár otthon akár idegenben. Tehát lényegében egy török csapat van amit kötelezõ behozni.
Nagy itt az arca mindenkinek, de ez nem a 12 es Vb csapat volt a hollandoknál hanem sokkal jobb. Aztán ha most nyertünk volna véletlen itt mindenki az egekbe magasztalta volna a csapatot, h : én aztán megmondtam, h alakulunk...szarul ment, de nem kell hangoztatni uton, utfélen...

A mai meccset látva a Ted ide vonatkozó részével szemléltetném a mai eseményeket: "Nem vagy te más, csak egy istenfing."
Ilyen teljesítménnyel nem juthatunk tovább, mert csak önámítás lenne. Fejlõdni kell.

Effe88
jó nem rossz csapat😊
de azért a törökök verhetik otthon õket,esetleg románok is
mástól nem hullajtanak pontokat

talán mégsem olyan hülye ez a Van Gaal és ne feledjétek, hogy a holland foci suli az egyik legjobb a világon manapság, tehát az õ fiataljaik aranyat érnek hiába tûnnek névtelen senkiknek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az már meg van pakolva, falcao állat remélem fejel egyet...

Effe88
kolumbia gólt tegyed elég sanszos😊

Már kaptak egy gólt... és hoztak nekem kis aprót 😄😄

Effe88
messi is szipuzott???

Effe88
jó de úgy könnyû a kapuban a baltás gyilkos safarov véd😊

passatgt
idegenben megverjük õket, mindegy hogy melyik meccsen lopunk pontokat tõlük

Effe88
amúgy az a durva hollandok le szarták kaptak egy gólt felpörögtek szépen elvoltak
a holland-törökön meg olyan nagy volt az iram, döbbenet

LasDen
és mivel nekünk csak defektes játékosaink vannak, így lófaszt nem érnek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha már szakértés nekem ez viszi az elsõ helyet régóta:

"Csank: Gera olyan, mint Messi!

Tökéletes ösztönösség jellemzi, villámgyorsan és kitûnõen old meg olyan helyzeteket, amiket nincs idõ végiggondolni. Messihez hasonlítom a játékintelligenciáját, a játékkultúráját, bár nincs akkora sebessége, de a mozgása kiszámíthatatlan és szerintem jobban is fejel."

<#idiota><#idiota>