Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
De lehet, hogy van egy kis önkritikájuk és úgy vannak vele, hogy ezt a produkciót bõven elég a meccs 90 perce alatt mutogatni 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Rudolf mikor játszott utoljára? mikor lesz klubja? vagyis mennyire tartja karban magát, rendezi úgy az ügyeit, hogy a válogatottnak hasznos tagja legyen és lehessen rá építeni? ez ugye folyamatosságot takar.
ok, Vadócz talált végre egy dán klubot.
😊)))
Volt módom látni a hollandok edzését ill. a meccs elõtti bemelegítést.
Ezt fel fogom tenni a footballtrainer.hu weboldalra.
Itt a hollandok elõre legyakorolták, lekottázták a támadó sablonjaikat.
A gólok nagy része mind ilyen szituból esett.
Ezt a sajtótájékoztatón megerõsítette Louis van Gaal is.
Míg Egervári meg van gyõzõdve arról, hogy mi hoztuk össze a hollandoknak a gólokat, addig a valóság egészen más.
A hollandok két hónap alatt elsajátítottak egy alapjátékot, amit fejbõl tudnak.
Meccsen ezt jtásszák és a játék során hibára kényszerítik az ellenfelet. Amikor az ellenfél hibázik gólt rúgnak.
Ilyenkor szokták elhinni az Egervári-féle edzõk, hogy nem az ellenfél volt jó, hanem mi ajándékoztuk nekik a gólokat.
A probléma csak az, hogy a hollandok esetén minden futásvonal és labda mozgási vonal elõre tudható volt, hiszen nem volt titkos, mint a magyar csapat edzése, hanem nyilvános volt.
Ekkor érzi úgy a szurkoló, hogy a hollandok gyorsabban döntenek.
Pontosan azért, mert õ tudja mit akar, míg a magyar a - a nem leoktatás miatt -, meg ott találja ki a társával együtt, hogy mi a teendõ."
Na valahol itt az igazság.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Persze ne legyen igazam és kelljen megkövetni mindenkit, majd a selejtezõk végén. Viszont ahogy lentebb is írták már. Ennél volt már jobb csapatunk is. Talán könnyebb csoport és és akkor se sikerült semmi maradandót elérni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mátyus és Sebõk legalább a Cottbusban tolták.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az viszont ahogy ezeket a gólokat kaptuk. Az nem fér bele egy csapatnak sem. Ez itt a probléma és a nem a vereség.
Dum spiro, spero.
El kéne gondolkozni egy játékrendszer váltáson, mert ez így a nagyok ellen mindig kevés lesz.
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
talán az hogy idén eddig egy meccsen játszott csak😊
cserék csapata ez, és amíg az marad, sok jóra nem kell számítani.
nagyon korrekt cikk NS-tõl:
Szerethetõen szánalmas – meccselemzés, Magyarország-Hollandia
szóval akkor szépen elõ kell venni a Huszti-ügyet, a VassÁdám-ügyet, mit "épített" végülis Egervári, honnan hová? s egyáltalán van e bármilyen csírányi fejlõdés a válogatottal kapcsolatban?
Nekem Korcsmár, Bogdán, Gera, Priskin és Varga játéka tetszett, sajnos Koman és Dzsú már nem.
Juhival nem tudom mi van, szerintem Õ egy Európa szintû belsõ védõ ... sajna mostanában a válogatottban nem olyan jó, mint klubcsapatában.
A csoportban ott vannak a Törökök, szerintem õk lesznek a végén a másodikak, még úgy is, hogy mi oda-vissza verjük majd az Észteket és a Románokat. 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
D CSOPORT M Gy D V L-K Gk P
1. Hollandia 10 10 – – 38–7 +31 30
2. MAGYARORSZÁG 10 6 1 3 24–15 +9 19
3. Törökország 10 6 1 3 19–10 +9 19
4. Románia 10 4 2 4 19–13 +6 14
5. Észtország 10 2 – 8 7–29 –22 6
6. Andorra 10 – – 10 6–39 –33 0
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nekem az andorrai meccs után az jutott eszembe, hogy vajon megmarad-e a keddi meccs után a pozitív gólarány? Megmaradt, újabb pozitívum 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Bogdán 2*
Juhász 1,5* (a meccs legszarabbja)
Vanczák 2*
Korcsmár 2,5*
Lipták 2,5*
Balázs 3,5
Varga 2,5*
Gera 2,5*
Priskin 2*
Hajnal 1,5*
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagy itt az arca mindenkinek, de ez nem a 12 es Vb csapat volt a hollandoknál hanem sokkal jobb. Aztán ha most nyertünk volna véletlen itt mindenki az egekbe magasztalta volna a csapatot, h : én aztán megmondtam, h alakulunk...szarul ment, de nem kell hangoztatni uton, utfélen...
Ilyen teljesítménnyel nem juthatunk tovább, mert csak önámítás lenne. Fejlõdni kell.
de azért a törökök verhetik otthon õket,esetleg románok is
mástól nem hullajtanak pontokat
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a holland-törökön meg olyan nagy volt az iram, döbbenet
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Csank: Gera olyan, mint Messi!
Tökéletes ösztönösség jellemzi, villámgyorsan és kitûnõen old meg olyan helyzeteket, amiket nincs idõ végiggondolni. Messihez hasonlítom a játékintelligenciáját, a játékkultúráját, bár nincs akkora sebessége, de a mozgása kiszámíthatatlan és szerintem jobban is fejel."
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>