28329
10917302841238962806.jpg
  • LasDen #27805
    nekemnyóc :O
  • passatgt
    francia csoportnak örülnék, mi játszanánk a nyitómeccset
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.12.12. 18:02:00
  • kamionosjoe
    Az én tippem francia, horvát, izland. :)
  • [HUN]FaTaL
    Angol, orosz, északír :)
  • bakkerman
    Nemet-osztrak-alban harmasnak orulnek
  • banok
    18.00-kor EB sorsolás
    tv: M4 Sport
  • AnuluWork #27799
    Film Praha? :D Idióták?
  • zsotesz
  • bakkerman
    Mert mostmar tudunk tolodni
  • LasDen #27796
    még a világ legjobb játékosaival sem tudtuk megnyerni, mér nyernénk meg most? :D
  • UUUU
    Azért ott sokkal jobb játékosok voltak.
  • Shep
    bunker focival :D
  • fonak
    Végül is a görögöknek 2004-ben összejött, német edzővel, sztárok nélkül, 40 éves kapussal. :)
  • LasDen #27792
    minek kivédeni azt, ami 10-ből 8-szor nem is találja el a kaput...? :D
  • Koppixer
    én is a Portugálokra szavaznék, úgy megnézném, ahogy a 40 éves Király úszik a levegőben és kivédi Ronaldo szabadrúgását... :))
    Utoljára szerkesztette: Koppixer, 2015.11.22. 12:19:29
  • pecásss
    A magyar válogatott 1964 és 1972 után újra kivívta a szereplést az Európa Bajnokságon! Ha te is nagyon várod már, csatlakozz hozzánk, és hangolódj velünk!
    Oldalunkon minden nap egy érdekes infografikát közlünk a magyar válogatott és az Európa-bajnokság történetéről, valamint érdekes elemzésekkel és informácikkal jelentkezünk egészen a francia tornáig

https://www.facebook.com/magyarorszagazebn/
  • Lópikula
    megnyerjük az eb-t
  • LasDen #27788
    who cares
  • dave9004
    Szerintem ne legyen a legkönnyebb csoport, mert akkor a média meg a nép rájuk teszi a tj terhét ami tönkreteszi az eb-jét mindenkinek
  • Rockynhooo
    Szerintem inkább Portugál mint Angol. Osztrákok helyett is inkább Svájcot húznám.
  • banok
    angol, osztrák, magyar, albán a fasza csoport
    német, horvát, magyar, izlandi a szopóálarcos csoport.
  • smith09 #27784
    Német - olasz - magyar - Wales

Szeretném.... :-)
  • Shep
    Mivel a hollandok nyaralnak majd, ezért akár meg is nyerhetjük az EB-t :DDDDDDDDD
  • AnuluWork #27782
    Szopi Mackó

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.18. 06:14:17
  • AnuluWork #27781
    EB 2016, A KALAPBEOSZTÁS
    • 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
    • 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
    • 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
    • 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország

A törököket jó lenne elkerülni a 4. kalapból. Minden más jöhet, úgy sincs sok különbség "odafent".
  • AnuluWork #27780
    Szerencsére kemény nyári szezon elé nézünk végre mi is. :)
  • Lópikula
    Az biztos bárkivel játszunk felkészülési meccset itthon telt ház és óriási hangulat lesz. Nagyon jót tett a magyar futballnak ez a történelmi siker. Sokat lendíthet ez a lehetőség, azon, hogy tehetségeink külföldi neves klubokban pallérozódhassanak tovább. Európa focielitje kicsit most ránk is figyel. Nagy Ádám, Kleinheiser és Guzmics is esélyes lehet, hogy komoly helyre igazoljon. Nagyon fontos, hogy ezt a munkát amit elértünk még nagyobb erőbedobással és alázattal kell folytatni. Lehet egy jó Fradink, ha magára talál Vidink és Debrecenünk is. Fontos lenne elérni, hogy jövőre tényleg valamelyikük odaérjen egy nemzetközi kupa csoportjába. Végre megvan valami alap, nem szabad elkallódni! Erre várunk már nagyon sokan nagyon régóta! hajrá fiúk, hajrá magyar futball!
  • AnuluWork #27778
    Tök mindegy kit kapunk. A négy legjobb 3. hely közül az egyik kell, hogy cél legyen.

Ha nehéz csapat ellen kezdenénk, nem a nyitómeccset tűzném ki célul, bár ha jól tudom a 4. kalapból kapjuk az első ellenfelet, így ez nem lényeges, de lehet, hogy rosszul tudom.

Aztán kellene még legalább 1 pont a 2. kalapos ellen, és utána valami csak lesz. Tk. mindegy kit kapunk.

1996ban ott ültem a tévé előtt, és az olimpián Nigéria ellen nem voltunk rosszak, csak elfáradtak a végére, nem tudtak fordítani. A brazilok ellen egyenlítettek, de bedaráltak minket (akkor kaptunk ki életünkben először Brazíliától fociban ...). A japók ellen pedig hoztuk a meccset, de Sáfár szögletre öklözte a 90.ben, és a japók berúgták. Aztán ezt nem hitték el a mieink, elbambultak, és máris a japók mentek 3:2re úgy, hogy 90 percig faszán bírták a fiúk.

A döntőben akkor meglepetésre Nigéria vitte el az aranyat, Brazília az elődöntőig menetelt. Japán 6 ponttal esett ki harmadikként (más csoportokban a 2. helyen volt olyan csapat, amelyik 5 ponttal ment tovább, szóval talán a legerősebb csoportba kerültünk).

Egy hasonló erős csoportot el tudnék itt is viselni. De ha gyengébb, és még tovább is megyünk, akkor megköszönöm. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.17. 18:08:45
  • dave9004
    szerintem az oroszokkal inkább játszanék, mint az ostrákokkal most. nem tudom mennyire követitek az osztrák válogatottat, de én nem kerülnék velük már össze.
  • bakkerman
    Ha belegondolok hogy a fővárosban valami baszott nagy kivetitő előtt fogok állni haverokkal,körülöttünk csomó ember,sör a kézben,sál a nyakban,a képernyőn meg a válogatottunk és szól a himnusz...beleborzongok!
  • passatgt
    HA SVÉDORSZÁG ÉS UKRAJNA JUT TOVÁBB
    • 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
    • 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
    • 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
    • 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország

Anglia
    Ausztria
    Magyarország
    Albánia

albánokat megverjük, osztrák és angol x, 5 ponttal csoportmásodikként továbbjutunk:)
  • DaemoonHunter
    Egyenlőre annyira szálljunk le a földre, hogy várjuk meg a sorsolást :)
  • dave9004
    tök jó lesz, most mi játszunk EB felkészülési meccseket :)
  • Jim Morrison
    Magyar román döntő!
  • passatgt
    szerintem kicsit szálljatok le a földre... 1-2 pont már csoda lenne
  • dave9004
    4db 3. helyezett csapat továbbmegy nem? arra még reális esély lenne
  • Lópikula
    A második meg első kalaposak ellen meg benne lehet egy x. De ennyire ne menjünk előre. 4 ponttal tovább lehetne menni. Na de ne latolgassunk, most örüljünk és várjuk a dec. 12-őt.
  • Muki100
    Ha már nem szégyenkezve jönnek el az Eb-ről - márpedig a 3. kalapban ez már elvárás Izland meg É-ír. féleségek ellen, akkor az előrelépés TÉNYLEG megkérdőjelezhetetlen lesz.
    Arról nem is beszélve hogy a 3. kalapban csupa olyan csapat van akiket jó lenne legalább az elején kerülni: román, szlovák (botrány), lengyel (ne egymást ejtsük ki).
  • Lópikula
    3. kalaposak leszünk, 74. perc és Írország már 2-0-ra megy!!
  • argo001
    Szerintem Fiola se fog sokáig játszani a Gyakadémiában.