28329
-
#27805 nekemnyóc :O -
#27804 francia csoportnak örülnék, mi játszanánk a nyitómeccset
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.12.12. 18:02:00 -
kamionosjoe #27803 Az én tippem francia, horvát, izland. :) -
#27802 Angol, orosz, északír :) -
#27801 Nemet-osztrak-alban harmasnak orulnek -
#27800 18.00-kor EB sorsolás
tv: M4 Sport -
#27799 Film Praha? :D Idióták? -
zsotesz #27798 -
#27797 Mert mostmar tudunk tolodni -
#27796 még a világ legjobb játékosaival sem tudtuk megnyerni, mér nyernénk meg most? :D -
#27795 Azért ott sokkal jobb játékosok voltak.
-
#27794 bunker focival :D -
fonak #27793 Végül is a görögöknek 2004-ben összejött, német edzővel, sztárok nélkül, 40 éves kapussal. :) -
#27792 minek kivédeni azt, ami 10-ből 8-szor nem is találja el a kaput...? :D -
Koppixer #27791 én is a Portugálokra szavaznék, úgy megnézném, ahogy a 40 éves Király úszik a levegőben és kivédi Ronaldo szabadrúgását... :))
Utoljára szerkesztette: Koppixer, 2015.11.22. 12:19:29 -
pecásss #27790 A magyar válogatott 1964 és 1972 után újra kivívta a szereplést az Európa Bajnokságon! Ha te is nagyon várod már, csatlakozz hozzánk, és hangolódj velünk!
Oldalunkon minden nap egy érdekes infografikát közlünk a magyar válogatott és az Európa-bajnokság történetéről, valamint érdekes elemzésekkel és informácikkal jelentkezünk egészen a francia tornáig
https://www.facebook.com/magyarorszagazebn/ -
#27789 megnyerjük az eb-t -
#27788 who cares -
#27787 Szerintem ne legyen a legkönnyebb csoport, mert akkor a média meg a nép rájuk teszi a tj terhét ami tönkreteszi az eb-jét mindenkinek -
#27786 Szerintem inkább Portugál mint Angol. Osztrákok helyett is inkább Svájcot húznám. -
#27785 angol, osztrák, magyar, albán a fasza csoport
német, horvát, magyar, izlandi a szopóálarcos csoport. -
#27784 Német - olasz - magyar - Wales
Szeretném.... :-) -
#27783 Mivel a hollandok nyaralnak majd, ezért akár meg is nyerhetjük az EB-t :DDDDDDDDD -
#27782 Szopi Mackó
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.18. 06:14:17 -
#27781 EB 2016, A KALAPBEOSZTÁS
• 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
• 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
• 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
• 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország
A törököket jó lenne elkerülni a 4. kalapból. Minden más jöhet, úgy sincs sok különbség "odafent". -
#27780 Szerencsére kemény nyári szezon elé nézünk végre mi is. :) -
#27779 Az biztos bárkivel játszunk felkészülési meccset itthon telt ház és óriási hangulat lesz. Nagyon jót tett a magyar futballnak ez a történelmi siker. Sokat lendíthet ez a lehetőség, azon, hogy tehetségeink külföldi neves klubokban pallérozódhassanak tovább. Európa focielitje kicsit most ránk is figyel. Nagy Ádám, Kleinheiser és Guzmics is esélyes lehet, hogy komoly helyre igazoljon. Nagyon fontos, hogy ezt a munkát amit elértünk még nagyobb erőbedobással és alázattal kell folytatni. Lehet egy jó Fradink, ha magára talál Vidink és Debrecenünk is. Fontos lenne elérni, hogy jövőre tényleg valamelyikük odaérjen egy nemzetközi kupa csoportjába. Végre megvan valami alap, nem szabad elkallódni! Erre várunk már nagyon sokan nagyon régóta! hajrá fiúk, hajrá magyar futball! -
#27778 Tök mindegy kit kapunk. A négy legjobb 3. hely közül az egyik kell, hogy cél legyen.
Ha nehéz csapat ellen kezdenénk, nem a nyitómeccset tűzném ki célul, bár ha jól tudom a 4. kalapból kapjuk az első ellenfelet, így ez nem lényeges, de lehet, hogy rosszul tudom.
Aztán kellene még legalább 1 pont a 2. kalapos ellen, és utána valami csak lesz. Tk. mindegy kit kapunk.
1996ban ott ültem a tévé előtt, és az olimpián Nigéria ellen nem voltunk rosszak, csak elfáradtak a végére, nem tudtak fordítani. A brazilok ellen egyenlítettek, de bedaráltak minket (akkor kaptunk ki életünkben először Brazíliától fociban ...). A japók ellen pedig hoztuk a meccset, de Sáfár szögletre öklözte a 90.ben, és a japók berúgták. Aztán ezt nem hitték el a mieink, elbambultak, és máris a japók mentek 3:2re úgy, hogy 90 percig faszán bírták a fiúk.
A döntőben akkor meglepetésre Nigéria vitte el az aranyat, Brazília az elődöntőig menetelt. Japán 6 ponttal esett ki harmadikként (más csoportokban a 2. helyen volt olyan csapat, amelyik 5 ponttal ment tovább, szóval talán a legerősebb csoportba kerültünk).
Egy hasonló erős csoportot el tudnék itt is viselni. De ha gyengébb, és még tovább is megyünk, akkor megköszönöm. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.17. 18:08:45 -
#27777 szerintem az oroszokkal inkább játszanék, mint az ostrákokkal most. nem tudom mennyire követitek az osztrák válogatottat, de én nem kerülnék velük már össze. -
#27776 Ha belegondolok hogy a fővárosban valami baszott nagy kivetitő előtt fogok állni haverokkal,körülöttünk csomó ember,sör a kézben,sál a nyakban,a képernyőn meg a válogatottunk és szól a himnusz...beleborzongok! -
#27775 HA SVÉDORSZÁG ÉS UKRAJNA JUT TOVÁBB
• 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
• 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
• 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
• 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország
Anglia
Ausztria
Magyarország
Albánia
albánokat megverjük, osztrák és angol x, 5 ponttal csoportmásodikként továbbjutunk:) -
#27774 Egyenlőre annyira szálljunk le a földre, hogy várjuk meg a sorsolást :) -
#27773 tök jó lesz, most mi játszunk EB felkészülési meccseket :) -
#27772 Magyar román döntő! -
#27771 szerintem kicsit szálljatok le a földre... 1-2 pont már csoda lenne -
#27770 4db 3. helyezett csapat továbbmegy nem? arra még reális esély lenne -
#27769 A második meg első kalaposak ellen meg benne lehet egy x. De ennyire ne menjünk előre. 4 ponttal tovább lehetne menni. Na de ne latolgassunk, most örüljünk és várjuk a dec. 12-őt. -
#27768 Ha már nem szégyenkezve jönnek el az Eb-ről - márpedig a 3. kalapban ez már elvárás Izland meg É-ír. féleségek ellen, akkor az előrelépés TÉNYLEG megkérdőjelezhetetlen lesz.
Arról nem is beszélve hogy a 3. kalapban csupa olyan csapat van akiket jó lenne legalább az elején kerülni: román, szlovák (botrány), lengyel (ne egymást ejtsük ki). -
#27767 3. kalaposak leszünk, 74. perc és Írország már 2-0-ra megy!! -
argo001 #27766 Szerintem Fiola se fog sokáig játszani a Gyakadémiában.