Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Ha minden jól megy akkor a 2. felesre kifújjuk magunkat aztán vagy: még nagyobb busz áll be a 16 osra, vagy erőt veszünk magunkon és felállunk játszani. Én utóbbinak jobban örülnék. Szebb lenne játszani amit igazából tudunk csak nem merünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
gut?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nyerünk
Vesztünk
Döntetlent?
Vagy mi lett volna ha az előző meccs döntetlen lett volna vagy vesztettünk volna?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.11.15. 20:26:04
Visca El Barça!
10 gól fölött termelô csatáraink is régebben is voltak (Kovács P., Gruborovics), csak baszták behívni ôket, mert minden kapitánynak a saját kedvencei kellenek. Lásd a románok elleni meccset: a 10 percet se játszó (nem hogy 10 gólt lövô) Szalai. Utána is csak a média és a szurkolók "nyomása" ért el változást.
Pl én se értem, hogy miért fontos hogy Király rekorder legyen. 99%-ra mondom, hogy nem kellene most izgulni, ha nem ô áll a kapuba az utolsó meccseken. Hiába védett viszonylag jól a norvégok ellen, a selejtezô korábbi meccsein több pont ment el rajta, mint ahány lövés Oslo-ban a kapujára tartott.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Uccsó öt percben kapunk gólt emiatt a hosszabbításra szétesünk, valszeg szervezett szurkolás híján, bár CB nem tudom bemegy -e vajon.
0-0 sztem a járható út
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.11.15. 16:27:57
Az a gyanús, ami nem gyanús!