28329
-
#27845 Mi van a magyarok tarkoja alatt (pont ahol a nev van)? -
#27844 valami-valami, tökmindegy az eredmény.... -
#27843 Tippek? -
Pares #27842 A második félidő nagyon jó volt, remélem hasonló mentalitással fognak az EB-n is játszani, és akkor nem lehet nagy gond. -
#27841 Kello harciassaggal,fegyelmezett vedekezessel minden linkeskedes buziskodas nelkul megfoghato az Izland-Ausztria kettosbol valamelyik es akkor mar megvan a siker. -
#27840 Jó meccs volt. :) -
#27839 elég jó. EB meccsnek is elmenne szerintem -
#27838 Nem nézem, az eredményt tudom, de milyen a meccs? -
#27837 jól van a második félidő után megváltozott a véleményem :)
gólokat lőjünk :) -
#27836 -.- -
#27835 Én annak is örülnék ha rúgnánk gólokat. -
#27834 Senki se var tovabbjutast. Amennyi ido eltelt miota kijutottunk legutobb mar az is siker hogy kintvagyunk. Ha 0-15-ös golkulonbseggel esunk ki akkor sincs semmi. A Loki se ert el semmit a BL csoportkorben,boven eleg volt hogy egyaltalan BEJUTOTT. Majd a VB-t megnyerjuk a faszba. Ennyi. -
#27833 Előfordulhat, de az is elképzelhető, hogy jó teljesítménnyel verjük Izlandot és bejutunk a 16 közé. -
#27832 és akkor mi van ? :) van, hogy csapatok nem jutnak tovább.. -
#27831 szerintem az eb-ről egyből ki fogunk esni sajnos, szégyen lesz -
#27830 Barátságos meccs
18.00 Magyaroszág-Horvátország
tv: M4 Sport
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html -
#27829 Rutinos srác már, tudja mit kell csinálni. Háromszor is ügyesen fejbe lőtte az ellenfelet, így akarta kihozni az egyensúlyából, hátha megszédül... -
#27828 ez mekkora :) -
#27827 ez mekkora :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27826 legyen akkor ikarus -
SzocsA #27825 -
#27824 Tényleg. Bennem még az volt, hogy a portugálokkal kezdünk. Akkor az akár még jól is elsülhet. -
argo001 #27823 Ha úgy focizunk, ahogy a pótselejtezőn, elégedett leszek. Ez minden játékosnak óriási kiugrási lehetőség, a magyar foci elmúlt 30 évének legnagyobb sikere, ehhez fogható hozzáállást várok mindenkitől. -
Janika114 #27822 Osztrákokkal kezdünk nem? Utána Izland és a végén Portugália. -
#27821 Én a portugáloknak azért örülök,mert ellenük simán működhet a rakkolós,darálós,"csúnya" foci,egy betonstabil védelemmel ellenük még egy pontszerzés se lenne lehetetlen ha jó napja lesz a csapatnak,és persze CR-nek nem menne a játék. Ha neki gondjai vannak,nem kapja a labdákat,nincs területe,és elkezd vergődni onnantól a többi portugál rágörcsöl a dologra. Láttuk az elmúlt pár selejtező sorozatban,hogy a latin csapatok ellen a játékot tördelő,és stabilan védekező csapatoknak van keresnivalója -
#27820 Kérdés az, hogy hogyan állnak hozzá a tornához BSék?
Első meccsre készülünk, és minden áron Portugáliát akarjuk megverni, vagy nem foglalkozunk Portugáliával, sárgák nélkül próbáljuk túlélni, és inkább az osztrákok és Izland legyőzésére törekszünk?
82ben mindent beleadtak El-Salvadorba, aztán szenvedtek az argentínok és a belgák ellen. Hasonló felállás volt 86ban is, csak akkor minket vertek meg nagyon. Utána a franciák ellen már csoda kellett volna. -
#27819 Én nem tippet írtam, hanem hogy minek örülnék :) -
#27818 Ha a realitást nézzük akkor már az egy nagyon szép eredmény lenne ha az osztrák-izland kettősből valamelyiket megverjük. És az meg vagy elég vagy nem,de ha tényleg megverjük valamelyiket,akkor az egy nagyon komoly siker lenne! -
#27817 9 pont, simán továbbmegyünk -
kamionosjoe #27816 Gyenge csapatnak tartják a magyar válogatottat szóval inkább dicséretet remélem. De azért jó lenne majd nyáron elkenni a szájukat. :) -
#27815 Jó Kemény csoport -
#27814 csokit? -
kamionosjoe #27813 portugál, osztrák, magyar, izland.
Már előre hallom mit kapok hétfőn reggel az osztrák kollégáimtól. :D -
#27812 2 döntetlennel már jók vagyunk.... -
#27811 Azért ne mondjuk ki, hogy álomsorsolás jó? -
kamionosjoe #27810 Izlandot eltaláltam legalább -
#27809 Tyu az a kezdomerkozes :D
Mi c ronaldoek ellen megyunk -
#27808 Holnaptol mar lehet majd szamolgatni meg nezegetni az agakat is,hogy kit kaphatunk majd a dontoben -
kamionosjoe #27807 egyik se lesz amit mondtunk :D -
#27806 Csak nyerjük meg!