28329
-
#27765 Így van,minden szavaddal egyetértek!
Nagy Ádám az egyik olyan fiatal,nagyon jól játszott tegnap!
-
argo001 #27764 Nincs mit megmagyarázni. Oda-vissza vertük őket, és amikor a norvégoknak a legfontosabb lett volna, vagyis a visszavágón, egy percig nem voltak veszélyesek ránk.
Gyönyörű volt ez a 2 meccs, nem beszélve arról, mennyi hozadéka lehet egy ilyen kijutásnak. Ez nagyon sok fiatal játékosunknak hatalmas kiugrási lehetőség, hogy akár külföldön megalapozzák karrierjüket, a padozó játékosokhoz meg talán bátrabban hozzá mernek majd nyúlni a klubjukban.
A norvégoknak hatalmas volt az arcuk, ráfáztak. Az, hogy még most is puffognak, őket minősíti, mert a pályán kellett volna keménynek lenni. Aztán hiába erősebbek nálunk elméletben, ha a gyakorlatban még mindig gólra játsszák a focit. :D -
#27763 Ez nem utólagos keménykedés,arra akartam utalni,egy olyan labdarúgó válogatott mint Norvégia,amely nem egy világverő csapat,nagyjából azonos szint velünk magyarokkal,pofátlanul lenézte a válogatottunkat.
Nem volt mire nagynak lenniük,ezt nem is értem miért írod!
Elméletben erősebbek nálunk??? aztán ezt mire lehetett alapozni?
Olasz,spanyol kommentelők írták az első meccs után nem kevesen hogy a magyar válogatott már a csoport meccsek után megérdemelte volna az egyenesági kijutást!
Egyértelműen jobbak voltunk de továbbra is jönnek a csapatunkat pocskondiázó nyilatkozataik,a legfrissebbet éppen pár perce az Ír meccs előtt mondta el a kommentátor .
Egyébként nézd újra Priskin csodaszép gólját ,röhej amit a 3 norvég védő művel....nb2-es színt! -
#27762 U21 most a Görögöket verték meg Gyirmóton 2-1-re! -
#27761 Utólag könnyű keménykedni. Akkor és ott az ellenfelek ismeretében igenis a leggyengébb ellenfelet kapták. Az hogy mi lett a vége teljesen mindegy. Volt mire nagynak lenni. Elméletben erősebbek nálunk, persze, hogy nehezen emésztik meg....
-
#27760 Mr. Álomsorsolás
Nagy volt az arc,de szerencsére pofára estek!
Jobbak voltunk,nehezen viselik!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.16. 18:51:05 -
#27759 Kérdeztétek reggel (éjjel?) az állomsorsolásos videót.
Íme :) -
#27758 -
#27757 ... és Hollandiában:
-
#27756 :DDDD
2. golrol nincs video? :D -
ManoNegra #27755 -
ItaloMucsacso70 #27754 Itt pedig az látható, hogyan reagált Hulsker Priskin gyönyörű góljára.
-
#27753 Nem hittem volna, hogy az életem során valaha is látni fogom a magyar válogatottat nemzetközi tornán. Gratula nekik ez szép teljesítmény! -
Grenzjager #27752 -
#27751 fordulj orvoshoz..
MEGYÜNK!!! Kíváncsi leszek a helyszínekre meg a csoportunkra.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.16. 07:47:16 -
#27750 Gratula a csapatnak.
Remélem dél franciaországi helyszínen játszik majd a csapat ! -
#27749 Hatalmas grat a csapatnak, alig varom mar a nyarat :D
Remelem mi leszunk a kovetkezo Gorogorszag (marmint 2004-re gondolok, nem a mostani helyzetukre :P) -
#27748 Megcsinaltak a sracok hatalmas gratula !! Kettos gyozelemmel,MEGERDEMELTEN jutottunk ki! Vegre ugy lehet menni kocsmaba meg nagykivetitohoz EB meccset nezni,hogy van kiert szivbol szoritani, drukkolni! Koszonom sracok !!! 2016 Franciaorszag :) -
#27747 -
#27746 Mindenhol azt olvasom, hogy: "Bezzeg, ha nem emelik a létszámot!"
Nos, ha nem változtatnak a szabályokon, akkor 4 csapatos még mindig az EB, nem 8, vagy több, ugye? Ha nem változtatnak a szabályokon, Magyarország nem tizedik+ átlagban az olimpiai éremtáblázatokon, hanem ötödik-hetedik, mert marad a Szovjetunió, és nem kell holmi Grúziákkal, Azerbajdzsánokkal, Litvánokkal, Lettekkel is pluszban megküzdeni minden szar számban, és pl. EB-n ezért a kijutást jelentő 4., 8., stb. helyért.
Most lesz három meccsünk minimum. Elmennek majd páran külföldre a válogatottból. Ha jól szereplünk, ugyanaz, mint a BKV most: hirdetési felület lesz a foci, jönnek a szponzorok, lesz még több pénz, magától fog működni a cirkusz, ha lépést akarnak tartani, lesznek jobb edzők, majd lesznek jobb játékosok. Ha minden jól megy, illegális bevándorlók-balhék hiányában akár még a béke szigete is lehetünk majd a sportban is, ahová érdemes befektetni. -
#27745 Élsz még Tivadar? Szar lehet, hogy többé már sosem mehetsz ki magyar meccsre csak ha világoskékek ellen nyomják majd. -
#27744 A srác az M4en a meccs után a szurkolók között (egyébként remek arcnak tűnik) szintén kitért erre. :) -
Nem néztem ki belőle hogy hozni fogja ezt a sorozatot. Sőt, szívem szerint Kleinheislert, Priskint is rég a magyar foci szemétdombja alá temettem volna. -
#27742 Itt. -
Tommy H #27741 Nagyon szép volt!!Itt van a focink.
Tétmeccseket így hozni nem semmi!
Gratulálok!!! -
#27740 Vujity Tvrtko facebookján:
"Tisztelettel megkérem azt a norvég szakkomentétor-kollégát, aki az asztalt csapkodva nyerített örömében, hogy "ÁLOMSORSOLÁS, ÁLOMSORSOLÁS!", amikor megtudta, hogy Magyarország lesz Norvégia ellenfele a labdarúgó EB-pótselejtezőn, hogy most csapkodja azt az asztalt! Megköszönném neki!"
:DDD
Ezt a videót nem tudja esetleg valaki hol találom meg? -
#27739 Gratulálok! :)
No, én azt gondolom, hogy a két meccs alapján, abszolút megérdemelten jutottunk tovább. A mai meccsen egyszer sem éreztem, hogy nyomasztóan fölénk nőttek volna, kellemes ellenfél volt ez a norvég csapat. A mieink pedig hatalmas szívről, akaratról és néhol szép játékról tettek tanúbizonyságot. Nekem nagyon tetszik ez az irány és őszintén remélem, hogy egy-két játékosunk már most kinézték maguknak más kluboknál. Nagyon-nagyon kellett nekünk ez a siker, így, hogy kettős győzelemmel megdolgoztunk érte a pótselejtezőn, csodálatos.
Tökéletes forgatókönyv, a stadionban kiváló volt a hangulat, nézve a többi országok elkényelmesedett szurkolóit büszke voltam, hogy mindenki egymásra talált és az egész stadion szurkolt! Egy szónak is száz a vége: KINT VAGYUNK! :) -
Koppixer #27738 Böde's judo :D -
bodajoci #27737 Hálisten Priskin rámcáfolt, gratula mindeniknek -
#27736 Hat igen hogy kaplant idézzem rohadt ellendrukkerek, akik tipp-mixelni mernek nem az érzelmekre, hanem az észre hallgatva,tesznek tétet.
9.75x-ert telibe a 2:1 :) -
#27735 Láttunk már ilyenért pirosat. -
#27733 sima sárga eset volt szvsz, gif jó lenne belőle:D -
#27732 Hát nagyon rezgett a léc, de gondolom nem akart már belenyúlni a meccsbe a spanyol, mert repül ő is a norvéggal (na jó azért nem). -
#27731 Ja, kicsit szigorúbb bíró szerintem elküldte volna zuhanyozni. -
Nekem is ő tetszett a legjobban, főleg az első félidei játéka alapján, azért a másodikban már látszott, hogy fárad a csapat.
A csapatban pedig több is van a buszozáson kívül, ma is látszott, hogy megfelelő szakmai munka melett ez a társaság sem lenne reménytelen.
-
#27729 Ilyen Nagy Ádám féle futsalos, tökös játékra igény lenne több helyen is, jó lenne ha ez elindítana valamit az utánpótlás képzésben... -
#27728 álomcsoport eb-n?:D
anglia
horvátország
észak-ír -
#27727 Nagy Ádám játéka eszméletlenül tetszett. Ha lesz az EB-n 1 avgy 2 ilyen meccse, akkor után már nem a Fradiban fog játszani. Van potenciál ebben a válogatottban, ennél gyengébb csapatok is kint szoktak lenni az EB, VB-ken.
Hajrá!!! -
#27726 Valóban.
Azért Böde mozdulata bele égett az agyamba :D Gyakorlatilag elhajította a norvégot mint egy darab fát. -
#27724 akkor viszont szabad a vásár. egyenlő felek azt csinálnak amit akarnak....