Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ilyenkor már nem számít az, hogy amúgy a román válogatott hivatalosan is jobb és feljebb rangsorolt válogatott vagy, hogy egyébként igenis jól játszott a válogatott.
persze a védelmen ment el és a bíron, de akkor is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Varga becserélése után (ami egyébként kiváló döntés volt) pályán sem voltak. Erre jött egy szabálytalan gól, ezek után egyenlítünk, majd még egy szabálytalan gól! És mindezt egy nálunk erõsebb válogatott ellen... mert hiába játszottak most szarul, attól még jók!
Bosszankodni lehet, de magunkat szapulni egy ilyen szituációban... pffff... nem is értem némelyik emberkét.
www.smart-bus.hu
ezt írtam én is, egyetértek
még is sikerült lehozni 2-2re😄
bírózhatunk itt, van benne igazság
de a 100%-os ziccereket bekéne lõni
csak az összes csatárunk egy kalap szar
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
gondolom rögtön temették is és lehordták mindennek...
mennyit számít egyetlen egy perc 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dum spiro, spero.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
Mezõnyben jó volt, de olyn ez, mint a Dombi esete: ha nem fújták be neki a 11est, akkor tk. 90 percet feleslegesen volt a pályán.
A medve nem játék.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
egy ilyen rasszista,antiszemita,náci ország mint mi ezt megérdemeljük(a fifa szerint).
szerintem így nézve sokkal pozitívabb lesz a meccs.XD
nem igazságos, de kit érdekel az igazságosság?
Védelem nem változik, három alatt a törököktõl se jövünk haza.
Az meg hogy az az elsõ válogatottas Kovács anyámkínja tudja kicsoda minek kellett behozni, hát az végképp rejtély... Egervári újabb zseniális húzása.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
egy szinten vannak velünk.
Eddig sem gondoltam komolyan, hogy lenne esélyünk kijutni a vb-re, most már pontosan tudom. Ilyen gyökér védelemmel és helyzetkihasználással. Na de majd a törököknél még egy x-et kikéne hozni, nem leégni a katlanban.
Dum spiro, spero.
Csak ezek a védelmi balfaszságok ne lennének.
#21824: Tökmindegy, minket megvernek otthon és az elég is.
Nem hiszem el, hogy egy ilyen hullagyenge román válogatottat sem sikerült megverni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
yilmaz beindul
mi pedig egy ilyen meccs utána leblokkolunk
tippem 3:0 a törököknek
illetve ez a román válogatott egy szar, idegenben is megverjük õket, szóval 2. hely tuti megvan
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”