Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
faszt se érünk vele, az nem repít minket brazilba. Ha megtanulnánk az ilyen meccseket simán hozni (márpedig simán kellett volna), akkor lenne esélyünk talán még ilyen szar védelemmel is. Ennyi helyzetbõl 2 gól kevés.

Dum spiro, spero.

Igen, de azért ott volt egy fejese, amit be kell fejelni. Többi még elnézhetõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

polluxware
há ,hogyne

DasIsFuck
csak itt náhány ember úgy picsog mintha máltától kaptunk volna ki.
ilyenkor már nem számít az, hogy amúgy a román válogatott hivatalosan is jobb és feljebb rangsorolt válogatott vagy, hogy egyébként igenis jól játszott a válogatott.

persze a védelmen ment el és a bíron, de akkor is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Eddig nem voltak ilyen gondjai... általában szépen belövöldözte a helyzeteit. Most nem ment neki a befejezés, de ettõl még jól játszott! Nem rajta ment el a meccs, hanem azon a gyökér bírón...

www.smart-bus.hu

Ahhoz képest, hogy milyen módon játszottak a románok, mi lehoztuk 0 sárgával... (vagy csak nem emlékszem sárgára 😄)
Narxis
Igen, az erkölcsi gyõzelem a miénk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szalai nem lenne az, de ma úgy látszik nem ment neki. Õ benne van lehetõség szerencsére még nem ott tart még, mint Priskin. Elõkelõ helyen van a Bundesliga gllistáján. Csakhát a válogatottban is "játszani" kéne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

polluxware
0,1-0

de lehet hogy 0,09999 - 0

polluxware
sztem nyertünk... ezen nem változtat az eredmény

DasIsFuck
hát igen, mi magyarok csak a 2 végletbe tudunk gondolkodni.

Köszönöm!

A Varga becserélése után (ami egyébként kiváló döntés volt) pályán sem voltak. Erre jött egy szabálytalan gól, ezek után egyenlítünk, majd még egy szabálytalan gól! És mindezt egy nálunk erõsebb válogatott ellen... mert hiába játszottak most szarul, attól még jók!

Bosszankodni lehet, de magunkat szapulni egy ilyen szituációban... pffff... nem is értem némelyik emberkét.

www.smart-bus.hu

Effe88
"mert amúgy ez a román válogatott Mutustól együtt nulla"

ezt írtam én is, egyetértek
még is sikerült lehozni 2-2re😄
bírózhatunk itt, van benne igazság
de a 100%-os ziccereket bekéne lõni
csak az összes csatárunk egy kalap szar

rooney8
Izrael 3 - 3 Portugália

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DasIsFuck
van, hogy csak kapufáig jutott ott is.
gondolom rögtön temették is és lehordták mindennek...

rooney8
ha egy perccel kevesebb a hosszabbítás, akkor mindenki szarrá szopta volna a csapatot, így meg mindenki a sárga földig szidja
mennyit számít egyetlen egy perc 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SPANYOLORSZÁG–FINNORSZÁG 1–1

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SZLOVÉNIA–IZLAND 1–2

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Az is igaz, Szalai sok helyzetet kihagyott. Itt "megteheti", de a Bundesligában nem...

2-2 ebbõl mindkét román gól szabálytalan volt...A játékunk a román egyenlítés nem bomlasztotta szét, a lendület ugyanúgy megvolt tehát itt ma 2-0-as végeredmény lett volna igazságos. Videóbíró nagyon kéne már amúgy...Játékosok megtettek mindent nem lehet õket okolni a vereségért. Itt ma Stark és csapata volt az ellenfél, mert amúgy ez a román válogatott Mutustól együtt nulla

ressy14
faszán szerethetõ a válogatott, de ha nem tudunk nyerni, akkor szart sem érünk vele. Szerdán ne égjünk le, aztán szevasz, újabb évig nem kell az esélyeinkrõl beszélni.

Dum spiro, spero.

Én azt a meccset amin az elmúlt ~20 év leggyengébb Román csapatát se tudtuk megverni. Nem azt mondom hogy nem érdemeltük volna meg azt a nyomorult 2-1-et összességében, de amit az elsõ félidõben a védelem lemûvelt az alapján meg csoda hogy elõnnyel mentünk szünetre.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Komolyan mondom némelyikõtök hülyesége bosszantóbb mint, hogy az utolsó percben gólt kaptunk...

www.smart-bus.hu

Vesztes mentalitás. 1 gólos elõnyünk volt és így sem tudtak mit kezdeni a románok, de így van, inkább cseréljünk be még egy zsák védõt... Nem kellett volna megbontani a felállást. Ki ez a Mészáros? Egyébként jól játszottunk, a támadások is jók voltak.
a.carkey
Szalai három kb. 99%ost hagyott ki.

Mezõnyben jó volt, de olyn ez, mint a Dombi esete: ha nem fújták be neki a 11est, akkor tk. 90 percet feleslegesen volt a pályán.

A medve nem játék.

Komolyan ahányszor Dzsudzsit közelrõl mutatták, elszomorodtam, h mennyire nem tudja, hogy hol van...olyan mint egy szegénygyerek akit kiküldtek a pusztába. Legalábbis az arca ezt sugallja.

ReszegKoldus
ettõl legfeljebb a stadionból való kijutásuk lehetne drámaibb

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

igen és így átértékelõdik az a "Varga hiba" Játékvezetés áldozatai lettünk ismét...

Te mit néztél?

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
jó hát kaptunk 2 lényegébe szabálytalan gólt, no fogjátok fel büntetésnek mert zsidózni mert pár lefizetett huligán😊
egy ilyen rasszista,antiszemita,náci ország mint mi ezt megérdemeljük(a fifa szerint).

szerintem így nézve sokkal pozitívabb lesz a meccs.XD
nem igazságos, de kit érdekel az igazságosság?

A legszomorúbb az egészben ,hogy már megint (ki tudja hányadszorra) az utolsó percben adják el a meccset. Évek óta ez látni. A fejekben van itt gond ,de nagyon. Meg a vezetésben ,aki rendbe rakná a fejeket.
Effe88
szalai fejében volt
nagy szar lett õ is

rooney8
no sebaj, azért lett ez az eredmény, hogy drámaibb legyen a kijutásunk 😊

Ritka gyenge egy meccs volt amúgy. De hogy ezt a hulladék román csapatot se tudjuk megverni, az nem semmi... Az meg már külön vicc hogy ilyen bohózatba illõ góllal bukunk, mikor egymást rúgják fel a profi játékosaink.
Védelem nem változik, három alatt a törököktõl se jövünk haza.

Az meg hogy az az elsõ válogatottas Kovács anyámkínja tudja kicsoda minek kellett behozni, hát az végképp rejtély... Egervári újabb zseniális húzása.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na most a visszajátszásnál... ráugrik a Varga hátára az az oláh cigány, ez a mocskos náci fasz meg nem fújja le... rohadnának meg a fifa kurva anyjukkal együtt...

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
úgy beszéltek ezekrõl a románokról, mintha oylan világverõ európai élcsapat lennének.😄
egy szinten vannak velünk.

ressy14
Ezt a meccset 2-3 góllal kellett volna nyerni, annyi helyzetünk volt.

Eddig sem gondoltam komolyan, hogy lenne esélyünk kijutni a vb-re, most már pontosan tudom. Ilyen gyökér védelemmel és helyzetkihasználással. Na de majd a törököknél még egy x-et kikéne hozni, nem leégni a katlanban.

Dum spiro, spero.

Hát nem tudom. Kiálltam a teraszra itt Kolozsvaron a 90. percben, mert éreztem h gond lesz. Hallottam, egy kurva nagy gooool felkiáltást, ekkor gondolkoztam, h kiugorjak e 2. ról.....

És még szerintem is Varga hátára felugrott a román játékos...nézzétek vissza

A legnagyobb gáz, hogy ezzel a döntetlennel csak a törököket tüzeltük fel még jobban. Simán érezhetik, hogy elvernek majd miket is meg a románokat is.

DasIsFuck
Azért legalább jól játszottunk.
Csak ezek a védelmi balfaszságok ne lennének.

[HUN]FaTaL
Törököknek azóta felépültek a sérültjeik. Ilyen meccs után szerintem 3-at kapunk a törököktõl és nem lövünk egyet sem (magyarul egymás elleniben ott is szarabbul fogunk állni) és avval ki is esünk.

#21824: Tökmindegy, minket megvernek otthon és az elég is.

Nem hiszem el, hogy egy ilyen hullagyenge román válogatottat sem sikerült megverni.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
az meg a másik

Narxis
Aha. Ettõl mondjuk ez a döntetlen nem lesz jobb ízû.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
de ezek a románok miért vernék meg a törököket otthon?

passatgt
idegenben mindig jobbak vagyunk, lásd a hollandok ellen is majdnem összejött egy bravúr, nem lesz itt gond

Effe88
szerintem a törökök feltámadnak
yilmaz beindul

mi pedig egy ilyen meccs utána leblokkolunk
tippem 3:0 a törököknek

passatgt
ha a románok megverték õket, akkor szerintem mi is...
illetve ez a román válogatott egy szar, idegenben is megverjük õket, szóval 2. hely tuti megvan

ReszegKoldus
Na ezért "irigykedek" néha, hogy van aki még tud izgulni meg lelkesedni egy magyar fociválogatott meccsen...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
köszönöm a lehetõséget...erre vártam...megbaszunk mindenkit....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár