Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
• 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
• 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
• 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
• 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország
Anglia
Ausztria
Magyarország
Albánia
albánokat megverjük, osztrák és angol x, 5 ponttal csoportmásodikként továbbjutunk😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Arról nem is beszélve hogy a 3. kalapban csupa olyan csapat van akiket jó lenne legalább az elején kerülni: román, szlovák (botrány), lengyel (ne egymást ejtsük ki).
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nagy Ádám az egyik olyan fiatal,nagyon jól játszott tegnap!
ItaloDisco4Ever !
Gyönyörű volt ez a 2 meccs, nem beszélve arról, mennyi hozadéka lehet egy ilyen kijutásnak. Ez nagyon sok fiatal játékosunknak hatalmas kiugrási lehetőség, hogy akár külföldön megalapozzák karrierjüket, a padozó játékosokhoz meg talán bátrabban hozzá mernek majd nyúlni a klubjukban.
A norvégoknak hatalmas volt az arcuk, ráfáztak. Az, hogy még most is puffognak, őket minősíti, mert a pályán kellett volna keménynek lenni. Aztán hiába erősebbek nálunk elméletben, ha a gyakorlatban még mindig gólra játsszák a focit. 😄
Nem volt mire nagynak lenniük,ezt nem is értem miért írod!
Elméletben erősebbek nálunk??? aztán ezt mire lehetett alapozni?
Olasz,spanyol kommentelők írták az első meccs után nem kevesen hogy a magyar válogatott már a csoport meccsek után megérdemelte volna az egyenesági kijutást!
Egyértelműen jobbak voltunk de továbbra is jönnek a csapatunkat pocskondiázó nyilatkozataik,a legfrissebbet éppen pár perce az Ír meccs előtt mondta el a kommentátor .
Egyébként nézd újra Priskin csodaszép gólját ,röhej amit a 3 norvég védő művel....nb2-es színt!
ItaloDisco4Ever !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagy volt az arc,de szerencsére pofára estek!
Jobbak voltunk,nehezen viselik!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.16. 18:51:05
ItaloDisco4Ever !
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
MEGYÜNK!!! Kíváncsi leszek a helyszínekre meg a csoportunkra.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.16. 07:47:16
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Remelem mi leszunk a kovetkezo Gorogorszag (marmint 2004-re gondolok, nem a mostani helyzetukre 😛)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nos, ha nem változtatnak a szabályokon, akkor 4 csapatos még mindig az EB, nem 8, vagy több, ugye? Ha nem változtatnak a szabályokon, Magyarország nem tizedik+ átlagban az olimpiai éremtáblázatokon, hanem ötödik-hetedik, mert marad a Szovjetunió, és nem kell holmi Grúziákkal, Azerbajdzsánokkal, Litvánokkal, Lettekkel is pluszban megküzdeni minden szar számban, és pl. EB-n ezért a kijutást jelentő 4., 8., stb. helyért.
Most lesz három meccsünk minimum. Elmennek majd páran külföldre a válogatottból. Ha jól szereplünk, ugyanaz, mint a BKV most: hirdetési felület lesz a foci, jönnek a szponzorok, lesz még több pénz, magától fog működni a cirkusz, ha lépést akarnak tartani, lesznek jobb edzők, majd lesznek jobb játékosok. Ha minden jól megy, illegális bevándorlók-balhék hiányában akár még a béke szigete is lehetünk majd a sportban is, ahová érdemes befektetni.
Nem néztem ki belőle hogy hozni fogja ezt a sorozatot. Sőt, szívem szerint Kleinheislert, Priskint is rég a magyar foci szemétdombja alá temettem volna.<#idiota>#idiota>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Tétmeccseket így hozni nem semmi!
Gratulálok!!!
"Tisztelettel megkérem azt a norvég szakkomentétor-kollégát, aki az asztalt csapkodva nyerített örömében, hogy "ÁLOMSORSOLÁS, ÁLOMSORSOLÁS!", amikor megtudta, hogy Magyarország lesz Norvégia ellenfele a labdarúgó EB-pótselejtezőn, hogy most csapkodja azt az asztalt! Megköszönném neki!"
😄DD
Ezt a videót nem tudja esetleg valaki hol találom meg?
!Forza Ferrari!
No, én azt gondolom, hogy a két meccs alapján, abszolút megérdemelten jutottunk tovább. A mai meccsen egyszer sem éreztem, hogy nyomasztóan fölénk nőttek volna, kellemes ellenfél volt ez a norvég csapat. A mieink pedig hatalmas szívről, akaratról és néhol szép játékról tettek tanúbizonyságot. Nekem nagyon tetszik ez az irány és őszintén remélem, hogy egy-két játékosunk már most kinézték maguknak más kluboknál. Nagyon-nagyon kellett nekünk ez a siker, így, hogy kettős győzelemmel megdolgoztunk érte a pótselejtezőn, csodálatos.
Tökéletes forgatókönyv, a stadionban kiváló volt a hangulat, nézve a többi országok elkényelmesedett szurkolóit büszke voltam, hogy mindenki egymásra talált és az egész stadion szurkolt! Egy szónak is száz a vége: KINT VAGYUNK! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Visca El Barça!
9.75x-ert telibe a 2:1 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem is ő tetszett a legjobban, főleg az első félidei játéka alapján, azért a másodikban már látszott, hogy fárad a csapat.
A csapatban pedig több is van a buszozáson kívül, ma is látszott, hogy megfelelő szakmai munka melett ez a társaság sem lenne reménytelen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hajrá!!!
<#idiota>#idiota>