Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit száz? Ezer milliárdokat... VB-t kellene nyerniük ezeknek a férgeknek... ov monjon le! Sõt mindenki monjon le, és legalizáljuk a füvet.

Ja és a szemetek megölték Kenny-t is...

www.smart-bus.hu

Frank99
felháborító, hogy 100 milliárdokat tolnak bele ebbe a semmibe, amit magyar focinak neveznek. És olyan sportágakat, amiben komoly eredményeket érnek el, meg lexarják.

Szegény Hofi tévedett, amikor azt mondta, hogy kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci. Ez itt nagyon nemigaz...

<#wilting>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ReszegKoldus
Az O-70-et, mert Cruyff még nem játszhat.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát ez történt a játékban, elsõ félidõ 2:0, sehol nem voltak a támadásban a hollandok, nálunk meg 6 pontos kapura lövés. <#idiota>
Aztán 2. félidõben Bogdán vagy 10 ajtó-ablak helyzetet hárított, 1 meg betalált.

bakkerman
melyik holland válogatottat vernénk meg 2-1-re? az U19-et? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nyugalom, nyugalom...Fifában lerendeztem elõre a meccseket. <#idiota>
török-magyar 1:3, román-magyar 3:4, magyar-holland 2:1.
Ha a román-magyar megelevenedne, akkor többeket az infarktus veszélyeztetne. 😄 Utolsó utáni pillanatban gyõzelem.

Észtországot, meg Andorrát ugye nem lehet, tehát azoktól még sz@phatunk.

Narxis
Ejnye.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
nem szép eredmény a döntetlen,a meccs képét tekintve,meg az egyenlítõ gól körülményeit tekintve...na meg a játékvezetésrõl nem is szólnék semmit...ez egy MEGNYERT meccs volt...

Gondolom ez volt a véleményed akkor is, amikor az õ góljaikkal vertük idegenben a finneket...

www.smart-bus.hu

BArTim91
Elkeserítõ volt a mérkõzés, meg elkeserítõ az is, hogy egy két ember olyan elvakult, hogy nem látja a fától az erdõt. Szép eredmény volt a döntetlen, mégis mit vártunk?

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

Zenszkij
Szerintem is, Gabi nagyon jól védett, nem tehetett semmirõl sõt! Elõtte megemelem a kalapom. Mindent megtett, és rossz érzés lehet, hogy ilyen slackelõ, senkiházi zsuzsikák miatt szívunk. Ez a Zsuzsák már rommá kereste magát, õ a sztár, csak egy a kár, hogy a mutatott játéka egy romhalmaz, nem véletlen baxták ki mindenhonnan. Szalai meg, remélem a büdös életbe nem kerül a Dortmund közelébe, ja bocs Kloppéknak van esze kár mondanom is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zsolti9014
A véleményed elfogadom, de nem értek vele egyet. Nem pattant el tõle el egyik labda sem, csak körülményesen fogta meg. Szerintem konkrétan a csapat egyik legjobbja volt Gabi. Nyilván nem õ a jövõ, de nem érdemli meg a sok negatív kritikát (ezt most nem elsõsorban a te véleményedre értem).

Hajrá Magyarország!

Nagyon bízom benne, hogy csak az ideg beszél belõled, és ezeket nem gondolod komolyan...

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

bakkerman
bukarestben összefogja szarni magát ez a fiatal csapat ebben biztos vagyok,nagyobb esélyt látok a törökök legyõzésére idegenben mint bukarestben a románokat

Még mindig elég ideges vagyok a tegnapi meccs miatt, egy sima gyõzelmet vettek el tõlünk...

[HUN]FaTaL
Észteket, Andorrát megverjük. Törökök ellen szerintem sima 2-3 gólos zakó, Hollandiában szintén (talán ott még nagyobb) a románoknál nem tudom, szerintem kikapunk 2-1-re.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
igen, nagyon reális amit mondasz, andorra ellen kibekkelünk egy x-et, a többi meg 0 pont, ne vicceljünk már...

Zenszkij
A próféta szóljon belõled. De a realitás sajnos az amszterdami 3,4-0 vereség, törököknél a katlanban egy 1-0 vereség és még finom voltam. Bukarestben? Ezt mindannyian tudjuk. És akkor még az észteket se verjük meg. 😞

passatgt
ne legyetek már ilyen negatívok, megverünk mindenkit aztán kész, hollandokat is idegenben és pótselejtezõ nélkül megyünk tovább

bakkerman
ha most csak 4.-ek leszünk akkor az EB selejtezõkre szar kalapba kerülünk,szóval megint nem lesz esély,muszáj meglennie idén a 2. helynek

ReszegKoldus
Nem jól fogalmaztam, természetesen én se hiszem, hogy simán meglenne a kijutás, ezzel a válogatottal kapcsolatban már régóta nem reménykedek semmiben 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
A 24 csapat miatt ha jól sejtem minden csoportmásodik ki fog jutni és a csoportharmadikok közül lesz pótselejtezõ. Én nem venném annyira biztosra azt sem, hogy oda kijutunk. Az elõzõ selejtezõsorozatot kivéve mikor is voltunk harmadik helyen utoljára a végén?

Még a mostani VB selejtezõben is kinéz egy negyedik hely.

bakkerman
várjuk még meg azért a selejtezõ csoportok beosztását is...

ReszegKoldus
Már látom elõre, ahogy ódákat fognak zengeni, hogy 30 év után kijutott világversenyre a magyar válogatott...persze ez a több induló csapat miatt lesz, csak ezt nem fogják reklámozni 😄

passatgt
vegyük úgy, hogy a kötelezõt hozzuk mi és a román/török is(észtek és andorra ellen, illetve hollandok ellen 0 pont)

továbbjutunk ha:

1. törökökkel és románokkal döntetlent játszunk, törökök megverik románokat
2. törökökkel és románokkal x, törökök x-elnek románokkal
3. törököktõl kikapunk, megverjük románokat, törökök megverik románokat
4. megverjük törököket, románokkal x, románok megverik törököket
5. megverjük törököket, románoktõl kikapunk, törökök megverik románokat

stb....

rengeteg kimenetele van még ennek ami nekünk kedvezhet + az észteket se írjuk le azért, okozhatnak még õk is meglepetést, valahol összehoznak egy X-et és bár bukta is az adott csapatnak

bakkerman
én továbbra is hiszek a 2. helyben,de nyílván ha a pótselejtezõn kifogunk egy francia,vagy portugál kaliberû csapatot,5-0-ás összesítéssel picsáznak el minket,szóval ugyan ott vagyunk ahol a part szakad,de egy 2. hely a csoportban tényleg szép eredmény lenne függetlenül a pótselejtezõktõl!!! 2016-os EB-re muszáj lesz kijutnunk,ha erre se jutunk ki,akkor nem tudom minek lesz még válogatott

Zenszkij
Lexarom ki mit írt, lexarom ki mit gondol egy retkes tetvedék hulladék Dzsuzsanna meg egy nyomorék Szalai Ádám elbaxták a tegnapon. Dortmund? hogy dögölne meg ez a senkiházi tetû hülyegyerek! Ilyen alibi fos focit én is lehoztam volna 4 sörrel a hasamba. És más meg tud nyerni! Egy Albánia Norvégiába! De volt egy csávó a kocsmában, akinek igazat adok. Mit akarsz egy második helyet? Emlékszünk még mindannyian a Jugó késre 1-7, 5-0. Mi erre vagyunk jók!!!!!!!!!! Minden fórumozótól elnézést kérek te teleszaladt a ....!!!!!

bakkerman
kiváncsi vagyok ezután a csapás után a törökök elleni meccsre,de nem lennék meglepve,ha sima 3-0-val küldenének minket haza,ez a pofon mentálisan nagyon meg fog érzõdni a következõ meccsen...Stark pedig rohadjon meg,így finoman fogalmazva.

Pontosan! Egyértelmû szabálytalanság elõzte meg a kavarodást! Varga tisztázott volna. Köszönjük a gyenge játékvezetésnek! Az elsõ gól elõtt lehet les is volt, de egyébként a vonalon történt a szabálytalanság, tehát nem büntetõ csak szabadrúgás... Evvel szemben Szabics ellen szabálytalan volt a szerelés amikor kiugrott és vezette középen a kapusra. Minimum sárga lap és szabadrúgás! Elnézett mèg néhány szabahtalanságot nekünk is, de nem volt egyik sem döntõ szituációban! A FIFA nem csak zárt kapuval büntetett hazai pályán hanem evvel a bíróval is! Az elsõ félidõben örülhettünk volna egy döntetlennek. A másodikban viszont csak mi voltunk a pályán! Megkaptuk a 2 pont levonását is! Igaz nem egyenesen, de szépen sumákban......
Képesek vagyunk nyerni kint is akár kedden is de azok már tényleg bravúr eredmények lennének!
A 2. Hely a csoportban egyébként csak jól hangzik, de ott még megint két világra szóló bravúrra lenne szükség! Jó álmodozni, de a világversenyek még nagyon messze vannak tõlünk 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hány éve szajkózzák már ,hogy ki kéne hagyni egy generációt és úgy újraépíteni. Tele van tolva pénzzel az utánpótlás és jó játékosaink is nõnek ki belõle. Bõven elég egy csapatra ,de mire belenõnek a nagycsapatba elhülyülnek. Miért van ez ? Hát hozzászoknak a magyar valósághoz. Mi itt a motíváció a pénz vagy a játék ? Dzsudzsák szegény jól példázza ,hogy lehet lerombolni egy addig felépített renomét. Azt lehet támadni.
Sippie
Említsd meg nekik nyugodtan hogy a bíró nélkül sehol nem lettek volna.
[HUN]FaTaL
Hülyeség, egyik labda sem pattant messzire tõle, nem volt ma gond Királlyal.

Mindegy. Lenyugodtam, de volt, hogy a sírás kerülgetett még 30 perce 😄 Már csak azért is mert nap mint nap kell hallgatni az itteni románok melldöngetését. Így most még nagyobb pofájuk lesz...

Effe88
azon kint leszünk😄
24 csapat közé csak beférünk<#idiota><#idiota>

ressy14
na ha arra se jutunk ki, akkor oszlassuk fel a válogatottat

Dum spiro, spero.

Szeretem a Király Gabit ,de elfáradt mára rendesen. Ezeket a kiesett labdákat egy villámcsatár azonnal elszedi tõle. Mázli ,hogy a románoknál ilyen nem volt. Szubjektív vélemény.
DasIsFuck
és milyen igazad van😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na nekem ez a hozzászólás volt a pont az I-re... szevasztok, jó éjt mindenkinek!

www.smart-bus.hu

polluxware

Lehet keszulni a 2016 os EB re <#idiota>

ressy14
de nem ellenfélhez, hanem utána egybõl megfogta...

potya nélkül hozta a meccset

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Mészáros volt ott, nem Korcsmár. Nem összezártak, hanem elestek egymásban, nagy különbség. Addigra már egyébként rég el lehetett volna rúgni a labdát a francba.

"A nem tudunk védekezni megjegyzéshez meg annyit, hogy a második félidõben pályán sem voltak a románok! Simán levettük õket a pályáról."
Igen, támadással. Ezért sem értettem mi a faszért bekkeltünk ennyire a végén, mikor nem tudunk.

Annyira ,hogy legalább 3x kiesett a labda a kezébõl... 😞
ressy14
Jó volt amúgy látni, hogy Király Gabi milyen magabiztosan védett.

Dum spiro, spero.

A helyzetek elbaszása ellenére sem kellett volna kikapni... a Varga meg a Korcsmár azt csinálta amit kell... összezárt, az oláh meg a Varga nyakába ugrott, erre mindhárman elestek. Ez a világ minden részén szabadrúgás kifelé... fõleg hazai pályán, fõleg az utolsó percben!

A nem tudunk védekezni megjegyzéshez meg annyit, hogy a második félidõben pályán sem voltak a románok! Simán levettük õket a pályáról.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ott van Pintér védõnek, a klubjában is belsõ védõt játszik. Csak akkor meg VKP kell Varga mellé.

DasIsFuck
szerintem nincs ezzel a ranglistával semmi baj, csak így lehet rangsorolni aktuális eredmények alapján.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
a holland x-re kíváncsi leszek. Az 5:3-kor volt rendes védelmünk. Most ez nem igen nevezhetõ annak. Juhászt vissza kell építeni, és találni mészáros helyett egy másik opciót.

Dum spiro, spero.

Óóó ! Videót is ér ? Akkor ez a legnagyobb :