Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ritkán nézek válogatott meccseket de ha belenézek mindig olyan érzésem van mintha vmi lányfocit néznék. Egy premier league meccsen a 90 percbe olyan sprinteket vágnak ki, hogy ihaj itt meg kb mintha négykézláb másznának olyan a tempo, meg nagyon látszanak a technikai hiányosságok. Pedig elvileg ilyen meccsen még kéne h hajtson a nemzeti identitás stb... Miért nem tudnak jó fizikumu játékosokat kinevelni akik végig bírnak hajtani min 90percet? Egy-két futógép kitenyésztésére nem kell sok péz és arra már lehet építeni... A 2. román gól is megint ilyen tipikus ügyefogyott megmozdulásoknak köszönhetõ. Na mind1 nem értek én ehhez de azért csak zavarják az embert ezek a dolgok.

ellentétes oldali kamerákból:
1:30-nál jól látszik milyen hatalmas román helyzet maradt ki, meg 5:37-nél, hogy a most istenített Vanczák mennyire bambult el és nem fogta a késõbbi gólszerzõt...

passatgt
amikor mi játszunk, hollandok már 100% továbbjutók, úgyhogy meglehet õket fogni, sõt, legutóbb is majdnem sikerült a bravúr egy emlékezetes meccsen idegenben

Sippie
mi is toljuk még a hollandokkal, akkor az így is úgyis -3 pont 😊
passatgt
hollandokat nem valószínû

Sippie
Mert a románok nem verik meg akikkel játszanak?
passatgt
a realitás meg az, hogy ha kikapunk a törököktõl, még akkor is másodikak vagyunk a csoportban és teljesen nyílt minden

Vége egy generációnak
És nem okoztak különösebb örömet sajnos

bakkerman
az a baj,hogy most Egervárival sokkal nagyobb esélyünk van esetleg a playoffra,mint korábbi edzõkkel,ha õt elküldjük,akkor ki jönne a helyére,aki esetleg továbbvinné ezeket az elképzeléseket? Mourinho? Csányinak lenne rá pénze...vagyis bocsánat,NEKÜNK.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tényleg ne mértem mi bajotok van Király játékával! Semmi nem múlt rajta.
Nyilván nem a jövõ reménysége, de szükség van rá még mindig!
Egervári helyére meg Guardiolát. Mi változna? Az elsõ zakó után õt is mindeni a pokolra akarná küldeni..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

A törökök elleni meccs szerintem választó vonalnak kell lennie a Egervárival kapcsolatban.
Ha nem szerzünk pontot akkor Egervári-Király-Mészáros jövõ csapata(!!) mehet mind mehet a levesbe és jöhet az új.

off - értem a kritikád, de a név változott nem az államforma. Németországot eddig is Németországnak hívtad szerintem, miközben Német Szövetségi Köztársaság a neve, a hivatalos neve és nem Németország vagy egyszerûen "angol parasztos" módra Germany.

Ja Viktor birodalma lett az új nevünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tigristank
"Magyar Köztársaság" már nincs 2012.01.01-tõl...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

rooney8
am itt is jó volt a védelmünk... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
az a zene 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bakkerman
na meg a legkiélezettebb pillanatokban történõ kibaszott nagy védelmi hibák

Effe88
milyen kedves kis nóta szól a videó alatt😊

Effe88
a mackó gatya örök

ReszegKoldus
De, amit te linkeltél az fuckin goal

Csak én a magyar kommentárt az 1-2-es meccsre ajánlottam 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem az Ibrahimovic által a 90. percben lõtt gól (0-1) a fucking goal álá Matthaus?

nem találtam😞
De ez még nagyobb égés volt most, mert fucking goal a 90. percben volt
Na azt se találom ahol Lothar mondja hogy fucking goal.

ReszegKoldus
Ja nem is, ez még csak a "fuckin gól" 😄

Erre gondoltam

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Magyar kommentárral a legjobb 😄

erre emlékeztek?

na igen, akik nem tanulnak hibáikból....

<#eljen><#rolleyes>

Narxis
Mészáros a Lokiban is nagyon gyenge de sztem felesleges azon mérgelõdni, hogy kit válogat be a magyar Picasso. Úgyse tudunk rajta változtatni és a színfalak mögé se látunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

áá ez Air Sanyi lehetõsége volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen elfelejtettem odaírni, hogy ez Puskás mondása volt. Hofi már ismerte...

ez Barcelona szintû támadás volt legalább😊

passatgt
böde befejelte volna mint a szart amúgy😄

passatgt

Frank99
meg Puskás után Hofi....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

passatgt
Valakinek van videója arról az akcióról amikor szalai tök üresen mellé fejelt? Nagyon szép volt a végét leszámítva

Akkor te nem nézted a meccset bazmeg hihetetlen<#violent><#wilting>

Így van Kistelekihez képest Csányi érában több a pozitívum. Nem is értem mit keresett egy olyan elnök az MLSZ élén, aki jogtalanul záratta ki a Fradit

Ezt nem Hofi mondta, hanem Puskás

Effe88
dehát a bíró elcsaltaXD<#idiota><#idiota>
nem tudtad?😄😄

ti melyik meccset néztétek?

ha objektíven nézem a fele csapatnak az öltözõben a helye, király is mit keres még a válogatottban istenem, a vereségre mindig van kifogás miközben minden szemét ország részt vesz világversenyeken kivéve minket

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az, hogy Effe88 miket ír, azt már megszoktam, különösebben nem lep meg, és nem is érdekel, mert egy névelõjével sem értek egyet.

DE tõled azért többet várnék! 😊 Varga szar volt? A beállása után lett a legstabilabb a játékunk! 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
jó hát az a másik
durva, hogy nincs egy értelmes csatárunk
szabics se csinált semmit, max van egy hajléktalan kinézete de ennyi

szerintem kimaradt😛
még borszagú a szám😊

Én mondjuk a Mészáros,Varga gyatra volt.
A 2. román gól 3-4 magyar védõ között... jól összehozták az oláhoknak..

Effe88
szalai egy szar
most kijött neki a lépés egy mainzba
de egy nagy csapatba befürödne
fix
túl van hypolva

Na azért "szegény" Hofinak is a kádárék mondták meg min kell röhögni és min ne, szóval hiába próbálod rehabilitálni a régi rendszert... mert ha ez a szándék, akkor bizony Rákosi vagy Horthy alatt még jobb volt a focink.

Az ország népe szarja le azt ami nem foci. Más sportok nem mozgatnak meg ennyi embert, nem érdekel ekkora tömeget. Ez volt, ez van.

Cirkuszt és kenyeret a népnek, valamint addig örülj amíg rólad szól a kabaré és egyéb közhelyek...

Önálló Magyar Köztársaság most is csak papíron van, aki meg nem látja az elõrelépést a Kisteleki érához képest, annak meg hiába magyarázunk bármit is.

www.smart-bus.hu

bakkerman
végülis valamilyen szinten igazad van,csak ha 10 év múlva 2023 tavaszán visszanézzük az elmúlt 10 évet,és megint az lesz,hogy nem jutottunk ki világeseményre,max 1 BL vagy EL fõtábla sikerült,akkor igencsak csúnya lesz belegondolni,mennyi pénz lett megint kibaszva a semmire...bár,amerre halad ez az ország,2023-ban ilyenkor az már egy pozitívum lesz,ha lesz még önálló "Magyar Köztársaság"

passatgt
Labdarúgáson kívül más sport nem nagyon érdekel nagyobb tömegeket, ebben van a pénz, ezt kell támogatni