Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
legyen akkor ikarus
AnuluWork
Tényleg. Bennem még az volt, hogy a portugálokkal kezdünk. Akkor az akár még jól is elsülhet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha úgy focizunk, ahogy a pótselejtezőn, elégedett leszek. Ez minden játékosnak óriási kiugrási lehetőség, a magyar foci elmúlt 30 évének legnagyobb sikere, ehhez fogható hozzáállást várok mindenkitől.

Osztrákokkal kezdünk nem? Utána Izland és a végén Portugália.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

bakkerman
Én a portugáloknak azért örülök,mert ellenük simán működhet a rakkolós,darálós,"csúnya" foci,egy betonstabil védelemmel ellenük még egy pontszerzés se lenne lehetetlen ha jó napja lesz a csapatnak,és persze CR-nek nem menne a játék. Ha neki gondjai vannak,nem kapja a labdákat,nincs területe,és elkezd vergődni onnantól a többi portugál rágörcsöl a dologra. Láttuk az elmúlt pár selejtező sorozatban,hogy a latin csapatok ellen a játékot tördelő,és stabilan védekező csapatoknak van keresnivalója

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
Kérdés az, hogy hogyan állnak hozzá a tornához BSék?

Első meccsre készülünk, és minden áron Portugáliát akarjuk megverni, vagy nem foglalkozunk Portugáliával, sárgák nélkül próbáljuk túlélni, és inkább az osztrákok és Izland legyőzésére törekszünk?

82ben mindent beleadtak El-Salvadorba, aztán szenvedtek az argentínok és a belgák ellen. Hasonló felállás volt 86ban is, csak akkor minket vertek meg nagyon. Utána a franciák ellen már csoda kellett volna.

[HUN]FaTaL
Én nem tippet írtam, hanem hogy minek örülnék 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Ha a realitást nézzük akkor már az egy nagyon szép eredmény lenne ha az osztrák-izland kettősből valamelyiket megverjük. És az meg vagy elég vagy nem,de ha tényleg megverjük valamelyiket,akkor az egy nagyon komoly siker lenne!

passatgt
9 pont, simán továbbmegyünk

Gyenge csapatnak tartják a magyar válogatottat szóval inkább dicséretet remélem. De azért jó lenne majd nyáron elkenni a szájukat. 😊

★★★★★

dave9004
Jó Kemény csoport
LasDen
csokit?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

portugál, osztrák, magyar, izland.

Már előre hallom mit kapok hétfőn reggel az osztrák kollégáimtól. 😄

★★★★★

LasDen
2 döntetlennel már jók vagyunk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Azért ne mondjuk ki, hogy álomsorsolás jó?<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Izlandot eltaláltam legalább

★★★★★

Jim Morrison
Tyu az a kezdomerkozes 😄
Mi c ronaldoek ellen megyunk

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
Holnaptol mar lehet majd szamolgatni meg nezegetni az agakat is,hogy kit kaphatunk majd a dontoben

egyik se lesz amit mondtunk 😄

★★★★★

Jim Morrison
Csak nyerjük meg!

LasDen
nekemnyóc 😮

passatgt
francia csoportnak örülnék, mi játszanánk a nyitómeccset
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.12.12. 18:02:00

Az én tippem francia, horvát, izland. 😊

★★★★★

[HUN]FaTaL
Angol, orosz, északír 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Nemet-osztrak-alban harmasnak orulnek

banok
18.00-kor EB sorsolás
tv: M4 Sport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

AnuluWork
Film Praha? 😄 Idióták?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bakkerman
Mert mostmar tudunk tolodni

LasDen
még a világ legjobb játékosaival sem tudtuk megnyerni, mér nyernénk meg most? 😄

UUUU
Azért ott sokkal jobb játékosok voltak.

Shep
bunker focival 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végül is a görögöknek 2004-ben összejött, német edzővel, sztárok nélkül, 40 éves kapussal. 😊
LasDen
minek kivédeni azt, ami 10-ből 8-szor nem is találja el a kaput...? 😄

én is a Portugálokra szavaznék, úgy megnézném, ahogy a 40 éves Király úszik a levegőben és kivédi Ronaldo szabadrúgását... 😊)
Utoljára szerkesztette: Koppixer, 2015.11.22. 12:19:29

A magyar válogatott 1964 és 1972 után újra kivívta a szereplést az Európa Bajnokságon! Ha te is nagyon várod már, csatlakozz hozzánk, és hangolódj velünk!
Oldalunkon minden nap egy érdekes infografikát közlünk a magyar válogatott és az Európa-bajnokság történetéről, valamint érdekes elemzésekkel és informácikkal jelentkezünk egészen a francia tornáig

https://www.facebook.com/magyarorszagazebn/
Lópikula
megnyerjük az eb-t

Az a gyanús, ami nem gyanús!

LasDen
who cares

dave9004
Szerintem ne legyen a legkönnyebb csoport, mert akkor a média meg a nép rájuk teszi a tj terhét ami tönkreteszi az eb-jét mindenkinek
Rockynhooo
Szerintem inkább Portugál mint Angol. Osztrákok helyett is inkább Svájcot húznám.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

banok
angol, osztrák, magyar, albán a fasza csoport
német, horvát, magyar, izlandi a szopóálarcos csoport.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

smith09
Német - olasz - magyar - Wales

Szeretném.... :-)
Shep
Mivel a hollandok nyaralnak majd, ezért akár meg is nyerhetjük az EB-t 😄DDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnuluWork
Szopi Mackó

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.18. 06:14:17

AnuluWork
EB 2016, A KALAPBEOSZTÁS
• 1. kalap: Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia, Portugália, Belgium
• 2. kalap: Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Ukrajna
• 3. kalap: Csehország, Svédország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, MAGYARORSZÁG
• 4. kalap: Törökország, Írország, Izland, Wales, Albánia, Észak-Írország

A törököket jó lenne elkerülni a 4. kalapból. Minden más jöhet, úgy sincs sok különbség "odafent".

AnuluWork
Szerencsére kemény nyári szezon elé nézünk végre mi is. 😊

Lópikula
Az biztos bárkivel játszunk felkészülési meccset itthon telt ház és óriási hangulat lesz. Nagyon jót tett a magyar futballnak ez a történelmi siker. Sokat lendíthet ez a lehetőség, azon, hogy tehetségeink külföldi neves klubokban pallérozódhassanak tovább. Európa focielitje kicsit most ránk is figyel. Nagy Ádám, Kleinheiser és Guzmics is esélyes lehet, hogy komoly helyre igazoljon. Nagyon fontos, hogy ezt a munkát amit elértünk még nagyobb erőbedobással és alázattal kell folytatni. Lehet egy jó Fradink, ha magára talál Vidink és Debrecenünk is. Fontos lenne elérni, hogy jövőre tényleg valamelyikük odaérjen egy nemzetközi kupa csoportjába. Végre megvan valami alap, nem szabad elkallódni! Erre várunk már nagyon sokan nagyon régóta! hajrá fiúk, hajrá magyar futball!

Az a gyanús, ami nem gyanús!

AnuluWork
Tök mindegy kit kapunk. A négy legjobb 3. hely közül az egyik kell, hogy cél legyen.

Ha nehéz csapat ellen kezdenénk, nem a nyitómeccset tűzném ki célul, bár ha jól tudom a 4. kalapból kapjuk az első ellenfelet, így ez nem lényeges, de lehet, hogy rosszul tudom.

Aztán kellene még legalább 1 pont a 2. kalapos ellen, és utána valami csak lesz. Tk. mindegy kit kapunk.

1996ban ott ültem a tévé előtt, és az olimpián Nigéria ellen nem voltunk rosszak, csak elfáradtak a végére, nem tudtak fordítani. A brazilok ellen egyenlítettek, de bedaráltak minket (akkor kaptunk ki életünkben először Brazíliától fociban ...). A japók ellen pedig hoztuk a meccset, de Sáfár szögletre öklözte a 90.ben, és a japók berúgták. Aztán ezt nem hitték el a mieink, elbambultak, és máris a japók mentek 3:2re úgy, hogy 90 percig faszán bírták a fiúk.

A döntőben akkor meglepetésre Nigéria vitte el az aranyat, Brazília az elődöntőig menetelt. Japán 6 ponttal esett ki harmadikként (más csoportokban a 2. helyen volt olyan csapat, amelyik 5 ponttal ment tovább, szóval talán a legerősebb csoportba kerültünk).

Egy hasonló erős csoportot el tudnék itt is viselni. De ha gyengébb, és még tovább is megyünk, akkor megköszönöm. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.17. 18:08:45

dave9004
szerintem az oroszokkal inkább játszanék, mint az ostrákokkal most. nem tudom mennyire követitek az osztrák válogatottat, de én nem kerülnék velük már össze.