Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem mindig Mátyus nagy beszólása jut eszembe a 90-es évekbõl, nem tudom már melyik hasonlóan elbukott meccs után.
"Mi akkor is profik vagyunk" 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"De túl azon, hogy ilyen hangulatban sokan még nem léptek pályára, az elsõ gól lélektanilag nagyon mélyre taszított minket, mélyebbre, mint amilyenre kellett volna."

Aha, szóval ezek a bohócok egész egyszerûen beszartak a románoktól. Gratulálok! Ez igen! Ez aztán a profizmus!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ressy14
az eredmény kicsit elfedi a dolgot, de remélem az mlsz holnap egy terjedelmes anyagot ad át az fifának a románok kirekesztõ viselkedésérõl.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Néha megyünk egy kicsit elõre, aztán egy ilyen meccsel 50 lépést hátra.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
„Sajnos nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk” – mondta Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a románok ellen 3–0-ra elveszített világbajnoki selejtezõ utáni sajtótájékoztatón.

„Sajnos nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk. Ehhez kellett egy nagyon korai súlyos egyéni hibából kapott gól, de a mérkõzés egészét tekintve megérdemelten nyertek a románok, minden csapatrészben felülmúltak minket" – kezdte Egervári Sándor.

„Nem szeretném, ha magyarázkodásnak tûnne, ezért nem is bontanám ki az okokat ilyen hamar a meccs után. De túl azon, hogy ilyen hangulatban sokan még nem léptek pályára, az elsõ gól lélektanilag nagyon mélyre taszított minket, mélyebbre, mint amilyenre kellett volna. Guzmicsot nem mondhatnám rutintalannak, még ha nincs is sok válogatott meccse. Korcsmár Zsolt cseréjére a játék lefolyása miatt volt szükség, hogy egy szervezõt tudjunk behozni a helyére, ezért érkezett Hajnal. Vargának sérülés miatt kellett lejönnie” – mondta a kapitány.

„Súlyos a vereség, ezt elismerjük. Lényegesen jobban játszottak a hazaiak, mint Budapesten. Ugyanazok a román játékosok sokkal jobban teljesítettek ma, míg mi visszaestünk. Nagyon sajnálom, hogy a velünk szimpatizálók csalódottak, fontos, hogy kijavítsuk ezt, már ha egy észt sikerrel ezt meg tudjuk tenni. Nehéz lesz négy nap múlva felállni, de ebben hiszek. A második helyhez nagy bravúrra lenne szükség a hátra levõ három találkozón.

„A mai mérkõzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdõjelezni az elõrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor.

Ez a maszatolás kabaré. Elõrelépés...

„Sajnos nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk” – mondta Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a románok ellen 3–0-ra elveszített világbajnoki selejtezõ utáni sajtótájékoztatón.

Mire készültek? 6-0-ára? Akkor tényleg nem érték el amit akartak. Ezen kívül semmi nyomát nem láttam annak, hogy valamire készültek volna.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dzsudzsit is megtalálták 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

ressy14

Dum spiro, spero.

A nemzet szégyene ez a válogatott.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Lesz lejjebb.A Hollandok majd jól kitömnek úgy nyolccal majd bennünket
kaposi1
A legdühítõbb az hogy a Román csapatra nem is tudok haragudni.
Õk csak tették a dolgukat.
Arról nem tehetnek hogy nem volt ellenfél a pályán.
Szégyen és gyalázat.
Szegény szurkolók akik kitartottak.
U.I. Szégyellem de magyarként röhögve tapsoltam a harmadik gólnál.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

És akkor az MLSZ az ultrákat okolja hogy miért nem mennek ki a tömegek megnézni ezt a csodálatos játékot. Mert ez a probléma, a rasszizmus, a molinók meg a huhogás, nem pedig az hogy eladják a jegyet egy focimeccsre aztán ezt a bohózatot kell nézni 90 percig.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Számít? Ennél nincs lejjebb.

Amig a legpuhányabb férfiak mennek el focistáknak, és amíg ilyen szakember edzõk kezébe kerülnek, nem lesz változás. Miért van minden máshogy a kéziben, a vízilabdában, ezt magyaráznák meg az okosok...!
[HUN]FaTaL
"A vereséggel lépéshátrányba kerültünk a csoport második helyéért zajló csatában."

MLSZ FB, valaki nagyon humoránál van. 😄

Senki nem meri/akarja kimondani, hogy kell egy jó 10-20 év mire rendbe lehet hozni a magyar labdarúgást csak tolódik az egész.

REAL MADRID

És ne feledkezzünk meg azokról a szurkolóinkról se, akik ezeket a senkiket kimentek biztatni az életveszélyes Bukarestbe. Ma õk a hõsök!
Jakuza1
Nyertem is a goltotot.

Shep
Az a baj ,hogy igazából tényleg kit lehetne ezek helyett behívni, jó nyilván van 1-2 akik helyett van jobb de a többi? NB1-bõl ilyen passzolni nem tudó falábúakat? Az egész magyar foci a gyökerétõl rohad ezt pedig nem lehet ezekkel a látszat megoldásokkal rendbe hozni amikkel az MLSZ, meg Csányi operálni próbál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azon sír mindenki, hogy a magyar nemzet színeiben kiküldtek a pályára 11db tehetségtelen bohócot, nulla elképzeléssel és motivációval!

Még mindig az 1 perces gólon röhögök xDDDDDDDDDDD

A francba! Lépjünk már ki a fásultságból! EGERVÁRI SÁNDOR,EZ NEM A DUNAFERR, HANEM A MAGYAR VÁLOGATOTT.AZONNAL LE KELL MONDANIA. A béna játékosaink, akik újra megalázták nemzetünket, spórolják össze a pénzt, akár koldulják össze az utcán ,adják el méltatlanul birtokolt luxuscikkeiket, és hívjuk ide Ottmar Hitzfeld-et! Ennél még ez a válogatott is többre képes, de nem ezzel a védelemmel és nem ezzel a kapitánnyal!
ReszegKoldus
Ja persze, "baki"...elhiszi valaki, hogy véletlenül keverték össze?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
mi a faszt sír mindenki? a 2016-os eb-re kell kijutni, az a cél.
aztán inkább majd a 18-as vb-re

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Észtország - Hollandia 2-2

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

Shep
2-2 a holland meccs

Gatti
11 es a holland meccsen

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Nem csak neki kéne lemondani. Az egész kibaszott csapat focistástól, edzõstõl, labdaszedõstõl mennyen a határba kapálni ezek után! Az hétszentség, hogy én ezeknek több meccsét nem szörnyûlködöm tovább! Ezt is kár volt megnézni, csak felbaszták az agyam! Szóval MONNYON LE MIND!!!

Shep
Igazából szerintem tök mindegy hány csatárt raktunk volna elõre ha nem volt aki a labdát adja nekik. Nem olyanok a csatáraink akik tisztára tudják játszani magukat, Szalainak még 1 csel is bravúr, nem hogy egy egész hadat végig játszani.

[HUN]FaTaL
Svájc - Izland 4-4, jó meccs lehetett 😄

Shep
-Hát abban legalább már van gyakorlata, kisit ráedzene és profivá válhatna 😄

passatgt
szerintem meg pont az 1 csatáros játék kellett volna, mint a törökök ellen idegenben(elég sokáig mûködött is), jó lett volna nekünk az x is...

Ilyen védelem mellett védekezésre építeni...

Meg dzsudzsi is elmehetne a Lambóhoz törésteszt bábúnak xDDDD

Shep
De most legalább 2 csatárunk volt nem 1 amit eddig erõltetett a vén hülye, pedig láthatta, hogy nem mûködik a dolog. Kellene egy normális középpályás sor, mert ha nem kap labdát az a két hülye elõl akkor nehéz gólt lõni.

Láma!
Álom édes álom... de az én álmom is...

Shep
Mondjuk Egerváriban ha van egy kis becsület, most azonnal lemond.

Láma!
A védõk 3/4-e ígyis az volt, szal rosszabb nem lenne 😄

Látszik hogy a válogatott is egy olyan állami vállalat mint a MÁV meg a BKV. Minden a lopásról, az igénytelenségrõl szól, nulla teljesítmény, csak hónap végén felvenni a zsét oszt jónapot.

Effe88
ja értem
kontrákra?😄
két tank csatárral?D:😄
szép😄😄

Láma!
Igen, ezt mondom, akik a hazájukért küzdöttek, azok csak a románok voltak...

Shep
A taktika az volt, hogy védekezésre állunk be és a kontrákra építünk, mint mindig ami megint nem sikerült, mint mindig 😄

Ebben a szánalmas bagázsban pont semmi olyan nem látszott, hogy a hazájukért küzdenek...

[HUN]FaTaL
Akkor az egész keret NB1-es lenne 😄

Láma!
Hát ugy látszik az egervári féle felkészülés ennyit ér... 😞

[HUN]FaTaL
3 perc van, Észtország - Hollandia még mindig 2-1.

Ha nyernek és kedden kikapunk, akkor ötödikek is lehetünk akár...

#23017: Honnan? Rég nincsenek az utcán focipályák, mert eltûntették az összeset.

Effe88
de mi volt a taktika amúgy?
volt egyeltalán?😄😄
mi a faszomat csinálnak ezek telkiben??(ezek is kártyáznak?)

Láma!
Na igen, de õ hajtott azért hogy klubot találjon magának, na meg nem utolsó sorban a hazájáért...

Ezzel együtt alapszabályként írnám ki a válogattnál hogy olyan játékos aki nem játszik a csapatában, NEM LEHET VÁLOGATOTT!

És semmi edzés vagy felkészülés nincs egy ilyen meccs elõtt? Habár tényleg úgy nézett ki a játékuk, mint ha egyenesen a mekibõl jöttek volna egy bigmac menü után, és elõször látják egymást.

"Hö! Annak is ott fehír a möze! Fõnök! odapasszójam-ö nöki?" <#zavart2>