Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Alapvetõen nem kell védekezni csak több gólt kell rúgni, mint a másik csapat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezt mondom én is, biztos kikapnák úgy is de legalább látszana az akarás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
amatõrök kellenek az utcáról,grundokról,terekrõl😄😄
ezeket meg el kell küldeni egy sóbányába

ressy14
akkor én a 10 támadós felállásra szavazok 😄

Dum spiro, spero.

elegem van ebbol a kibaszott selejt csurhebol

passatgt
ha nekik sikerül, nekünk is összejöhet(egyébként amikor legutóbb idegenben kikaptunk hollandoktól, akkor játszottunk legjobban utóbbi idõben), kell a 9 pont😊

Shep
Hát szervezzünk csapatot, edzõ meg nem kell, majd a fórum látogatók eldöntik mit játsszon a csapat 😊 😄

[HUN]FaTaL
Érdekes, a román, aki nincs játékban már a második percben gólt szerzett...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Észtek még mindig vezetnek Hollandia ellen. Lehet ezt így is...

Láma!
Tudod amikor ez az elsõ meccsed a szezonban, akkor hamarabb görcsöl a láb...

Shep
Jó mondjuk igaz, hamar gólt szereztek utána nem kellett megölniük magukat.

Shep
Az hagyján de ilyen iram mellett?

Daffit
És pár új stadion!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Majd a következõ generáció 😄

REAL MADRID

Krisztiam
egy teljesen új csapat kéne és egy másik edzõ 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Effe88
hát nem tudom
helyenként szépen fociztak
de minek hajtsák ki a belüket mikor ellenünk elég ha 20%on pörögnek
annyira leszarták
látták hogy ez egy beszari magyar csapat elég ha alibiznek õk is😊

Meg az is milyen már, hogy valakinek a 80. percben görcsbe áll a lába? Hol az erõnlét? Rendben, ha 115. percben görcsöl be valaki, de hogy 90 percet ne bírjon ki egy válogatottban játszó focista?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Zenszkij
Elegem van már, hogy az építkezés fázisában vagyunk. Hova a tökömbe építjük a kakivárat. Bontsuk el, sózzuk be, azt kezdjük nulláról.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Nem, de volt még mellette 3 tiszta ziccerük. Ha azokat belövik akkor 3+3=6.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jobban tenné ha a kötelet hurkolná a nyaka köré...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Épp azért írtam, hogy ez a 3-0 nem valami nagy teljesítmény egy olyen "csapat" ellen, ami nem mutat ellenállást...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
Igen, az a helyzet, hogy a románok is kb két fillért nem értek csak õk legalább akartak.

Effe88
nem ér rá a möster mert most rajzolja a nagy faszt😄😄😄

[HUN]FaTaL
Ez a reklám 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

passatgt
azért a románok sem játszottak olyan hûdejól, nem kell õket túlsztárolni, törökök simán megverik õket

Beszélni sem tud ...

REAL MADRID

SLICK
_:?SDA_😄?_A:S?DASDDDDD

Igazából ilyen ellenfél ellen még a 3 gól nem is sok... Nem lepõdtem volna meg, ha rúgnak vagy 6-ot...

Láma!
Állítom a tegnapi U21-es csapat második félidei játékával nyert volna...

Shep
Hát ettõl rosszabbul nem játszanának azok sem 😊

ressy14
most már az észtek ellen is szopjunk ki, ha megrakom tippmixen legalább egy kis pénz jöjjön belõle 😄

Dum spiro, spero.

Kaplan
Miért nincsen helyszíni interjú? Szegény az MTVA?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Index fórumról:

"észtek ellen álljon ki az u21 vagy inkább Pisonték, ha elõtte elmennek a templomba"

😄DD

Effe88
durva
románok meg se izzadtak😄😄
ez qrva gáz😄😄

és volt 1 kapura lövésünk?😄😄😄

Szégyen, gyalázat! Köszönöm ezt a gyomorforgató estét a "magyar" válogatottnak! Milyen csapat az, ami 2 perc után feladja? Semmi hajtás, semmi szenvedély, SEMMI! Tehetségtelen szánalmas idióták gyülekezete! Elvártam volna, hogy legalább egy kis ellenállást mutassanak, hogy lássam rajtuk, hogy a nemzetükért harcolnak, vagy valami... de csak üres, ötlettelen ide-oda futkosás 90 percen keresztül... UNDORÍTÓ.

ReszegKoldus
szerintem sikerült is meglepni õket rögtön a 2. percben? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
szerintem 100%-osan megleptük õket. Ennyire szar játékra még õk sem számítottak (kivéve azt a szurkolót aki pont kirakta a 3-0-ás drapit 😄 )
Szánalom ahogy elemezgetik a mûsorban ezt az értékelhetetlen szart.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij

Mekkora volt az arc. BESZARÁS!

rooney8
na arra várhatsz 😄 majd ha cigánygyerekek potyognak az égbõl 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sippie
pont leszarják... zsebre rakják a millióikat, és legalább örülnek hogy nem kell még néhány plussz meccsen futkorászniuk valami világeseményen... há nehogymá
Zenszkij
<#eljen>

Old Kund
<#rinya>

Ne rettenj meg soha ellenségedtől! Légy bátor s erényes, hogy szeressen Isten! Az igazat mondd mindig, ha életeddel fizetsz is érte! Védd meg az elesetteket, s légy igazságos! Ez a te esküd.

Láma!

Shep
Na közben rájöttem a meccs végi nyilatkozat mi lesz. Van még 3 meccs, nincs veszve semmi, még meg lehet a pótselejtezõs hely 😄

SLICK
én cseppet sem sajnálom õket. Ha ilyen hülyék, hogy mindig beveszik a nagy propaganda maszlagot és hisznek a csodákban (fõleg abban hogy ebben az életben a magyar foci jelenteni is fog valamit), meg is érdemlik...

setuh
Most turthetem a mocskos romanok onelegult pofajat az egyetemen...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Ezt a meccset felvettem videóra és újra és újra megnézem, olyan csodás volt!

Effe88
a dzsudzsikáéknak annyi lenne a minimum hogy kifizetik az egész túrát a szurkolóknak
ha lenne bennük gerinc meghúznák

Sippie
ja, ezé megérte nézni ezt a fost 😄