Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szemetek! Hogy merészeltek 3. helyen végezni egy VB-n, mikor tudhatták volna elõre, hogy semmi nem lesz belõlük! A szemét Koman is minek lett ezüstcipõs, mikor most még csapata sincs... fúj...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Guzmics meg ugye az észt csapatba került be 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A várható kezdõcsapat (az MTI szerint):
Bogdán Ádám – Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt – Lovrencsics Gergõ, Hajnal Tamás, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Szalai Ádám.

😄DDD Lipták, Laczkó, Elek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

U20 meg bronzérmes lett a VB-n ugye!? Mennyit profitált belõle a felnõtt válogatott? Németh? Koman? Szekeres? Gulácsi?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én sem akarom védeni õket, de pár napja meg a franciákat verték 3:1-re, ráadásul 0:1-rõl... Ezenkívül áprilisban 5:2-re az olaszokat, májusban idegenben 1:0-ra a portugálokat, augusztusban meg 3:2-re a németeket! Azért ez elég impozáns lista! 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Ezzel az erõvel az U21 meg 0:1-rõl fordított 4:1-re múlt héten a bosnyákok ellen. Ráadásul az EB selejtezõ volt.

Láma!
Nem akarom védeni az U19-et, de a Belgák biztosan középszerûek U19-ben?
Mert a felnõtt válogatottjuk mostanában érik be, és azok bizony európa élvonala a javából...
valahonnan kitermelték õket.

Jakuza1
Inkabb vonatkoztass el a Meszolytol.
19 eveseket mar egy otossel kinaljak meg a kozepszeru belgak.
Mi lesz akkor kesobb ?

bakkerman
na ennek az eredménynek örülök,így akkor õt kizárhatjuk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Meg fejben már a nagycsapat irányítására koncentrált.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jakuza1
Magyarország U19 - Belgium U19 1:5

Lehet, hogy Meszoly ezzel megoldotta a kapitanykerdest. Bar lehet majd rafogjak ez nem szamit mert baratsagos meccs volt es ettol meg alkalmas a felnott valogatott kapitanyi szekere. 😛

bakkerman
ezúton jelezném,hogy más elfoglaltság miatt nem vállalom a megbizatást,sajnálom.

<#idiota>

Ezt se felejtsük el.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ehhez hány észt gól kell majd?

Zenszkij
Szerintem Döme csapat nélküli. ideje a tettek mezejére lépnie! DÖMEEE

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#worship><#worship>

LasDen
én kiválasztanám az ország 5 legjobb FM játékosát, és õk lesznek a megváltók...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
én részemrõl Tornyi - Verebes duóra szavazok.

ressy14
ááá hagyni kell a többi országnak is valamennyi esélyt, 1 év után amúgy is unnánk a 12:0-ákat a spanyol és hasonló válogatott ellen.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
2 szövetségi kapitány lehet egyszerre?
Bognárt és Zomborit javaslom <#nezze>

Jakuza1
Szoval megtisztulas kell.
Annelkul nem fog menni, mert barmennyi penzt tolhatnak bele a labdarugasba, mindenfele programon keresztul, azt elfogjak lopni.
El kell felejteni a tucat rangu legiosok importalasat es a gyerekekre forditani a penzt. Nem baj, ha addig nincs eredmeny, hiszen igy sincsen.
Ellenben akkor egy idovel lenne eredmenye es nem lenne felesleges penzpocsekolas sem a legiosok fizetese, amitol lathatoan nem jobb a magyar labdarugas.

Jakuza1
Pont az jutott nekem is eszembe.
Emlekszunk arra ugye, amikor EB-t akartunk rendezni ? Gyorsan kicsinaltak a nem mondom milyen elvtarsak az MLSZ vezetest es Mattheust, mert azt hittek az EB-bol lesz valami, hiszen olyan toronymagasan vezettunk egy evvel a szavazas elott es ugy gondoltak, hogy majd jol degeszre szedik magukat a palyazatoknal.
Igy tuntek volna el milliok a zsebekben. Erre mondtam en, hogy ilyen eloskodok vannak a foci eletben es ha nagy penzt latnak, akkor a tobbi dogevo is megjelenik a konc remenyeben.

Emlekezzetek es nezzetek jol meg a hatterben rejtozkodo, akkori eloskodoket:

Szerintetek, ha csak is a sajat zsebecskeik miatt furnak ki mindenkit, lesz itt valaha valtozas ?

bakkerman
Olasz kéne,az gatyába rázná a védelmet,bocsánat,LÉTREHOZNÁ a védelmet,mert most nincs 😄

Csányí is mehetne a hatalmas eredményeivel együtt...

Külföldi edzõt az eddig tapasztalatok alapján fölösleges, mert ha új MLSZ elnök jön, akkor dobják az addigit (Mattheus-szal és Koeman-nal is így történt) mindegy, hogy mennyi ideje lett volna hátra 😞

Smithie
<#nevetes1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ressy14
akkor õt a MU majd elhalássza elõlünk 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
A skót bajnokságban év edzõje László Csaba. 😄

Smithie
Áhhh, Bölöni Laci bá' inkább ne, ezt a válogatottat még Ferguson se tudná helyrerázni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ressy14
Egyébként a szégyenérzetet csak növeli, hogy az egész meccset tekintve magyar szempontból Knézy vitte a prímet. Leszámítva a szurkolókat persze. De õket az mlsz lefizette egy üdítõvel és egy hot-doggal 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Ha Egervárit menesztik, akkor vagy Bölöni jöjjön, vagy valami külföldi, aki a védekezésünket gatyába rázza. Az elõrejátékot meglehet oldani úgy is mint az ETO, "ki a szélre-baszd be középre" elv alapján. Hiába mondja Bajusz Peti, hogy mi márpedig latinos focit játszunk, itt egyedül csak a KisBarca játszik joga bonito-t 😄

Dum spiro, spero.

LasDen
a litván válogatottal lebõgõ László Csaba???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
"S mielõtt az ország legnépszerûbb klubjának szurkolói keresztre feszítenének engem amiért el akarom rabolni edzõjüket, szeretném leszögezni, hogy ezt a munkát egy klubcsapat irányítása mellett is el lehet végezni."

Azért én "keresztre feszíteném", mert a Fradival is van még bõven munka, lehet hogy elbírná a kettõt, de inkább ne 😊

kaposi1
Szép, szép, csak Egervári egy pillanatig nem gondolkodott a lemondásban.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sorsdöntõ lépés
"Könyörögve kérem a magyar futball vezetõit, ne essenek a szokásos hibába: ne a hazai futballposványban született és ott haveri kapcsolatok által okosan felkapaszkodó emberek közül válogassanak. "

ReszegKoldus
Egyébként a Mészöly tipp tényleg reális lehet...hurrá

Jakuza1
Ha a magyar allapotokat nezzuk, akkor Meszoly Gezat fogjak odatolni, hiszen a kozos kornek az az erdeke meg mindig, hogy sajat embereik legyenek a posztokon es nem pedig az, hogy a magyar labdarugas vegre valami valtozason essen at.
Ezt hjvjak a vabankra jateknak. Ha egyszer bejon akkor egbemehetnek, pedig munka nelkul es hatter nelkul valljuk be ennek kicsi az eselye.
Szerintem ha mostantol kezdve egy szakszeru, jol felepitett munkaba kezdenenek es a koklerektol is eltudnanak vonatkoztatni, tehat egy "aknamentes" kozegben tudnanak dolgozni (amire lassuk be nem sok esely van), akkor is szerintem a folyamat legalabb egy evtizedes munkaba kerulne es akkor szerintem nagyon keveset mondtam lenne az inkabb 15-20 ev.
Csak kis lepesekben lehet gondolkodni, de ahhoz arra van szukseg, hogy teljes tisztulast kell elerni es mar gyerek szinten elkezdeni a korrupciomentes,szakszeru tudomanyos alapu felkeszitest.

Jakuza1
Sajnos ez az igazsag. Lehet neked nem tetszik, de ettol meg igazsag marad, mint ahogy az is hogy az egyik ATV-s kolleganak koszonhetjuk, hogy a magyar valogatottnak zart kapus merkozesen kellett jatszania az elso merkozest a romanok ellen, mert feljelentgetos kedveben volt a becsi Wiesenthal kozpontnal.
Sajnos ez van es ez eleg szegyenletes, mint ahogy az is, ami tortent a vonatrongalasi cikkekben, ahol tenyeket akarnak eltorzitani, lejaratas szempontjabol.

ReszegKoldus
László Csaba 😊

ReszegKoldus
Aztán egy hajszállal maradunk le a pótselejtezõrõl és ez reményt adhat a további együttmûködésre 😄

LasDen
nem tökmindegy ki fejezi be ezt a selejtezõt?

ReszegKoldus
Egervári: Mélyre húztuk le magunkat a pénteki meccsel

"hogy a hitünk a továbbjutásban októberre még megmaradjon"
"Nem gondolkodtam a lemondáson, ameddig bíznak bennem, és hiteles vagyok az elnök, az elnökség és a csapat elõtt, nekem az a feladatom, hogy segítsem õket"

Tovább nem is nagyon olvastam...van ennek a rajzmesternek testõre? <#violent>

"Közben a vendégdrukkerek élvezhettek egy kis komikus elõadást is a másik oldalról, a románok egymást kezdték ütni (állítólag a Steaua, Rapid, Dinamo ultrahármas viszi ki válogatott meccsre is az otthoni indulatokat).

Kommandó ott is, közben egy transzparenssel vívott kötélhúzás - figyelem, még mindig a románok egymás közötti háborújáról van szó. Itt jegyezzük meg: magyar válogatott meccsen nincs hajrá Fradi, hajrá Újpest, és egymás gyalázása, pláne ütlegelése. Csak egy csapat van, a magyar!"

"Nem tudom, a csapatukért többszáz kilométert és sok-sok órát megtevõ magyar drukkereknek melyik fáj jobban: csapatuk szégyenteljes árulása, vagy a hazai hírekben õket huligán állatként feltüntetõ, hamis állítások tartalmazó elõadásmód. Segítünk: ezek a férfiak, nõk, fiúk és lányok, Gyõrtõl Budapesten és Debrecenen át, Dunaszerdahelyrõl, Erdélybõl, Székelyföldrõl és a világ minden tájáról követik pénzt és energiát nem kímélve válogatottunkat."

<#eljen>

www.smart-bus.hu

kaposi1
Tour on Bukarest

Román - Magyarról utoljára részemrõl.
De ezt még érdemes elolvasni ill. nézegetni a videókat.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Lipták sose volt válogatott szint,ahogy a jelenlegi keret kb 30%-a

[HUN]FaTaL
Jah, azt hittem idézted.

Mert amúgy valószínûleg kezdõ lesz, mivel nincs védõ lassan a keretben. Amúgy szerintem nem is feltétlen baj. Liptákot viszont még a keretbe sem kellett volna meghívni.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
trollfoci az ilyen,kikezdenek mindenkit

😄D

#23269: Muszáj ilyenkor egybõl pályára küldeni, különben nagyon benne marad ez a hiba! Olyan mint az elhibázott 11-s, legközelebb is gondolkodás nélkül oda kell állni...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Miért? Mert egyszer hibázott?

Hiba nélkül hozta utána a meccset. Inkább, mint Lipták...

http://goo.gl/gd6Zi5