Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bogdán Ádám – Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt – Lovrencsics Gergõ, Hajnal Tamás, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Szalai Ádám.
😄DDD Lipták, Laczkó, Elek.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Mert a felnõtt válogatottjuk mostanában érik be, és azok bizony európa élvonala a javából...
valahonnan kitermelték õket.
19 eveseket mar egy otossel kinaljak meg a kozepszeru belgak.
Mi lesz akkor kesobb ?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lehet, hogy Meszoly ezzel megoldotta a kapitanykerdest. Bar lehet majd rafogjak ez nem szamit mert baratsagos meccs volt es ettol meg alkalmas a felnott valogatott kapitanyi szekere. 😛
<#idiota>#idiota>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Bognárt és Zomborit javaslom <#nezze>#nezze>
Annelkul nem fog menni, mert barmennyi penzt tolhatnak bele a labdarugasba, mindenfele programon keresztul, azt elfogjak lopni.
El kell felejteni a tucat rangu legiosok importalasat es a gyerekekre forditani a penzt. Nem baj, ha addig nincs eredmeny, hiszen igy sincsen.
Ellenben akkor egy idovel lenne eredmenye es nem lenne felesleges penzpocsekolas sem a legiosok fizetese, amitol lathatoan nem jobb a magyar labdarugas.
Emlekszunk arra ugye, amikor EB-t akartunk rendezni ? Gyorsan kicsinaltak a nem mondom milyen elvtarsak az MLSZ vezetest es Mattheust, mert azt hittek az EB-bol lesz valami, hiszen olyan toronymagasan vezettunk egy evvel a szavazas elott es ugy gondoltak, hogy majd jol degeszre szedik magukat a palyazatoknal.
Igy tuntek volna el milliok a zsebekben. Erre mondtam en, hogy ilyen eloskodok vannak a foci eletben es ha nagy penzt latnak, akkor a tobbi dogevo is megjelenik a konc remenyeben.
Emlekezzetek es nezzetek jol meg a hatterben rejtozkodo, akkori eloskodoket:
Szerintetek, ha csak is a sajat zsebecskeik miatt furnak ki mindenkit, lesz itt valaha valtozas ?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért én "keresztre feszíteném", mert a Fradival is van még bõven munka, lehet hogy elbírná a kettõt, de inkább ne 😊
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Könyörögve kérem a magyar futball vezetõit, ne essenek a szokásos hibába: ne a hazai futballposványban született és ott haveri kapcsolatok által okosan felkapaszkodó emberek közül válogassanak. "
Ezt hjvjak a vabankra jateknak. Ha egyszer bejon akkor egbemehetnek, pedig munka nelkul es hatter nelkul valljuk be ennek kicsi az eselye.
Szerintem ha mostantol kezdve egy szakszeru, jol felepitett munkaba kezdenenek es a koklerektol is eltudnanak vonatkoztatni, tehat egy "aknamentes" kozegben tudnanak dolgozni (amire lassuk be nem sok esely van), akkor is szerintem a folyamat legalabb egy evtizedes munkaba kerulne es akkor szerintem nagyon keveset mondtam lenne az inkabb 15-20 ev.
Csak kis lepesekben lehet gondolkodni, de ahhoz arra van szukseg, hogy teljes tisztulast kell elerni es mar gyerek szinten elkezdeni a korrupciomentes,szakszeru tudomanyos alapu felkeszitest.
Sajnos ez van es ez eleg szegyenletes, mint ahogy az is, ami tortent a vonatrongalasi cikkekben, ahol tenyeket akarnak eltorzitani, lejaratas szempontjabol.
"hogy a hitünk a továbbjutásban októberre még megmaradjon"
"Nem gondolkodtam a lemondáson, ameddig bíznak bennem, és hiteles vagyok az elnök, az elnökség és a csapat elõtt, nekem az a feladatom, hogy segítsem õket"
Tovább nem is nagyon olvastam...van ennek a rajzmesternek testõre? <#violent>#violent>
Kommandó ott is, közben egy transzparenssel vívott kötélhúzás - figyelem, még mindig a románok egymás közötti háborújáról van szó. Itt jegyezzük meg: magyar válogatott meccsen nincs hajrá Fradi, hajrá Újpest, és egymás gyalázása, pláne ütlegelése. Csak egy csapat van, a magyar!"
"Nem tudom, a csapatukért többszáz kilométert és sok-sok órát megtevõ magyar drukkereknek melyik fáj jobban: csapatuk szégyenteljes árulása, vagy a hazai hírekben õket huligán állatként feltüntetõ, hamis állítások tartalmazó elõadásmód. Segítünk: ezek a férfiak, nõk, fiúk és lányok, Gyõrtõl Budapesten és Debrecenen át, Dunaszerdahelyrõl, Erdélybõl, Székelyföldrõl és a világ minden tájáról követik pénzt és energiát nem kímélve válogatottunkat."
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Román - Magyarról utoljára részemrõl.
De ezt még érdemes elolvasni ill. nézegetni a videókat.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mert amúgy valószínûleg kezdõ lesz, mivel nincs védõ lassan a keretben. Amúgy szerintem nem is feltétlen baj. Liptákot viszont még a keretbe sem kellett volna meghívni.
http://goo.gl/gd6Zi5
#23269: Muszáj ilyenkor egybõl pályára küldeni, különben nagyon benne marad ez a hiba! Olyan mint az elhibázott 11-s, legközelebb is gondolkodás nélkül oda kell állni...
www.smart-bus.hu