6531
-
#2386 Azt hiszem ide:
x:\Program Files\SIERRA\SWAT 4\Content\System\Campaign.ini -
Axl Rose #2385 Nem tudjátok hova rakja a mentett állásokat ?
Előre is köszi. -
#2384 h a tört szervered ne ellenőrizze a belép nem valódi kulcsal rendelkezőket ... igy bárki tört kamu kulcsal fel tud lépni szerveredre :) -
#2383 és ez a patch miket javít? -
#2382 kijött a public server peccs 1.1-hez!
public server crk -
#2381 #2354 Ott van egy link az oridzsi exe-hez.. Egészen pontosan a legelső link az.. -
metlogen #2380 kössz a tanácsokat,én idáig azt hittem hogy kommandózok,nem vagyok az a doom-os fajta,szeretem a lopakodást meg a taktikát.viszont ha így visszagondolok nem sok terrorista élte túl a dolgot,és az embereim is kaptak jócskán.Már nem tudom mit
írt ki hogy miért von le annyi pontot,de mindig ugyanazért. -
#2379 Hasznád a pepper gun-t, illetve a less leathal shotunt. Ennyi. Lehetőleg ne haljon meg egy csapattag sem, valamint ne sérülj meg. Én már végitoltam elit fokozaton... Nem mondom, nem volt egyszerű. -
Christian #2378 felakarom tenni az 1.1-es patchet, de kiírja, hogy rossz a nyelvi fájl. Valaki nemtudja elküldeni a régi fájlokat a [email protected] emailra?
Előre is thx -
#2377 a végén kiírja, hogy miért vont le pontot...
ha esetleg nem tudsz angolul akkor írd be, hogy mit ír ki, valsz sokan meg fogják tudni mondani, hogy mit csinálsz rosszul... -
#2376 Mindössze kommandózni kell, és lehetőleg nem halomra lőni a terroristákat ;-) -
metlogen #2375 Hello
Én most vittem ki a játékot,de csak easy modon,normal módon már van ponthatár,
hogy lehet azt a pontot elérni amivel a következő pályára megyek? Mindent úgy csinálok ahogy szerintem kell :),kukucskállok, felszólítok,összeszedem a fegyvereket,megkötözök,folymatosan jelentek,és végén mindig levon egy csomó pontot. 30 körüli pontokat érek el,van valami taktika amit alkalmazni kell csak én nem tudok róla? -
#2374 Nektek amugy tetszik az a villogás?????
Szerintem rossssz ötlet volt a tervezök részéröl!!
Faterom azt modja,vmi neont akarnak utánozni! -
Cru3L #2373 Arról.Nekem is tölt vagy 2 percig,aztán megáll a vinyó és ennyi... -
#2372 a crackelésről van szó? pedig így működnie kell..sokáig tölt nekem is, de nem fagy ki! én is így krekkeltem és műxik.. -
Cru3L #2371 Ja,kipróbáltam,amit Shrek 82 írt,de nekem kifagy indítás után.Tud vki segíteni? -
Cru3L #2370 "t" és utána fel gomb
-
#2369 köszi a válaszokat kipróbizom -
#2368 a less lethal shut gun-t használd, azzal elég egy lövés és egy csomó ideig köhécsel a susi...:) -
joe81 #2367 sziasztok nem tudja valaki hogy lehet a játékban ismételni a beirt szöveget anélkül hogy ujra be kellene irnom?? -
#2366 Shoti, rozsaszín lőszerrel. -
#2365 van ebben a gémben olyan hogy bénító lövedék?de nem az a kis stukker,meg nem is a pepper ball,ezen kívűl?és ha igen melyik az? -
rohadt alma #2364 Nem voltak elfoglalva.Bedobattam velük egy CS gránátot a szobába.Kicsit vártam és beküldem őket,aztán megint és megint de nem mentek.Bementem egyedül.Addigra elült a füst.A sarok mögött bujt meg egy terrorista.Gyorsan vissza és dobtam egy sting gránátot aztán tovább nyomultam.Hívtam őket de még mindig nem értek rá.Apránként az összes gázt ráfújtam a fickóra de nem adta meg magát.Addig lőttem a lábát(természetessen csak apránként) amíg elterült.A többiek meg kint álltak vártak és egyfolytában nem értek rá. -
#2363 a "too bizzy" azt jelenti, hogy nagyon elfoglalt (to busy)...Biztos más dolguk van! :) Nem lehet, hogy egy susira vigyáznak(aki még nincs megkötözve)? -
rohadt alma #2362 Néha nem küldöm be rögtön az embereim amikor CS-t dobatok be velük egy szobába.Kicsit várok amíg hat a CS.Amikor kiadom a parancsot,hogy menjenek be akkor azt mondják "too bizzy" vagy valami hasonló.Magam megyek be és hiába hívom őket.Ekkor se jönnek.Miért? -
#2361 nm -
rohadt alma #2360 Egy helyszín alaprajzán jelölve van honnan lát rá Sierra a helyszínre?Honnan lehet tudni mire néz? -
vernyuszi #2359 Köszi Shrek82 +próbálom összehozni -
#2358 okés :D -
#2357 köcce, de már van klánom... az nagyon régi téma volt.. Egyébként szívesen segítettem! :) -
#2356 msn:[email protected] -
#2355 nekem sikerült megcsinálni a te segítségeddel :D
köszi!
valami olyat halodtam hogy jönnél a klánunkba mondta sheke,és ha még most is szeretnél jönni megnéznénk hogy játszol éés ha jól akkor jöhetsz! -
#2354 Előbb ezt másold be a system mappába, aztán futtasd a UK peccset, majd ezt a cracket másold be a system mappába! -
vernyuszi #2353 Nyomjatok már egy címet 1.1-es crackhoz, ahonnan le lehet tölteni, mert én sehol nem találom -
#2352 megmaradnak, ha nem törölteted a swat4 könyvtárat uninstallkor. -
#2351 swat4/content/system
Valamelyik ini file. -
#2350 közben találtam,de valaki tudna segíteni hogy hol vannak a metéseim?újra kell telepítenem a játékot és azt meg akarom őrizni -
#2349 valaki tudna adni egy crack linket?(ami nem vírusos:)) -
cleric #2348 OK, köszi. -
#2347 Nem működik.