S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néha borzasztó milyen züllés van némelyik serveren..., megint kezd az lenni hogy csak 11-12 után van értelme jáccani amire elmegy csicsikálni a sok 10éves iqbajnok 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PLackó
most a diszkós pályán akadtam el.már csak én élek,összes sebesülttet jelentettem,összes civilt,összes fegyvert felszedtem.nem tudtam mit csinálhatnék még.valami chaos volt a részküldetés nevében.mit csináljak ott még?

PLackó
mert várhatók ilyenek is?ja,akkor rendben.

gameplusz
Holnap lesz kész remélhetõleg a teljes, ez csak egyfajta teszt verzió, "BÉTA"

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

0Fritz0
+a késõbbi kiegészítõ küldik...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PLackó
nemár!csak ennyi?<#szomoru1>

gameplusz
Ha valki úgy gondolja, hogy nem bír várni a fordításra, az látogasson el ide:

http://fhun.uw.hu (letöltések menüpont/játékok)

Az ott szereplõ infót mindenképp olvassátok el, mert szidni fogtok, ha nem (ez biztos)!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
13 asszem.

Bucser
használj flashlightot és fogd rá szerencétlenre fegyvert mikor ordítassz.... hát akkor volt ott még pár civil akit nem találtál meg. Ugyanis a missin complete 40 pontot ad...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akkor ezért b...nak rám ezek a hülye terroristák hiába fuladnak már meg a gáztól,akkor sem dobják el sokszor a fegyvert...Kénytelen vagyok még a kis sokkolóval is adni nekik...<#kacsint>
Elõbb 4. pálya végigvive,2 emberem kilõve,meg a "minden civil megmentése" folyamatban maradt... De miért?Végén még egyszer körbementem,megnéztem, mindenkit lejelentettem.És mégis...
51 pont...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PLackó
valaki please!mennyi küldetés van?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bucser
Változik a Morale szorzó (mennyitõl esnek pániba az emberek) és a sérülés szorzó is nehézségi foktól függõen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pepy
Van már magyarosítás?? Mia gond? <#guluszem1><#vigyor3>

Enjoy Wales! :D

Én csak Normal és Hard fokon probáltam,de szerintem nem lesz nehezebb,csak több pont kell.Viszont bõven elég nehéz ez igy is,mert én Hard-on képtelen vagyok a 4. pályát befejezni.Valahol mindig lemészárolnak.Persze mostmár minden emberemnél meg nálam is "nem halálos" fegyver van,mert ha lelõhetném õket akkor nem lenne probléma.De akkor meg pont a játék lényege veszne el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
a pajzs nekem is nagyon hiányzik, CS-zést is pont akkor hagytam abba, amielõtt az kijött, igy abban is lemaradtam róla ...

de lehetne írni az ajtóbetörõ öklüket is, én abban is reménykedtem, hogy lesz benne ... ( a swat film trailerjében is látszik )

Forza.

Hali!
Nekem már 7.-én megvolt a game de sajna csak most volt alkalmam játszani vele hosszabb ideig.
Na az lenne a kérdésem, hogy a fokozatok között van valami különbség? Mert én nem vettem észre. Csak azt hogy több pontot kell elérni. Ami simán meg is lenne de a faszom kivan a terrorokkal. Én nem szarozok velük mindig kinyírom õket. Ezt érdemlik. Nem fogok ott ordibálni meg ilyesmi mert akkor mindig visszaélnek a jóindulattal és szépen lelõnek.
Na szóval az elite nehezebb mint az easy vagy csak több pontot kell összeszedni hogy továbbjussak?

arty
"© Zsolo007 2005. ápr. 12. 21:58 | Privát | Válasz | #1271
Akkor a te nagy értelmes és kúlturáélt agyaddal oszd meg velünk hogy mit találtál mert most böngésztem át a readme multira vonatkozó részét és semmit sem találtam ezzel kapcsolatban, de lehet hogy átsiklottam fölötte, szal légy kedves"

rosszul emlékeztem, a manual PDF ben van, a quick round reset opcioval állitható... a lényeg, hogy benne van!!! 😊

kár, hogy senki sem szán játék elõtt ezek elolvasására pár percet egy kicsit komplexebb program esetén ...

Forza.

Fenrir
lövésem nincs, szép folyamatos a játék

A halál csupán a kezdet...

PLackó
hmm,akkor ahogy látom nekem a ram fogja megdobni.és így kb. hány fps?

Fenrir
most írtam be aláírásba

PLackó
és milyen erõmûved van?

Fenrir
én 1024*768-ban tolom, minden videó beállítás max-on vagy high-on

PLackó
meg holnap veszek +512 mega samsungot úgyhogy tényleg akkor játszok tovább.
hány küldetés van?

PLackó
hú,naggggyon tetszik a game.
most látom hogy mára már várható magyarítása úgyhogy addig nem is játszom tovább😊
nektek milyen grafikán/felbontáson megy?memória kellene neki?mert nekem 1024*768-ban mediumban be szokott akadozni.

?
Nekem csak az az egy ember volt ott, meg a kislány. Azon a pályán összesen hárman voltak...

Más: kitoltam az embereimmel. A kékeket odaállítottam egy ajtóhoz, a pirosakkal körbementem, és odaállítiottam õket ugyanahhoz az ajtóhoz. Aztán "távvezérléssel" open & clear a kékeknek, aztán gyorsan a pirosaknak is. Jó meccs volt :-)

hi! tudna vki segíteni? már kb egy hete szúrom a swat-tal és most ha el akarom indítani akkor kapok egy critical error-t. haverjaimnál is elõfordult ez de õk megtudták oldani. nekem meg nem megy. van vkinek vmi ötlete?

az öregkorral együt jön a hiúság? kellemetlen 😊))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
HA nem mondod ezt akkor is tudom<#zavart1><#gonosz1><#vigyor3>

mert te különlegees vagy 😊))

Bucser
hát én ahányszor a pályán vagyok ott van a geci....

nekemse

Apus
Nekem a plussz suspect összvisz kétszer jelent meg, easy-n és elite-en nem volt a pályán a faszi.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Bucser
já meg van még 1 suspect és még egy túsz a pincében.. ezt mindenki elfelejti...

a b-vel tudod megnézni, mit teljesítettlé, és mit nem. Ha a Bring order to chaos nem teljesített még, akkor fegyveres van a pályán.
Ez a pálya gyakilag annyi, hogy bemész, veszekszel egy jót a nagyival, aztán lemész a pincébe, lerendezed a kéjgyilkost (vagy mit), és lejelented, hogy megvan a kislány (kislányra nézve F) 10-David (TOC) vissza fog szólni, hogy mission complete, irány haza.

Hát köszi!
Nem vagyok hülye, csak vak! Mikor hatodszor toltam a pályát, tök véletlenül találtam meg a pincében azt a retkes rozsdás ajtót!
Azóta már megvan négy mission!
A pincében lévõt is megmentetted?
Köszi, megvolt a training is, meg nyomtam már a swat3-at is, de nem tudom mit hagyok ki, mert bemegyek, okosan megbilincselek mindenkit, lejelentem meg a stukkereket is begyûjtöm, de sajna akkor is kihagyok valamit, ami miatt nem megy a dolog!
Egyébként visszaolvastam a topikokat, csak a nyolcadik oldal után kifolytak a szemeim, és gondoltam inkább kérdezek...<#vigyor3>
<#pias><#pias><#pias><#confused><#vigyor2>
MEGVAN A GYÉMÁNTRABLÓS PÁLYA!!!!!!!!!! 2 hét után végre!!!😊)))) Pezsgõt bontok!!!
BercyAtPTE
Hi. a NightWalkers swat4 fun team tagokat keres.
egyenlore csak hobbibol swatozunk, de szeretnenk ezt szervezetten, csapatkent csinalni.
#nightwalkers.hu @ quekenet szobaban elersz minket!

Slow
jólvan nyugi, heti 5x kell ugyanazt leírni, ideges a nép, és Te se kerestél vissza a topikban egy oldalt sem, az látszik...
szóval csináld meg a tréninget, abból kiderül mit hogy kell csinálnod...

(rikács-nyanyát meg spay-zd le...😉)

köszi a tippet
Segítséget kértem, nem gyalázkodást!
ForRedGlory
Ha már a 2. küldetésnél elakadsz, akkor játsz inkább UT2004-el 😄DDDDDDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Kint van már az eredeti is, én már láttam 12900-ért valamelyik bevásárlóközpontban.
Hali!
Valaki mondja meg nekem, hogy mit rontok el a második küldetésben, mert nem megy az istenért sem, már négyszer ugrottam neki, de a nénit nem tudom, hogy hogyan kell megmenteni,mega civileket kivinni, vagy ilyesmi!!!
Please valaki help mi!!!
A másik, esténként nyomják valamelyik szerveren magyarok, ahol mehet a crack verzió is?
Ja, és nincs lejelszavazva!!!
Fenrir
warez verzió már van, eredetit nemtom

Slow
jah, ez #1377-re a válasz...😉

Slow
már kijött, és lehet is kapni, nézz körül a boltokban!

Hunter of Deer
Hy! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy kint van már a játék, vagy ha nincs akkor mikor jön???
THX!<#idiota><#wilting>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k