6531
  • Yan
    Azt hiszem ide:
    x:\Program Files\SIERRA\SWAT 4\Content\System\Campaign.ini
  • Axl Rose
    Nem tudjátok hova rakja a mentett állásokat ?

Előre is köszi.
  • arty
    h a tört szervered ne ellenőrizze a belép nem valódi kulcsal rendelkezőket ... igy bárki tört kamu kulcsal fel tud lépni szerveredre :)
  • odex
    és ez a patch miket javít?
  • arty
    kijött a public server peccs 1.1-hez!

public server crk
  • shrek82
    #2354 Ott van egy link az oridzsi exe-hez.. Egészen pontosan a legelső link az..
  • metlogen
    kössz a tanácsokat,én idáig azt hittem hogy kommandózok,nem vagyok az a doom-os fajta,szeretem a lopakodást meg a taktikát.viszont ha így visszagondolok nem sok terrorista élte túl a dolgot,és az embereim is kaptak jócskán.Már nem tudom mit
    írt ki hogy miért von le annyi pontot,de mindig ugyanazért.
  • XeeN
    Hasznád a pepper gun-t, illetve a less leathal shotunt. Ennyi. Lehetőleg ne haljon meg egy csapattag sem, valamint ne sérülj meg. Én már végitoltam elit fokozaton... Nem mondom, nem volt egyszerű.
  • Christian
    felakarom tenni az 1.1-es patchet, de kiírja, hogy rossz a nyelvi fájl. Valaki nemtudja elküldeni a régi fájlokat a [email protected] emailra?
    Előre is thx
  • shad0w
    a végén kiírja, hogy miért vont le pontot...
    ha esetleg nem tudsz angolul akkor írd be, hogy mit ír ki, valsz sokan meg fogják tudni mondani, hogy mit csinálsz rosszul...
  • ForRedGlory
    Mindössze kommandózni kell, és lehetőleg nem halomra lőni a terroristákat ;-)
  • metlogen
    Hello

Én most vittem ki a játékot,de csak easy modon,normal módon már van ponthatár,
    hogy lehet azt a pontot elérni amivel a következő pályára megyek? Mindent úgy csinálok ahogy szerintem kell :),kukucskállok, felszólítok,összeszedem a fegyvereket,megkötözök,folymatosan jelentek,és végén mindig levon egy csomó pontot. 30 körüli pontokat érek el,van valami taktika amit alkalmazni kell csak én nem tudok róla?
  • Tarajos Sül
    Nektek amugy tetszik az a villogás?????

Szerintem rossssz ötlet volt a tervezök részéröl!!

Faterom azt modja,vmi neont akarnak utánozni!
  • Cru3L
    Arról.Nekem is tölt vagy 2 percig,aztán megáll a vinyó és ennyi...
  • shrek82
    a crackelésről van szó? pedig így működnie kell..sokáig tölt nekem is, de nem fagy ki! én is így krekkeltem és műxik..
  • Cru3L
    Ja,kipróbáltam,amit Shrek 82 írt,de nekem kifagy indítás után.Tud vki segíteni?
  • Cru3L
    "t" és utána fel gomb
  • ThugEdge
    köszi a válaszokat kipróbizom
  • shrek82
    a less lethal shut gun-t használd, azzal elég egy lövés és egy csomó ideig köhécsel a susi...:)
  • joe81
    sziasztok nem tudja valaki hogy lehet a játékban ismételni a beirt szöveget anélkül hogy ujra be kellene irnom??
  • XeeN
    Shoti, rozsaszín lőszerrel.
  • ThugEdge
    van ebben a gémben olyan hogy bénító lövedék?de nem az a kis stukker,meg nem is a pepper ball,ezen kívűl?és ha igen melyik az?
  • rohadt alma
    Nem voltak elfoglalva.Bedobattam velük egy CS gránátot a szobába.Kicsit vártam és beküldem őket,aztán megint és megint de nem mentek.Bementem egyedül.Addigra elült a füst.A sarok mögött bujt meg egy terrorista.Gyorsan vissza és dobtam egy sting gránátot aztán tovább nyomultam.Hívtam őket de még mindig nem értek rá.Apránként az összes gázt ráfújtam a fickóra de nem adta meg magát.Addig lőttem a lábát(természetessen csak apránként) amíg elterült.A többiek meg kint álltak vártak és egyfolytában nem értek rá.
  • shrek82
    a "too bizzy" azt jelenti, hogy nagyon elfoglalt (to busy)...Biztos más dolguk van! :) Nem lehet, hogy egy susira vigyáznak(aki még nincs megkötözve)?
  • rohadt alma
    Néha nem küldöm be rögtön az embereim amikor CS-t dobatok be velük egy szobába.Kicsit várok amíg hat a CS.Amikor kiadom a parancsot,hogy menjenek be akkor azt mondják "too bizzy" vagy valami hasonló.Magam megyek be és hiába hívom őket.Ekkor se jönnek.Miért?
  • shrek82
    nm
  • rohadt alma
    Egy helyszín alaprajzán jelölve van honnan lát rá Sierra a helyszínre?Honnan lehet tudni mire néz?
  • vernyuszi
    Köszi Shrek82 +próbálom összehozni
  • odex
    okés :D
  • shrek82
    köcce, de már van klánom... az nagyon régi téma volt.. Egyébként szívesen segítettem! :)
  • odex
    msn:[email protected]
  • odex
    nekem sikerült megcsinálni a te segítségeddel :D
    köszi!
    valami olyat halodtam hogy jönnél a klánunkba mondta sheke,és ha még most is szeretnél jönni megnéznénk hogy játszol éés ha jól akkor jöhetsz!
  • shrek82
    Előbb ezt másold be a system mappába, aztán futtasd a UK peccset, majd ezt a cracket másold be a system mappába!
  • vernyuszi
    Nyomjatok már egy címet 1.1-es crackhoz, ahonnan le lehet tölteni, mert én sehol nem találom
  • Yan
    megmaradnak, ha nem törölteted a swat4 könyvtárat uninstallkor.
  • XeeN
    swat4/content/system

Valamelyik ini file.
  • PLackó
    közben találtam,de valaki tudna segíteni hogy hol vannak a metéseim?újra kell telepítenem a játékot és azt meg akarom őrizni
  • PLackó
    valaki tudna adni egy crack linket?(ami nem vírusos:))
  • cleric
    OK, köszi.
  • XeeN
    Nem működik.