S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
már próbálkoztak más játékban a rohampajzzsal 😊

álá counter-strike, ki is vették belõle bár nem értem, hogy miért

A halál csupán a kezdet...

CSOCSO
ahh az zsir😊
CSOCSO
marcipan😊)))))))))))))
multiba se választható... 😞 pedig singlebe erroroknál van asszem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Uzi helyett ott a Galil...(persze csak Multiban) Bár szerintem mivel Amcsiban játszodik a game egy Ingram elterjedtebb lett volna.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Cifu ajánlom a SWAT 2-öt.. igaz kicsit más stilus de ott volt K9 😊

Elvileg játszottam a SWAT 2-vel, de most egy halovány emlékfoszlányt sem tudok felidézni belõle. Lehet, hogy tényleg volt K-9 benne? <#wilting>

Alternativ fegyvernek a marker nem elég?

A marker jó ötlet volt, de hiányoltam pl. az FN P90-et, az UZI-t (single módban emlékeim szerint nem választható), a SPAS 12/15-õt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Swat 2-vel én is nyomtam csak sajnos ott is hiányzik nekem a pillanatállj... túl gyorsan történnek a dolgok.. meg közben a snipereket is kell igazgatni... Az gázos volt... Nekem pl volt olyan, hogy Coop-ban hülye picsa túsz felvett fegyvert és le kellett lõnöm és mikor lejelentettem akkor azt mondta, hogy Civilian walked into Crossfire...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ForRedGlory
Hú ez tényleg jó hír.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Csak apró hozzá szólás eddig nem vittem végig a szinglit (idö hiánya sajnos) de itt áltt nem elvakult terorokkal nézünk szembe hanem bünözõkkel
és azthiszem az átlag 99% megondolja hogy az a x ezer dolár megéri vagy sem hogy temetõbe vagy minimum korházba kerüljön
amit igazán nem éretek az a tuszok teljes érdektelensége... egyszer se lötek rájuk.. kb csak arra jók hogy beugorjanak közéd és a cél közé... s persze megbilincseld és lejelentsd

amit én kicsit érdekesnek találok az az hogy a létszám mindig az egy csaptban van meghatározva lehet hogy csak én érzem igy de volt olyan map ahol elkelt volna még egy csapatnyi rendõr... (persze hülye AI-t hagyjuk... és reméljük hogy jól telejsitenek) esetleg Rainbow hoz hasonlo küldetés szerkesztés se ártana hisz ha már van egy alaprajz akkor meg lehet tervezni hogy milyen sorendben fésüljék át a helységeket
Cifu ajánlom a SWAT 2-öt.. igaz kicsit más stilus de ott volt K9 😊
Alternativ fegyvernek a marker nem elég?
pajzs tényleg nem ártana... legalább kis szint vinne a játékba

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Glpetyus
Pityke bezony 😄

Láma!
😄DDD<#nyes><#nyes>

[NST]Cifu

Letartóztatás a valóságban. Klappol. 😉

Ami viszont hiányzik nekem:

Pajzs.

Alternatív fegyverek. ;D

K-9. (Jöjjön ki felemelt kezekkel, vagy beküldöm Marcipánt*!) 😉)

"Riot" küldetés. 😉

*: Ha jól rémlik Pityke örmester volt az én gyerekkoromban vetített rajzfilmnek a címe, amiben a rendõrkutyát (egy óriás schnauzert) hívtak Marcipán-nak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Én gumilövedékes shotgunt használok, ha azzal fejbekapom, akkor elég gyorsan ledobják a fegyvert. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kösz mûár sikerült azzal a pepper ball-al. 100-ra végignyomtam az elsõ 4-et! 😊

Válasz 1348: Fogd rá a fegyvert és úgy kiabálj. Akkor leteszi. Ha másfele kiabálsz akkor rád lõ!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Láma!
mi csak ma tettük fel, nemsokat játszottunk még, de nagyon ottvan a játék!!!!<#worship><#worship>

Glpetyus
Besz@rás <#eljen>

gameplusz
magyaritasok.hu

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Valoszínû holnapra meg lesz magyarosítás.
pepy
Gyerekek hogy áll a magyarosítás és hol lehet nyomon követni??? <#confused>

Enjoy Wales! :D

Valakinek a játékába beszállhatok?

jah oks akko mind1 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Most egy multi egy direct ips???? benne van vki? <#violent>

Bucser
azért nem jelentkezem mert nincs hely coopban😄 Ááltalában 6-an 7-en vagyunk játszani😊 így is 2 ember elmegy addig repülni😊

én pontvadász? el van tévedve a bácsi! 😊
amugy aszontad majd valamikor kiabálsz icq-n ha van nálatok hely egy egy coopra azota is tojtál jelentkezni... 😛

Bucser
jááá Coop squad😄 Nem csesznek fel így az olyan pont vadászok mint te😄

coop squad? 😄D mert rendes szerveren még egyszer se láttalak 😊

Bucser
nálunk meg 4.0-áig😄 Már meg is van a Squadunk😄 Twilek csinálja a lapot hozzá😊Itt ni😊

Jaja!<#idiota> 1.1 -ig kell valami...<#taps>

Ezer köszi!

Nagyon fííling a coop! 😄
Crem
Ez a jobbik eset nálam valamiért addig kiabálnak az ellenségre, amíg észre nem veszi õket és lelövi...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Bucser
pontosabban idézet a readme-bõl:

"More specifically, in
order to host a game behind a firewall, outgoing UDP and TCP traffic must be
enabled without restriction, and all UDP traffic (incoming and outgoing) on
ports 10480, 10481, 10482, and 10483 must be forwarded through to the hosting
computer. "

Bucser
mi az a 42-esek is rázúdultak?😄

UDP 10480-10483.

Elvileg ezeket kell forwardolni. a TCP-t nem tudom egyébként elvileg a readme-ben benne van..

Sadist
Ez már OFFnak is OFF 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AndrewCB
OFF

Megvan valakinek a 24 S04E05-höz a felirat? Sajnos a feliratok.hu meghalt. Az dobjon rám egy pivátot! THX

ON

Sziasztok!

Kérdésem a következõ:

Szeretnék Coop missiont hostolni de routerem van és így ki kellene nyitni a portot ,csak épp a portot nem tudom!
Meg tudja valaki mondani hogy melyik portot használja def. -ben a game??

Elõre is köszi!
Hmuda
Használj nem-halálos fegyvereket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

És azt hogy tudom megcsinálni, hogy a társaim ne lõjjek szét a manust, mert én meg akarom bilincselni, de mire odaérek már lelövik.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Glpetyus
😮
Meg kéne szereznem dvd-n 😮

AnuluWork
JAJA!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ha hazsnálnád alul a keresõt 2 perc alatt meglenne a válasz de mind1...

köszönöm a segítséget neked. annyi idõm van most, hogy 30percet játszak, és ebbe nem fér bele most ezt itt mind végig olvasni. már kérdezni sme merek...
vagy gamecopyworld-rol a dll-t és mehet minden rendesen... 😊

hálás köszönet😄😄😄
ha nincs idõd végigolvasni akkor jtászani se lessz idõd nem? akkor meg nekünk minek legyen idõnk leirni megint neked??
amugy serverkeresõ és ott hungs meg dF serverek törtek, emg van egy másik magyar is az is tört

1300+ hozzászólásban 15000szer?? 😄DDD

Bercy
ha haverokkal akarsz coop-ozni akkor valamelyikototk(akinek a leggyorsabb a net) inditson egy LAN servert es arra direct ip-vel csatlakozzatok. igy nem kerul a cd kulcs ellenorzesre.
meg fognak de nem olyan szinten mint cs-ben ahol az akülönc aki nem használ valamit...

és esetleg tudnátok adni ilyen szerver ip-t? ahol tudnék haverommal játszani coop-ban
és direkt ip szerint nem lehet?
és egy kérdés (lehet hogy hülyeség): hogy lehet tört szervereket keresni?
elõre is köszi, és még1szer bocsi, de most nincs idõm végig olvasni, és még csak most szedtem le, még új fiú vagyok benne (és itt is a fórumon)
shad0w
vááá lol, hihetetlen, hogy még mindig van aki megkérdezi 😊 ki kéne írni vhova bannerba nagybetûkkel vagy vmi sztem 😊

don't give a fuck

Hmuda
Igen lehet, vannak tört szerverek, azokra lazán lehet csatlakozni.