6531
-
#2466 nem mindenki szarik rájuk, csak mondjuk amikor az a normálatlan csapattárs az ellenféltől tele lévő szobába akart beküldeni, jó hogy figyelmenkívül hagytam! -
#2465 Igazából a singlebe használható parancsok működnek multiban is csak mindenki szarik rájuk sjna:( -
Gabor970 #2464 Köszi a válaszokat!
Más módon sem oldjátok meg a szóbeli komunikációt? Vagy itt nem olyan fontos? -
#2463 vannak,nincs beépített mikrofonos csevegés. -
Gabor970 #2462 Vannak magyar szerverek is? A játékosok akik együtt vannak, egymással beszélhetnek játék közben? -
#2461 itt annyi, hogy csak olyan hostokra tudsz felmenni majd ahol nincs cd-key ellenőrzés. Mondjuk van olyn szép számmal... -
Gabor970 #2460 Sziasztok!
Ujdonsült játékos vagyok, teljesen véletlen elkapott a BF2 -35 évesen, kb8 éve nem nagyon játszottam komolyabban-
A S.W.A.T. 4-et egy kollegám nyomta a kezembe, hogy próbáljam ki ezt is. Még nem tettem, és a BF2 után, már nem is akarok máshogy, csak online multiban. Ha nem eredeti a játékom, az milyen hátrányokkal jár nálatok? (bf2-n tudom mi a hátrány, ezért asszem meg is veszem hamarosan) -
#2459 biztosan azért... -
#2458 Kizárólag azért, mert nem jelenik meg a banner, és nem csinál kedvet. -
#2457 Hali nagy itt a pangás! -
#2456 ajaj ... ez nem swat4 gond, hanem az installerrel van gondja :) az sem kizárt, hogy win reinstallod lesz ;) -
Lord Zombie #2455 nah...már jó topikba írom...
nemtom felrakni a game-et...telepítésnél ezt írja a swat 4: 1607: Unable to install InstallShield Scripting runtime -
#2454 Nah ja.. sokszor lemagyarositom a gamet.. oszt nemtom h. mi hol van:S:D -
jefferson83 #2453 Köszi szépen. Mint említettem visszaolvastam korábban és ezt a hozzászólást is csekkoltam, csak gondoltam azóta eltelt egy kis idő és hátha. Nembaj lehet,hogy mostmár magyarul játszva nehezebb is lenne :) -
#2452 Syasztok
Nektek tetszik az a villogás?
Amugy jo,a Swat 3 Elite Edition se piskota,de abban pl.:"szemspray" az a spriccelö! -
#2451 #2199
tudtam, hogy még jól fog jönni :) -
jefferson83 #2450 Sziasztok! A játékhoz van életképes magyarítás? Egyet találtam feltettem, de kicsit bugos volt. A hangok megszüntek a gémben. A topikot is átfutottam ott is kétes magyarításokról olvastam. -
#2449 feltetted a "magyarítást", mert akkor ir ki ilyet? -
#2448 peccseljedö 1.1re és 1.1-es szerverre lépj be, és igen krekkeltel is lehet multizni krekkelt szervereken, keresd a magyar szervereket, azok legtöbbje ilyenö... gúgle meg topicon beüli kereső tök jó dolgok -
#2447 crack-elt játékkal lehet neten játszani és ha igen a patch-en kivül mi kell még hozzá,mert mindig valami ini file-t ir hogy nem jo verzio? -
#2446 kösz de a forum azért van hogy eszmét cseréljünk -
#2445 patchet meg neked is ugyan addig tart keresni mint nekünk,google.. -
#2444 Innen -
#2443 az 1.1-es patch+crack-et honnan lehet leszedni?
-
#2442 az 1.1-es patch mit javit?
-
-
rohadt alma #2440 Crakelve is megy a multiplayer? -
#2439 nos, mielott megpecselned a gamet, az eredeti file-okat tedd vissza. LEgjobb megoldas, ha letorlod a gamet (uninstall).
Aztan a kvoetkezo sorrend:
install
install pecs
krekk
1.0-t ne krekkeld.
-
#2438 Sziasztok lenne gy problémám:
az 1.1es patch telepítésének uccsó 10 másodpercében ezt írja ki : (a hely ahol a game exe file-je van) is not a vaild previous version and could not be upgraded. PEDIG nekem ez a nyelvi upgrade kell, nem tom mi a baj HELP PLS!
-
#2437 Egyelőre nem tervezem :-)
Swat4-ben most itt a magyar bajnokság, CB ladder, CB kupa, szóval viszuonylag kevés időm van rá. Ráadásul bf2 nekem nem igazán jött be demo alapján és így az eredetit nem látom értelmét megvenni, ezáltal nem játszok bf2-t :-) -
#2436 Mikor jössz bf2? ;) -
#2435 pontosan azert, amit Jefferson mondott. Egy csomo zavaro effekt igy nincs bent a jatekban. Egyebkent nagyon szep a jatek full grafikan, ezt alairom, csak eppen sokszor mire eszreveszel valamit, veged van :-) En meg amint megvaltozik egy pixel a varhatotol, mar eszre akarom venni :-) Bar en ugye klanozok, warokon van ennek sok ertelme, publikon tokmindegy :-) Meg single-ben is. -
#2434 jaja énis.. de sajna nem bir sokat ez a xar:( majd nemsokára:P -
#2433 én az élevezetért játszom szóval zene és hangok maxon meg a grafika amit bír a cucc:) -
jefferson83 #2432 Én is így játszom, csak Pepti sztem erre gondolt. Peptit nem zavarhatja meg semmi -
#2431 lehetséges.de nekem így élvezet vele játszani :)
szép játék. -
jefferson83 #2430 Nem csillog-villog a játék a fantasztikus grafikától :) Néha tényleg zavaró lehet például az ablaknál a beszálló por csillogása full grafikán. Amúgy tényleg nem csúnya a játék. -
#2429 hmm,ezt nem értem miért jó a kis felbotás/alacsony grafika -
#2428 szvsz a legrosszabb beallitas, ahogy te jatszol :-) 800*600 es csak par dolog highon, a tobbi lowon vagy mediumon. Es nem azert mer fos gepem van, hanem azert, hogy lassak is valamit idoben :-) -
#2427 egyszerű szedd le..