S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsi a pingjük kivéve amikor nem..., hungs eleinte gyk midnig elsõ votl ping szerint msot emg mrá sokszor top10ben sincs benne... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PLackó
észre fogod venni,kicsi pingjük van és szerintem a nevérõl ráismersz hogy magyar.

ScOrpY
Valaki megtudna küldeni egy pár magyar szerverrel?

Enny1

PLackó
hmm,ez tök jó.és jól mûködik?

Sztem a társak mozgásával van gond. Folyton beléjük akadok 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

<#eljen><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ForRedGlory
Végre megcsináltam a medical centeres pályát 😄DDDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Utasítod az embereidet 😊 A száddal, billentyûzet nélkül.

PLackó
mert ez mi is?hangfelismerés?mire jó a játékban?

Panjabi Mc
Oksa köcce

Rotary & Dypee production

PLackó
nem tudom,de eléggé csúsznak,legalábbis nem mondtak még semmit.

Kipróbáltam hangfelismerõ szoftverrel, egész vicces a játék 😊 Sajnos az irányitás nem teljesen támogatja, mert a hangfelismerés úgy müködik, hogy adott kifejezéshez tudok egy lanyomott billentyût rendelni. Na most hogy egyátalán lehessen használmi, át kell kapcsolni a swat3-as irányításara (számokkal lehet parancsokat osztogatni) de igy sem teljesen jó, mert pl. a csapatok között a TAB-bal lehet váltogatni, és nem tudok közvetlenül kijelölni csapatot 😞
Ja szoftver amit használok:
http://clans.gameclubcentral.com/shoot/

Panjabi Mc
Mikkkora várható a magyarítás?

Rotary & Dypee production

És terrorkiképzõrõl még nem hallottál?<#vigyor2>
Egyébként meg attól, hogy nincs annyira kiképezve a terror, mint a swatos, még lehet szerencséje, és lelõheti...

\"...lámák kíméljenek.\"

Nem értem mi bajotok az AI-jal, sztem teljesen jó.

"Pl. hogy a terrorok azért dobják már el a fegyvert ha 3 SWAT-os körbe veszi és egyszere orditozik rá" - sztem egy vérbeli, elszánt terrorista, akin ott figyel a golyóálló mellény meg a kezében fityeg egy AK-47 -es, nem feltétlenül fog bexarni, ha hárman kiabálnak vele...

"vagy hogy a túszok némelyike ne rohangásszon fel alá ahelyett hogy örülne hogy meg van mentve és kussolna" - ilyen nálam max 1x-2x fordult elõ, de azért érthetõ: szerencsétlen ember be van sz@rva, jobboldalt fegyveresek, baloldalt szintén fegyveresek; nem feltétlenül fognak a rendõrök karjaiba rohanni.

"Esetleg a sajátjaink is megvédhetnék magukat jobban ha a tõle 3 méterre lévõ ajtón bebaktat egy fegyveres." - megvédik magukat. Nem mindig sikerül, de sztem ez így van rendjén. Hiszen ha minden terrort el tudnának intézni egymaguk, akkor mi értelme lenne a játéknak?

\"...lámák kíméljenek.\"

ui.: script meg inkább ne legyen (ala mohaa) mert az még ennyit se ér mint a legszarabb ai , ha elõre eldöntött eseménytsort akarok nézegetni akkor inkább megnézek egy filmet...

nem lenne de tényleg ez van, amig nem fizetsz érte kuss a neved, nekem se teccik de igyjárás...
az meg hogy az ai a tipikus baja a gamek 99%-nak tény...

ForRedGlory
Na erre inkább nem reagálok, mert érzem, hogy vita lenne.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ez már csak finomhangolás..., ha rögtön midnenki midnenre engedelmeskedik akkor meg azért lenne a sirás hogy tul könyü..., ez csak nehézségi optimalizáció szvsz...
ez meg hogy nem védik meg magukat velem még egyszer nem fordult elõ, legrosszab eset amikor 1 embert lelõnek és a többiek leteritik az enemyket (volt hogy 4 emberbõl 1 ugyan emghalt de 3 terrort szedtek le cserébe)

ezt mondom hogy máshol se jó itt, se de mondom ha tudsz jobbat csinálni bármikor kezdheted, tuti jól fogsz vele keresni

Na jó,de azért vannak benne olyan dolgok amiket nem hiszem hogy ne lehetett volna normálisra megcsinálni.
Pl. hogy a terrorok azért dobják már el a fegyvert ha 3 SWAT-os körbe veszi és egyszere orditozik rá,vagy hogy a túszok némelyike ne rohangásszon fel alá ahelyett hogy örülne hogy meg van mentve és kussolna.<#vigyor4>
Esetleg a sajátjaink is megvédhetnék magukat jobban ha a tõle 3 méterre lévõ ajtón bebaktat egy fegyveres.
Szóval ezekre nem hiszem hogy nagy extra lett volna megvalósitani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PLackó
nah,én eddig multiztam 😊

ForRedGlory
Hol legyen az AI jó ha nem itt? Felõlem lehet script is, ha van belõle 10.000 😄DD

nem tom h mér vártatok csodát ettõl a játéktól...
a swat3 dolgait vették át.
az 1 1szerû jól mûködõ rencer volt
szerencsére nem is tették tönkre

figy, igazán jó ai-t eddig még soha nem csinált, vannak jónak tünõ ai-k + scriptek etc de igazán jó nincs és közeljövõbe nem is lesz, iyleneket ki lehet küszöbölni multival coop-al, etc, de jó ai-t várni iylen game-be finoman szolva is megmosolyogtató...

bármikor lehet jobbat csinálni...

ForRedGlory
Persze nem panaszkodhat akinek nem eredeti van meg, de ha valaki kemény forintokért megveszi, az fel lehet háborodva kicsit. Nekem semmi jogom felháborodni, gondolom sejted miért 😄DD

ForRedGlory
Azért jobban meg lehetne eröltetni a búrájukat a fejlesztõknek 😄DD

énis ugy gondoltam és a látatlanba is tudtam már hogyy iylen a mesébe se lesz soha, ennyi..., széplenne jólenne ha igy lenne de nincs igy (amugy emg csak részben mert azért azért fps hogy az emberfia is csináljon valamit emrt amugy rtsbe lenne megvalósitva...)

ForRedGlory
hogy a viharba ne játszottam volna már az UT2004-el.

Sedonál van a pont:
"úgy gondoltam, hogy itt majd az lesz, hogy én csak utasitgatom az embereimet, belesek ajtó alatt, megmondom h milyen gránátot dobjanak be, egyszerre két irányból küldöm be az embereimet stb. lesz,"

Úgy gondolom, ha egy ilyen típusú játék, mint a SWAT 4 kijön, akkor a társak is legyenek már megáldva normális AI-val, ja meg a terroristák, és a civilek is.

biztos feltünik még a fejlesztõknek is de én oylan oriási áttörést nem várnék semmiylen patchtõl ai téren 😊

érdekes nekem ha fall in-ben vannak a bácsik és mberontunk valahova ugyanugy orditoznak a terrora mint én és adott esetbe ég lönek is rá van hogy hamarabb mint én...

te jáccotál már ut2k4-el? mert szerintem nem a beirásod alapján...
amugy meg ki mondta hogy egyedül rambozok? én csak azt modntam hogy nem irányitgatom variálom ezermilliofele a csapatot hanem ott jönnek utánam, tehát nem támadok 20 felõle etc hanem ha bemegyünk valahova akkor mind az 5en egy ajton keresztül én elöl utánam a többiek...
amugy emg ez nagyon izlések és pofonok szvsz midnenki ugy jáccik vele ahogy akar..., nekem meg semmi kedvem az ai-val szivni

Hát ez igy van ahogy irjátok,ugyhogy bizakodjunk hogy minél hamarabb jön az elsõ javitás,mert kétlem hogy ez ne tûnne fel sokaknak.Illetve ne idegesitene sokakat.

Az én kedvenceim a "bátor civilek". Ugyebár a 4 társam kiabál a civilre, h tartsa fel a kezét, guggoljon le, stb. Én is ráordítok párat, de semmi, csak dumál, meg elrohan. Ilyenkor jön a pepper-spray. De ha épp egyikünknél sincs... Akkor lövök párat a pisztollyal a levegõbe, de csak kiabál meg rohangál. Ugye nincs semmilyen bénító fegyver, a kiabálásra, lövésre nem reagál. Ilyenkor muszály vagyok eldobni egy flashbanget vagy egy füstöt, h végre letérdeljen, felnyújtsa a kezét és rá tudjam tenni a bilincset.

shad0w
Belegondoltok az azért durva, hogy egy "hobbiterrorista" jobban reagál bizonyos helyzetekben, és még a fegyvert is jobban kezeli, mint egy olyan ember akit több éven át arra képeznek ki, hogy hogyan hatástalanítson egy terroristát 😊 Mondjuk úgy meg a játéknak nem lenne sok értelme, ha olyan "csaták" lennének benne mint az életben, amik soxor max egy percig tartanak 😊

don't give a fuck

shad0w
Nos, mivel én nem rendelkezem túlzottan nagy taktikai FPS-es múlttal (sõt egyáltalán semilyen FPS-es múlttal sem 😊) úgy gondoltam, hogy itt majd az lesz, hogy én csak utasitgatom az embereimet, belesek ajtó alatt, megmondom h milyen gránátot dobjanak be, egyszerre két irányból küldöm be az embereimet stb. lesz, de ehhez hozzátartozna az, hogy az embereim meg tudjanak oldani pár szituációt, mint pl egy rohadt ajtó figyelése, egy folyoso bevédése stb... Mert hát ez így tényleg abból áll, hogy õk négyen figylnek hátra, én meg egyedül kiirtom a népet, persze ez igy nem olyan hatásos mintha 5en ordibálnánk egy terroristára, szal többnyire gyilkolás a vége, ami meg pontlevonás.. ez egy ördögi kör 😊 és egyelõre nem tudok szabadulni belõle...
Bár eleinte a célzással voltak hasonló gondjaim, hogy kb annyi idõ alatt tudtam becélozni egy embert, hogy az idõ alatt õ akár csúzlival is kinyírt volna, de mostanra reflexszerûvé vált a shiftlenyomáslegugoláslövés rész... Bárcsak az AI-t is így meg tudnám szokni 😊

don't give a fuck

ForRedGlory
geyedül=egyedül 😄DDD

ForRedGlory
Na jó ez elvileg taktikai fps, de ha geyedül Rambózol 😄DD akkor síma fps lesz belõle. UT 2004 😄DD

miért szerinted ez a game nem fps?
amugy gamek igen nagy részének van mindenféle ai baja (fejbõl alig tudnék mondani olyat aminek nem volt...) szóval én már megszoktam hogy ha vannak társak és azok nem emberek akkor minnél kevésbé hagyatkozzak rájuk... 😊

ForRedGlory
Na jó, de ha nem "használod" a társakat, akkor a játék leamortizálódik FPS-re. Én már észrevettem magamon, hogy pl. az átkozott kórházas poályán Rambó módjára megyek egyedül, mert minél jobban nem megy, annál gyorsabb akarok lenni. Így meg az elsõ sarkon lelõnek, és a 5. próbálkozás után hagyom a fenébe 😄DD

én ezt nagyon egyszerûen megoldom nem használom társakat semmire max ajtorobbantásra és/vagy gránát bedobásra, ezen kivül ott kushadnak mögöttem, és max arra használom õket hogy hátha egy golyot valamelyik társ kap be helyettem ha kritikusra fordulna a helyzet 😊
(amugy r6-ben si voltak hibák szal tényleg inkább az idõ szépiti meg szindroma áll fent... 😛)

ForRedGlory
Nem mondtam én hogy rossz játék, de az biztos, hogy kétszer meggondolom, hogy el merjem-e indítani hardon, ill. Eliten kizárt, hogy nekikezdjek, mert bill. törés lesz a vége 😄DD

Fenrir
ez még csak 1.0-ás, ne ítélkezz elhamarkodottan

A halál csupán a kezdet...

Persze ha akkor még megsokkolom akkor eldobja,vagy ha rányomok még fél doboz gázsprét.De hát a valóságban azért ez nem igen igy lenne...

ForRedGlory
Hát ja, minél többet játszik vele az ember annál több hibával találkozik AI terén. Nem tudom de én úgy emlékszem (persze, lehet az idõ szépítette meg), hogy a Raven Shieldben nem voltak ilyen hibák.

Sajnos ez igaz,a lényegesebb dolgokat jobb magadnak csinálni,mert ezek 3-1-es szituációt is képesek ugy megoldani hogy ketten ott maradnak fekve...
De szerintem nem a saját embereink hülyék,hanem a terroristák reagálnak rosszul.Mert amikor egy szobában van egy ember,oda bevágok egy gránátot amitõl megvakul fél percre,oda beront 3 állig felfegyverzett kommandós üvültve hogy dobja el a fegyvert,és az csak annyit csinál hogy támolyog meg szitkozódik,hát szerintem ott baj van.

shad0w
hmm nemsemmi... nem tudok összekaparni már 50%-ot sem egy nyomorult pályán 😊 ugy kezdõdik a pálya, hogy a swatos csapatszállító letépi a rácsot a hátsó ajtóról...
Amúgy én igazából most elõször találkoztam csapattársaim fantasztikus képességeivel. Van egy folyosó minek végén két ajtó. Kék csapat az egyik ajtohoz, piros csapattal berontok a másikon. Megtisztitjuk hárman a szobát indulnék vissza a kék csapathoz, erre azt látom, hogy egyetlen nyamvadt terrorista kinyirta mindkettõt... Alapból annyi lett volna a feladata két embernek, hogy egy rohadt ajtót figyeljen, de még erre sem képesek...
Másik hasonló történet: van egy szoba ahova van két bejárat. Kék csapat egyik ajtó, pirossal én jövök a másik ajtonál. Kék csapatnak parancs open&clear, pirosékkal berontok én, leszedünk 2 terrort. Megyek tovább a másik bejárat felé a kékekhez, pont azt látom, hogy mindketten háttal állnak egy terroristának ami szép lassan tarkónlövi mindkettõjüket...
Sztem elég gáz, hogy ennyire bénák, ez azért már durva...

don't give a fuck

ForRedGlory
Aha felülrõl célszerûbb menni. De szerintem minden pályán hátulról támadni a célravezetõbb, csak ne akadné el azon a nyomi kórházas pálíán 😄DD

én most azon a pálynán vagyok, ahol a tetõn is bel lehet menni, meg a parkoló garázsbúl is. Ha alulról megyek mindig szétlõnek. Felülröl könnyebb? Majd holnap megpróbálom!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...