6531
-
mrgenya #2627 és miért jó ezeket a pályákat leszedni? netes szervereken sehol sincsenek ez a pályák! vagy csak házi lanpartyra, esetleg házi szórakozásra? -
RMarvin #2626 A régi pályákat simán felülírja. A Nightshade-esek csinálják talán a legbrutálabb pályákat (pl.: Construction) -
zozox333 #2625 Letöltöttem a Night Sade Berlin Map Packkot, ami 1 exe. Olyan pályák is vannak benne amik már +vannak. Ha telepítem simán felülírjí őket? -
zozox333 #2624 A The Regiment letöltése közben bekúszott vmi Movieland nevű baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tőle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, kereső + mást nem mutat) -
RMarvin #2623 Hááát, nem tudom konkrétan mi okozza a problémát, de a http://www.gamecopyworld.com/ -ról le kell szedni az 1.1-hez való no-cd crack-et, valamint a private server patch-et (crack-elt Engine.dll fájl) Ha ez a 2 fájl már be van másolva a system könyvtárba, akkor elvileg működnie kellene. Ha mégsem, akkor lehet akár a játékban, akár hardware probléma is... -
#2622 Nekem is ugyanez a gondom, mint nektek! -
RMarvin #2621 A SAS már korábban is szereplet valamilyen másik játékban, ami a kiadást követően el is tűnt rögtön a süllyesztőben, de az tény, hogy a Regiment egész jónak tűnik így első ránézésre. (Ok, tudom, hogy a játékok fele annyira szoktak csak jók lenni, mint a múvi, de ennél szerintem már az is elég lesz)
Sajnos nekem (nekünk) nem sikerült a Raven Shield-et hálózatban (neten) nyomni, mert sajnos elég jó védelemmel van ellátva. A Hamachi-val is próbálkoztunk, de nem igazán jött össze, pedig az elég jó segítséget tud nyújtani ilyen helyzetben. Tud valaki valamilyen jó trükköt? -
zozox333 #2620 Jó a mozi! Fura, hogy az SAS csak most tünt fel a játékkészítőknek. Remélem a játék is olyan lesz mint az EZRED! -
RMarvin #2619 Nem tudom, ki hallott a "The Regiment" c. játékról, de mindenképpen ajánlott vetni az oldalára egy pillantást. Február 17.-én fog megjelenni. A Trainert érdemes letölteni, szerintem nagyon ott van. Méltó konkurenciája lesz a Swat4-nek. (ugyanúgy az unreal engine-jét használja)
Az oldal címe: http://www.konami-regiment.com/media.php
-
RMarvin #2618 Néhány map név, ami így hirtelen beugrott:
- Construction (brutál)
- Mittelplate Alpha 1.2 (leghosszabb pálya ami létezik)
- Hostage Rescue Hotel Carlyle 2005 (brutál)
- Genovese & Feinbloom
- Stuck in the Woods
- Enemy Territory 2
- Operation Prison Break (ez is iszonyat hosszú)
- Ventura Hotel
- Project Sero
- Warehouse
- Desert Ops Village (valami afrikai erődítményben kell szaladgálni...)
- Mout McKenna Snow (havas pálya, paintball-ozni jó lenne rajta)
- Terrorista
- Undergrounds
- Drug's Deal
- Courthouse (eredeti multis SWAT4 pálya átdolgozva Coop-ra)
- C-Block 1.1
- California City Bank
- Combat Zone
Egyenlőre ennyi. Ezek azok a pályák, amiket legalább olyan jónak, vagy még jobbnak tartok, mint a gyári pályák! Ajánlom mindenkinek. (még annyit, hogy le lehet szedni őket mission pack formában is, rendes install programmal ellátva. Ha így rakjátok fel a mappokat, akkor asszem a single player-ban is működni fognak)
-
RMarvin #2617 És miután a bemásolások megtörténtek, már csak a "Main Menü"-ből be kell lépni a "Host Game"-be, és ott kiválasztani a választható pályák közül az újakat és átrakni a kiválasztott pályák oszlopába. Még annyit, hogy ajánlatos ugyanitt a "Number of Rounds"-ot beállítani legalább 20-ra, hogy újrakezdés esetén ne dobjon át másik pályára. (új pályát a játék közben is ki lehet választani a "Server Setup"-ra kattintva)
Ja, és ne felejtsd el a "Host Game"-ben beállítani a játszani kívánt mod-ot, mert aszerint tünteti fel a választható pályákat!!!
Azt nem tudom, hogyan kell ezeket egyjátékos módban elindítani. Ha jól tudom, valamelyik "ini" fájlba kell beleírogatni, de még nem foglalkozutam vele. Akkor inkább egyedül megyek a pályán, mert idegesít amikor bot-oknak kell parancsokat osztogatni. -
RMarvin #2616 Az "s4m"-es fájlokat a SWAT4/Contents/Maps könyvtárba,
Az "utx"-es fájlokat a SWAT4/Contents/Textures könyvtárba,
Az "usx"-es fájlokat a SWAT4/Contents/StaticMeshes könyvtárba kell másolni!
A legtöbb "user" pálya csak egy db "s4m"-es állományból áll, úgyhogy azzal kevesebbet kell trükközni.
A COOP és SINGLE pályák fájlnevei SP-vel kezdődnek, a többi modé MP-vel. (tehát az állmány nevéből már lehet következtetni a játszható mod-ra, de érdemes elolvasni a mellékelt readme.txt-ket)
Ha délután hazaérek, beírom azoknak a pályáknak a neveit, amiket érdemes leszedni! -
zozox333 #2615 Letöltöttem 10 pályát a swat4maps.com ról, hogy tudom használni őket? -
RMarvin #2614 Még valami: a játék verzió száma 1.1, és bárki bekapcsolódhat, azaz crack-elt... -
RMarvin #2613 Amikor van este egy kis időm (és a nejem éppen a TV előtt ül), akkor szoktam indítani szervert "***Marvin(Hun)" néven, aki akar nyugodtan bekapcsolódhat, ritkán szoktam jelszavazni, csak ha zárt körű a buli. A szerveren kizárólag CO-OP megy, mert nagyon kevés játékban van benne sajnos ez a mód, pedig szerintem a legjobb multis mod.
Ja, a pályák szinte 100%-ig "user" pályák, azaz nem gyáriak. Ez az első olyan játék, ahol a házilag gyártott map-ok legalább olyan jó minőségűek, mint a gyáriak. Akit érdekelnek ilyen pályák, azoknak ajánlom a következő 2 site-ot, ahonnan regisztrálást követően le lehet tölteni ezeket a pályákat:
1. http://hot-swat-mods.com
2. http://www.swat4maps.com
(vannak természetesen gyengébben sikerültek itt is, de vannak olyan hosszúak is, amiket legalább 1 órán keresztül tart, mire sikerül végigvinni)
Szóval "all welcome" azoknak, akik ki akarnak próbálni más pályákat is...
-
#2612 ja semmi van -
#2611 valaki meg tudna dobni 1.1-es tört szerverekkel? pls. -
#2610 itt az 1.1 crack -
#2609 sikerülttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
elfelejtettem utána az 1.1 cracket:DDDD -
#2608 Feltelepítettem a gamet nem crackeltem pöcsöltem 1.1 utána rányomtam azt ami a linkben van azt megcsinálta utána elindítom és azt írja ki rakjam be a cd-t
tudsz segíten?plízzzzz -
#2607 Én toltam neten asszem az 1.1 es pöccsel(és crack-kel).
Zsírul toltam(a tört szervereken). -
#2606 Nekem ezzel se megy neten. Nektek megy? -
#2605 A savékat hova teszi?
THX. -
#2604 ezt még az előzőhöz; köszönet koppim-nak is. a link:
http://rapidshare.de/files/10980373/SWAT_fix_by_xyo.exe.html
-
#2603 Köszi a segítséget! Ekkora láma nem lehetek...vagy mégis?
Szóval Raziel3: a nagy trükk:1.1 crack -
mrgenya #2602 talán itt -
#2601 Nekem is ugyan ez a gond, pedig rendesen felraktam mindent. Régebben pedig gond nélkül ment a game.
Tűzfal kikapcsnál is ugyan ezt produkálja.Ha valaki tudja a +oldást, tényleg megírhatná !! -
Raziel3 #2600 Előre is koszi,ha egyáltalán valaki tudna segiteni.
Huol kérdezhetném még meg a választ máshol?
-
Raziel3 #2599 Bocs az elobb nem másoltam át mindent, ezt irja ki pontosan:
No Label
Crash Time: 01/26/06 08:37:10
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2022 MHz with 383MB RAM
Video: WinFast A6200 (7643)
UserName: Raziel
ComputerName: PREDATOR
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
History: UGameEngine::GetMD5ConfigFiles <- UGameEngine::AuthorizeClient <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'] <- MainLoop
Hellllppppp meeeee!!!!!
-
Raziel3 #2598 -
Raziel3 #2597 Lééééééééégyszi heeeeeep me
Nagyon kéne!!!!!!!!!!!!! -
Raziel3 #2596 Ezt irja ki,mikor kapcsolódni szeretnék egy szerverhez.
Léééégysz valaki segítsen.
Nekem csak az 1.1-es patch kell,mert klántag vagyok és háborúzni más klánokkal csak 1.1-el lehet. -
Raziel3 #2595 No Label
Crash Time: 01/26/06 08:14:21
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2022 MHz with 383MB RAM
Video: WinFast A6200 (7643)
UserName: Raziel
ComputerName: PREDATOR
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
-
modernslave #2594 az új patch-et érdemes felrakni..nem tom hányas asszem 1.13.... ja nekem eredeti a game..szal ilyen formában nem okozna gondot -
Raziel3 #2593 Koppim Ird meg légyszi,hogy hogyan csináltad meg az 1.1-es verziot,mert nekem is ugyanez a hiba. -
Raziel3 #2592 Ugy kell felrakni a Patch-et,hogy:
1.Letörlöd a játékot
2.Felrakod,de nem crackeled be
3.Felrakod az 1.1-es verziót
4.Becrack-eled és kész is. -
Raziel3 #2591 Azt szeretném kérdezni,hogy az 1.1-es pachet felraktam, de ha kapcsolódni akarok egy szerverhez kritikus hibát észlel.
Miért van ez???
Please help!! -
mrgenya #2590 írd le, h mit ír ki, mi a hiba, akkor talán tudunk segíteni! -
kovacsegi #2589 nah de hol kell át állitani
-
#2588 jah, valami szarságot át kell állitani a windozban ;) minimum egy korrekt problémaleirás kéne, h valaki egyáltalán komolyan vegyen ;)