6531
  • kovacsegi
    nem tom felrakni a patchet valami szarságot ki íar valaki tudja hogy mi a baja
  • mrgenya
    olvasd el a #2354-es hsz-t! ott le van írva, h mit kell tenned, h 1.1-es patch-el fusson a game. szervereket meg találsz az All-Seeing Eye progival.
  • gordonmail
    Hello emberek!
    Tudnátok nekem javasólni SWAT 4 Magyar Servereket?
    Pls, mert nemjó társalogni a Spanyolokkal meg a Románokkal :S:S
    magyar szervert meg nem igazán tuodok találni, IP-en kellene

Honnan lehet letőlteni a 1.1 Patchet? Mert letőltöttem innen onnan, de elb*szták a Gamet :@
  • shrek82
    menny...ott van élet..
  • mrgenya
    na itt sincs túl nagy élet, ahogy a dátumokat végigböngésztem... vagy inkább menjek a swat4.hu-ra?
  • shrek82
    sztem ez csak egy egyszerű crash..nekem is előfordul(multi kközben szoktam neki örülni)...Ha nem, akkor próbáld ujratenni, plusz beszerezni az 1.1-es petchet, és a hozzá tartozó cracket..ha nem találod, akkor keresd meg a #2354-es hszemet..
  • woda
    Hi!
    nálam is ez a hiba,
    nagyon hálás lennék KOPPIM ha megírnád, mitől oldódott+ a probléma.
  • koppim
    Már fut.
  • koppim
    Nálam ezt írja ki indításnál:
    No Label

Crash Time: 01/15/06 09:48:52

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1802 MHz with 1023MB RAM
    Video: No Video

UserName: HG
    ComputerName: HG45dfd56rfff
    Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 34688

ReadFile beyond EOF 1077249+3/1077249

History: ULinkerLoad::Serialize <- FGenerationInfo<< <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.SwatGameEngine NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Mi lehet a gondja?
  • RMarvin
    Egyébként ezzel a lopakodós stílussal erősen emlékeztet a THIEF sorozatra (másik nagy kedvenc) nagy kár, hogy ott nem volt multiplütyi...
  • RMarvin
    A SWAT4 az egyik legjobb FPS, amivel eddig játszottam. Végre egy game, amiben van cooperative mod. Már nagyon el voltam szontyolódva, hogy szinte az egyik FPS-be sem rakják be. Tudom, a Serious Sam-be benne van, de az 10 perc után (nekem) unalmas. Az utólag gyártott coop modok pedig erősen bug-osak tudnak lenni.

Tudja valaki, hogy a Rainbow 6: Raven Shield-et hogyan lehet elindítani úgy,hogy ne zaklasson a hülye on-line védelmi rendszereivel?
  • bonyek
    Tárgytalan.Kaptam egy crack-at, mególdódott a szitu...
  • bonyek
    Hali srácok.Lehet,hogy looser vagyok ,de nem tudom elindítani a játékot.Azt írja ki,hogy rossz lemez van a meghajtóban,meg ilyesmi.Crack kéne szerintem.de nem találom sehol..Előre is köszi a segítséget...
  • shrek82
    egészen egyszerűen úgy, hogy a tűzfaladban engeded, hogy szerverként kommunikáljon a nettel, és a játékban meg a main menu -> join game részben az internet elé teszel "pöttyöt" nem a LAN elé...Ennyi..És ha a peccselés megvolt(1.1), akkor már mehetsz is...
  • GYILOKOLI
    Sziasztok!!Légyszi mondjátok meg hogy lehet tört játékkal neten játszani!!!
  • bricsi01
    Helló!

A játék hova teszi a Campagian Save-t.
    Kösz.
  • koska 7
    hi evrybody! azt szeretném megkérdeni, hogyha feltelepítem és crack-elem és kiír valami alAudios szarságot, és nemidnul, akkor mit tegyek?
  • RMarvin
    Bár nem olvastam végig az elmúlt 2569 hozzászólást, de akit érdekelnek user pályák, azoknak ajánlom ezt az oldalt:

http://hot-swat-mods.com/

Aki pedig már játszott esetleg az SP-Underground nevezetű pályán, az kérem árulja el, hogyan lehet használni a liftet a pálya elején. (a liftajtót már sikerült kinyitni...)

Köszi!

• shrek82
    a tűzfaladon engedd, hogy szerverként kommunikáljon a neten a játék, aztán a main menuben a join game menupontban állítsd LAN-ra...Akkor már tudsz majd csatlakozni..Vagy töltsd le és telepítsd ezt a kis progit, és ezzel láthatod majd a szervereket, és ha duplán kattintasz vmelyikre, akkor egyből csatlakozik is...Bár mostanában nem tl nagy a kínálat, inkább BS szerverekből van sok...
  • GiGa master
    hy fiúk nekem az lennea gondom hogy hogy tudnák amygar serverekre felmenni?meg hogy kijelezze!!mert ASE-ba nem látok semmi 1 db servert látok... plz help!!!azt is írjátok le mit kelll letöltenem előre is thx!
  • armandusy
    up
  • armandusy
    6dik missziónál vagyok és az a gond nemtom megcsinalni mert nem találm az úccsó túszt!
  • huncutxxx
    Sziasztok! Némi segitség kéne. Felraktam a 1.1-es pathet a crk exe-t a pub.server crk-t(mind "vitality" féle)és nem mükszik. A spannom is fel rakta ugyan ezt és ő fel tudmenni olyan serverre is ahova én nem. Vagy cd key probléma vagy connection has failed. Söt olyan is van hogy felmegyek a serverre majd másnap már cd key. Ha meg csinálok szervert nem látszik az ASE-ban. Megtudná mondani valaki a tutit? Már megprobáltam sok féle crk de mindegyikkel volt valami? Melyik frankó? Köszi
  • Tower Guard
    Ja,COD2 Nézd meg
  • kisviku
    Hmm, nem igazán akartam felhozni ezt a témát,de úgy vettem észre,senkinek sem tűnt fel egy apróság a játékkal kapcsolatban.

Milyen érdekes, hogy a single player-ben a bűnőzők vagyis a rosszak MINDIG fehérek,esetleg elvétve találunk egy-két latinot is, a jók, vagyis a SWAT csapat pedig szinte csak fekákból áll.
    Érdekes, hogy a valóság mindig rácáfol erre és valahogy a valóságban mindig fordítva van...
  • Csuhai G
    Call of Duty 2 ! Sok a magyar és tört játékkal is lehet nyomni multiba!
  • vzoole
    Sziasztok!

Nekem a játékban az online mód, azon belül is az tetszett amiben a bombákat kellett hatástalanítani.
    Bejön a csapatmunka, és hogy nem az a cél, hogy minnél több ellent öljek meg.

Csak már igen kihalóban van az online szerver.

Milyen hasonló játékok vannak ahol több magyarral találkozok?
    (az sem egy utolsó szempont, hogy nem engedhetem meg magamnak az eredeti játékot, tehát az "olcsóbbik" változattal is tudjak neten játszni)

Köszönöm.
  • PLackó
    köszi közben már megoldódott.
  • shrek82
    Ezt a tápigot ajánlanám figyelmedbe...
  • PLackó
    fontos lenne:(
  • PLackó
    Üdv.
    Szervert akarnék csinálni,de nem tudnak rám csatlakozni.Próbáltam már dedicated szerver-ben és anélkül is de nem megy.tűzfalat is kikapcsoltam (zone alarm) akkor sem tudnak csatlakozni.mi lehet a probléma?
  • PLackó
    én is jönnék,felvettelek.
    bár elég ritkán játszok tehát nem vagyok jó :P
  • Balumann
    De én, én már játszottam többször neten is,meg IP-vel is. (főleg coopot mikor a terroristákat a küldetéseket lehet végigjátszani akár 5-en :))
    Vegyél fel MSN-re: [email protected]
  • Vinsanity15
    Most kezdtem játszani a gameval.NAgyon teccik és egy haverral megpróbáltuk IP cimen keresztül,ugy még jobb.Valaki nem jönne játszani velünk???vagy én valakihezelöre is köszönöm .MSN em :[email protected]
  • odex
    itt keress hátha van!
    A google nem jó barát :) legalábis nekem :)
  • ScOrpY
    google.hu - jóbarátod
  • evil 007
    van a játékhoz valahol magyarítás???
    mert nagyon kéne
  • kupci13
    köszi
  • odex
    hát akkor csak én vook a kivétel
  • odex
    én mindig nézem az sg-ét ne feledd ha te írsz 1 elhagyatott fórumba azt is megtalálom :D:D:D