S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ezt bírom, amikor nincs több gránát, optiwanddal kifigyeltem, ogy ott vannak ketten a szobában, és hiába ugrálok a sérült társamon, akinél még van, a fenének nem adná oda... :-)

Végigrambóztam magam a pályán, így is csak egyedül maradtam, de ez még mindig eggyel több, mint a szektások eredménye :-) Jól értelmeztem, hogy a pincében a feláldozott gyermekeik sírjai vannak? (broáf 😊 )

reggel nem tudtam aludni, gondoltam mókázok a szállodás-bombás pályán:
az uccsó bomba: 00:04...00:01...00:02...BOOOM!!! - hiányzott a hatástlanítást jelzõ sávból 2mm...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem ZoneAlarm-om van, és kipróbáltam úgy hogy hozzáadtam a swat4.exe-t a programokhoz benne, bepipáltam mindent hogy engedélyezzen és úgy elindult normálisan.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

EmThor
neten, fehér képernyõ néha, amit megold az alt+tab még vkinek??

Szasz!

A ..csába emberek! Olyanok a társaim mint a pöcs. Beküldöm õket azt szépen sorjában lemészárolják õket<#confused>. Hát mi a ...<#boxer>!!
Egyébként nagyon kúl a gém. Kicsit olvastam csak vissza de volt valaki aki 100%-ra csinálta meg? A bankos pályától easyn nyomom mert már tizedszerre kezdtem, nagy küzdelem árán végig vittem a végén 48% lett.(?) Na, mondom akkor jó, killer leszek. Lövöm a terroristákat ezerrel (már kicsit megmozdult durr) a végén 58%. Ez most miért?
Ami a legjobban tetszett, hogy a rossz fiúk egymást is lelövik. Benéztem egy folyosón a fickó meglátott majd 'the cops are here' felkiáltással be akart rohanni egy szobába de a szobába lévõ társa megijedt és lelõtte, csak néztem.<#wow2> Ha valaki még gondolkodik, hogy beszerezze (van ilyen?) akkor . go-go-go

ForRedGlory
Ez elég vicces dolog, "szerintem".... Esetleg a gamecopyworldon lévõ no-intro "javítás" nem elég hozzá? Nem tudom elképzelni, hogy csak akkor megy ha a tûzfal ki van lõve.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

forestjr79
szintén probléma volt

Forza vecchio cuore rossoneri!

Aha így mûxött, köszi.

ugyan ez van nekem is tûzfalat lõdd le mielött elindítod
PLackó
milyen videokártyád van?

Tûzfal miatt? LÁL?

visszaolvasni, vagy tûzfalat kikapcsolni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Felraktam, elindítom, bejön a logo, aztán fekete képernyõ és itt meg is állt. Csak resetre indul újra a gép. Mit lehet csinálni ezzel?

Láma!
np

nagyon szépen köszönöm!!!!!Kiárly vagy:-)

Láma!
az öreglányt is meg kell bilincselni, ha máshogy nem megy, dobj rá gázt!! nekem 2 gáz elég volt, egyszer az elején, egyszer a végén!😊

Sziasztok!Lenne egy kérdésem, mielõtt aztmondjátok olvassam végig a forumot, ezen pályáról megtaláltam a dolgot csak aztnem benne amit keresek.A második pályáról van szó.Bemegyünk, öregbanya megtalálva, nemlehet vele semmit csinálni, lemenet megtalálom a fiatal köcsögöt lábonlövöm, lejelentem, aztán megyek tovább ottvan megkötözve egy szõke csaj maszkkal a fején, azt is lejelentem, megyek le ilyen hülye pinceszerû részen, ott lelövöm a kopasz kövér majmot, aztán bent találok egy barnahajú csajt, szintén lejelentem, õt megis lehet bilincselni, felveszem a fegyvereket, TOC nak mindent lejelentek, és még mindig nincs kész a pálya mert kiírja a pause menüben, hogy rescue all civilians, de kérdem én, ezalatt még mit ért, hisz öregnyanyával nemtok semmit kezdeni, a fiatal kölköt lelõttem, a kopasz halott , a megkötözött csajnál szintén semmi, lent a barnahajúnál megvan bilincselve meg levan jelentve.Sokan továbbmentetek ezen a pályán, ha valaki leírná mit kell még csinálni azt nagyon megköszönném, remélem részletes voltam, a választ elõre is köszi

AndrewCB
Egy párszor végignyomtuk CB-sek a játékot co-opban. Nagyon élvezetes. Ha gondolod, nálunk biztos találsz olyan embert, aki szívesen végignyomja még egy párszor! Szerver is van rá.

Nem emlékszem mindenkire, de hogy téged hogy felejthettelek el <#integet2>
Én akkor voltam aktív amikor még voltunk 😊
Gabe
radeer
Már meg is sértõdtem,hogy engem kihagytál 😊 Nem igazán játszanak a hajdani NAGY *HWF*-bõl ami ugyebár az egyetlen SWAT3-as klán volt. Vamp abbahagyta a netes nyomulást fullra, FIFTH nem tudom utoljára IR-ben nyomott Wolfot de annak is már szerintem régen vége..

Én a magam részérõl sF*-ben nyomom, ami ugyebár egy több mint 2 éve meglévõ klán, és marhára szeretnék a régi emlékekre alapozva egy SWAT4 csapatot klánon belül. Igaz az egyik emberem, csinált egy SWAT4 klánt de új néven és csapattal. Ha valaki érez ambiciót és elhivatotságot, mert ahogy nézem sorra alakulnak a SWAT4 klánok megkereshet
Qneten - #sforce szoba ... és összehozhatunk egy ütõképes csapatot.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Na végigjátszottam. Nem túl hosszú, de tetszett.
Viszont:
A mesterlövész dolog teljesen felesleges volt, szinte csak jelképesen tették bele. A csapatot elég körülményes volt "szétválasztani". Pl ha a kékeket más irányba küldtem, nem lehetett azt megmondani, h dobjanak be egy füstöt, és ha van egy "fulldokló" terrorista, akkor azt ne fenygessék aztán lelõljék, hanem pepper spray vagy teaser. Vagy hogy egyszerre menjen be a 2 csapat 2 külön helyrõl 1 szobába.
A bátor civilekrõl és az önfeláldozó terrorokról már leírtam a véleményem. Sajna volt 1-2 idegesítõ dolog az AI-ban.

Ha valakinek van kedve, szívesen végignyomnám co-op-ban az összes pályát 100-ra törekedve. Sajnos eddig nem találtam igazán komoly játékosokat. Single-ben eliten az a-bomb nightclub-nál tegnap úgy is lelõtték az embereimet, ha kint hagytam õket a parkolóban 😊 vagy inkább :/
Az a baj, hogyha egydül megyk, nincs elég gázom vagy flashbangem egy nagyobb pályához. Ha egy-két humán csatlakozna, biztos jó buli lenne 😊

Annó swat3-ban jó játékosok hova lettek? Fifth, kowajano, vampire, sirjames? Már nem játszanak?
a Rambo stílus jó ezen a pályán, éles pisztoly / éles gépfegyver - kit érdekel a -20 pont indokolatlan erõszak miatt, így is meglett vagy 55 pont😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Tegnap a Children of Taronte (vagy mi a penész) pályán kb. a második szobáig jutott az utolsó emberem. Flashbang be, behatolás, azán dõlnek ki az ajtón. Restart, próbáljuk gázzal. Ugyanez. Pedig azt hittem, itt elvakult szektásokat kell megtéríteni, de lehet, hogy a kill 'em all jobban be fog válni...

Ugyanez a pálya, éles fegyverrel: Éljen, már az emeletig is eljutottam, de a társak elég gyorsan amortizálódnak. Egyedül megpróbáltam pontot tenni a végére... és ott találtam magam egy töltetlen bénítópisztollyal, egy gépppisztoly csövével szemezve... más fegyverem / gránátom nem maradt.

emberek, mindenkinek köszönet, hgoy erõltettétek ezt a webcímes dolgot, csak sikerült.
iagzából amikor a webcímet kikopiztam, és még akkor se mûködött, akkor picit bepánikoltam, de ha kézzel írtam be azt, hgoy www.torrent.to, akkor jó lett

hála again
ForRedGlory
"warez"? Ez nem lehet esetleg kód?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát akkor csak a honlap nevét kellmár megtuni ahonnan eredetileg származik a cucc 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bfg900
Ize, epp az elobb lott le az egyetlen elve maradt tarsam 😊))
Slow
jaja
mondom, ott volt a torrent-download mellett, a file-ok leírásánál...

én már kidobtam a rar-okat, nem fogom tudni kipróbálni

a passok esetek 90%ban webcimek szoktak lenni iyleneknél 😊

Slow
most nem megy az isohunt...
de valami olyan volt, ami ott a leírások között szerepelt, talán egy webcím..(?)

ne csináld má, jöjj már ár megen pls.
én próbálkoztam, de minden ésszerû dolgot kipróbáltam...

atért suspect ott is tud kempelni csunyán de az a feladatuk.. (bombásnál ugyszint) szal egy arcade fpsnél belátom hogy nem feltétlen szép dolog a kemp de itt az a feladat...

Szintén folyamatban,de mivel Hard-on viszem,jól el lehet szöszölni egy-egy pályán,ugyhogy még csak az 5. jön...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Persze,VIP a legjobb.
Majd akkor megyek,mondjuk abban nem is igen lehet kempelni,mert mindkét oldalnak menni kell valamiért <#buck>
Végülis igaz amit irsz,hogy nem kell vele foglalkozni.

nekem folyamatban van mgé single de engem mindig is a multi kötött le jobban...

Crokin
Single részét végig is vittétek, hogy már csak multiztok?

Repatarurgyán

nem kell nézni a chatet és jáccani kell, le se kell szarni a sok kis sutyerákot..., pont azoknak a legnagyobb a pofálya akiktõl nem egyszer láttam oylan szabájos spawnkempet levezényelni (nem nem a kijáratot kempelte hanem bent a spawnon hogy születésnél eggybõl irthasson) hogy mrá lese szarom ki mit ir..., max haveral beszélek ts-en a sok ész emg irogasson amit akar nem kell vele foglalkozni...
néhány láma beszolása miatt szvsz nem kell abbahagyni egy jó game multiját (amugy ha van df este elvielg átáll vip modra, azt mindenképp probáld ki, legjobb játékmód szerintem)

PLackó
most ez ne vegye már el a kedved..

Én má nem megyek "kempelni"...

akkor df ugynézki csak akkor nem megy ha én nézem 😛PP
most meg mennék csak éppen töltök azt meg nem fogom swat4 multi kedvéért félbehagyni 😊

Slow
én is onnan szedtem, és rájöttem, hogy mi a kód, de már nem emléxem.. valami logikus volt...

Igen,az volt a bombás tegnap éjjel.

Crokin
Ja, az utóbbi idõben már csak halálos fegyverekkel megyek, igen hamar lecsökken a csapat létszáma. Nincs idõ totojázni kérem 😊 1,2 a lábba ha van idõm oda célozni, ha nincs akkor meg így járt 😊

Repatarurgyán

df tegnap meg tegnap elött nem votl aszitem leállt, akkor most újra van?

PLackó
jaja,én is voltam így,2-en keztük,és 5 perc alatt 14-en lettünk 😄

shad0w
A df szerveren szokott "bombahatástalanítós" játék lenni. Eddig láttam úgy, hogy 0 fõ volt rajta meg úgy, hogy 16 fõ, szal nem egyszerû bekerülni, ha folyik a játék, mert pillanatok alatt megtelik. 😊

don't give a fuck

nem kerestem de megjegyeztem 😊

PLackó
megvan?