6531
-
zoRk #2867 hali, olyan problemam volna a jatekkal , hogy mukodik faszan megmnden ,csak ha neten akarok jaccani alandoan sir a szaja a cdkulcsert, hogy nemjo, igazabol fingom sincsh ogy hova kene egyaltalan beirni neki a cd kulcsot, es hogy hol talalok mukodot
=)
halas lenneh ha valaki tudna segiteni
elore is koszi
-
Soneji #2866 The Stetchkov Syndicate servert futtatnék én szívesen ha lenne rá igény.
tudja valaki honnan lehet hozzá olyan törést szerezni amivel látszik is a listában? ill. nem tudom, hogy lehet-e hozzám csatlakozni ha csinálok egyet.
akit érdekel írjon vagy vegyen fel:
[email protected] -
#2865 ok megoldódott de itt a másik gond,amiért nem rakja fel...
-
djg #2864 Akkor lehet, hogy valami beállításbeli probléma volt? Az is igaz, hogy nekem van tűzfalam egy router személyében, de haver is próbált csinálni és én sem láttam őt.
Szerencsére ez a hamachi mindent megoldott, nagyon örültem neki.
Szerintetek érdemes feltenni az 1.1-es patchet? Mi mindent tartalmaz az? Ugye nem kell letöltenem külön a patchet, ha feltelepítem a kiegészítőt? Az már tartalmazza alapból.
Húú, ez a swat nagyon jó játék, iszonyat bejön. :) -
RMarvin #2863 Nekem tökéletesen ment a dolog mind az alappal, mind a kieegel...
Ha szervert csináltam, azt mindenki látta, és kb 2 perc alatt 10-en be is léptek, ha nem raktam jelszót a gépre. Viszont csak "tört" szerverre lehet vele bemászni. -
djg #2862 Én innen szedtem a public server patchet, felülírtam, de úgyanúgy nem látták a szerverem. :(
A leírásában az van, hogy dedicateddel próbálták a készítők és úgy ment is nekik, de szerintük a másik módszerrel is működik. Na most én csináltam a játékban szervert, azt nem látták (ip-n keresztül is próbálták), fordítva se ment, szóval nem értem.
Hamachi meg van, ki is fogom próbálni. Remélem valahogy csak sikerül...
De más szerverhez már tudtam csatlakozni.(Nem tudom, hogy az tört volt-e, vagy sem.) -
Soneji #2861 szerintem érthető volt amit mondtam - de erről nem érdemes vitatkozni.
a dedicated server az amiről nem játszol - ennyi a lényeg
egymáshoz úgy kapcsolódhattok legkönnyebben ha tudjátok annak a gépnek az ip-jét amin a server van.
továbbá ha Himachi-t használtok akkor semmi gond nem lehet törés, nemtalálás szempontból. ez egy olyan program ami egy lan-t hoz létre neten keresztül azoknak akik csatlakoznak. ha csak a haverokkal akarsz játszani szerintem ez a legjobb.
azt egyébként én is szeretném tudni, hogy ami servert tudok csinálni ahoz tudnának-e csatlakozni. akinek van public server törése bármelyik verzióhoz az legyen olyan jó és írja már be ide hol találta! -
djg #2860 Sikerült belépnem egy szerverre! Azt nem tudom, hogy tört volt-e, vagy sem, de sikerült. Szervert is csináltam, azt viszont nem látta a haver és ez nagy baj. Először megpróbáltam anélkül a patch nélkül, ami felülírja az Engine-t, úgy se látta a srác a szerverem, aztán felülírtam a public patch-csel és nagy meglepetésemre úgy se. Végignézte a listát, próbáltunk IP alapján keresni, aztán próbált ő szervert csinálni, de sehogy se jött össze. :(
Nem dedikált szervert csináltunk, azt azért meg kell jegyeznem.
Mit tesz a dedikált? Nem az a lényege, hogy ha az, akkor a gépemet, mint éjjel-nappal üzemelő szervert használja, de én nem tudok rámenni arra a szerverre arról a gépről?
Ha meg nem dedikáltat csinálok, akkor az egy ideiglenes lesz, amig nem diszkonnektálok és ahhoz nem is kell kilépni a játékból. (Mert a dedicated esetén ki is lép a swatból).
Nem tudom, jól értelmeztem?
Hogy lehetne akkor szervert kreálni ezek tudatában? -
djg #2859 Értem. Tul.képp netre "megyek" ha csinálok szervert, hiszen fel is töltök meg le is töltök, csak így látom a mozgásokat, ahogy a többi ember mozog..stb, de értem amire gondolsz.
Akkor egy kicsit érthetőbben leírnám a vágyam:
szeretnék csinálni egy szervert, amire csak azok csatlakoznának fel, akiket én ismerek. A baráti társaság, 1-2-3 ember. Nem akarok bemenni legálisan vásárolt és készített szerverekre, csak a kis baráti társaságommal szeretném ezt összehozni.
Akkor ehhez szükségem lesz egy patch-re (public vagy private?) és ennyi?
A többieknek meg semmire, ha nem akarnak szervert csinálni?
Ezt így össze lehet hozni? Kell hozzá más (pl. 1.1-es hivatalos patch és annak a crackje ) vagy bármi más?
Köszi!
Soneji: megvan a kiegészítő is, csak a haveroknak az nincs és ha nem muszáj leszedniük, akkor egyelőre megkímélném őket tőle. -
#2858 Na te két dologról beszélsz - ráadásul kevered a szezont a fazonnal...
Először is "felmenni az internetre játszani" az nem ugyanaz, mint "szervert csinálni".
A kettő közül csak az utóbbihoz kell a patch.
Amúgy meg ha szervert csinálsz, nem te mész a netre, hanem te magad csinálod a saját gépeden a szervert - tört játék esetén a "public server patch" segítségével (mivelhogy az eredeti crack elkészítésekor nem foglalkoztak a játék internet/lan részével a szerver-létrehozás szempontjából).
És ezután a többi játékos a te gépedhez csatlakozik. -
Soneji #2857 szerintem töltsd le a kiegészítőt mert abban benne van a patch(1.1) és minden más, hogy tudj menni public serverre. realworld torrentjét keresd!
egyébként nekem swat 1.1-es servert nem sikerül futtatni egyik patchel sem ami a gamecopyworldon van, csak a kiegészítőét - ami nekem spec. jobban tetszik.
fleg a smash and grab jó. -
djg #2856 Köszönöm!
Ezekszerint nem kell letöltenem hozzá semmilyen patchet (és ez most csak az alapjáték, nem a kieg.) még a public server patchet, vagy a private server patchet sem?
Az 1.0-ás verzió is elég?
Tehát nincs más dolgom, mint belépni a játékba, csinálni egy szervert és szólni a haveroknak, hogy ide csatlakozzanak?
Köszönöm a válaszodat! (Az előzőt is, de még jó volna, ha erre is válaszolnál.) -
#2855 Nem eredeti (tört) játékkal csak tört szervereken tudsz játszani (ez általánosságban minden multival rendelkező játékra igaz).
Ebből a szempontból az internetre csatlakozás ugyanaz, mintha eredeti játékod lenne, csak éppen a hivatalos illetve eredeti verziót futtató public szerverekre nem fogsz tudni belépni. -
djg #2854 Sziasztok!
Lehet, hogy valakinek ez a kérdés már a könyökén jön ki, de nagyon szépen kérem, hogy aki tudja, hogy lehet-e a swat 4-et interneten(nem eredeti) játszani, és tudja is, hogy mit kell csinálni, hogy elinduljon, az írja le nekem részletesen.
Előre is köszönöm! -
Soneji #2853 köszi -
#2852 Mindenféle crack-et (és még más dolgokat is) itt találsz a játékhoz -
Soneji #2851 hol találok cracket ahoz, hogy servert tudjak futtatni? -
Skyer247 #2850 ha kell magyarosítás szóljatok én segíthetek tudok 1 magyarositást ami nem teljesen ade a 84%-át magyarra teszi -
#2849 Már van az 1.1-es patch-hez crack(ViTaLiTy) -
#2848 Van/lesz magyarosítás?
A magyaritások portálon sajna nem találtam semmit:( -
Soneji #2847 jó hülye kérdés volt...
de miért halt le ez az egész? szerverek is konganak az ürességtől -
Soneji #2846 arra miért van szükség?
-
#2845 regeditorban törölj ki mindent ami a SWAT 4-el kapcsolatos -
Soneji #2844 csak annyi kell hogy egy friss swat4 installra frissít az ember egy 1.1-et a TSS-ről és utánna crack-eli. a Realworld torrentben minden benne van és gyors is -
#2843 húg én felraktam a d participre és utánna,mivel nem rakta fel teljesen egy hiba miatt,töröltem amit a könyvtárba tett az install.utnna most próbálnám újra felrakni és úgyérzi a game még a gépen van.mit kell kitörölnöm,hogy kapcsoljon,hgoy már eltávolítottam? -
#2842 Én mondjuk mennék multizni! hogy lehet menni? Megvan nekem tört verzióba a sima SWat4 és a steckow syndycate -
Uvilmos #2841 Sziasztok SWAT4 gamerek, gyertek multizni, kb 10 magyar szerver vár titeket,RD, BS és VIP módban. Ha kérdésetek van,ITT és ITT találtok rá választ. Üdv s4hu clan
-
Soneji #2840 Sziasztok!
van magyar server?
ha igen milyen patchel/moddal lehet játszani rajta?
köszi -
Antic #2839 na és a Realism mod instaljáról valami infó????
Letöltött single mappokat hogy kell betölteni????
Erre szeretnék választ. -
#2838 szerintme semmi körülmlnyes nincs benn. tényleg kicsit sokat tölt, nekem 1,5 gigával is eltart vagy másfél percig, de mivel minden egyes alkalommal újragenerálja a mapokat, ezért nem meglepő.
de ezzel a stcskov-raktáras pályával már megint nem bírok megküzdeni -
Antic #2837 Hogy kell installálni ezt 3.1 es realism modot. Nem akar indulni. Mi kell még neki. Elég körülményes ez a swat. Meg fél oráig tőlt. -
Antic #2836 Lehet fárasztónak tünök de a letöltött single mapokat hol kell elindítani?????? -
RMarvin #2835 Bemész a Host Game-be, és a pálya-kiválasztó ablak alatt találod a Game Type-ot. Na ott kell... -
Antic #2834 Hol kell átállítani a co-op-ra.
és hol van ez a consol???
lehet hülye a kérdés de totál kezdő vagyok. -
RMarvin #2833 Azt nem tudom, hogy miért nem indul el a Realism mod, a 3.0 helyett ajánlom a 3.1-et, nekem azzal fut kifogástalanul. Szerezz be az alaphoz és a kieghez krekket, ha kell.
A letöltött "s4m" kiterjesztésű fájlokat a Content\Maps-be rakd. Single player-en azt hiszem a console-ból kell elindítani "open mapnév" paranccsal. Én inkább coop-ban nyomom, ott nem kell tökölnöm a saját embereim irányításával legalább. -
Antic #2832 Szevasztok.
Új vagyok
Fent van a Swat 4 és a syndikat is.
Letöltöttem a Realim mod 3.0-át de nem akar indulni.
továbbá:
Hogy lehet betölteni a letöltött single mappokat.
ELŐRE IS KÖSZ -
Antic #2831 aaaa -
RMarvin #2830 "Játszd újra Sam!" -
Tes Parker #2829 Köszi Sith,de sajna semmit nem találtam -
Sith #2828 Néha van olyan Bug hogy elejti a fegyvert és az "bele esik" valamibe azt nézd még meg hogy az egyik hulla alól nem lóg ki véletlenül a fegyver vagy hasonló?
Azon a pályán nem emléxem hogy lett volna külön eldugva valahová fegyver