S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repatarurgyán
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt hittem, hogy normális emberek, normálisan játszanak...
Elindul a game, éppen írok a chat-be, erre a csapattársam belémlõ egy sorozatot,mire én adok neki egy sokkolást, bár ez ugye csak egy enyhe viszonzás volt (nem egyenértékû azzal a sebzéssel, amit én kaptam...)Erre el kezd reklamálni a köcsög (Dr_Neo, vagy ki a fuck) és kedves Hippike engem bannol!
Hát köszönöm szépen mindkettõtöknek!
Csak gratulálni tudok, remélem sok ilyen észkombájn játszik még esténként...
Elment az egésztõl a kedvem, pedig szívesen játszottam...
Üdv: Batman (=Johnny)
Hogyan lehet kickelni???
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://sopronyi.photoshelter.com
Szeretnék érdeklödni, hogy a játékba a multiplayer módba csak neten keresztül másokkal lehet játszani vagy lehet olyat is mint a cs-be, hogy magaddal játszol botok ellen ?
amugy nem kéne már itt is odáig süllyedni mitn csben hogy bármi történik rögtön jön az 5let hogy cheatelt az illetõ..., téy hogy van egy két cheater de attol mgé nem feltétlen az mindenki...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
don't give a fuck
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a legjobban használható fegyver talán a .45-ös, bár leginkább azért mert bugos a JHP lõszer benne (pl átvisz mindenen, nagyobb a sebzése stb..), sok publik szerveren már nem igazán szeretik ezért ezt a fegyót, vagy csak FMJ-vel használhatod, szal nem érdemes rászoknod erre a fegyverre. fõleg ha warozni is akarsz emrt ott szinte biztos, hogy nem fogják engedni h használd. ha kempelsz akkor talán ak az egyik legjobb választás, ha meg rohangálsz akkor a 9milis smg... persze ez csak az én véleményem, én ezeket szeretem...
don't give a fuck
És négegy kérdés? Melyik a legpontosabb fegyver? És lehet azok pontosságán finomítani? Mert engem állandóan lelõnek én meg hiába lövök egy tárat az illetõre, csak megsérül...
Másnak is szokta azt csinálni a df, hogy megáll mki, meg az idõ is, de õ maga tud mozogni! remélem érthetõen vázoltam a dolgot!Tehát nem fagy le(?) a játék, mert én tudok mozogni, de rajtam kívül senki nem mozog, és az idõ is megáll! Velem ma már 2szer is elõfordult és mindkéttszer akkor, mikor kifogyott a skulom! Lehet, hogy szar a játékom? Reinstall?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Szoval ez vajmi keveset jelent, hogy mennyire uj a gep... szvsz
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Gém motoros videók is akadnak? Vagy csak pre-rendereltek? Amennyiben az utóbbi akkor ott codec lesz :D pont azért mert nem raktál fel "felesleges" codec packot.
Normál esetben procira lehet még gyanakodni, lehet hogy vírus spyware vagy valami szar van a gépeden ami lefogja a prociidõt.... A memó nem túl sok de amiatt csak swappol és egy idõ után abbamarad az akadás.......Mellesleg jótanácsként elmondom hogy gyakran nemjó a legújabb drivert felrakni......én úgy vettem észre hogy az a legjobb amelyiket a VGAhoz adnak....
Nemrég újítottam a gépet (ott a konfig alul) de valamiért akadozik egy csomó játék animja (pl sims2 intro, doom 3 eleje, amikor a bázis monitorán animok mennek, fifa 2005 ) miért lehet ez? A legutolsó nvidia driver van fenn. nincsenek felesleges codec pack-kek (csak divx, xvid, ac3, windows media codec.
Lehet az probléma, hogy csak 300 wattos a házikó?
plíz help
Melyik a legpontosabb fegyver? És lehet azok pontosságán finomítani? Thx..
megmondom oszinten, en maradok a jo oreg parancs alapjan beallitgatos megoldasnal, az en routerem tamogatja azt a modot :-) Ugyhogy sajnos ebben nem tudok segiteni, de a kezikonyv biztos leirja hogy kell csinalnod.
Ha majd kijön a teljes verzió, akkor lesz érdemes telepíteni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
bár fegyverek terén nekem még mindig jobban tetszik a Raven Shield
co-op multiban nem lehet plusz kollégát magaddal vinni?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hogy kell forwardolni a szerver portját?