S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
sztem van értelme az sp2-nek, és nálam abszolút semmivel nem akad össze, sehova nem zavar be...

don't give a fuck

Pepti
meg mindig ugyanazt tudom mondani :-) torold sp2-t mert semmi ertelme nincs, es vegyel egy normalis hangkartyat, akar egy olcso, oreg live-ot es kesz.

Kösz 😊) 😉 nforce2es alaplap... xp sp2.... integralt hanggal 😞( a francba, mind1 ventrilo, kibirom 😉) KÖÖSSZ
szal akinek TS mellet fagy a SWAT4 az ventrit hasznaljon ennyi. :|

Foszfor - jo arc :o)

Cicero
<#vigyor5>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

PLackó
nem jön valaki játszani valahova?😊

PLackó
kb 5 üzenetet kéne visszaolvasnod..
még nincs,és szerintem gameplusszos verzió nem is lesz..

Cicero
Sziasztok! <#integet2>

Most jutott kezembe a Swat 4 és nagyon tetszik! <#eljen><#eljen><#eljen> Nemtudtok magyarosítást a játékhoz?

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

anyázás minden játék elején van,volt és lesz...
😞(ameddig ki nem alakul egy normális társaság.

Törölt felhasználó
a netrészhez csak gratulálni tudok ennyi anyázást rég láttam
Yan
Ha jobb +oldás nincs 😞
de ezt akartam utoljára hagyni.

&#165; xfire: kistekila

PLackó
na és te hol látsz ott?😛

urbijoe
magyaritások.hu

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
már van<#wave><#wave>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

shad0w
én reinstallal oldanám meg a problémát a helyedben...

don't give a fuck

Hi All4
Nekem azt csinálja aSWAT 4 hogy miután kilépek a singlebõl vissza a winfosba akkor restartolja a gépem! És mikor a játékon belül a join game re megyek akkor szintúgy restart! MIért lehet ez ? Vmi patch kellene? Segítsetek kérlek! Thx
Yan
Hol kell kicserélni a cdkey-t? reinstall volt, és ezzel nem enged be.
Kerestem a regisztryben de nem találtam. "swat4 cdkey changer" progit a googléban, de az sincs.
Vkinek volna rá 5lete, vagy rakjam újra?

&#165; xfire: kistekila

PLackó
szerintem meg soha..nem úgy áll a magyaritasok.hu fórumán.

majd

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

magyarosítás mikor lesz kész?

reménytelen
Nem tudja valaki, hogyan kell a játékban beállítani az élsimítást? Nem találtam ilyen opciót a menüben...
azért bármely falon nem... 😊
amugy meg cheaterek itt is vannak tény meg lesznek is de annyi mint csben sose lesz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Csak azért mert 4 sapattársam játékát vágta tönkre az a 2 kis kötsög... egyébként már ebben is vannak csítek... JA meg csak nézd meg a 0.45-ös JHP-t enyhén BUgos... lazán át lehet vele lõni bármely falon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Törölt felhasználó
Azért neten érdekes ez a játék kiváncsi vagyok mikor kezdenek el ugy ugazán csalni mint pl a CS be de addig még párszor nyakonlöjük a csapartársainkat. Thanatos temeg mit idegesited magad egy hülye miatt.
Bucser
Aki látja a kredit és szalacsi nevû playereket nyugodtan teaser-ezze õket vagy pepper sprayezze õket a kör elejétõl... köcsög kis TK-zók... kb 40 percet szórakoztak az SF szerveren azzal, hogy TK-zanak mert nem volt bent admin...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem éjfélkor hanem 24óránként attol számitva mikor léptél fel és assze még midnig igyvan 😊

shrek82
én már azóta ezt az IP-t használom, miota van netem!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Bucser
írd be a futtatás sorba, hogy cmd
a megjelenõ ablakba IPconfig -release -all
következõ sorba ipconfig -renew -all

Azt hiszem ez az ipkérõsdi varászszava😊

ibrik
Én úgy tudom, hogy a kábeleseknek is dinamikus az IP-je.
Elvileg az enyém is az (mint kábelesnek), de csak 1-3 havonta változik - nem úgy mint az ADSL-esknél, hogy minden egyes le-felcsatlakozáskor változik (sõt régen olyan is volt az ADSL-eseknél, hogy éjfélkor automatikusan rekonnektálta a szerver a kapcsolatot és így 24 óránként mindenképpen változott az IP - nem tudom, hogy ez így van-e még...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

már rég meguntam szal már nem, semmi értleme tömeghentnek publicon 😊

shrek82
Te is szoktal df-en jáccani?

shrek82
igen, de sajnos nekem fix ip-m van, mert kábeles vagyok 😞((((

fogalmam sincs de dinamikus ip csodákra képes 😊

shrek82
szted meddig tart egy ilyen ban?

shrek82
Persze megértem, hogy bannoltak, mert elég csúnyát írtam, éppen ezért ha vmelyik admin olvassa ezt, akkor elnézést kérek a beszólásomért, megkövetek mkit, akinek a fülét bántotta..
De azért stonedraiderre is ráférne egy kis dorkálás a folyamatos inzultálásokért(amit tegnap este mûvelt, az röhejes volt)!

nem csak 2 napja jelent meg csak régebben még ritkábban volt 😊

shrek82
Kb 2-3 hete játszottam majd' minden nap a DF-szerveren, és soha nem volt semmilyen konfliktus!Egy jó közösség volt minden este! Kb. 2 napja megjelent egy stoneraider (vagy tudomisénkicsoda) nevû provokátor, aki mást sem csinál, csak kötözködik mindenkivel, ahelyett, hogy a játékra koncentrálna! Ma annyira felidegesített a provokatív beszólásaival, hogy elkültem a picsába, és erre engem bannoltak a szerverrõl!!! EZT MÉR KELLETT? Mér nem tutta leállítani magát aza a paraszt?? Tegnap is egész este baszogatott mkit!! Tök idegesítõ, hogy játék közben így provokálják az embert!!
Egyébként a ban az meddig tart? Hogy lehetne újra visszajutnom df-re? Van a szervernek honlapja?

<#eljen><#eplus2>

Bucser
Ez szerintem chipset függõ, hogy mennyire szuperál a hangchip... De mondjuk egy firmware vagy alaplapi driver frissítés csodákra képes...

nekem is alaplapi hangkaresz van (asus p4c800 deluxe alaplap) és rédekes semmi ilyen problémám nincs 😊

Pepti
nos, mindketten azt mondjatok, hogy alaplapi integralt hangkartyat hasznaltok Szvsz az lehet a gond. En egyszer hasznaltam az integralt hangchipet, kb 1 percig, aztan gyorsan letiltottam es beraktam egy hangkartyat. Es semmi gondom a TS-sel, 24 oran at van fent naponta a kliensen, meg csak ujrainditani sem kellett soha, hogy zug vagy valami.

nemfogsz tudni holnap felkelni <#eplus2><#hehe>

shrek82
HEHE! Én is itt vok még 😊) Mivel df-n sajna már nincs senki...

PLackó
hmm,azt hittem csak én éjszakázok itt😊

Nalam is ezt csinalja. Nforce2-es chipkeszlet integralt hangkartyaja van, xp sp2-vel. Mi ugy oldottuk meg, hogy ventrillot hasznalunk 😊

a tk-val kapcsban...beléptem a szerverre kihajoltam az ajtón és véletlen reflexbõl adtam az egyik csapattársnak pár golyót de azért nem halt meg és nem a lábát lõttem ,ki hogy futni se tudjon. a lényeg hogy bocsánatot kértem, de erre õ vagy 5-6 meneten keresztül ugatott és ellõtte a lábaimat majd amikor lesokkoltam mindeki engem basztatott! ILYENKOR hol az admin emberek??(asszem df-en volt)
és persze amikor meg megnyertem a játékot elkezdtek csíterezni...
üdv F643balintka_xbusman
Ramires
Igazad van!

Alapesetben nem tékázok vissza,mert bárki hibázhat, de ha a kiinduló ponton megsoroznak, mert nem mozdultam még meg (gondolom viccesnek találja, hogy azokat akik esetleg kifagytak, vagy éppen nincs a gépénél azokat lenyomja...), az szerintem nem volt jogos, és ez járt neki érte!
Hi! ha SWAT4 közben beszélgetek a TeamSpeak2 rc2 progival, akkor lefagy a gép egy idõ után, de ha nem megy a TS swat4 közben akkor simán játszok és nem fagy be... mi lehet a baj? integrált 5.1es hangkártya, de csak swat4 nél fagy le! lécci segiccsen vki!!<#help><#help><#help>

Foszfor - jo arc :o)

PLackó
jaja, amég 512 mega memó volt a gépemben játék közben 10 mega szabad volt,miután kiléptem a játékból akkor meg rohadt lassú volt minden.most már nincs ilyen problémám😊

Sadist
Ha leTéKáznak, nem kell viszonozni. Ennyi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem