6531
-
#2907 Na végre!!!Na ez egy kurva jó game!!!
Ma instaláltam fel, a kiképzést végig is vittem, először elég bonyolultnak tűnik a kezelése, de csak hozzászokok, volt ennél durvább is.
A grafika is bejön.
Az első pályán(kínai vendéglő) vagyok és minden feladatot teljesítettem, kivéve egy túszt sikerült sajnos véletlenül megölni, vajon ezért nem lesz vége a missziónak?Pedig ki is mentem a csapatomhoz és akkor sincs vége, de azt sem írta hogy Mission Failed.Kezdjem előlről vagy mit tegyek vagy mit hagyhattam ki? -
#2906 hali ezt miért irja ki elinditásnál a game? -
#2905 No Label
Crash Time: 10/01/06 12:33:10
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3002 MHz with 766MB RAM
Video: No Video
UserName: Orosz
ComputerName: SKJ20Z11DX6LK0
Application location: F:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
ERROR: SwatGameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (512)
History: UClass::Serialize [(Class SwatGame.SwatGameEngine)] <- LoadObject [(Class SwatGame.SwatGameEngine 682641==682641/4429710 682468 174)] <- ULinkerLoad::Preload [(Class SwatGame.SwatGameEngine)] <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.gine NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
-
#2904 A gamecopyworld-ön csak feltört EXE-ket találsz.
Ha a telepítő lemezen nem lenne fent az eredeti indító EXE, akkor uninstalláld a játékot, telepítsd fel újra és crackelés nélkül telepítsd rá a patchet. -
sz4bee #2903 az eredeti exe fenn van a gamecopyworld-ön ugye?már 2x probáltam feltenni más exevel csak a pecs felrakása közbe kiirta hogy hibás az exe... -
#2902 Szabály, hogy patch-et mindig az eredeti EXE-re tudsz felrakni. Ha a crackelt EXE van a játék mappájában, akkor rakd vissza az eredeti EXE-t. -
sz4bee #2901 a kiegészitőnél elöször a pecset aztán a játékot kell ugye?amikor tenném fel a pecset kér 1 exet.melyiket exet másoljam be a pecs felrakása elött?pls help -
RMarvin #2900 Igaz, hogy hetente csak 2-3-szor és akkor is csak néhány órára, de szoktam szervert indítani. A címe: "NON-LETHAL" (Azt hiszem a cím mindent elárul a játékstílusról) Mindenki be tud csatlakozni, akinek tört swat4.exe (<---No-cd) és Engine.dll (<---Online crack) fájljai vannak.
Akinek van kedve, ugorjon be.
Ha ennek ellenére mégsem sikerül csatlakozni, akkor nagy valószínűséggel "user map" fut. -
#2899 Ha tucc angolul, tess: megoldás -
#2898 Hali,feltettem az alap SWAT 4-et és ez a hiba üzenet jött be utána:
ez
Tegnap feltettem a Chrome-ot és ugyan ez volt a helyzet...Mi lehet a probléma? -
RMarvin #2897 sajnos nincs, mert velem még sosem fordult elő ilyen a SWAT4-nél, pedig nyúztam már épp eleget
A minap összegyűjtöttem a SWAT4-hez beszerzett "user" pályákat. Az eredmény: kb 50-60 COOP pálya. Igazából eléggé meglep, hogy csak nagyon kevés szerveren fut ilyen házi készítésű pálya, pedig nagy részük sokkal jobb, mint a hivatalosan kiadott pályák.
Akit érdekel ilyen cucc, az látogasson el a www.hot-swat-mods.com ra! Egy gyors regisztráció után már szedheti is le őket!!! Ha van időm SWAT-olni, akkor mindig "user" pályás szervereket futtatok. -
#2896 Sziasztok! Van egy ki gondom, pár játéknál(kifejezetten a SWAT4) a billentyűzet
mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek előre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elő. Valakinek van ötlete? -
Uvilmos #2895 Sziasztok swatrajongak forum, ahola klánokkal is komunikálhattok,ITT -
#2894 Hihetetlenül tulterhelt a topic. No mind1, ha mégis akadna valaki, aki tudna segíteni, most szólok neki hogy: Kösz de már nem fontos válaszolni, nem probálom ki a cuccokat. -
#2893 Valaki el tudná magyarázni hogy hogy kell használni a New Weapons Guide-t, meg pályacsomagot ami 8 pályát tartalmaz? Köszi -
RMarvin #2892 tudtommal nincs -
#2891 google -
Cáqa #2890 szevasztok!ha valaki tud magyarositást a SWAT!-hez lécci szoljon THX! -
FLeK0 #2889 az, hogy rossz nyelvű patchel próbálkozol. angol/amerikai külön van. -
#2888 Nekem is lenne olyan problémám a játék patchelésével kapcsolatban mint amilyen már egy pár embernek már volt itt a topicban. Nekem is hibás nyelvi filera, panaszkodik, mármint, hogy a feltelepített játék és a patch mnem azonos nyelvi verziójú, pedig az eredeti, nem crackelt exe van a játékban. Mi lehet a gond? -
#2887 alaplap driver ftissítéssel a hangkarihoz is frissül a driver.asszem -
#2886 ment pm -
#2885 Szia nekem is ez a problémám de más játékoknál is csinálja az én hangkártyám sima alaplapi vlm VIA AC97 nem tom hol tudok hozzá uj drivert!!! légyszi segítsetek előre is köszi!! -
#2884 nekem a #2865 commentben szereplő hibára nem tud senki semmit? -
#2883 nah felraktam egy új drivert és most már jó a hang!
thx! -
#2882 szerintem egy próbát megér.kül nem tok mi okosat mondani,mert ilyen hibával még nem találkoztam. -
#2881 Creative Inspire 5.1 T6060 hangszórom van,és ha bedugom a fülhallgatom akkor is recseg,az alaplapi hangkártya drivert kéne frissíteni?
-
#2880 akkor szinte biztos,hogy nem a hangkártyáddal van a baj,meg nem is a hangszóróval.esetyleg játékkal,driver,vagy beállítás? -
#2879 csak játék közben recseg! -
Soneji #2878 server parancsokról hol találok leírást?
és admin modokat? -
#2877 rakj be zenét és megtudod.. -
#2876 recseg a hang!alaplapi hangkártyám van,az lehet a gond? -
Adam4444 #2875 Aki akar még csatlakozni az írjon! -
Adam4444 #2874 Persze.Vegyél fel MSN-en és majd ott megbeszéljü[email protected] -
Soneji #2873 én is mehetek? -
Adam4444 #2872 Mi is Hamachin keresztül jáccunk.Vegyél fel MSN-en,mert mi menden este szoktunk jáccani és ha akarsz egyedül is jöhetsz. -
djg #2871 Mi pont 4-en vagyunk, de sajnos most egy darabig nem tudunk mind összejönni. 3 ember lesz majd jövő hét csütörtöktől, de a 4. csak később ér rá. :(
Valamint csak Hamachin keresztül menne. Ha ez így megfelel, akkor majd értesítelek időben és mi szívesen benne vagyunk... -
Adam4444 #2870 Ha van valaki aki akar jáccani barátaival együtt(4 fő) egy másik csapat ellen az írjon MSN-en.Címem: [email protected] -
Soneji #2869 játszani senki nem játszik?
-
#2868 #2855