S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0sc0
most tarok a korházasnál sok van még hátra?

Cicero
1024/128 kb/sec, vagyis a letöltés 1024 a feltölés pedig 128 😊) Nemhiába LAN T3-asok a szerverek, persze ha laggolni akar mehet oda is

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Bucser
Nincs végigjátszás mivel mindig minden a pályákon random generált csak az alapszitu ugyanaz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem tudna valaki egy végigjátszást

shad0w
???

ezt most mibõl gondolod? 😊

don't give a fuck

Cicero
Egyet se 😞((

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

shad0w
még nem adtak ki hozzá patchet sajnos... pedig azért lenne mit javitani...

don't give a fuck

Csõ! Valaki patch-et tud hozzá? jól jönne hozzá link is! 😊

shrek82
egyszerûen a mainben rányomsz a join game-re, aztán meg a direct IP-re és aztán oda meg beírod pl a 193.225.82.68:10480 jelszóhoz meg: swathu -t. Ez konkrétan a df szerver címe, de itt találsz még más szervercímeket is!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Pls valaki irja már le h mivel játszak neten a gamával,mer a buzi gamespy-jal nem megy, nemtom mért!köszi!
ha nem emléxel rájuk akkor valszinû pont eza helyzet állt fent amit emlitettewm 😛 a jó ellenfelekre emléxik az ember 😊 amugy meg átlagos playerek ellen akik nem dolgoznak különösebben össze 2ember ts-en is istennek tünhet és szarrá fossá fogják õket verni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shrek82
Egyszerûen annyira jól együtt dolgozott és kommunikált(!!) a csapat, hogy enemy nem tudott mit tenni! az a baj, hogy már nem emléxem az enemykre, de mindennapos arcok voltak! <#nemtudom>

az nem lehet hogy az enemy volt sajnálatos modon full láma? 😊 mert az iylen egyoldalu eredménynek inkább ez az oka..., persze azért tisztelet a kivételnek 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shrek82
Ma délután egy ritkán tapasztalható dolog történt a df szerveren! Suspect voltam és annyira jó csapatjáték ment végig, hogy öröm volt nézni(természetesen az eredmény sem maradt el, kb. 90%ban mi nyertünk! Ez sajnos nagyon ritka, de k***a jó volt így játszani!

de nem is az hogy hirtelen kiürül, hanem már úgy etrmek meg hogy nincs a tárban.
shad0w
de te az onlineról beszélsz, én meg a single-rõl írtam. online természetesen lõni kell mint állat 😄 persze azért ott is ésszel érdemes.
amiket említettél ezek nem bugok (ill csak valamilyen szinten) hanem a laggnak köszönhetõ. pl a hirtelen kiürülõ tár egy tipikus lag eset 😊

don't give a fuck

shad0w
már van pár fajta csít, de undorító teljességgel elitélendõ dolog. az egyik legelsõ csít eseménynek volt szerencsétlenségem szemtanúja lenni. ezért nem is beszélek csítekrõl tovább mert még a végén én segítem az elterjedésüket 😊

don't give a fuck

hát az õ dolga hogy csítel e vagy sem. én lexarom...
sedo nekem kb. minden gameban 2x-3x kifogy az összes lõszerem😄D és nem azért mert a falat lövöm😉.
egyébként nektek nincs olyan bug hogy megtermetek és csont üres az 1. tár? vagy max 1-2 golyó van benne? engem ez rohadtul idegesít...rohanok hirtelen ott egy enemy lõném erre katt-katt nincs golyó...
meg egy másik bug hogy lövök egyet a földre és a másik pillanatban kiírja hogy letk-ztam 2 csapattársam... ez se egy szívderítõ pillanat. aztán meg mentegetõzhetek akárhogy jól megsokkolnak.
üdv: F643|balintka_xbusman
shad0w
lehet nem cracked szervereket próbáltál, a magyarok közül tudtommal mind az 😄

don't give a fuck

shad0w
a tuszokat le is kell jelenteni mint ahogy a sebesülteket, halottakat, semlegesített terrorokat...

don't give a fuck

shad0w
ha mindent megcsináltál akkor automatikusan vége van. ha kiírja h complete de mégsem történik semmi akkor még van vmi amit nem teljesítettél 100%ra, de ekkor is befejezheted a pályát ha elég százalékot értél el (ez szintfüggõ), kiírja baloldalra h meik gombbal hivhatod elõ az ablakot. (talán a pause az a gomb, de erre már nem emléxem tökéletesen...)

don't give a fuck

Yan
Nagytudású haverod van, ha csít nélkül el sem kezd jáccani <#hehe>

&#165; xfire: kistekila

shad0w
lehet, és semmi extra nem kell hozzá, csak ha saját szervert akarsz indítani...

don't give a fuck

valaki mondta hogy vannak csíterek, de szerintem még nincs is csít. legalábbis a haverom azt mondta hogy õ csak akkor fog swatozni ha lesz csít és õ midig keres de még nem talált. bár nekem 8 a csítereknek sem vasból van a feje<#gun><#circling>
üdv: F643|balintka_xbusman
shad0w
mi is ilyen kapcsolattal rendelkezõ géprõl szoktunk inditani magunknak coop szervert és néha már 5 embernél is eléggé laggol. szal szerintem 5-6 fõsnél nagyobb szervert nem érdemes indítani róla.

don't give a fuck

shad0w
gondolom igen, de ez a játék ugyebár nem arról szól, hogy összevissza lövöldözzenek mindenre ami mozog, szal nehezen elképzelhetõ, hogy olyan helyzetbe kerüljenek, hogy összes lõszerük elfogyjon.

don't give a fuck

bazza
én eddig csak egy magyar szerverre tudtam kapcsolódni, a többinél megállt a Connect-nél...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

urbijoe
amugy a másolt verzioval hogy lehet neten játszani?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
igen

bazza
uzi-t fölvetted?

urbijoe
a tuszokat csak meg kell kötözni?

Bucser
biztos vagy benne, hogy megcsináltad az elsõ pályát?? mert automatikusan fejezi be, ha mindent megcsináltál és utána a következõ pálya jön automatikusann...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

urbijoe
mikor mrgcsinálom az elsö pályát hova kell menni hogy átmenjen a másodikra?
mert már össze vissza kolbászoltam.

bazza
kamionos verzióval is lehet neten nyomni? kell hozzá vmi?

Bucser
g- öt tuti😊 Coop-hoz annyi elég de olyan -6-7 embert vagy 8-at tutitra...

PLackó
egy 1024/128 kbit/s -os net szerintetek hány fõs szervert bír el?

Cicero
😄DDDD szeretem azzal nyomni, nállam fityeg az M4A1 a többieknél meg a Less Lethal S. <#eljen><#eljen> Egyébként egy idõ után a többi csapattársamnak is elfogy nem?

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

shad0w
jah azok is bekábulnak tõle rövid idõre... mondjuk ha fejre célzol akkor mindegy h armored vagy sem 😊

don't give a fuck

Cicero
A Less Lethal Shotgun az hatásos armored ellenekre is? <#conf>

Cicero
Talán nem akarja a géped, hogy játsz vele! <#eplus2><#idiota>

PLackó
jaja,én is a less lethal shotgun-al nyomom,nagyon fasza,így már a 9. vagy hanyadik pályán járok (hospital)

Carlos
Süti játék.
Nagyon bejövõs, bár még csak az elsõ 3 misszión vagyok túl.
Jó dolog ez a paintball-os csúzli, meg a nem gyilkolós shoti.
95%-ra nyomtam az elsõ kettõt, 86-ra a 3-at.
Nekem nagyon bejövõs, hogy ordibálni kell. Nagy fíling...

Þór vígi þessi rúnar

Quki
Nekem jól mûkszik , nincs semmi gondom vele.Egyébként a wandoo.try.hu-ról töltöttem le.

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

GanXstaZolee
na ujjabb gond a játék rutinosan 30-40 perc játék után szénné fagy fekete képernyõ és viszlát. Friss rendszerrel is.

Cicero
Bannerrel mi a helyzet? <#lookaround>

GanXstaZoleeWrk
tenx

GanXstaZolee#2709

Pepti
GZloee: van ra mod, www.sta4.hu ott keresgelj a topikokban, le van irva valamelyikben, hogy hogyan lehet ikonrol bemenni a szerverekre

GanXstaZoleeWrk
Nekem is ez a gondom játékon belül join és fagyás, van rá mód hogy kivülrõl lépjek be egy szerverre, ASE vagy mással?

GanXstaZolee#2709

Nancsika
Pepti, majd megkeresnélek valamikor... Majd TS, egyszercsak. (kéne egy kis help, swattal kapcs.)

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...