6531
-
RMarvin #2947 Javaslom a home-made-pályákat. Én összeállítottam magamnak egy top60-as "best of user-maps"-et ezekből. Nem véletlenül, ezek közül nagyon sok magasan veri az origi pályákat, és maximálisan kihasználják az editor által nyújtott lehetőségeket (lift, hóesés, köd, fegyverraktár ha épp fegyvert akarsz váltani mission közben, villanykapcsoló...stb.) ilyenekkel pl nem találkoztam az origi pályákon.
Itt a cím
Volt olyan pálya, amin kb 2-3 hónapot jáccottunk, mert olyan nehéz volt, pedig - nem nagyképűségből - de eléggé keményen nyomjuk a gémet. Abban pedig tökéletesen igazad van, hogy magasról veri a konkurenciáját. -
#2946 nah felnyomtam tolom a carrert ezzerel most szedem a tss-t. Az 1külön game carrer,stb. vagy csak felrakjak az újcuccokat és nincs semmi csilivili vacak???????????sztem ez swat4 eszerszer szarrá lövi sokolóval az összes szivárványos hollót még a lockdownt is:-DDDD. Kéne már 1jót multizni itt az msn-en nekem az 1.1van meg láttam magyar servert is de nem volt rajta senki msn: [email protected] vegyetek fel és megbeszélhetjük van ts-em is -
#2945 nekem nem volt semmiféle problémám a játékkal és azt se tudom melyik verziióval játszodtam, meg nem is érdekel amíg fut rendesen -
#2944 nah felment hogy újra belejöjjek végig nyomtam a traninget(megizzasztott)multiztam de kickeltek mert magas volt a ping ti 1.1el vagy 1.0 val nyomjátok?? -
#2943 De nektek volt ez a bajotok(most rakom felújra:-DD) -
#2942 ja bank volt és most is az...sztem az a legnehezebb pálya -
#2941 Pedig naon tetszett
-
#2940 Egyszer már majdnem végig nyomtam de az naon zavart(másnál volt ilyen?)megcsinálom a küldit szépen(ahogy tudom)és ha nem lépek ki és újra be akkor szeva. megcsináltam 1más után 9missiont és kiléptem késsőb mikor megint swatos kedvem lett ugyan onnan kellet elkezdeni mármint nem annál a pályánál ahol abbahagytam hanem ahol elkezdtem csinálni a dolgot:( pl: elkezdem a diszkóból utána eliszem az ékszerrablásig(vagy az bank volt???)és kilépek késsőb játszanék és megint a diszkósból kéne vinni az agyam megáll és ácsorog komolyan kb ezt eljátszotta 5ször-6szor meguntam és uninstall -
rflair #2939 jee, köszönöm szépen a segítséget, megpróbálkozok akkor ezzekkel a címke nevekkel!
-
RMarvin #2938 Háát, lehet, hogy megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek, de az 5200-es kártya az egyik legrosszabb, ami létezik. Ezt onnan tudom, hogy nekem is az volt.
A gépem AMD 2600+ volt, 1 giga rammal, de játékhoz nem használtam maxon a grafikát, mert még ilyen konfiggal is bukdácsolt néha.
Ha hálóban is akarod nyomatni, akkor pedig a lehető legalacsonyabbra állítsd a cuccot.
-
#2937 keress újabb drivert a VGA-kártyádnak vagy telepítsd újra a már meglévőt, hátha használ vmit -
#2936 A géped elvileg megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek, így valószínűleg máshol lehet a baj. -
bakaiadam #2935 sziasztok!az a helyzet hogy nagyon szaggat a játék,még akkor is ha csutra leveszek minden grafikát.256mega ramom van és 128 megás fx5200am.a procim 1.3as duron.nem tudtok valami patchet vagy valami átalakított konfigot,amitől jobb lenne.előre is köszi. -
#2934 ilyen címkékre van szükséged:
CD 1 - SWAT4_1
CD 2 - Swat4_2
-
#2933 Meg, csak egy pár pillanat...amúgy csak a forrás legális, az hogy te használod az már nem -
rflair #2932 Üdv!
Sikerült nekem is megszereznem a játékot, legális forrásból (hmm...), csak az a gubanc, hogy a CD-k címkéje mindkét lemezen 'My disk', így amikor kéri a 2. lemezt installkor, akkor gondolom valami olyan címkéjű lemezt várna, hogy 'SWAT4_2' vagy hasonló, de nem olyat, hogy 'My disk', ezért nem eszi meg a 2. CD-t.:( Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mi a cd-k címkéje?
Köszönöm szépen! -
#2931 Ma reggel már be is fejeztem a gamet, tegnap este úgy belejöttem, hogy nem is tudtam letenni, mára csak az utolsó küldetés maradt.
Az utolsó előtti pálya(hotel) volt a legfaszább és a legizgalmasabb.Bírtam a bombák hatástalaítását és még időre is ment.
Ez volt a 41. végigvitt játékom. -
#2930 nem választottam a cheatet, 3.-szorra sikerült kivinni a lépcsőházas missziót, most kórházba vonulok -
#2929 Virtual CD 5 progival csinálsz annak a mappának a tartalmáról(amelyikben van a SWAT 4 2. CD-je) egy imaget.Keresd meg valahol a progit, fog segíteni!!! -
noca #2928 Igen..csak nem ugy van kiirva hogy a bin vagy nem tudom mi hanem a meghajtó..pl. ilyen mappák vannak meg a setup.exe meg stb..igy hogyan lehet? -
#2927 Azon jár már az agyam hogy cheatet használjak-e(pedig utálok cheatezni), mert qrvára nehezednek a missziók és kezd idegesítővé válni a sokszor ujrajátszás, a bankos pályát 4.-re sikerült végigvinni, most a lépcsőházasnak pedig 3.-szorra fogok neki.
Nem is lenne baj ha mentési lehetőség lenne küldetés közben...a Project IGI is ilyen volt csak még ennél is nehezebb, ott az utolsó pályán adtam fel, mert már nem bírtam -
#2926 használj DAEMON Tools progit, azzal nyugodtan cserélheted a CD-ket, mert az 1-esre is lesz még szükség, meg természetesen a 2-esre is -
noca #2925 helo.. ugy van meg a swat hogy egy DVDn az 1es és a 2es cd..ezt hogy lehet feltelepiteni mert nem tudom elinditani a kettes cd-t a telepités felénél?????????
elöre kössz -
laci92 #2924 hy.Kinek kell egy ember 1 clanba??? -
#2923 a sprayt használtam
most már úgy érzem teljesen belejöttem a SWAT 4 világába, hihetetlen jó hangulata van... -
#2922 pofájába kell fujni peppert vagy megrázni :D -
#2921 probléma megoldva -
#2920 Van egy kérdésem:Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok. -
#2919 hát persze hogy ugyanaz -
#2918 sztem ugyanaz
mert az angol
mission=küldetés és ezt magyarok is átvettük -
#2917 Ja erre célzott Oswal??Misszió és küldetés az egy...én szeretem úgy mondani hogy misszió.Bocs ha zavaró. -
#2916 a küldetéseket:s -
#2915 melyikeket? -
#2914 hát ezeket a missziókat vlhogy bekell fejezni :D -
#2913 Köszi a válaszokat!!!
Elég furcsa, hogy a missziót nem magától adja a program, ilyet még nem is tapasztaltam semmilyen játéknál, kivéve a Battlefield-nél és a Star Wars - Battlefront-nál de ezek azért más műfajba sorolhatók sztem. -
#2912 a coop mod az az mikor normális missiókat csinálsz csak a "barátaid" meg az emberek a te oldaladhoz internete csatlakoznak és te hozzájuk
2
mikor teljesem megcsinálod a küldit nyomsz egy ESC-et és van asszem a fölső jobb sarpokban hogy debrief -
#2911 COOP?Az meg mi?
De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az első missziónál vagyok(kínai vendéglő), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerűen vége, nem adja a következő pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak??? -
#2910 már tuljutottam az előző problémámon csak az a kérdés hogy játék közben mert dob ki ilyenekkel/hasonlókkal? -
RMarvin #2909 Csak jelzem, hogy én már a megjelenése óta gyűröm a gémet (azaz másfél éve) s a mai napi is sokszor nyomom vele. Hatalmas előnye, hogy az ellenfelek mindig máshol vannak...stb.stb.
Azon kívül, hogy sokáig tart a betöltés, szerintem nincs nagyon említésreméltó gyengéje. COOP-ban pedig mégjobb a játék.
Sok sikert! -
#2908 elölről is kezdem...