6531
-
#3624 Hali Mindenki!
A mai napon beigazolódott, amit A Red szerverről meséltek :(
Egy RD-s kört nyomtunk, amikor is Grabo az egyik Red-s az utolsó bombát próbálta hatástalanítani. A bomba másik oldalán ültem és mikor elkezdte a hatástalanítást, odamentem, és lelőttem. Reakció: "te aimbotozol, tehát páá" :) Mellékesen: Ez ma 19.15-kor történt, és mint minden esetben, most is használtam az "UAC"-t. A screenshootokat feltöltöttem, és megtekinthető az "upp" Match ID alatt, bekapcsolt "external ftp" mellet. (Ha jól tudom több mint ezer scannen vagyok már túl)
Nem hittem a szóbeszédnek, de a saját bőrömön tapasztaltam. Kár, hogy ez így müködik :(
Ui: Uno néven játszottam, és tudták ki vagyok
Tibi -
#3623 " A "kick" vagy a "bann", egy természetes védekezési eszköz valami jobb, vagy új ellen... "
Tapasztaltam nálatok énis... -
#3622 Szia!
Mint tudod, a hatalom nem feltétlen jár együtt a korrektséggel, és néhányuknál még a tudás és az ész is hiján van!
( "Akinek nem inge ne vegye magára" )
A "kick" vagy a "bann", egy természetes védekezési eszköz valami jobb, vagy új ellen...
Tibi -
#3621 Elsőként az elf klán tagjaitól lehetne elvenni az admint, mer kb 5 perc után képesek voltak bannolni minket Jegessel -
#3620 Köszönöm a válaszokat!
Természetesen mindenkinek elfogadom a döntését, és egyetértek vele!
Így, ahogy az előzőekben már leírtam, ez most csak egy felvetés marad, mert csak, és kizárólag minden, magyar szervert üzemeltető klán beleeggyezése esetén, működött volna a dolog!
Mégegyszer köszönöm, hogy foglalkoztatok a dologgal :)
Még találkozunk... :))
-
Pitbull32 #3619 SZiasztok!
Tisivel értek egyet! Nekün amúgy is van elég gondunk az indokolatlan illetve indokolt kick/ban problémákkal, nem hiányzik még több balhé, és mivel kb. 12 admin van a klánban, szinte mindig van fent admin a szerverünkön. Köszönjük a lahatőséget de mi nem élünk vele.
Üdv mindenkinek.
RED|Pitbull -
#3618 Ja ott azért van az 1.1 rajta a lemezen (meg ha külön veszed a kiegészítőt akkor azon is rajtavan az 1.1 -es patch), mert a stechkov -ot az 1.1 -es alapra csinálták meg, ha nincs patchelve az alap nem megy fel a kiegészítő sem.
És azért rakták fel rá a patchet, mert lehet, hogy olyan is szeretne játszani a kiegészítővel, akinek nincs internete :D -
csukahara #3617 szeva Balu!
köszi a gyors valaszodat igy mar minden vilagos.de atgondoltam en is es logikus volt,de engem az zavart meg, h kijött a Gold edition es azon is rajta van az 1.1 a stechkov mellett, es nem volt teljesen vilagos, minek van a cd-n 1.1 mikor ingyenesen fel van teve a netre es barki letöltheti, de biztos azert tettek ra h kazahastanban vagy valahol a vilag vegen ahol nincs internet a swat fanok is elvezhessek az 1.1-et meg azert h elkerhessenek erte 28 eurot, a gold editiont ennyiert lattam..
amugy is jobb itt hülyeseget kerdezni, mint meccs elött beegni, hogy nem tudsz felmenni a szerverre cd key hiba miatt
ty megegyszer
üdv csuka -
#3616 Crackelt és a tört verzió között annyi a különbség, hogy a játék indítófájljából kivan véve az a védelm, ami indítás előtt leellenőrzi, hogy a játék eredeti (másolásvédelemmel ellátott) lemez bennvan-e a meghajtóba. -
#3615 Hát ez elég érdekes kérdés, nem gondoltad át sztem :D
A patch az eredeti játékra jött ki természetesen, így ha felrakod a patchet akkor is menni fog crack nélkül ha berakod az eredeti lemezt(!), és minden szerveren fogsz tudni játszani.
A nem tört szerverek a CD kulcsodat figyelik, hogy nem használják-e már, vagy nem warez kulcs-e. Attól hogy crackeled (nem akarod koptatni majd az eredeti lemezedet avval, hogy mindig berakod) ugyan úgy fogsz tudni eredeti kulcsal (de feltört játékkal) játszani.
-ha feltelepíted a tört játékodat eredeti cd kulcsal, akkor is ugyan úgy fogsz tudni játszani. -
csukahara #3614 Hello!
egy kerdesem lenne.Tudja-e valaki, h az alap swatot megveszem, es letöltöm ra az 1.1 patchet akkor crack nelkül fog-e menni, vagyis ha 1.1ben akarok olyan szerverre menni ahol nincs engine dll patch akkor engedni fog-e, tudok e joinolni, magyarul ha letöltöm a patchet az eredeti jatekra akkor a patch is eredeti lesz . asszem ezt jol megaszontam, de remelem ertitek a magyar clanoknak sok sikert a clanbasen, remelem a döntöben talalkozunk valamelyikötökkel
köszi a valaszokat
üdv csuka -
#3613 Egyelőre még nincsen, de készül hozzá.
Ha meglesz, akkor kilesz rakva a FAQ-ba.
Egyébként nemigazán értem, hogy minek is hozzá a magyarosítás??? -
pokolipeti #3612 Sziasztok!Én a swat4-ről szeretnék érdeklődni,hogy van neki magyarítsá?Ha van akkor honnan lehet letölteni,vagy ha csak készül akkor hol írnak erről valamit.Előre is köszi! -
Tisi17 #3611 Üdv mindenkinek. Mint a Qttyák clan egyik képviselője nem támogatom az ötletet több okból sem, de természetesen az álláspontunkat majd többségi szavazás után tudjuk mondani. Az imént említett okok:
1. Csapatunkból szinte mindíg van fent ember TeamSpeakon így bármikor lehet segítséget kérni. A swatgamers.hu segítségével tudtok is csatlakozni illetve megnézni ki van fent.
2. Ha oknélküli bann van a serveren akkor rögtön tudjuk, hogy ki az a pár ember aki lehetett és felelősségre tudjuk vonni. Viszont ha minden clan rendelkezik a másik csapat adminjával akkor probléma esetén csak gyanusítgatás és csapatok közti vita lenne.
3. A legtöbb szerveren ahol nincs folyamatosan admin ott admin mod védi a játékosokat a TK-soktól és egyéb káros dolgoktól.
4. A TK-sok is vagy köztünk vannak vagy külföldiek akiket max 1 környi tazereléssel el lehet űzni.
(Q)Tisi -
Uvilmos #3610 Sziasztok, ADMINcseréről lehet szo, ezt a dolgot támogatom, de azt nem, hogy olyannak adjunk admin, akiknek nincs szerverük. -
NRK #3609 Szasztok! {F}Csigácska|s4hu vagyok. Ötletnek nem rossz. Megtárgyalom a többiekkel. Nálunk elég sok tagunknak van adminja, tehát ritka eset, hogy TK bajnok sokáig garázdálkodhatna a szerveren. -
#3608 Szia, a FAQ-ban összegyűjtöttem az állandó szerverrel rendelkező magyar klánokat.
Ott meg van adva a webcímük --> innen kideríthaető, hogy melyik klánba ki a CL, illetve a TS IP-jüket is beirkáltam.
Magyarán a TS-en kellene megkeresgélni a CL-eket, aztán összehozni az egyik TS-en egy közös beszélgetést.
Egyébként nemolyan rossz ötlet, csak megvalósíthatatlan, mert szerintem nem mindenki fog ebbe belemenni.
Nekem is voltak már hasonló élményeim, és az adott klánból senkit nem találtam sehol. -
#3607 ÖTLET? LEHETŐSÉG? JAVASLAT?
Szia Mindenki! Az jutott eszembe, és szeretném ha visszajeleznétek : a meglévő és aktív magyar klánok (akik rendelkeznek saját szerverrel is) leaderei, kaphatnának-e admin jogot a magyar szerverekhez? A leader kijelölhet egy megbízható tagot a saját klánjából (akiért felelősséget vállal), hogy Ő is megkaphassa az admin hozzáférést. Ez a hozzáférés kizárólag csak a játék alatti admin jogok használatára jogosítana, szerver hozzáférésre nem! Így minden klánban lenne két fő, aki admin jogokkal rendelkezne. Ez azért vetődött fel bennem, mert több esetben, mikor magyar szerveren játszottam és nem volt admin, "idióta" játékosok elrontották a játék élményét, és vertem a falba a fejem, hogy nem tehetünk ellene semmit!
Persze ez csak őtelt, ami csak és kizárolag minden leader beleeggyezése esetén működne. Ehez szükséges, hogy valamilyen elektronikus úton, az ősszes leader (és megbízottja) kapcsolatot teremtsen!
Amennyiben az őtlet társakra találna, kérem visszajelzéseteket!
-
RMarvin #3606 Már én is nagyon edzek rája...
Van még egy érdekes készülőben lévő mod "Canadian Forces: Direct Action" névvel amiről régóta nem hallottam, azt is mostanságra ígérték. -
#3605 Nemsokára kész a Take Down.Már a Beta Test van rajta.Alig várom. -
#3604 1.Fel teszed a swatot
2.Nem cracekeld fel
3.Felteszed a patchet amit innen tölthetsz le.
4.Leszeded a patchnek a crackjét innen fel crackeled a konytvtárjába a Contect(valami ilyesmi)és belül van,hogy System oda másolod be,aztán felülírod.
5.1.1-be vagy és játszhatsz.
6.Ajánlom neked az X-Fire szerver keresőt,mert országokra bontja(zászló)a szervereket,ezt innen töltheted le.Regelni kell egy accot kitöltöd és már mehet is a játék. -
RMarvin #3603 FAQ -
#3602 Sziasztok!!Szeretnék a neten játszani a Swat 4-el, de nem engedte, gondoltam kell patch vagy valami!!!Letöltöttem egyet ami 1.1-es, de nem engedi telepíteni, mert kiírja, hogy langue vagy mi, gondolom, hogy más nyelvű patch kell!!!Segítsetek please, hogy mit kell csinállni, hogy tudja neten játszani!!THX -
RMarvin #3601 Ha single-be akarsz nyomulni, akkor használd a console-t (ha jól emléksze open {pálynév}.sm4. Vagy indítasz egy LAN-t és ott kiválasztod a pályát, s akkor egyedül nyomod -
#3600 tudom neztem azt a linket de ott nem volt semmi
-
#3599 Ja igen.Alig várom.Én azzal meek majd neten az tuti. -
#3598 A TakeDown mód még nincs kész, ezért is írunk úgy, hogy "ha majd kész lesz, akkor..." . Egyébként pár hozzászólással visszább találsz linket (nem is kell túl sokat). Sztem mennek single-be is. -
#3597 pls v.ki írjon egy linket ehhez a módhoz hogy honnan lehet leszedni
ja és ezek a + dolgok mennek a missiókba , singlbe is??
előre is thx:SrAta -
#3596 Én nem tudok nyitni,mert nekem mikrohullámú netem van és ahhoz a szolgáltatómnak is "portforwardolni" kellene a routerüket.... -
RMarvin #3595 Az elmúlt másfél év alatt kb 8-szor írtam le azt, hogy a www.hot-swat-mods.com-ról mennyi home-made pályát lehet letölteni (kb 80-90-et) Rendhagyó módon ezen pályák több mint fele kimagasló színvonalú.
Meglep, hogy mégis kevés szerveren játszanak rajtuk. Mi jóformán kizárólag ilyen pályákon nyomulunk. Ajánlom MINDENKINEK! (már vagy az ötvenedik alkalommal...)
Azért is írom ezt, mert nagyon jó lenne már, ha magyar ember is betévedne a néha futó szerverünkre, ami amúgy kizárólag COOP szerver. -
#3594 Nekem mostmár 1 Mbit -es feltöltésű netem van, szerintem fogok bírni 8-10 embert, de lehet, hogy csak 6-ot :S
Te is csinálhatsz, de sztem lagos lesz :P -
#3593 Énis!!!!Sztem meg mindenki ezzel a móddal fogja nyomni.Mert több stuki+multiba van új pálya. -
#3592 Majd én csinálok szervert evvel a móddal ha tudok! -
#3591 Persze, hogy lehet -->legalábbis a leírás szerint.
Csak nemigazán hiszem, hogy majd annyira elfog terjedni, hogy netem mindenki ezt tolja --> magyarán nemhinném, hogy sok szerver lesz aki ezt a modot fogja futtatni. -
#3590 Köszi ezt énis tudtam a honlapról:) de arra voltam kíváncsi mikor jön ki,meg,hogy ezt nem a sierra csinálja úgyhogy sztem ez "Tört" verzió lesz....De ezzel lehet szted majd neten menni?Köszi a vélaszt. -
#3589 Hát a swat4 hivatalos oldalán semmi infót nem találtam róla.
Swat 4 : Take Down
Features:
- 50+ primary/secondary weapons
- 8 kit items
- 30+ Customized skins
- Customizable body armor
- 10 single/multiplayer maps
- 5 multiplayer maps
- Custom dedicated server tools
- Multiplayer chat lobbies (Special thanks to AlienAbducter)
- Antics integrated anti-cheat system (Special thanks to Rapher)
Standard Primary Weapons:
- Accuracy International .338 Super
- AK 47 (updated model)
- AK 74
- AK 101
- AKS 74U
- Barrett M82A1
- Benelli M3
- Benelli M3 Tactical (updated model)
- Benelli M4 Super 90 (updated model)
- Colt CAR-15 9mm
- Colt M16A2
- Colt M4A1 (updated model)
- Colt SPR
- Colt XM177E2
- Enfield SA80
- Enfield L85A1
- Famas F1
- FN FNC
- FN M249
- FN P90
- FN SCAR-H
- Franchi SPAS12
- Hk Fabram
- Hk 23E
- Hk 33A2
- Hk 52A3
- Hk G36 (updated model)
- Hk G36C
- Hk G3A3
- Hk MP10A2
- Hk MP5A2 (updated model)
- Hk MP5SDA2
- Hk MP5K-PDW
- Hk MP7-PDW
- Hk PSG-1
- Hk SL8
- Hk SL9
- Hk UMP 45 (updated model)
- Hk XM8
- IMI Galil
- IMI Micro UZI
- IMI UZI (updated model)
- Ingram MAC 10
- Izmash Bizon
- Mossberg 590
- Panchor Jackhammer
- Remington 870
- SIG 550
- SIG 552
- Skorpion CZ 61
- Spectre M4
- Steyr AUG
- Steyr SSG
- Stoner SR-25
- Super Shotty 12g
- ZM Weapons LR300
*Note: alternate attachments will be available for most primary weapons such as C-Mags, LAM's, Scopes, Silencers and more.
Standard Secondary Weapons:
- AMT Hardballer
- Beretta M92F
- Beretta M93R Match
- Colt Anaconda
- FN Five-Seven
- Glock 18
- Glock 19
- Glock 27
- Glock 35
- Hk Mk23
- Hk USP 40
- Hk USP 45
- Hk USP Match
- IMI Desert Eagle
- Kahr K9
- Kimber 45
- Smith&Wesson M29
- SIG P220
- SIG P228
- Walther P99
*Note: alternate attachments will be available for most secondary weapons such as Longer clips, LAM's, Silencers and more.
Standard Breaching Weapons:
- Colt M79
- Hooligan
Standard Kit Items:
- Fragmentation Grenades
- Concussion Grenades
- Incendairy Grenades
- White Smoke Grenades
- Riot Grenades
- C4 Explosives
- Light Sticks
- Binoculars
Maps:
- Black River Bridge (SP/MP)
- Old Rose Motel (SP/MP)
- Fairview Sports Center (SP/MP)
- Victory Ridge Trailer Park (SP/MP)
- Sure Shot Hunting and Accessories (SP/MP)
- 12th Street Station (SP/MP)
- Temple of Ascension (SP/MP)
- Deja View Gentlemens Club (SP/MP)
- Two-A-Day Shipping (SP/MP)
- Reid Residence (SP/MP)
- Southeast Airlines (MP)
- The Sanctuary (MP)
- Riverside Training Facility Building 2 (MP)
- 3 Eleven Mini Mart (MP)
- Dukes Bar and Grill (MP)
System Requirements:
Minimum Configuration:
- Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
- DirectX® 9.0c
- 1.0 GHz Intel® Pentium® III, Intel® Celeron® 1.2 GHz, AMD® Athlon™ 1.2 GHz, or equivalent
- 256 MB RAM
- 128 MB ATI® Radeon™ or NVIDIA® GeForce™ video card
- DirectX® 8.1 compatible sound device
- 2 GB hard drive space
- Windows®-compatible mouse
- Cable modem or DSL modem for online play
Recommended Configuration:
- Windows® XP with Service Pack 1
- DirectX® 9.0c
- 2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
- 512 MB RAM
- 512 MB DirectX® 9.0 compatible graphics card (ATI® Radeon™ or NVIDIA® GeForce™ )
- DirectX® 9.0 compatible sound device
- 2.5 GB hard drive space
- Windows®-compatible 3-button mouse
- Cable modem or DSL for online play
Ja és ŐK csinálnak a swat-hoz mindenféle hülyeséget, tehát a letöltés részlegüket nézegesd majd. -
#3588 Valaki tud valamit a Take Down módról??Má alig várom.Ja és ezt a módot hackerek csinálják vagy a Sierra?(Mert módot nem igazán szoktak kiadni,ritka.)Köszi a választ. -
#3587 Jegessel meg pSy-vel máig tartom a kapcsolatot nap mint nap :) Ők mondjuk később csapódtak hozzánk. Régiek közül wasqezzel dumáltam minap meg coyote-al :) Unnameddel mivan azt nem tudom :( Swatot most töltöm épp, mert törlődött egy formatkor, aztán ha lejön, majd funolni lehet visszanézek :) -
#3586 Köszi!!!Mostmár sikerült! -
#3585 Szia!
A passodnak tartalmaznia kell legalább 1 nagybetüt 1 kisbetüt és egy karakter :)