S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon jár már az agyam hogy cheatet használjak-e(pedig utálok cheatezni), mert qrvára nehezednek a missziók és kezd idegesítõvé válni a sokszor ujrajátszás, a bankos pályát 4.-re sikerült végigvinni, most a lépcsõházasnak pedig 3.-szorra fogok neki.<#falbav>#falbav>
Nem is lenne baj ha mentési lehetõség lenne küldetés közben...a Project IGI is ilyen volt csak még ennél is nehezebb, ott az utolsó pályán adtam fel, mert már nem bírtam<#szomoru1>#szomoru1>
Nem is lenne baj ha mentési lehetõség lenne küldetés közben...a Project IGI is ilyen volt csak még ennél is nehezebb, ott az utolsó pályán adtam fel, mert már nem bírtam<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
használj DAEMON Tools progit, azzal nyugodtan cserélheted a CD-ket, mert az 1-esre is lesz még szükség, meg természetesen a 2-esre is
Qwerty4
helo.. ugy van meg a swat hogy egy DVDn az 1es és a 2es cd..ezt hogy lehet feltelepiteni mert nem tudom elinditani a kettes cd-t a telepités felénél?????????
elöre kössz
elöre kössz
hy.Kinek kell egy ember 1 clanba???
a sprayt használtam<#wink>#wink>
most már úgy érzem teljesen belejöttem a SWAT 4 világába, hihetetlen jó hangulata van...
most már úgy érzem teljesen belejöttem a SWAT 4 világába, hihetetlen jó hangulata van...
Qwerty4
Van egy kérdésem:Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.
Qwerty4
Ja erre célzott Oswal??Misszió és küldetés az egy...én szeretem úgy mondani hogy misszió.Bocs ha zavaró.<#smile>#smile>
Qwerty4
a küldetéseket:s
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Köszi a válaszokat!!!<#eljen>#eljen>
Elég furcsa, hogy a missziót nem magától adja a program, ilyet még nem is tapasztaltam semmilyen játéknál, kivéve a Battlefield-nél és a Star Wars - Battlefront-nál de ezek azért más mûfajba sorolhatók sztem.
Elég furcsa, hogy a missziót nem magától adja a program, ilyet még nem is tapasztaltam semmilyen játéknál, kivéve a Battlefield-nél és a Star Wars - Battlefront-nál de ezek azért más mûfajba sorolhatók sztem.
Qwerty4
a coop mod az az mikor normális missiókat csinálsz csak a "barátaid" meg az emberek a te oldaladhoz internete csatlakoznak és te hozzájuk
2
mikor teljesem megcsinálod a küldit nyomsz egy ESC-et és van asszem a fölsõ jobb sarpokban hogy debrief
2
mikor teljesem megcsinálod a küldit nyomsz egy ESC-et és van asszem a fölsõ jobb sarpokban hogy debrief
COOP?Az meg mi?<#idiota>#idiota>
De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az elsõ missziónál vagyok(kínai vendéglõ), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerûen vége, nem adja a következõ pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???<#fejvakaras>#fejvakaras>
De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az elsõ missziónál vagyok(kínai vendéglõ), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerûen vége, nem adja a következõ pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
már tuljutottam az elõzõ problémámon csak az a kérdés hogy játék közben mert dob ki ilyenekkel/hasonlókkal?
Csak jelzem, hogy én már a megjelenése óta gyûröm a gémet (azaz másfél éve) s a mai napi is sokszor nyomom vele. Hatalmas elõnye, hogy az ellenfelek mindig máshol vannak...stb.stb.
Azon kívül, hogy sokáig tart a betöltés, szerintem nincs nagyon említésreméltó gyengéje. COOP-ban pedig mégjobb a játék.
Sok sikert!
Azon kívül, hogy sokáig tart a betöltés, szerintem nincs nagyon említésreméltó gyengéje. COOP-ban pedig mégjobb a játék.
Sok sikert!
Na végre!!!Na ez egy kurva jó game!!!<#eljen>#eljen>
Ma instaláltam fel, a kiképzést végig is vittem, elõször elég bonyolultnak tûnik a kezelése, de csak hozzászokok, volt ennél durvább is.
A grafika is bejön.<#worship>#worship>
Az elsõ pályán(kínai vendéglõ) vagyok és minden feladatot teljesítettem, kivéve egy túszt sikerült sajnos véletlenül megölni, vajon ezért nem lesz vége a missziónak?Pedig ki is mentem a csapatomhoz és akkor sincs vége, de azt sem írta hogy Mission Failed.Kezdjem elõlrõl vagy mit tegyek vagy mit hagyhattam ki?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ma instaláltam fel, a kiképzést végig is vittem, elõször elég bonyolultnak tûnik a kezelése, de csak hozzászokok, volt ennél durvább is.
A grafika is bejön.<#worship>#worship>
Az elsõ pályán(kínai vendéglõ) vagyok és minden feladatot teljesítettem, kivéve egy túszt sikerült sajnos véletlenül megölni, vajon ezért nem lesz vége a missziónak?Pedig ki is mentem a csapatomhoz és akkor sincs vége, de azt sem írta hogy Mission Failed.Kezdjem elõlrõl vagy mit tegyek vagy mit hagyhattam ki?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
No Label
Crash Time: 10/01/06 12:33:10
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3002 MHz with 766MB RAM
Video: No Video
UserName: Orosz
ComputerName: SKJ20Z11DX6LK0
Application location: F:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
ERROR: SwatGameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (512)
History: UClass::Serialize <(Class SwatGame.SwatGameEngine)>(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- LoadObject <(Class 682468="682468" 682641="=682641/4429710" SwatGame.SwatGameEngine="SwatGame.SwatGameEngine" 174)="174)">(Class> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class SwatGame.SwatGameEngine)>(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.gine NULL)>(Core.Class SwatGame.gine NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Crash Time: 10/01/06 12:33:10
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3002 MHz with 766MB RAM
Video: No Video
UserName: Orosz
ComputerName: SKJ20Z11DX6LK0
Application location: F:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
ERROR: SwatGameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (512)
History: UClass::Serialize <(Class SwatGame.SwatGameEngine)>(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- LoadObject <(Class 682468="682468" 682641="=682641/4429710" SwatGame.SwatGameEngine="SwatGame.SwatGameEngine" 174)="174)">(Class> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class SwatGame.SwatGameEngine)>(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.gine NULL)>(Core.Class SwatGame.gine NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
A gamecopyworld-ön csak feltört EXE-ket találsz.
Ha a telepítõ lemezen nem lenne fent az eredeti indító EXE, akkor uninstalláld a játékot, telepítsd fel újra és crackelés nélkül telepítsd rá a patchet.
Ha a telepítõ lemezen nem lenne fent az eredeti indító EXE, akkor uninstalláld a játékot, telepítsd fel újra és crackelés nélkül telepítsd rá a patchet.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
az eredeti exe fenn van a gamecopyworld-ön ugye?már 2x probáltam feltenni más exevel csak a pecs felrakása közbe kiirta hogy hibás az exe...
Szabály, hogy patch-et mindig az eredeti EXE-re tudsz felrakni. Ha a crackelt EXE van a játék mappájában, akkor rakd vissza az eredeti EXE-t.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
a kiegészitõnél elöször a pecset aztán a játékot kell ugye?amikor tenném fel a pecset kér 1 exet.melyiket exet másoljam be a pecs felrakása elött?pls help
Igaz, hogy hetente csak 2-3-szor és akkor is csak néhány órára, de szoktam szervert indítani. A címe: "NON-LETHAL" (Azt hiszem a cím mindent elárul a játékstílusról) Mindenki be tud csatlakozni, akinek tört swat4.exe (<---No-cd) és Engine.dll (<---Online crack) fájljai vannak.
Akinek van kedve, ugorjon be.
Ha ennek ellenére mégsem sikerül csatlakozni, akkor nagy valószínûséggel "user map" fut.
Akinek van kedve, ugorjon be.
Ha ennek ellenére mégsem sikerül csatlakozni, akkor nagy valószínûséggel "user map" fut.
Ha tucc angolul, tess: megoldás
Chaos Anno Domini
Hali,feltettem az alap SWAT 4-et és ez a hiba üzenet jött be utána:
ez
Tegnap feltettem a Chrome-ot és ugyan ez volt a helyzet...Mi lehet a probléma?
ez
Tegnap feltettem a Chrome-ot és ugyan ez volt a helyzet...Mi lehet a probléma?
sajnos nincs, mert velem még sosem fordult elõ ilyen a SWAT4-nél, pedig nyúztam már épp eleget
A minap összegyûjtöttem a SWAT4-hez beszerzett "user" pályákat. Az eredmény: kb 50-60 COOP pálya. Igazából eléggé meglep, hogy csak nagyon kevés szerveren fut ilyen házi készítésû pálya, pedig nagy részük sokkal jobb, mint a hivatalosan kiadott pályák.
Akit érdekel ilyen cucc, az látogasson el a www.hot-swat-mods.com ra! Egy gyors regisztráció után már szedheti is le õket!!! Ha van idõm SWAT-olni, akkor mindig "user" pályás szervereket futtatok.
A minap összegyûjtöttem a SWAT4-hez beszerzett "user" pályákat. Az eredmény: kb 50-60 COOP pálya. Igazából eléggé meglep, hogy csak nagyon kevés szerveren fut ilyen házi készítésû pálya, pedig nagy részük sokkal jobb, mint a hivatalosan kiadott pályák.
Akit érdekel ilyen cucc, az látogasson el a www.hot-swat-mods.com ra! Egy gyors regisztráció után már szedheti is le õket!!! Ha van idõm SWAT-olni, akkor mindig "user" pályás szervereket futtatok.
Sziasztok! Van egy ki gondom, pár játéknál(kifejezetten a SWAT4) a billentyûzet
mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek elõre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elõ. Valakinek van ötlete?
mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek elõre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elõ. Valakinek van ötlete?
Hihetetlenül tulterhelt a topic<#vigyor>#vigyor>. No mind1, ha mégis akadna valaki, aki tudna segíteni, most szólok neki hogy: Kösz de már nem fontos válaszolni, nem probálom ki a cuccokat.
Chaos Anno Domini
Valaki el tudná magyarázni hogy hogy kell használni a New Weapons Guide-t, meg pályacsomagot ami 8 pályát tartalmaz? Köszi
Chaos Anno Domini
tudtommal nincs
szevasztok!ha valaki tud magyarositást a SWAT!-hez lécci szoljon THX!
az, hogy rossz nyelvû patchel próbálkozol. angol/amerikai külön van.
Nekem is lenne olyan problémám a játék patchelésével kapcsolatban mint amilyen már egy pár embernek már volt itt a topicban. Nekem is hibás nyelvi filera, panaszkodik, mármint, hogy a feltelepített játék és a patch mnem azonos nyelvi verziójú, pedig az eredeti, nem crackelt exe van a játékban. Mi lehet a gond?
Szia nekem is ez a problémám de más játékoknál is csinálja az én hangkártyám sima alaplapi vlm VIA AC97 nem tom hol tudok hozzá uj drivert!!! légyszi segítsetek elõre is köszi!!
szerintem egy próbát megér.kül nem tok mi okosat mondani,mert ilyen hibával még nem találkoztam.
Creative Inspire 5.1 T6060 hangszórom van,és ha bedugom a fülhallgatom akkor is recseg,az alaplapi hangkártya drivert kéne frissíteni?
akkor szinte biztos,hogy nem a hangkártyáddal van a baj,meg nem is a hangszóróval.esetyleg játékkal,driver,vagy beállítás?
server parancsokról hol találok leírást?
és admin modokat?
és admin modokat?