S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Azon jár már az agyam hogy cheatet használjak-e(pedig utálok cheatezni), mert qrvára nehezednek a missziók és kezd idegesítõvé válni a sokszor ujrajátszás, a bankos pályát 4.-re sikerült végigvinni, most a lépcsõházasnak pedig 3.-szorra fogok neki.<#falbav>
Nem is lenne baj ha mentési lehetõség lenne küldetés közben...a Project IGI is ilyen volt csak még ennél is nehezebb, ott az utolsó pályán adtam fel, mert már nem bírtam<#szomoru1>

Qwerty4

Qwerty4
használj DAEMON Tools progit, azzal nyugodtan cserélheted a CD-ket, mert az 1-esre is lesz még szükség, meg természetesen a 2-esre is

Qwerty4

helo.. ugy van meg a swat hogy egy DVDn az 1es és a 2es cd..ezt hogy lehet feltelepiteni mert nem tudom elinditani a kettes cd-t a telepités felénél?????????
elöre kössz
hy.Kinek kell egy ember 1 clanba???

Qwerty4
a sprayt használtam<#wink>
most már úgy érzem teljesen belejöttem a SWAT 4 világába, hihetetlen jó hangulata van...

Qwerty4

Lord Oswal
pofájába kell fujni peppert vagy megrázni 😄

Qwerty4
probléma megoldva<#eljen>

Qwerty4

Qwerty4
Van egy kérdésem:Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.

Qwerty4

Qwerty4
hát persze hogy ugyanaz

Qwerty4

Lord Oswal
sztem ugyanaz
mert az angol
mission=küldetés és ezt magyarok is átvettük

Qwerty4
Ja erre célzott Oswal??Misszió és küldetés az egy...én szeretem úgy mondani hogy misszió.Bocs ha zavaró.<#smile>

Qwerty4

cicai
a küldetéseket:s

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Qwerty4
melyikeket?

Qwerty4

Lord Oswal
hát ezeket a missziókat vlhogy bekell fejezni 😄

Qwerty4
Köszi a válaszokat!!!<#eljen>
Elég furcsa, hogy a missziót nem magától adja a program, ilyet még nem is tapasztaltam semmilyen játéknál, kivéve a Battlefield-nél és a Star Wars - Battlefront-nál de ezek azért más mûfajba sorolhatók sztem.

Qwerty4

Lord Oswal
a coop mod az az mikor normális missiókat csinálsz csak a "barátaid" meg az emberek a te oldaladhoz internete csatlakoznak és te hozzájuk

2
mikor teljesem megcsinálod a küldit nyomsz egy ESC-et és van asszem a fölsõ jobb sarpokban hogy debrief

Qwerty4
COOP?Az meg mi?<#idiota>

De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az elsõ missziónál vagyok(kínai vendéglõ), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerûen vége, nem adja a következõ pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???<#fejvakaras>

Qwerty4

Lord Oswal
már tuljutottam az elõzõ problémámon csak az a kérdés hogy játék közben mert dob ki ilyenekkel/hasonlókkal?

Csak jelzem, hogy én már a megjelenése óta gyûröm a gémet (azaz másfél éve) s a mai napi is sokszor nyomom vele. Hatalmas elõnye, hogy az ellenfelek mindig máshol vannak...stb.stb.
Azon kívül, hogy sokáig tart a betöltés, szerintem nincs nagyon említésreméltó gyengéje. COOP-ban pedig mégjobb a játék.

Sok sikert!

Qwerty4
elölrõl is kezdem...

Qwerty4

Qwerty4
Na végre!!!Na ez egy kurva jó game!!!<#eljen>
Ma instaláltam fel, a kiképzést végig is vittem, elõször elég bonyolultnak tûnik a kezelése, de csak hozzászokok, volt ennél durvább is.
A grafika is bejön.<#worship>
Az elsõ pályán(kínai vendéglõ) vagyok és minden feladatot teljesítettem, kivéve egy túszt sikerült sajnos véletlenül megölni, vajon ezért nem lesz vége a missziónak?Pedig ki is mentem a csapatomhoz és akkor sincs vége, de azt sem írta hogy Mission Failed.Kezdjem elõlrõl vagy mit tegyek vagy mit hagyhattam ki?<#fejvakaras>

Qwerty4

Lord Oswal
hali ezt miért irja ki elinditásnál a game?

Lord Oswal
No Label

Crash Time: 10/01/06 12:33:10

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3002 MHz with 766MB RAM
Video: No Video

UserName: Orosz
ComputerName: SKJ20Z11DX6LK0
Application location: F:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 31973

ERROR: SwatGameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (512)

History: UClass::Serialize <(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- LoadObject <(Class 682468="682468" 682641="=682641/4429710" SwatGame.SwatGameEngine="SwatGame.SwatGameEngine" 174)="174)"> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class SwatGame.SwatGameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.gine NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

ibrik
A gamecopyworld-ön csak feltört EXE-ket találsz.
Ha a telepítõ lemezen nem lenne fent az eredeti indító EXE, akkor uninstalláld a játékot, telepítsd fel újra és crackelés nélkül telepítsd rá a patchet.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

az eredeti exe fenn van a gamecopyworld-ön ugye?már 2x probáltam feltenni más exevel csak a pecs felrakása közbe kiirta hogy hibás az exe...
ibrik
Szabály, hogy patch-et mindig az eredeti EXE-re tudsz felrakni. Ha a crackelt EXE van a játék mappájában, akkor rakd vissza az eredeti EXE-t.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

a kiegészitõnél elöször a pecset aztán a játékot kell ugye?amikor tenném fel a pecset kér 1 exet.melyiket exet másoljam be a pecs felrakása elött?pls help
Igaz, hogy hetente csak 2-3-szor és akkor is csak néhány órára, de szoktam szervert indítani. A címe: "NON-LETHAL" (Azt hiszem a cím mindent elárul a játékstílusról) Mindenki be tud csatlakozni, akinek tört swat4.exe (<---No-cd) és Engine.dll (<---Online crack) fájljai vannak.
Akinek van kedve, ugorjon be.

Ha ennek ellenére mégsem sikerül csatlakozni, akkor nagy valószínûséggel "user map" fut.

zvaragabor
Ha tucc angolul, tess: megoldás

Chaos Anno Domini

Tom3
Hali,feltettem az alap SWAT 4-et és ez a hiba üzenet jött be utána:

ez

Tegnap feltettem a Chrome-ot és ugyan ez volt a helyzet...Mi lehet a probléma?
sajnos nincs, mert velem még sosem fordult elõ ilyen a SWAT4-nél, pedig nyúztam már épp eleget

A minap összegyûjtöttem a SWAT4-hez beszerzett "user" pályákat. Az eredmény: kb 50-60 COOP pálya. Igazából eléggé meglep, hogy csak nagyon kevés szerveren fut ilyen házi készítésû pálya, pedig nagy részük sokkal jobb, mint a hivatalosan kiadott pályák.

Akit érdekel ilyen cucc, az látogasson el a www.hot-swat-mods.com ra! Egy gyors regisztráció után már szedheti is le õket!!! Ha van idõm SWAT-olni, akkor mindig "user" pályás szervereket futtatok.

spidey
Sziasztok! Van egy ki gondom, pár játéknál(kifejezetten a SWAT4) a billentyûzet
mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek elõre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elõ. Valakinek van ötlete?

Sziasztok swatrajongak forum, ahola klánokkal is komunikálhattok,ITT

WoT: uvilmos

zvaragabor
Hihetetlenül tulterhelt a topic<#vigyor>. No mind1, ha mégis akadna valaki, aki tudna segíteni, most szólok neki hogy: Kösz de már nem fontos válaszolni, nem probálom ki a cuccokat.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Valaki el tudná magyarázni hogy hogy kell használni a New Weapons Guide-t, meg pályacsomagot ami 8 pályát tartalmaz? Köszi

Chaos Anno Domini

tudtommal nincs

bigfoot
google

szevasztok!ha valaki tud magyarositást a SWAT!-hez lécci szoljon THX!
az, hogy rossz nyelvû patchel próbálkozol. angol/amerikai külön van.

Danecay
Nekem is lenne olyan problémám a játék patchelésével kapcsolatban mint amilyen már egy pár embernek már volt itt a topicban. Nekem is hibás nyelvi filera, panaszkodik, mármint, hogy a feltelepített játék és a patch mnem azonos nyelvi verziójú, pedig az eredeti, nem crackelt exe van a játékban. Mi lehet a gond?

Palinko
alaplap driver ftissítéssel a hangkarihoz is frissül a driver.asszem
bigfoot
ment pm

Gyocsika
Szia nekem is ez a problémám de más játékoknál is csinálja az én hangkártyám sima alaplapi vlm VIA AC97 nem tom hol tudok hozzá uj drivert!!! légyszi segítsetek elõre is köszi!!

Palinko
nekem a #2865 commentben szereplõ hibára nem tud senki semmit?
bigfoot
nah felraktam egy új drivert és most már jó a hang!
thx!

Palinko
szerintem egy próbát megér.kül nem tok mi okosat mondani,mert ilyen hibával még nem találkoztam.
bigfoot
Creative Inspire 5.1 T6060 hangszórom van,és ha bedugom a fülhallgatom akkor is recseg,az alaplapi hangkártya drivert kéne frissíteni?

Palinko
akkor szinte biztos,hogy nem a hangkártyáddal van a baj,meg nem is a hangszóróval.esetyleg játékkal,driver,vagy beállítás?
bigfoot
csak játék közben recseg!

server parancsokról hol találok leírást?
és admin modokat?