6531
-
#3664 És akkor a te klánod neve publikus? :) -
#3663 Lényegtelen, meg nem is akarom ide írni, hogy ne legyen belőle konfliktus.
Volt magyar és külföldi is... -
#3662 kivel jáccottatok ezeken a warokon? -
#3661 Éppen ilyen emberek miatt hagytam abba a játékot,nincs értelme.. -
#3660 Nekem most lett tele a tököm teljesen ezzel a játékkal.
Indultunk CB-n 5v5 és 2v2-ben BS.
5v5-ben is ért 1-2 érdekesség (bár szánalmasnak tartom azokat, akik egy ilyen hivatalos waron csíttel próbálnak előnyt szerezni.)
Ma illetve jelen pillanatban folyik egy 2v2 war (csak leléptem), ahol csupán annyi idegesített fel, hogy az ellenfél maszkos játékosa nem akarta sehogysem beszívni a flashbang-et. (kb 15-ig számoltam).
Amikor beírtam neki, hogy ez szerintem elég érdekes, azt a választ kaptam, hogy: "Én már 2 éve játszom" --> gondolom gyúr maszkra vagy nemtom.
Eddig még elviseltem 1-2 takony csíter gyereket publicon, mert kihívás volt kötni őket, stb... DE egy ilyen waron ezt nem vártam --> hát sajnos ilyen emberek veszik el teljes mértékben a másik játékélményét. -
#3659 Hát ez így természetes.
Ha 1.0-ban akarod használni, akkor telepítsd újra és ne rakd fel a patch-et. -
#3658 Próbáld meg, hogy regisztribe átírod a verziót 1.0 -ra. (futtatás-ba regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINES -> Sierra -> SWAT 4 és ott verzio).
Nem biztos, hogy mennyi fog, de ha így nem megy más lehetőség szinte biztos nincs :) -
Rodman6 #3657 Hello! Valamelyik nap felraktam a swat4 1.1 patchet, és csak az 1.1-et támogató szerverekre enged fel multiban. Nincs valami megoldás arra hogy a sima 1.0-sokra is felengedjen? -
pokolipeti #3656 Mikor lesz már magyarosítás???! -
Senpai #3655 Sziasztok!
Köszi a segítséget! A Patch-csel megoldódott a gondom! :-)
THX! -
Jinx4169 #3654 okay,köszi! -
#3653 -Uninstaláld, és telepítsd fel újra az alap SWAT 4-et. (és ne crackeld még utána!)
-Telepítsd a kiegészítőt (automatikusan felrakja a patchet is)
-Használd a cracket a kiegészítő lemezén (alap swat4-hez is, és kieghez is) -
#3652 Gondoltad, hogyha nem eredeti CD kulcsal hosztolsz, akkor a játékod szervere már nem fogja ellenőrizni más játékos cd kulcsát? :P
A crack csak annyit csinál, hogy az indíófájlból kiveszi a védelmet, minden más teljesen megegyezik az eredeti játékéval.
Egyébként gamecopyworld.com -on megtalálod a public server patchet, amivel tudsz majd tört szervert csinálni (nem lesz eredeti-cdkulcs ellenőrzés). -
Jinx4169 #3651 Hali!
Leszedtem a kieget hozzá de amikor installálom akkor kiírja h swat 4 detected at this folder mondom okay télleg ottt van aztán mikor nyomnám a nextet kiírja h nem található valid retail setup...pls help thx! -
Senpai #3650 Sziasztok!
Az miért van, hogy a SWAT4-ben elindítok egy HOST servert és CD-key probléma miatt nem tudnak hozzám csatlakozni? Pedig nem eredeti a játékom, hanem tört. -
#3649 ITT van az összes létező patch, próbálkozz... -
#3648 Nekem a kiegészítő lemezén rajta van a francia patch is, azt próbáld meg még. -
Jinx4169 #3647 Visszatettem és megpróbáltam mind2 vel UK val meg US val is:S de nem:S -
#3646 megengedem :D -
#3645 Köszi szépen.
Ha megengeded, akkor beraknám a faq-ba is a progi letöltése mellé, hátha másnak is szüksége van rá. -
#3644 Sztem azér, mert crackelted. Visszakell rakni az eredeti indítófájlt és utána patchelni. -
#3643 jah, itt van
Egyébként a Hamachi topicba a bannerbe bentvan :D -
#3642 Szia, balu
Volt egy leírásod az oldaladon a hamatchi-ról, csak most nemigazán találom.
Kéne egyik haveromnak, megtudnád adni a közvetlen linket hozzá, ha még fent van valahol? -
#3641 Nem neked írtam ;)
Az admin mod-hoz nem értek.
Bár a RED-eseknek ami azt illeti fent van az admin mod, megkérdezheted őket, hogy hogyan működik.
A FAQ-ban megtalálod a TS progit és a red TS szerverének elérését is. -
Senpai #3640 Értem. Köszi!
De a RED ts-ről még soha nem hallottam, azt sem tudom mi fán terem. :/
Tudsz linket betenni?
Valahogy sehogy nem akar nekem összejönni ez az admin mód... -
#3639 Menj fel a RED ts-re vagy fórumára és beszélj Pitbullal.
Persze vidd magaddal a screent-is. -
#3638 Valószínűleg UK.
Mindenhonnan azt lehetett tölteni, én még US verzióval nem találkoztam.
De ennek csak a patchelésnél van szerepe, tehát ha nem jó az egyikkel, max letöltöd a másik patch-et is. -
Senpai #3637 Sziasztok!
Megint én vagyok. Nem működik az Admin Mód a Stetchkov syndicate-ben. :(
Leszedtem a v22 és a v21 es verziót is és nem működik. Csinálok egy HOST GAME-t és nem tudok belépni az "Admin Login"-nal! :(
Pedig a v21-es verzió még telepítés alatt meg is kérdezi, hogy mi legyen a kód! de azzal nem enged be. :( Pedig egyszerű kód, és nincsenek benne különleges karakterek.
Mi lehet a probléma nálam?
Köszi a helpet!
-=SEN=- -
#3636 telepítés vagy a beállitások -
Jinx4169 #3635 azis ottvan h meik nyelv? -
#3634 sarkokba -
Jinx4169 #3633 És még1 kérdés: Honnan tudom,hogy mien verzióju a játékom mert nem fogadja el se az UK se az US patchet? -
Jinx4169 #3632 Hy!
Leszedtem a game-t kb 4edjére már és most újra(ha jól emléxem volt már ilyen) van egy gond,szal az ajánlott konfig is bőven megvan de bármire állítom a grafot késik az irányítás. Vagyis megnyomom,hogy menjen oldalra és kb 3másodperccel később reagál rá miért?:S kösz -
#3631 Nincsmit. -
Senpai #3630 Hi!
OK! Köszi skacok a segítséget!
Rendben, ha elakadok írok! :)
-=SEN=- -
#3629 Szia!
Ahogy Dragon is írta, alphelyzetből csak a "showids" a "kick" és a "kickban" funkciók üzemelnek. Ezeket a parancsokat (ha nem állítottad el a billentyűzetet), magyar billentyűzet esetén az "ö" betü lenyomása után alul zölden megnyíló parancssor ablakba írhatod be.
Az úgynevezett extra funkciókat (milyen fegyverek legyenek, mennyi a max. ping, ki melyik csapatban játszon, átnevezés, fegyverelvétel, lenémítás... stb.), csak akkor tudud elérni, ha telepíted a "GEZ-mod"-ot. Ezt innen http://www.gezmods.co.uk/index.php?ms=download ingyenesen letöltheted, de telepítés előtt feltétlen olvasd el a readmy mappát. (!külön telepítés van az alap Swathoz és külön a Stetchkovhoz!)
Jelenleg az "Admin Mod v22" a legújabb. A modot még testre kell szabnod! A kiegészítő funkciókról egy World-os könyvtárban olvashatsz, ha letöltötted a modot.
Jó szórakozást :
Tibi
Ui: Ha elakadsz, keress nyugodtan, a nevemre kattintva láthatod elérhetőségeimet! -
#3628 Szia!Példázgatva mondom el figyi: kick {LGC}Dargon11(ezzel így kiteszed),kickbann {LGC}Dragon11(ezzel kibannoltad a játékost).A kiegészítőben 1szer játszottam neten nem ismerem ott hogy van.Asszem ott gombok vannak hogy kick de szerintem ígyis működik.Én erről a 2-ről tudok.A többit nem ismerem. -
Senpai #3627 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...
SWAT4 Stetchkov Syndicate-ről lenne szó.
Csinálok egy szervert(Host game) és játszok. Ez eddig rendben is van, jönnek fel a játékosok és nyomjuk. De sokszor kéretlen emberek is feljönnek elrontani a játékunkat.. Noha én vagyok az admin ugyebár, én csinálom a szervert, mégem tudom kitenni őket!
Hogy lehet a játékban kickelni vagy bannolni? meg pl, hogy lehet megszabni, hogy milyen fegyvere legyen velekinek, vagy team lock meg hasonló dolgok amiket adminok tudnak tenni szervereken?
Köszi a segítséget előre is.
-=SEN=- -
#3626 Nemtudom mit mondjak... -
#3625 Egész pontosan 19.13.46 -kor történt mindez. Az "UAC" pont ebben az időpontban készített egy screnshotot.
Itt megtekinthető, akit érdekel.
Ennyi :)