S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZoltanZen
1gb ramom van, szerintem ez elég a játékhoz. Ez nálatok is így van:
Ha szeretnétek egy új kõrt menni ugyan azon a pályán, akkor mégegyszer be kell tõlteni a mapot. Mert azt megértem, ha egy új páylára megyek, akkor tõlt. De amikor csak egy új kõrt akarunk indítani, akkor minek mégegyszer tõlteni.

A noob-ok támogatója az MSX.

Másik kérdés: valaki estleg végigvitte már a "Mogadishu Mile" c. user-pályát? Egyszerûen lehetetlen. Lassan 2 hete próbálom (ill. néha próbáljuk) végignyomni, de nagyon nehéz. A statisztika szerint kb 40 terrorista van szerte-szét a faluban, eddig a csúcs 23 kiiktatott suspect volt... Ha valaki esetleg már végigvitte, adhatna némi jótanácsot.

Köszi!

Nekem is hasonló a jelenlegi cuccom, s végül is gond nélkül fut a játék, bár az most is gondot okoz, hogy amikor összefutok egy ellenféllel, egy pillanatra megáll a játék, a winyó vadul pörög, aztán megy tovább. Na most ez nem lenne nagy dolog, de az a bizonyos 1 pillanatnyi megállás sokszor sorsdöntõ tud lenni...

Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínû a virtuális memória miatt van.

Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)

Nekem is hasonló a jelenlegi cuccom, s végül is gond nélkül fut a játék, bár az most is gondot okoz, hogy amikor összefutok egy ellenféllel, egy pillanatra megáll a játék, a winyó vadul pörög, aztán megy tovább. Na most ez nem lenne nagy dolog, de az a bizonyos 1 pillanatnyi megállás sokszor sorsdöntõ tud lenni...

Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínû a virtuális memória miatt van.

Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)

ibrik
zolo15: Habár a géped bõven megfelel a játék minimális hardverkövetelményeinek, de a videókártyád elég "karcsúnak" tûnik.
Próbálkozhatsz ugyan frissebb VGA-driverrel, de inkább egy újabb(jobb) videókártya lenne a megoldás (és persze a te esetedben is több memória).
A játék még az én gépemet is meg-megreccsentette annakidején, pedig nem olyan rossz a konfigom: P4 3.2GHz, 1GB RAM és GF 6600GT, gyorsnak tekinthetõ SATA-II-es merevlemezekkel.

Ugyan nem részletezted az általad említett "kép szétesést", de ha ezen pl. zöld háromszögeket értesz, az azt is jelentheti, hogy a videókártyád elkapta az "nVidia-s betegséget", történt valami a hûtéssel és túlmelegedett a mag.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
ZoltanZen: A töltési idõt csak egyetlen módom tudod csökkenteni: rakj a gépedbe még több RAM-ot, hogy ne lassítsa a töltést a virtuális memóriába írás - ami ugyebár a merevlemezeden van, amin az adatmûveletek a RAM-okhoz képest sokkal lassabban futnak..

zolo15
csá!felraktam a gamét egy AMD 3200+ Geforce 6200 128MB 512MB RAmos gépre és a kép szétesik akkor ha távolba nézek de naon mi lehet a baj?
frissítrsek drivert vagy mi?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

ZoltanZen
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Egy haverommal sokat játszunk ezzel a játékkal illetve inkább a kiegészítõjével. De túl sokat kell várni a betõltésre, nem tud valaki megoldást rá, hogy ne kelljen ennyit tõlteni?
Elõre is köszönöm válaszaitokat.

A noob-ok támogatója az MSX.

dragon11
szerintem is a legjobb ezen a kommandós teren,ja és te hol jársz benne?

koschwarz
szerintem eddig a legjobb a mûfajában. a R6vegasszal még nem játszottam, úgyhogy azt egyelõre nem vettem számításba 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dragon11
Én már újra nyomom a gamet és mégegyszer csak azt tudom mondani hogy ez jó és izgalmas játék.

Még én sem találkoztam magyar szerverrel, max magyarokkal külföldi szerveren.
Viszont azt meg kell jegyezni, hogy kevés ilyen idõtálló játékkal találkozni mostanában. Elég csak a szerverlistát lekérni. Kár, hogy a készítõk nem foglalkoztak vele a kiadás után.

Sáska
ha magában a játékban a join game-re mész és kilistázod a szervereket, sztem ping alapján tudsz találni. meg amúgy láttam nem egy servert, ahol ott volt a nevében, hogy HUN.

Zizou5
köszi... és még az lenne a kérdésem, hogy magyar szervert hol lehet találni?

Nem hiszem, hogy kellene hozzá a peccs, mert a kieget csakis akkor telepíti, ha az alapjáték már 1.1-en van. Na már most, én nem találkoztam még a GOLD verzióval, de vagy eleve már 1.1-ként telepíti a gémet, vagy a kieg telepítése elõtt automatikusan szó nélkül azt is felrakja...

Már hogy ne lenne interneten coop mod? Mi is szoktunk neten keresztül nyomulni.
A gamecopyworld-ön találhatsz a SWAT4-hez ún. PUBLIC SREVER PATCH felíratú crack-okat az alaphoz és a kieghez is egyaránt. Ez nem más, mint a System könyvtárba másolandó (és a régit felülírandó) "Engine.dll" file. Viszont azt fontos tudni, hogy csak tört szerverekre tudsz vele felkapcsolódni!!!

Zizou5
lehet interneten jáccani törttel, én is azt tettem, de már elfelejtettem h hogy csináltam emg egyáltalán az egész swat gammát. épp ezért kérek segítséget.

Gerbill
Interneten van coop mód? Vagy tört verzióval lehet egyáltalán interneten játszani?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Zizou5
srácok, vki tudna segíteni, hogyha megvan a swat gold edition ( swat4+swatkieg) együtt felrakom, illetve crackelem, akkor még kell e az 1.1 patch, és arra lenék kíváncsi h hol találhatók meg a magyar szerverek.

Sáska
köszi.
Azóta megvettem eredetiben, mert le volt értékelve olcsóért😄

ibrik

Sáska
sziasztok,
valaki tudna adni egy mûködõ linket v1.1-es crack-hez?
visszaolvastam sok oldalt, de a korábbi linkek már nem élnek😞
ty

ibrik
A CD-kép két fájlból áll, egy BIN-bõl és egy CUE-bõl.
Sima szövegszerkesztõvel (pl. Notepad) nyisd meg a CUE fájlt és a legelsõ sorában nézd meg, hogy a BIN neve tényleg helyesen van-e beírva, ezenkívül azt is, hogy nem-e valamilyen elérési úttal van oda beírva. Ez uróbbi esetben csak ki kell törölnöd a "...BIN" fájl neve elõl az elérési utat.

FRenkie
Szasztok!

mikor montolnám be a cédét ezt kapom:

Tudja valaki mi lehet?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

dragon11
lehet crack a gond vagy a direct x a hunyó kitudja lehet más.Próbáld meg ezeket lecserélni.Ha nem jó sajnálom nem tudok segíteni.

Scottt
Nekem se

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dragon11
fogalmam sincsen

totti10
<#integet2>
miért van az hogy amikor megcsinálom a 2. küldetést és kiirja h completed akkor rámegyek hogy brieffing,kidob egy hülye képt és nem megy tovább....😞

hajrá,lilák!

Scottt
thx😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dragon11
Én kijátszottam de csak a kiegészítõt már régen nem is emlékszem rá.A simával megakadtam még ott is régebben.Az elsõ bombás pályával.Majd talán valamikor ha lesz idõm feldobom és megpróbálkozom vele.

Javaslom a home-made-pályákat. Én összeállítottam magamnak egy top60-as "best of user-maps"-et ezekbõl. Nem véletlenül, ezek közül nagyon sok magasan veri az origi pályákat, és maximálisan kihasználják az editor által nyújtott lehetõségeket (lift, hóesés, köd, fegyverraktár ha épp fegyvert akarsz váltani mission közben, villanykapcsoló...stb.) ilyenekkel pl nem találkoztam az origi pályákon.
Itt a cím

Volt olyan pálya, amin kb 2-3 hónapot jáccottunk, mert olyan nehéz volt, pedig - nem nagyképûségbõl - de eléggé keményen nyomjuk a gémet. Abban pedig tökéletesen igazad van, hogy magasról veri a konkurenciáját.

Scottt
nah felnyomtam tolom a carrert ezzerel most szedem a tss-t. Az 1külön game carrer,stb. vagy csak felrakjak az újcuccokat és nincs semmi csilivili vacak???????????sztem ez swat4 eszerszer szarrá lövi sokolóval az összes szivárványos hollót még a lockdownt is:-DDDD. Kéne már 1jót multizni itt az msn-en nekem az 1.1van meg láttam magyar servert is de nem volt rajta senki msn: [email protected] vegyetek fel és megbeszélhetjük van ts-em is

Qwerty4
nekem nem volt semmiféle problémám a játékkal és azt se tudom melyik verziióval játszodtam, meg nem is érdekel amíg fut rendesen

Qwerty4

Scottt
nah felment hogy újra belejöjjek végig nyomtam a traninget(megizzasztott)multiztam de kickeltek mert magas volt a ping ti 1.1el vagy 1.0 val nyomjátok??

Scottt
De nektek volt ez a bajotok(most rakom felújra:-DD)

Qwerty4
ja bank volt és most is az...sztem az a legnehezebb pálya

Qwerty4

Scottt
Pedig naon tetszett

Scottt
Egyszer már majdnem végig nyomtam de az naon zavart(másnál volt ilyen?)megcsinálom a küldit szépen(ahogy tudom)és ha nem lépek ki és újra be akkor szeva. megcsináltam 1más után 9missiont és kiléptem késsõb mikor megint swatos kedvem lett ugyan onnan kellet elkezdeni mármint nem annál a pályánál ahol abbahagytam hanem ahol elkezdtem csinálni a dolgot😞 pl: elkezdem a diszkóból utána eliszem az ékszerrablásig(vagy az bank volt???)és kilépek késsõb játszanék és megint a diszkósból kéne vinni az agyam megáll és ácsorog komolyan kb ezt eljátszotta 5ször-6szor meguntam és uninstall

jee, köszönöm szépen a segítséget, megpróbálkozok akkor ezzekkel a címke nevekkel!
Háát, lehet, hogy megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek, de az 5200-es kártya az egyik legrosszabb, ami létezik. Ezt onnan tudom, hogy nekem is az volt.
A gépem AMD 2600+ volt, 1 giga rammal, de játékhoz nem használtam maxon a grafikát, mert még ilyen konfiggal is bukdácsolt néha.
Ha hálóban is akarod nyomatni, akkor pedig a lehetõ legalacsonyabbra állítsd a cuccot.

Qwerty4
keress újabb drivert a VGA-kártyádnak vagy telepítsd újra a már meglévõt, hátha használ vmit

Qwerty4

ibrik
A géped elvileg megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek, így valószínûleg máshol lehet a baj.

sziasztok!az a helyzet hogy nagyon szaggat a játék,még akkor is ha csutra leveszek minden grafikát.256mega ramom van és 128 megás fx5200am.a procim 1.3as duron.nem tudtok valami patchet vagy valami átalakított konfigot,amitõl jobb lenne.elõre is köszi.
Qwerty4
ilyen címkékre van szükséged:
CD 1 - SWAT4_1
CD 2 - Swat4_2
<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Meg, csak egy pár pillanat...amúgy csak a forrás legális, az hogy te használod az már nem<#nyes>

Qwerty4

Üdv!
Sikerült nekem is megszereznem a játékot, legális forrásból (hmm...), csak az a gubanc, hogy a CD-k címkéje mindkét lemezen 'My disk', így amikor kéri a 2. lemezt installkor, akkor gondolom valami olyan címkéjû lemezt várna, hogy 'SWAT4_2' vagy hasonló, de nem olyat, hogy 'My disk', ezért nem eszi meg a 2. CD-t.😞 Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mi a cd-k címkéje?
Köszönöm szépen!
Qwerty4
Ma reggel már be is fejeztem a gamet, tegnap este úgy belejöttem, hogy nem is tudtam letenni, mára csak az utolsó küldetés maradt.<#nyes>
Az utolsó elõtti pálya(hotel) volt a legfaszább és a legizgalmasabb.<#worship>Bírtam a bombák hatástalaítását és még idõre is ment.<#worship>
Ez volt a 41. végigvitt játékom.<#hawaii>

Qwerty4

Qwerty4
nem választottam a cheatet, 3.-szorra sikerült kivinni a lépcsõházas missziót, most kórházba vonulok<#nyes><#vigyor2><#wink><#smile><#ravasz1><#eljen><#vigyor>

Qwerty4

Qwerty4
Virtual CD 5 progival csinálsz annak a mappának a tartalmáról(amelyikben van a SWAT 4 2. CD-je) egy imaget.Keresd meg valahol a progit, fog segíteni!!!

Qwerty4

Igen..csak nem ugy van kiirva hogy a bin vagy nem tudom mi hanem a meghajtó..pl. ilyen mappák vannak meg a setup.exe meg stb..igy hogyan lehet?