S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szeretnétek egy új kõrt menni ugyan azon a pályán, akkor mégegyszer be kell tõlteni a mapot. Mert azt megértem, ha egy új páylára megyek, akkor tõlt. De amikor csak egy új kõrt akarunk indítani, akkor minek mégegyszer tõlteni.
A noob-ok támogatója az MSX.
Köszi!
Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínû a virtuális memória miatt van.
Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)
Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínû a virtuális memória miatt van.
Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)
Próbálkozhatsz ugyan frissebb VGA-driverrel, de inkább egy újabb(jobb) videókártya lenne a megoldás (és persze a te esetedben is több memória).
A játék még az én gépemet is meg-megreccsentette annakidején, pedig nem olyan rossz a konfigom: P4 3.2GHz, 1GB RAM és GF 6600GT, gyorsnak tekinthetõ SATA-II-es merevlemezekkel.
Ugyan nem részletezted az általad említett "kép szétesést", de ha ezen pl. zöld háromszögeket értesz, az azt is jelentheti, hogy a videókártyád elkapta az "nVidia-s betegséget", történt valami a hûtéssel és túlmelegedett a mag.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
frissítrsek drivert vagy mi?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Lenne egy problémám. Egy haverommal sokat játszunk ezzel a játékkal illetve inkább a kiegészítõjével. De túl sokat kell várni a betõltésre, nem tud valaki megoldást rá, hogy ne kelljen ennyit tõlteni?
Elõre is köszönöm válaszaitokat.
A noob-ok támogatója az MSX.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont azt meg kell jegyezni, hogy kevés ilyen idõtálló játékkal találkozni mostanában. Elég csak a szerverlistát lekérni. Kár, hogy a készítõk nem foglalkoztak vele a kiadás után.
A gamecopyworld-ön találhatsz a SWAT4-hez ún. PUBLIC SREVER PATCH felíratú crack-okat az alaphoz és a kieghez is egyaránt. Ez nem más, mint a System könyvtárba másolandó (és a régit felülírandó) "Engine.dll" file. Viszont azt fontos tudni, hogy csak tört szerverekre tudsz vele felkapcsolódni!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
valaki tudna adni egy mûködõ linket v1.1-es crack-hez?
visszaolvastam sok oldalt, de a korábbi linkek már nem élnek😞
ty
Sima szövegszerkesztõvel (pl. Notepad) nyisd meg a CUE fájlt és a legelsõ sorában nézd meg, hogy a BIN neve tényleg helyesen van-e beírva, ezenkívül azt is, hogy nem-e valamilyen elérési úttal van oda beírva. Ez uróbbi esetben csak ki kell törölnöd a "...BIN" fájl neve elõl az elérési utat.
mikor montolnám be a cédét ezt kapom:
Tudja valaki mi lehet?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
miért van az hogy amikor megcsinálom a 2. küldetést és kiirja h completed akkor rámegyek hogy brieffing,kidob egy hülye képt és nem megy tovább....😞
hajrá,lilák!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Itt a cím
Volt olyan pálya, amin kb 2-3 hónapot jáccottunk, mert olyan nehéz volt, pedig - nem nagyképûségbõl - de eléggé keményen nyomjuk a gémet. Abban pedig tökéletesen igazad van, hogy magasról veri a konkurenciáját.
Qwerty4
A gépem AMD 2600+ volt, 1 giga rammal, de játékhoz nem használtam maxon a grafikát, mert még ilyen konfiggal is bukdácsolt néha.
Ha hálóban is akarod nyomatni, akkor pedig a lehetõ legalacsonyabbra állítsd a cuccot.
Qwerty4
Qwerty4
Sikerült nekem is megszereznem a játékot, legális forrásból (hmm...), csak az a gubanc, hogy a CD-k címkéje mindkét lemezen 'My disk', így amikor kéri a 2. lemezt installkor, akkor gondolom valami olyan címkéjû lemezt várna, hogy 'SWAT4_2' vagy hasonló, de nem olyat, hogy 'My disk', ezért nem eszi meg a 2. CD-t.😞 Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mi a cd-k címkéje?
Köszönöm szépen!
Az utolsó elõtti pálya(hotel) volt a legfaszább és a legizgalmasabb.<#worship>#worship>Bírtam a bombák hatástalaítását és még idõre is ment.<#worship>#worship>
Ez volt a 41. végigvitt játékom.<#hawaii>#hawaii>
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4