6531
  • RMarvin
    Kérdés: A "SWAT4 Gold"-ot egyszer feltelepítettem, de valami iszonyatosan megnőtt az amúgy sem rövid töltögetési idő. Más is tapasztalta ezt? (Csak azért kérdem, mert most láttam 4990 Ft-ért a DVD-t, de ha másnnak is ez a tapasztalata, akkor inkább 2 külön pakkban veszem meg alap + kieget külön)
  • Yoda001
    aha.. köszi
  • dragon11
    Aha értem!!!Köszi!Remélem működni fog:).Írok ha nem működik.
  • mycso
    faq-ban ott vannak a fegyverleírások, képekkel.

Mit nem tudsz mire fel rakni??????

Nem véletlenül az 1.1-et nemtod a játékra feltenni???

Ha ez a problémád, akkor szintén faq, és onnan az original exe+dll-t letöltöd, majd felülírod a mostaniakat, aztán úgy járj el, ahogy azt dragon11-nek írtam a 2-3 pontban.
  • mycso
    Hát akkor azt tegye amit leírtam, de még1x:

1, install game
    2, install 1.1 patch
    3, letölti innen a crackelt .exe és a crackelt .dll fájlt, majd felülírja a játék ezen fájljait
    4, indít szervert, aztán kész
  • dragon11
    Aha,köszi de nem nagyon értem..Szervert nyitna egy kedves ismerősöm és nem megy valami(nincs rotere,ADSL-je van).Meg valami Engine vagy milyen fáljt mondott kell hozzá valami,vagy nem is kell elég a szervert megnyitni?(Ja amúgy,ahhoz kéne,hogy X-Firen lehessen látni a szervert).Bocsi ha rendezetlenül,helyesírási hibával írtam,mert eléggé siettem.
  • Yoda001
    ez a pepper ball meg less lethal mi? én uj vagyok a swatba sorry. egyébként mér nem tudom feltenni 1.1 re a játékot? amikor el akarom inditani valami kis ablakot behoz és hibát ir
  • mycso
    Nem kell ennyire túlbonyolítani: vagy spré vagy tazer (vagy pepper ball vagy less lethal vagy stb. ...) és megkötöd.

Lelőni sem szükséges, max ha útban van.
  • Yoda001
    spré a szemébe taser rá és megkötözöd aztán lelövöd
  • autoszimulator
    Kötözés az nekem extra nagyon nem megy, max sprével, de inkább fraggelek, abból sztem ez a 64 frag volt a legtöbb.
  • mycso
    Én a 100-ra hajtok, de nem akar összejönni. :D:D

Ilyen 70-80 pontok néha beszoktak sikeredni, de ezen a 94-en még énis meglepődtem.

Simán csak killből eddig valami 40 körüli kill volt a legtöbb, egy 37-es screenem valahol van is.

Neked úgy mennyi volt a legtöb???
  • autoszimulator
    azigen :DDDD

nekem a csucsom fairfoxon 64 frag, valahol van screenem, 5v5ben:D

a fearlessen meg én is ott voltam, vicces volt mikor ts-en találgattuk most melyik nevüt kell bannolni...
  • mycso
    Fel rakod a játékot, nem babrálsz semmit, majd felrakod a patch-et és ha ez is meg van, akkor másolod a crack-elt .exe-t és a .dll-t.

Ennyi.

Az originál ahoz kell, hogy tudd patchelni a gamet ha 1.0 verzióban már bemásoltad a crackelt exe-t.

Huh, remélem érthető...
  • mycso
    Ne legyél már ennyire szánalmas.

Énis azt tudom javasolni, amit a többiek: HA NEM MEGY, AKKOR NE JÁTSZ EZZEL A JÁTÉKKAL!!!!

Pont majd abban fogunk segíteni, hogy hogyan csítelj.....
    Vedd már észre azzal csak rosszabbat tennél.

Engem is nagyon sokszor lecsítereznek, persze csak az amatőr, kezzdő játékosok, akik nem ismernek --> akik meg ismernek, tudják, hogy jól játszom és nem is találnak semmi kivetnivalót a játékomban, ennyi.

Ja, egy kis csemege:

• dragon11
    Ott a F.A.Q-ba az originál exe és a dll fájl ez a tört szerver készítéséhez kell,de valaki elmondaná a folymatot a legeslegelejétől,hogyan kell ezt mikor bemásolni,mert nekem nem indult el a játék.Előre is nagyon köszönöm a választ.
  • Yoda001
    jah ok..
  • dragon11
    Oké,én eleve Magicánról beszéltem(Akinek nem inge ne vegye magára mondás tudod!!).
  • Yoda001
    nem. nekem PSP a nevem és nem dinamikus az ip-m..és még csalni se tudok(bár nem is probáltam..)
  • dragon11
    Attól függ,hogy tevagy-e Magican?
  • Yoda001
    én?
  • dragon11
    Ja igen,tegnap fentvolt a fearlessen...Hiába bannolják visszajön dinamikus ip-je van....Ja meg csal is..
  • autoszimulator
    ez a kis pelyhedző pöcsü akar lenni M4GICM4N 2 :D
  • Yoda001
  • dragon11
    Egyet értek,aki ilyen n00b,hogy ennyire felvan lázadva,mert a másik jobbnála...
  • autoszimulator
    uramisten takaroggy
  • dragon11
    #3677:Szerintem nem cheaterek,csak elég prok,ha nem tetszik ne gémelj..
    #3678:A legújabb videó drivert próbáltad már?Ha nem lenne,vedd le a felbonást.
  • mattempus
    Sziasztok! Sry a kérdésért nemtom h volt e már ilyen probléma, vmilyen oknál fogva szétesik a kép, és nem igazán tudom h miért pach nélkül is és pathcel is szétesik, újraraktam a directxet is, már ötletem sincs, és még a régebbi szarabb ati vid kártyámmal ment most meg nvidiám van és nem vágom vaze h mié pont most esik szét :D. Előre is köszi a segítséget.
  • Yoda001
    .. elég szar hogy megyünk 4en 5en és pár lövéssel lelö mindenkit én mondom cheater és aztmondja cheater heaven -.- más szervereken meg vagy senki nincs vagy hülyék
  • dragon11
    Most komoly ennyire szánalmasnak teszed magad,vagy csak hülyéskedtél?
  • Yoda001
  • mycso
    LoL

Nem tudunk, és ha tudnánk sem adnánk.
    Egyébként tanulj meg játszani és akkor majd neked is menni fog a játék.

Valószínűleg aki így kiszedett egy pro játékos volt és nem csíter.
    Bár igaz mostanába találkozni 1-2 csíterrel, de azokat könnyen felismered más dolgokból.

A lényeg ha te is csítelsz, akkor te is csak egy ugyanolyan láma leszel, mint a többi csíter --> inkább tanulj meg játszani.
  • Yoda001
    Hi... tudna valaki küldei egy hacket? elég idegesitö hogy a legjobb szervereken csitelnek. kinéz 1 mp re az emberke az ajto mögülés máris lelö egy lovéssel. reagálni se tudok..
  • Xing
    Az ajótkat lehet vele lezárni. Megállsz egy ejtó előtt és ha lenézel az aljához automatikusan felkinálja a lehetőséget mint a c2-nél például.
  • Yoda001
    MI AZ A DOOR WEDGE ÉS HOGY KELL HASZNÁLNI?
  • YMan
    Csak érdekességképpen mesélem hogy voltam olyan oktatáson amint egy SWAT oktató rendőralezredes tanított minket fegyverismereti dolgokra, meg volt némi gyakorlati bemutató is a mozgásokkal kapcs. nagyon jó volt!
  • Yoda001
    már sikerült megoldani csak urja kellet rakni
  • mycso
    Milyen felbontásban és milyen grafikai beállításokkal játszol?
  • Yoda001
    hi. amikor feltettem a játéko legelöször és mentem neten nem volt célkereszt és semmilyen cheatet semmit nem használok.. beállitásokba ugye nincs ilyen, miét van ez?
  • autoszimulator
    Jaaaaa, akkor tudom ki vagy, lol :DD
  • mycso
    Már valahol visszább írtam:
    {F}|s4hu

SpongeBob