S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek
Ha esteleg érdekelne valakit, SWAT kiképzési kézikönyv! Amit tudni kell a SWAT-ról. Mo-n ilyen részletes írás, még nincs a SWAT-ról, kivétel a rendõröknek. Itt tudtok utánanézni
Üdv
http://gportal.hu/portal/swat01/
Ha esteleg érdekelne valakit, SWAT kiképzési kézikönyv! Amit tudni kell a SWAT-ról. Mo-n ilyen részletes írás, még nincs a SWAT-ról, kivétel a rendõröknek. Itt tudtok utánanézni
Üdv
http://gportal.hu/portal/swat01/
csatlakozz hozzánk
egyébként van már rengeteg tört tss server csak nezéz nem lagosat találni.
egyébként van már rengeteg tört tss server csak nezéz nem lagosat találni.
van az alaphoz is és a kieghez is crackelt engine.dll. A gamecopyworld-rõl be tudod szerezni. ha jól tudom kettõ is van belõle, javaslom (idõben) a másodikat, asszem én is azt használom.
A kieghez továbbra sincs peccs, csak az alaphoz létezik 1.1-es, ami benne van a kieg rtelepítõjében. Sok sikert!
A kieghez továbbra sincs peccs, csak az alaphoz létezik 1.1-es, ami benne van a kieg rtelepítõjében. Sok sikert!
Megoldva, csak most kezdhetem ujra :S
WoT: uvilmos
Sziasztok!
Már sok idõ eltelt mióta nem játszottam "vártam az erõsebb gépem XD" és karácsonyra sikerült beszereznek heh csupán 5 hónapomba tellet azóta elzünt a SWAT 4 alapgamem tehát töltöm le megint... mese habbal tom 😊 csak azt szeretném kmérdezni h már van a kieghez is olyan szerver amin nem legális gammávaL IS LEHET NYOMULNI VAGY MÉG MINDIG CSAK ALAP JÁTÉKKAL LEHET ÉS HANYAS PATCH KELL HOZZÁ?? AKI VÁLASZOL RÁ ANNAK NAGYON KÖZSÖNÖM 😊és nemtudom miért kapcsol be mindig a Caps Loc sry az ordibálásért ez a rádiós billenytyûzet nag kaki 😄
Már sok idõ eltelt mióta nem játszottam "vártam az erõsebb gépem XD" és karácsonyra sikerült beszereznek heh csupán 5 hónapomba tellet azóta elzünt a SWAT 4 alapgamem tehát töltöm le megint... mese habbal tom 😊 csak azt szeretném kmérdezni h már van a kieghez is olyan szerver amin nem legális gammávaL IS LEHET NYOMULNI VAGY MÉG MINDIG CSAK ALAP JÁTÉKKAL LEHET ÉS HANYAS PATCH KELL HOZZÁ?? AKI VÁLASZOL RÁ ANNAK NAGYON KÖZSÖNÖM 😊és nemtudom miért kapcsol be mindig a Caps Loc sry az ordibálásért ez a rádiós billenytyûzet nag kaki 😄
Oks, köszi 😊
hali, honosítás van a játékhoz, ha van merre találom? :l (ne ordítsd le a fejem)
Köszi dragon11
a gamecopyworld-rõl tudsz leszedni hozzá "patch"et. sokminek fönt van, ha akarod külön el tudom küldeni azt amin neked kell, hogy ne keljen válogatni.
egyébként aki akar egy tss csapathoz csatlakozni az keressen meg.
egyébként aki akar egy tss csapathoz csatlakozni az keressen meg.
JAj alap logikai meg akadások semmi bug és hasonlóg😉Boldog karácsonyt
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nézz végig mindent és van majd egy furcsa ajtó egész lent az ajtó lesz bilincselj meg mindenkit jelentsd be és ha kiírta hogy 'Comleted"akkor Esc-kép és a jobb felsõ sarokban febrief és után next mission és mehetsz a következõbe.
segítség! Már a 2.pályán elakadtam. Tud valaki segíteni? (Fairfax Residente)
Miért? Valami BUG, vagy túl nehéz? Mert ha ott nem tudsz továbbjutni késõbb méginkább nem fogsz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
hy vki lécci küldjön egy olyan mentést ahol már túl jutott a nihgts clubbos pályán léccike
ÉD BOLDOG KARÁCSONYT MONDENKINEK!!! MSN címem itt majd el küldheted a mentést [email protected]
ÉD BOLDOG KARÁCSONYT MONDENKINEK!!! MSN címem itt majd el küldheted a mentést [email protected]
Halihó!
Vlki megmondaná,h hogyan kell szervert létrehozni,mert hiába hozom létre nem tud senki sem hozzám csatlakozni,mert cd key akármit kiír!!! Elõre is köszia segítséget!
Vlki megmondaná,h hogyan kell szervert létrehozni,mert hiába hozom létre nem tud senki sem hozzám csatlakozni,mert cd key akármit kiír!!! Elõre is köszia segítséget!
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
még mindig nincs, és szerintem már nem is lesz...
jó most már megvan egyszerü volt végülis 2.-ra megcsináltam
meg ott hol találom a faszití?
aha kösz a segítséget
csak meg akadtam a 2. pályán
a csajjal mit kell csinálni??
csak meg akadtam a 2. pályán
a csajjal mit kell csinálni??
Hy azt szeretném kérdezni h a Swat4-hez van magyarosítás?
Ha érdekel, leírom azokat a map neveket, amiket feltétlenül érdemes kipróbálni!
Klasszikus értelembe vett mod-ok annyira nincsenek tömegével, az eddigiek max néhány módosítást tartalmaztak csak.
Ha plusz-pályák érdekelnek, akkor a #2990-es hozzászólásom végén található linken találsz egy rahedlit, csak regisztrálni kell. Jópár közülük elindítható "single campaign"-ben is (miután a megfelelõ könyvtár(ak)ba bemásolod a file-okat, elindítod a gémet, majd a konzolba beírod, hogy "open <pályanév>")
Bár én ritkán játszok single-t generált csapattársakkal, inkább indítok egy Host Game-et, oszt nyonmom egyedül, amíg nem csatlakozik más is.
Ha plusz-pályák érdekelnek, akkor a #2990-es hozzászólásom végén található linken találsz egy rahedlit, csak regisztrálni kell. Jópár közülük elindítható "single campaign"-ben is (miután a megfelelõ könyvtár(ak)ba bemásolod a file-okat, elindítod a gémet, majd a konzolba beírod, hogy "open <pályanév>")
Bár én ritkán játszok single-t generált csapattársakkal, inkább indítok egy Host Game-et, oszt nyonmom egyedül, amíg nem csatlakozik más is.
Hali emberek!
Olvastam, hogy van csomó mod a gémhez. Single campaign-ok is vannak ?
Olvastam, hogy van csomó mod a gémhez. Single campaign-ok is vannak ?
nem jól crackelted ide crackeld:C/Program Files/Sierra/Swat4/Content/System és felül írod persze nem biztos a c/Program Files oda ahova teleptetted.Így biztosan jó lesz.
nekem ezt irja ki: Wrong Disc Inserted.Please insert the original disc into your CD/DVD drive
Hy nekem van egy olyan problémám h felraktam a játékot meg is crackeltem de nem indul el egyik cd-val sem valami Running Disc-et ír ki lécci segítsetek mert nagyon tetszik a játék és már jáccani akarok vele<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Valószínû nem tetik nekik, hogy a játékban terroristákat kell ártalmatlanná tenni...
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért jó az, ha feltörnek egy oldalt??? (azon kívül, hogy az üzemeltetõnek felhívják ezzel a figyalmét az oldal sebezhetõségére - bár ezt valószínû eddig is tudta)
Az s4hu oldalt megtörték <#wilting>#wilting>
igen. Kb 70-80 bónusz pálya van összesen. Egyébként a közeljövõben jön ki egy új mod a SWAT4 alá, ami inkább military stílusú lesz. Lesz benne vezethetõ helikopter és valamilyen járgány is, úgyhogy a pályák méretével se lesz gond, azt hiszem. Bõvebb info: itt!
gratuálok hát ez télleg jó,ezt a bónusz vagy milyen pályakat meg az egész Swat4-et kijátszodtad?
Örömmel jelenthetem, hogy kérdésem már tárgytalan. Tegnap, 56 (!) percnyi játékidõ alatt sikerült végigvinnünk. (kezdetben 3-an voltunk, de a végére már csak 1 maradt közülünk.) A fõ izgalom a végén volt, amikor már csak 1 db töltény volt a pisztolyomban, amivel sikerült leszedni a menekülõ suspect-et.
Ha nem mentem volna este színházba, még egy pezsgõt is felbontottam volna tekintettel a nagy örömre...
Ha nem mentem volna este színházba, még egy pezsgõt is felbontottam volna tekintettel a nagy örömre...
Ez nem origi pálya. Hála a pályaszerkesztõnek (és azoknak akiknak van idejük szenvedni vele) iszonyat jó "user" pályák készültek a SWAT-hoz. Ez is azok közül való
Ez télleg a Swat 4 mert én azért kérdeztem furán mert csak a bombásig jutottam el kicsit pancser vagyok
Szóval errõl a pályáról lenne szó. Valaki jáccott már rajta?
nem tudja vki hol lehet ehez a játékhoz magyarosítást letölteni?
Minden szép és jó lenne, ha így mennének a dolgok, de a tapasztalatok szerint sajnos a windows, meg a játékok nem mindig így mûködnek...
A programozók a ludasok a dologban, hogy hogyan oldják meg.
A programozók a ludasok a dologban, hogy hogyan oldják meg.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Attól még, hogy a virtuális memória (swap fájl) a C:-n van, a játék pedig a D:-n, fizikailag akkor is ugyanarról a merevlemezrõl beszélünk.
Igazából a "gyors" vinyó megvételével sem fog jelentõsen javulni a játék, a swappolás - a merevlemez szempontjából - fizikai mûveletként továbbra is lassítani fogja a folyamatot.
Mint már említettem, egyedül a több memória jelenthet megoldást erre a problémára.
De ha már mindenképpen merevlemezt akarsz beújítani, akkor egy - bármekkora kapacitású - 16 MB cache-es SATA-II már elég csúcsnak tekinthetõ, szinte bármely márkában - feltéve, hogy a gépedbe lehet ilyet rakni.
Igazából a "gyors" vinyó megvételével sem fog jelentõsen javulni a játék, a swappolás - a merevlemez szempontjából - fizikai mûveletként továbbra is lassítani fogja a folyamatot.
Mint már említettem, egyedül a több memória jelenthet megoldást erre a problémára.
De ha már mindenképpen merevlemezt akarsz beújítani, akkor egy - bármekkora kapacitású - 16 MB cache-es SATA-II már elég csúcsnak tekinthetõ, szinte bármely márkában - feltéve, hogy a gépedbe lehet ilyet rakni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu