S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Akinek kellek klánab [email protected] vagy msn [email protected]
lehet kijöttem a gyakorlatból, de hamar tanulok 😄
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Egyébként lehet ha keresõvel visszakeresnél a hibára, találnál megoldást (sztem)
Crash Time: 01/02/07 23:43:47
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1498 MHz with 758MB RAM
Video: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (4020)
UserName: Laci
ComputerName: ACER1
Application location: D:\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Unable to create mouse lag handler surfaces
History: UD3DRenderDevice:😛resent <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'> <- MainLoop
mit tehetek eze ellen? hawernak ugyn ijen gépe van és neki meg fut
én most próbálom valahogy feltenni a delta force kieg-et csak valahogy nem akar felmenni. találtan egyébként egy ilyen törést hozzá:
Sabre Team v1.5.05
Egyébként van COOP topic itt az sg-n.
Kérdés: játszott valaki az "Underground" nevû user-pályán? Vannak benne secretek, amiket sehogy sem találok. Eddig összesen 1-et találtam, de többnek kell lennie, mert hiába viszem végig nagy nehezen a pályát, még a statisztika szerint is kb 15 suspect van valahol...
Aztán Battlefield -ekbe is van coop, ott csak annyi, hogy botok is vannak a játékban. Star Wars Battlefront 2-ben nincs külön COOP, az is ilyen bf tipusu megoldás, ott is botokat lehet betenni a játékba, botok ellen lehet játszani.
Én úgy hallottam, hogy Doom 3-hoz is van egy coop mód, bár én õszintén szólva utálom a Doom-ot, tehát abba nem vok biztos.
Van egy nagyon jó játék, amit már régóta próbálok letölteni/megszerezni, úgy tudom hogy abba is van Coop, az pedig a Conflict Desert Storm 2 (én csak az 1-el játszottam, az kegyetlen jó volt, 2-t el se tom képzelni milyen jó lehet, fõleg coop-ba 😞
A Delta Force black hawk down játékba nem tudom, hogy van-e coop, abba eltudnám képzelni. Majd megnézem, hogy van-e benne.
CoD 2 vagy medal of honor szerintem meg verhetetlen, megunhatatlan játék lenne ha tettek volna bele coopot, szerintem nem lett volna lehetetlen sem... (szégyelhetik magukat... 😛)
Na meg stratégia játékokba is lehet gép ellen játszani, pl. C&C Generals, Red alert.
Ennyi jutott eszembe most így, de szerintem még azért van 1-2 jó játék ezen kívül is, amit lehet coop-ba játszani. (kár, hogy ilyen kevés van 😞 )
Crash Time: 01/02/07 23:43:47
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1498 MHz with 758MB RAM
Video: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (4020)
UserName: Laci
ComputerName: ACER1
Application location: D:\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Unable to create mouse lag handler surfaces
History: UD3DRenderDevice:😛resent <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'> <- MainLoop
mit tehetek eze ellen? hawernak ugyn ijen gépe van és neki meg fut
Egy ilyen (jó) játékot ismerek még az FPS-ek közül: Hidden & Dangerous II (annak is csak a kiegjében van, bár néhány hasznos arc szerencsére átkonvertálta az alpjáték pályáit is COOP-ra) Ezen kívül még van a Joint Operations-ban is, de ott olyan buták az ellenfelek, hogy szinte a játékot teszi már az tönkre...
Soneji: Érdekelne a csapat, de nem tudom, hogy mikor tudok felmenni a netre, most hogy kezdõdik a suli, fõleg. Mond, hogy mi a neved, meg esetleg a szerver neve, amin szoktál játszani. X-Fire -vel csatlakozok, könnyen megtalállak (asszem)
2. BARRICATED SUSPECTS - Team Deathmatch SWAT-os módra. Vagy lelövöd az ellenfeledet, vagy megbilincseled. Értelemszerûen a bilincselésért több pontot kapsz.
3. SMASH & GRAB - A SWAT-osoknak bombákat kell hatástalanítaniuk. A suspecteknek pedig ezt megakadályozniuk, ha jól tudom...
4. VIP - A SWAT-osoknak egy VIP személyt kell kísérniük a pálya egyik végétõl a másikig. A VIP-t a gép jelöli ki mindig a SWAT-osok közül.
Ha a 2-3-4-ben valamit rosszul írtam, azért elnézést kérek.
Most valahogy jobban tetszett, mint régen mikor próbáltam, mondhatni úgyis hogy király! 😄 Multiba egyébként sokkal szebben fut a játék mint single-be!
X-fire-rõl csatlakoztam, elöször a kiegészítõt akartam kipróbálni, de nem láttam magyar szervert, aztán a simát próbáltam. Aztán most késõbb lett egy magyar szerver, csak kicsit lagos volt sajna, fele játékost kidobálta játék közbe magas ping miatt (majdnem engem is).
Szóval az alap játék jobbnak tûnt sokkal neten, de lehet csak azért mert többen voltunk, és jobban fut mint a kieg 😊
De az a probléma van, hogy szaggat mint az állat :-( elég nehézkes így játszani. Régebben mintha jobban ment volna... 😞 Még próbálkozok majd beállítani, aztán szólok, ha jutottam valamire.
normál 1.1 érdekelne vagy a kiegészítés?
Én is felrakom újra a játékot, ha feltudok menni valahova tört játékkal, akkor majd mennék én is!