6531
-
pries #3744 sziasztok, nem tudjátok hol lehet megvásárolni a gold editiont? -
#3743 Születési dátumot kér (gondolom valamiféle statisztika miatt), de akármit beállíthatsz... -
pokolipeti #3742 Sziasztok!A swat4.com-nál milyen dátumot kell megadni?Előre is köszi! -
#3741 régen volt valami magyarosítás, de multi nem ment vele... magyarositások.hu-n talán fent van. -
#3740 Arról semmi hír.. -
#3739 Magyarosítás elvileg készülget hozzá, de még semmi konkrétum nincsen (bár szvsz semmi szükség nincsen rá)
Végigjátszással viszont eddig még sehol nem találkoztam (még külföldi oldalakon sem) --> valószínűleg azért, mert erre sincsen semmi szükség.
A faq/single player résznél röviden és tömören le van írva a játék lényege --> ez az összes pályára vonatkozik, tehát abszolult semmi bonyolultság nincsen benne. -
#3738 Sziasztok!
swat 5 -ről még nem hallani semmit ? -
Matyesz56 #3737 légyszi írjatok egy oldalt ahonnan a Swat 4 végigjátszását és magyarosítását lehet letölteni (ha van)
Köszi -
Matyesz56 #3736 Köszi -
#3735 Az "USE" gombbal --> alapbeállításként asszem az "f" billentyű és a "középső egérgomb" -ra van beállítva. -
Matyesz56 #3734 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a swat 4-ben hogy lehet a halottat azonosítani melyik gombbal vagy paranccsal?
-
#3733 Na valamelyik nap találkoztam ezzel a medzsikmen gyerekkel.
Hát, szánalmas: még büszkén be is vallja, hogy ő csítel és hogy ez milyen jó....
Talán nas-nak a szerverén voltunk, szóltam is nekik, hogy ne banolják, mert had szórakozzunk picit, de "sajnos " mindíg kibanolták.
Pedig szegény csávó még így a csítjével együtt is iszonyat nagy láma volt --> szívesen szétkötöttem vona még az agyát is.
Én már csak egyet nemértek: neki valószínűleg nem jó ez a játék, mert csítet kell használnia, ugyanis annyira szerencsétlen SŐT még csíttel is űberbéna és mások játékát is elcseszi, mert nem tudnak mások normálisan játszani tőle. Tehát az ilyen ember szerintetek miért jár fel szerverekre játszani?????? Mert én komolyan nem értem (mondjuk valószínűleg verik a szülei, meg az iskolában is verik, stb... aztán ezzel próbálja levezetni a dühét, ugyanis a való életben is egy szánalomra sem méltó szarcsimbók)
Na most ez csak így eszembejutott
Ja meg még egy dolog eszembejutott, miközben írtam: Egyszer szívesen összehoznék egy pl.: 5v5 bs funwart egy általam kiválasztott emberkékből álló csapattal (klánfüggetlenül) VS. 5 csíterből álló emberből álló csapat. Kíváncsi lennék a végeredményére.... (bár ide a mi részünkről kellene kis összeszokottság) -
#3732 engem waron mániájuk naddel kinyirni -.-' nem egyszer volt már.. mikor a lábad el van lőve, akkor könnyen összecsúszol egy alád eső nadetől. -
kiskorúbézoltán #3731 Kézikönyv swat-hoz? Ne őrjíts meg! Minek? Egyszer max átfuni, ez nem olyan komoly játék amihez különösebben szükséges lenne. Szerintem... -
RMarvin #3730 Nem tudja valaki, hogy az alapjátékhoz hol lehet magyar nyelvű kézikönyvet beszerezni? Az angollal elvagyok, de a 10-15 oldalas leírás szó szerinti értelmezésére nem vágyom különösebben. A kiegnek magyar kézikönyve van, s abban is vannak olyan dolgok amiket eddig nem tudtam.
Bár a múltkor is tanultam újat egy COOP meccs alatt, amikor a sógorom egy kicsit mellé lőtt a stingeres gránátvetővel: véletlenül alámpakolta a gránátot a krízishelyzet közepén, oszt meg is nyekkentem abban a pillanatban. -
#3729 Ja elis hisze.De ez akkor feeling lesz.Nagyon jó lesz.Énis alig várom már. -
RMarvin #3728 Az lenne már jó, ha végre megcsinálnák a gépemet. Úgy letérdelt, hogy 3 hete azon dolgoznak. Még szerencse, hogy be tudtam üzemelni ezt a hulladékot itten magamnak. Már nagyon komolyan jelentkeznek rajtam a SWAT4 elvonási tünetei... -
#3727 Igen,eléggé jó lesz:).Nagyon jó fegyverek vannak benne. -
RMarvin #3726 Azt írták, pár hét. Persze lehet, hogy több lesz (ennél is), de legalább már láttunk belőle valami kézzelfoghatót. -
#3725 Nagyon jóó vidi:).Mikor lehet majd nekünk is játszani vele?Látom lehet vele majd neten nyomulni ugyanazokkal a módokkal:) -
#3724 Köszike.Már hozom is le:) -
RMarvin #3723 http://hot-swat-mods.com/modules.php?name=News&file=article&sid=271&mode=thread&order=0&thold=0
lap alján! -
#3722 Most ez milesz?Ez a H.T.S(Hot Swat Mod),akkor ez nem a Take Down...Ezt még amikor bejelentették a Take Down-ot erről szósem volt....Namind1 ez biztos jobb lesz:) -
#3721 Tök jóó.De honnan szedjem le a trailert?(Pontos linket légyszi).Köszi. -
RMarvin #3720 újabb mod bejelentés: www.hot-swat-mods.com
Érdemes letölteni a trailert -
#3719 Mondom én, hogy csak valami spéci akció lehet, mert az összes többi mm-ben 8k.
Na mind1, azért nem mászok fel pestre, az tuti... -
RMarvin #3718 Hi!
1. Köszönöm az infót az 1990 Ft-os alap+kieg-kiadásról.
2. Sógorom épp most hívott, hogy a westendben vett belőle eleget, úgyhogy javaslom mindenkinek akinek még nincs meg, hogy szaladjon. Egyébként ma megnéztem a pólusban és az árkádban (MM), ott 7990 Ft-ért adják!!!! Ne az a durva.
3. A Take Down-al én sem értem mit pöcsölnek ennyit, január végén azzal tömjénezték magukat, hogy valszeg már az első negyedév vége előtt kész lesz. Hát nem lett. S ami még szomorúbb, de remélem csak én értettem félre: NEM lesz benne COOP mod! (hogy ütnék agyon azt, amelyik ezt kitalálta... -
#3717 Hi all!Hogyhalad a Take Down(oldalt ismerem,eilgazodni rajta nem nagyon tudok).Köszi a választ. -
RMarvin #3716 Én csak annyit kérnék, hogy aki látja kedvenc gémünket ilyen occsón, az karcolja már be ide a fórumba a lehető leggyorsabban, mert szerintem sokakat érdekelne ennyiért. Nem azért mert egy ritka jóarc vagyok, de én is így szoktam. -
#3715 Hétfőn voltam a Westend -ben, akkor is még 1990 volt. Vettem is... úgyhogy ne kételkedj szerintem. :-D -
#3714 Hát éppen lehet volt valami 1-2 napos akció, bár még mindíg kétlem. -
#3713 Amúgy érdekes árazások vannak MM-ban, akkor néztem, BF2+SF volt 7490Ft-ért asszem, míg mellette ott figyelt a sima BF2 7990ft-ért...szal lol.
Bocs az OFF-ért:D -
#3712 Kb. 2 hete voltam a Westend MM-ban, és tényleg a kettő együtt csomagolva volt 1990Ft, és volt egy rakat! Azóta lehet változott a helyzet... -
#3711 3k + postaköltség a cd galaxistól rendelve a sima swat4
szal 2k-ért a kettő együtt elég esélytelen :D -
#3710 Hát én nemtom te hol láttad...
Pénteken voltam a MM-ban és 7990-ért láttam az alap + kieg összecsomagolt változatát. -
RMarvin #3709 Nem írtam el. Jól értem, hogy 1990 Ft-ért lehet kapni a "Gold"-ot? Mert láttam már külön tokokban, de mégis egy csomagként árusítva az alap+kieget, azaz nem-gold edisönben. (ezt fél éve 10.000 Ft-ért adták) -
#3708 az a 4-es, nem 1-es? Mert 1990 -ért lehet most kapni a kettőt, egyben. MM -ban. :-) -
mattempus #3707 Sziasztok! Hát a driver nem igazán oldotta meg a problémámat, ugyanúgy szétesik a kép, egyéb ötlet? :( -
#3706 Igen a gold az ilyen.
Na már most a boltban megvásárolható nem trial és warez verzió nemtom különbözik-e tőle.
-
#3705 Már asszem többen is írták itt a forumba, hogy a Gold -nak van ilyen kihatása.