6531
  • pokolipeti
    Nekem a FAQ megjelenik mozilla-val.Nem tudtok valamit a swat 5-ről?
  • RMarvin
    Nekem semmi bajom sem volt a bannerral, pedig Firefox-hívő vagyok. Na mindegy. A lényeg, hogy a www.hot-swat-mods.com-on 5 db mission pack-be gyűjtötték az eddigi user mappok nagy részét, szóval csak egyszerűen regelni kell, oszt lehet lefelé töltögetni.
  • Balumann
    Avval nekem is érdekes módon!
  • Yoda001
    telepitsd,amugy nekem exploerrel tökéletesen megy ...
  • Balumann
    Ne haragudjatok, hogy megint off-olok evvel kapcsolatban, tudom hogy már elege van mindenkinek belőlem.
    Se operával, se Mozilla-val nem jön be a faq mostmár :(
    Opera-val minen jó, tehát látom a banner alatt futó 2 linket, de a Gyakran ismételt kérdésekre (akár a képre kattintok), nem kezd el töleni, csak üres oldalt hoz be... mozilla-val szintúgy. Ha másképp írom be, akkor hiba a lap megjelenésekor, valószínűleg rosszul írta be a linket...). Mondjuk gond van a Hamachi faq-jával, és az egyik sms-es warez olal se hajlandó bejönni egyik böngészővel se.

Ezek a hibák csak nálam vannak? mert ha igen akkor újratelepítem a gépet a hétvégén, vagy holnap... (bár sztem amúgyis, mert valami nem jó a gépemen se)
  • Balumann
    Nekem kezd elegem lenni a Mozilla-ból. Mostmár nem csak itt vannak gondjaim (mint a faq nem jelenik meg), hanem mostmár a FAQ se jön be mozilla-val, de ugyan ez van már több oldallal is (Ie-vel meg bejön). Azóta van amióta új verzió jött...hihetetlen
  • Balumann
    ja a FAQ-ba is bennevan minden
  • Balumann
    Lehet, hogy crackelted a játékot, és úgy akarod patchelni. Telepítsd újra a játékot és utána egyből patcheld, majd aztán szedd le az 1.1-es cracket (gamecopyworld.com, ha nicns meg a játék kiegészítő, ha meg megvan akkor a kiegészítő lemezén lévő patch és crack jó is)
  • Speedy1991
    Valaki segítsen már az ideg szét vet ezerhelyről letöltöttem a swat 1.1 patcet még se jó valaki ajáljon egy megbízható linket pl ahonnan az a valki leszedte és neki megy vele előre is köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pokolipeti
    Sziasztok!Csak annyi,hogy van magyarítás a swat 4-hez.Az egyik magyar torrnet oldalon fenn van,maga a játék+a magyarítás!Vagyis lehet hogy már máshonnan is meglehet szerezni!
  • RMarvin
    Valami nagyon nem kóser!!!

Megvettük az origi swat4+kieget, de a kieggel 90%-ban nem lehet join-olni. Állandóan azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy: "Connection to server rejected (invalid content)" Ez mi a francot jelent??? Ma már harmadszorra húztam újra az egészet, de a jelenség megmaradt, a többieknek szintén. A végén már a régi "biztonsági másolatot" zúztam föl, de ugyanez ahiba. Valami jó ötlet van valakinek?

Plííízzz!
  • mycso
    Visszaraktam a linket a banner alá, mármint a bannerra katintva is elérhatő a FAQ, a másik link viszont csak a banner alatt futó szövegben található meg: http://www.swatgamers.hu/
  • autoszimulator
    LOL

nekem firefoxxal is ott van..

próbálj meg sg-s kukikat törölni :)
  • Balumann
    Internet explorerrel bejön, a kép alatt megy a szöveg, és az egér is megváltozik, Mozilla-ba nem :-(
  • Balumann
    Természetesen Mozilla-t használok. És türelmes is vagyok! De link a kép alatt nincs!! :)
    kép
  • dragon11
    Türelem..Bejön hiddel!És Mozzilát használj!Az a legjobb:)
  • Balumann
    Jah, emlékszem hogy írta már valaki. A probléma ottvan, hogy nincs link :D
    Kép alatt rögtön az üzenő van!
  • autoszimulator
    Talán mer nem a bannerra kell kattintani, hanem az alatta levő linkre :D
  • Yoda001
    oké :D
  • dragon11
    Nem kell aggódnod elmegy:)
  • dragon11
    Itt van!Amúgy nekemse jön be,de már megtanultam a nevét mert sokat nézegettem!
  • Yoda001
    #3759 valaki pls
  • Balumann
    Nálam nincs FAQ :S A képre nem lehet rákattintani.
  • dragon11
    UI:A faq,és az egész topik"modern"lett!Gratula!
  • dragon11
    Igen én voltam!Hát nagyon király.Elég egy 6mb os net 8-10ember befogadására!Köszi az infókat...De nekem még mindig mikrohullámú netem van ezzel nem jó....3Hét és lesz váltás ADSL-re!Köszi mégegyszer az infót!De már nem gondolkodok szerver nyitásában:)
  • Yoda001
    szerinted nekem elmenne? amd athlon 64 3200+ 1 giga ram radeon X800 XT 3 ghz,8mb/s lefelé 700kb fel.
  • mycso
    Te gondolkoztál régebben saját szerveren ugye??

Nos, nálam a net: 6M le és 400k fel.
    Ezzel, olyan 8 emberig szinte teljesen tökéletes lagg mentes játékot lehet csinálni (nagyban függ a fent lévő emberektől) --> ha feljött egy külföldi kicsit 100 feletti pinggel, akkor már néha elég szépen be-be laggolt.

Amikor 10-en voltunk fent (volt közte 1-2 külfödi is) akkor is játszható volt, csak többször előfordult 1-1 nagyobb lagg --> de kibírható volt.
    Egyébként magyaroknak 8-10 embernél 60-80 körül volt a ping (néha kicsit alatta vagy felette).

Közben futtattam egy TeamSpeak Servert, amin 3-an voltunk --> ez is tökéletesen működött.

Dedikált szervert indítottam, volt hogy néha kiléptem a játékból, a szervert futni hagytam, és netezgettem --> egy sávszél kihasztnálság figyelő progival közben néztem az aktuális adatmozgást és sem a fel, sem a le töltés nem ugrott bele a max értékbe.

De a procim néha beleugrott 100-as terheltségbe, 70-kötüli terheltségbe pedig elég soxor (Core 2 Duo E6300)

A lényeg, hogy egy jobb procival (szerintem mindenképp valami 2 magos) + megfelelő mennyiségű rammal + egy manapság átlagos sebességűnek mondható nettel simán lehet servert hostolni.

Egy "probléma" volt vele, hogy a szerver csakis a SWAT4 saját szerverkeresőjében jelent meg, szerverkereső progik nem látták.
  • Balumann
    Hát úgy, hogy a bűnözőnek fegyvere van és rád is lő ha nem kiabálsz rá hogy dobja el, illetve van amikor így sem dobja el, akkor kell bevetni valami füstöt, gránátot, vagy ilyesmit, és akkor ráordítani.
    A civilnek (túsznak) nincs fegyvere, nem is lő rád,rákell kiabálni, hogy adja meg magát, ha nem hajlandó akkor szembe kell fújni a pepper spray-el.
    H-val előveszed a bilicset és megbilincseled őket, majd ránézel és megnyomod az F-et (ezzel jelenti a központnak vagy minek).
  • passatgt
    Üdv!
    Új vagyok, tegnap kezdtem el játszani, lenne pár kérdésem:

Honnan tudom, hogy egy ember túsz, vagy bűnöző?
    Ha csak civil, hogyan menekítem ki?
  • mycso
    Ott van, működik, csak kicsit át lett alakítva...
  • Nuke1988
    Hi all!

Van 1 kérdésem. Haverokkal leszedtük a H.S.M Enhancements v3.0: Reloaded mod-ot. Hamachi-n játszunk. Eddig mindig ment kieggel vagy a nélkül de ha felrakjuk a modot kiírja hogy connection failed vagy vmi hasonlót nem tudjátok véletlen hogy ez mitől van?
  • RMarvin
    Ez vajon mit jelent?: "Connection the server rejected (invalid content)"

Létezik, hogy eredeti játékkal ne tudjak csatlakozni (pl tört szerverhez)?
  • grebber
    Nincs valami árlistája a mm-nak?
  • pokolipeti
    Sziasztok!Mi lett a FAQ-val?
  • vader
    ezt nem tudtam. akkor irány a westend gyerekek :D (asszem életemben nem voltam még másik mm-ben)
  • mycso
    Azé azt tegyük hozzá, hogy csak a westendben lévő pesti mm-ben ennyi.
  • RMarvin
    Erősen ajánlott ezt megvenni, mert a GOLD indítási deje iszonyat hosszú. Lehet, hogy gyorsabb a telepítés, de utána minden egyes indításnál csak a szívás van vele...
  • vader
    mediamarktban SWAT4+kieg 1990 ft!!!!!! ez nem a gold edition, de a kettő egyben ennyi. ha hülye azé nem vagy rámegyel gyorsan :D
  • mycso
    Google a te barátod, most így hírtelen ezeket találtam:

itt
    itt kérdezz utána
  • Yoda001
    bolt