S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Arra hogy legyen 10 csapattag a szerveren mert 10-nélkül nem hiszem hogy lesz.Ja én nem tudom hogy kell szervert csinálni te nem csinálnád meg?Ja az msn-címedet addmár meg privátba köszi.

mire kell jelentkezni?
Balumann
multkor kerestem egy csomót, és semilyen pályákat nem találtam...
Már azon gondolkoztam, hogy újratelepítem a játékot, mert nem tudtam sose belépni.

dragon11
Emberek,nem jelentkezett senki még holnap 7.-ig várok de nem lesz semmi ebbõl.

Ha az én COOP szerveremre gondolsz (Marvin's server néven szokott futni), akkor valószínûleg azért nem tudsz belépni, mert kizárólag "user"-pályákon nyomulunk. Eredeti pályákat futtató szerver amúgy is van rogyásig, meg azokat a pályákat már kismilliószor végigtoltuk. Úgyhogy aki be akar lépni, annak le kell töltenie a pályákat a netrõl elõte innen.

Amúgy mindenkit szívesen látok (látunk), fõleg a magyarokat!

dragon11
Te nem tudnád megcsinálni a szervert?Mert én nem tudom hogy lehessen beszélni benne.

Balumann
én a TS-t nem szeretem õszintén szólva, emlékszem régebben nagyon soakt szórakoztam vele, hogy végre jó legyen viszonylag a hangminõség, meg mennyen, stb..
Mi egyébként amióta ismerjük a Ventrilo -t, azt használjuk, sokkal egyszerûbb, jobb hangminõség, kevesebb memóriazabálás, és szerver készítés is nagyon egyszerû benne. De hogyha ragaszkodtok a TS-hez, akkor leszedem.
Egyébként én is szivesen kipróbálnák más módokat is a swat-ba, mert csak a dedicated suspect-et ismerem mert minden magyar szerver az, és a coop-ot.
Van egy coop szerver este felé mindig, de nem tudok belépni, bejön a töltõ képernyõ de nem indul el a töltés :-(

Scottt
Használtok hozzá ts-t mert azzal lehetne beszélni és ott megvan az az érzés h lehet taktikázni nagyon ott vana feeling smash and grabnál mikor ts-n megbeszéltük h ki hova álljon mit figyeljen az ottvan én a sima server kersõt használom de most akarom leszeni ezt a hírös xfirét

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
én nem szeretnék annyira csapattag lenni, mert nem játszok olyan sokat a játékkal (már mondtam asszem :|), viszont ha lesz szerver akkor majd felmegyek!

dragon11
De csinálok ha meglesz a 10-csapattag,és privibe aki akar az írjon remélem meglesz.Te nem akarsz csapattag lenni majd ha meglesz a kb 10ember?

tss servert nem csinálsz?
dragon11
Én arra a döntésre jutottam hogy unom már azt hogy nem tudok felcsatlakozni a szerverekre mert tele vannak.Ezért nyitnék egy magyar szervert ahol kb.10csapattag kell meg hagynék 3-helyet másoknak ha felcsatlakoznak,de csak akkor lesz meg ha meglesz a 10-körüli csapattag!Ja és olyan lesz ami nem fizetõs és nem jelszavas teljesen ingyenes lesz csak majd odafigyelünk arra hogy kit engedünk csatlakozni.Csak Kedd estig 7.-ig várom jelentkezõket és ha hamarabb meglesz akkor nem várok addig aki akar privi.A simával lesz.Az Xfire program jó volna ha lenne mert azzal egybõl megtalálnátok,de lehet a játékból is csatlakozni.És szükséges lesz az 1.1-es patch-hozzá.Persze tört lesz a szerver.Priviket várom,a nevetek legyen benne(az amelyin néven csatlakozol majd),az hogy honnan csatlakozol X-fire vagy játékból a gamespy arecada-val ha lehet azzal ne.Barricaded-lesz a játékmód sok map-palPrivi!

dragon11
Okés.

mycso
Dehogy, nem én. Azok az UPH-s tagok, akik fizetnek a szerverért és így van admin jelszavuk.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dragon11
Privátba elkültem neked,mert nem tudok spoilert beilleszteni.

Üdv mindenkinek! Tudna nekem valaki adni egy serial numbert? 😊 jóljönne!

dragon11
TE nem tudod ki kelzeli az UPH-szervert?

Balumann
Túl késõ volt már ehhez 😄 Semmivel se szeretek éjfél után játszani, mert minden nehezebben megy, fõleg fps-el nem. Talán azért is, mert kénytelen vagyok ilyenkor már fülhallgatóval játszani, és úgy meg mégjobban nem tudok figyelni 😄 (tegnap meg még túl hangosra is volt állítva, és szívbajt kaptam midnen lövéstõl, legközelebb a másik fülhallgatót dugom be , mert ez nagyon durva)

dragon11
Te kezeled az UPH-szervert?

mycso
UPH-ról miért léptél ki??? Maradhattál volna még, már kezdtél belejönni 😊

Ja amúgy SpongeBob néven voltam fent 😉

mycso
Bezony. 😞 Jelenleg énis a goldot használom, mert egyszerûbbnek tûnt. DE még belép a játékba, addig kihullik a hajam, és nagyonsokszor fagy a játék is /nem a gép, csak a játék fagy meg, a sima verzióval ilyet nem csinált/

dragon11
Kár érte.

Valamellik nap sikerült leszednem a SWAT4 Gold-ot.
Ki is próbáltam, közben örültem, hogy mennyivel egyszerûbb az install így, nem kell peccselni...stb.

A gond a játék indításakor kezdõdött: kb 4-5 percig tartott, mire a töltés eljutott az intro-ig. Valami hihetetlenül belassult a dolog, úgyhogy pakolhattam vissza a régi játékot, ezt meg hajítottam a kukába...

dragon11
Szerintem is jobb az Xfire-rel könnyebben megtalálod a magyarokat és egyszerûkezelni.

Balumann
de szerver keresõvel szerintem sokkal egyszerûbb, xfire elindul amúgyis windows-al, aztán onnan könnyen kereshetek pár kattintással szervert, és má joinol is a játék. Magyarokat meg legfelülre rakja, így egyszerûen látom õket.
Most nem tom mi történt, de 1 órával ezelõtt kb. sikeresen beléptem egy szerverre, csak mire beléptem érdekes módon 8 játékosról lefogyott hirtelen 2 játékosra majd egyik azt mondta pill, másik kilépett, aztán 1 percig vártam, majd kiléptem én is.

mycso
Nemkell semmilyen bónusz program, a SWAT4, saját server keresõjével /JOIN GAME --> utána pipa az "Internet" karikába és már ki is adja az összes aktív szervert; ezután lehet szûkíteni módonként/keressetek.
Én általában UPH vagy RED szerveren szoktam lenni.

dragon11
Neke is,most teljesen tele vannak.Melyikhez akartál mert én a Red Team valamihez?

Balumann
BaluHuNTeR néven vagyok!

Remek, most is felmentem volna, de nem enged. Próbáltam 2 szerverre akkor amikor nem volt full, de vagy egy fekete képernyõ és középen egy gomb, majd bejön a menü ha leokézom, vagy töltés közben kiírta hogy failed to connect :S

dragon11
Csak arra voltam kíváncsi,hogy melyikkel játszol de már tudom hogy a simával.Ja meg milyen néven játszol?A többi nem érdekes.

Balumann
nem vagyok csapatba!!!!!!!!!! milyen csapatra gondolsz? A simával szoktam játszani, de én nem vok fenn túl sûrûn.

dragon11
Köszi,felrakom az X-firet.Te melyikkel szoktál kimenni?A simával vagy a kieggel?Ja és azok akik csapattagok azok melyin szerveren vannak?Köszi a választ.

Balumann
én sem vagyok csapatban, vannak netes szerverek, ahova beférek oda csatlakozok egyenlõre.
Tegyél fel egy szerver keresõt, asszem csak a gamespy arcade meg X-fire látja, én X-fire -t ajánlom, és azzal látod melyik a magyar szerver, egyszerû vele keresni.

dragon11
Aha,ja és nem tudod hogy én is beszálhatok e a csapatotokba?Mert én játszok interneten de csak külföldiekkel,nem az igazi a chat velük.

mycso
Mondjuk engem a single rész abszolult nem fogott meg.
Éppen volt 1-2 pálya aminek többször is neki kellett futni, de elég gagyi az egész.
Pl.: a többi swatos, aki velem van semmi értelmük --> vagy elémálltak vagy meghaltak, stb....

Én egyedül nyomtam végig a játékot /mármint a csapattársakat mindíg otthagytam a kiindulópontnál/, max olyanra használtam õket, hogy nyissanak be egy ajtón és dobják be a gránátot/füstöt/stb..

Igazából én a multi része miatt szerettem meg a játékot, amióta kijött /asszem 3 éve/ azóta szinte folyamatosan tolom neten.

Balumann
áhá, értem már!

Balumann
nekem a játék akkor volt fenn, amikor a kiegészítõ kijött, emlékszem pont játszottam már a 6-7 . küldetést mikor kijött a kieg. És azt is felraktam, és akadt akkor is már. Most újra felraktam, kb. 2 hete volt reinstall vagy még annyi se (új nagyobb vinyó miatt), és most teljesen stabil gyors a gépem (viszonylag!). De a játék ugyan úgy akad mint régen. Na jó most talán eléri a 26-27 fps-t átlagba, csak mondom, amikor csata van lemegy 2-3 fps-re, aztán meg vissza áll... A sima az jobban megy, de érdekes módon az is beakad néha-néha.

dragon11
Na mindegy inkább hagyjuk ezt.

dragon11
Akkor mért volt az hogy a directx-em hibás volt és újratelepítettem a gépet teljes formázással és jólett?

mycso
Mint írtam/írtuk a kieg rosszul van optimalizálva!!!!!!
Tehát nem a géppel van a baj.

Aláírásomban láthatod a konfigom, ezen is néha belaggol/meg-meg akad 😊
Tehát a játékkal van a baj.

Kiegészítõ helyett inkább írtak volna hozzá egy jobb patchet, mert az alap game 1.1 patc-el is televan buggal.

mycso
Hopp azt nemis figyeltem, hogy Rmarvin leírása rossz!!!!!

A Smash& Grab, az csak a kiegben van, annak az a lényege /hasonló, mint a VIP, csak itt táskával/, hogy a swat egy táskát/bombát õriz, a suspecteknek, pedig elkell juttatni egy adott helyre.

dragon11
Nekem is volt ilyen tapasztalatom a géppel minden játékkal aztán ezt csináltam:vedeókari frissítés,dx diag futtatás hogy megnézze jó e a directx ha nemjó akkor e amiatt lesz hogy szaggat de e probléma esetén gép újratelepítés és teljes formázással,ha ezekután sem jó akkor ha véletlenül páratlan ramkártyák vannak a gépbe értelemszerûen kiveszek vagy pótlok ezekközül valamelyik jó lesz,nálam a régi gépemnél volt a gond hogy a directx sérült volt és emiatt a játék játszhatatlanná vált.De 512rammal mennie kéne szépen neki.

Balumann
akkor mi is a különbség a SMASH & GRAB és Rapid Deployment között? 😄

Balumann
Mindegyik magyar szerveren csak barricated suspect van, más módot még nem volt alkalmam kipróbálni. (csak a coop -ot még régebben)

Balumann
jah, én is pontosan ezt tapasztaltam. A kieg single-be és multiba is úgy beakad néha nálam, hogy egyszerûen csak azt veszem észre, hogy meghaltam. Pl. mikor csapatomat ráküldtem hogy nyissák ki az ajtón, én meg beálltam oda, akkor kb. így 2 fps -re lement a játék úgy 10 másodpercig a lövöldözések meg akció folyamán, és aztán azt láttam hogy meghalok... Multiba játszottam 1 magyar szerveren, lagos volt. Mondjuk ott annyira nem akadt, tehát játszani tudtam.

A simával már többet is játszottam. Jó így játszogatni a játékkal, de szerintem ez is inkább úgy jó, ha tényleg van kivel taktikázgatni, fedezni, stb.. Mert így egyedül elég nehéz menni. Más kérdés, hogy próbáltam követni sokszor valakit, de én mindig elõbb szívtam meg.
Meg az is idegesítõ, hogy sokszor késõn jutok el odáig, hogy ellenség vagy társ-e...
Vége fele járt már, mikor 2-en ott voltak a szobába, és én bejöttem az ajtón, láttam, hogy ott kapták el az egyiket. És én gondoltam addig fedezem õket, figyelem a szembe lévõ ajtót (ahol elõtte lévõ körökben meg kezdésnél is kilõttek 😄), és vége elõtt 10 másodpercel sikerült lelõnöm az ott bejövõ társamat.
Hiányzik nagyon, egy kis térkép ami körülbelül mutatja ki merre van. Vagy legalább megkéne beszélni mindenkivel, hogy ki merre megy... :S Na mind1.
Szóval csak bekéne lépni valamilyen klánba, csak az a baj, hogy nem játszok olyan sûrûn a játékkal, mint a klánok játszanak, pedig szivesen belépnék. Azért ha van olyan csapat, ahol szivesen látnának így is csak ilyen beugró játékosként, akkor szivesen csatlakoznék!

mycso
A kiegnél már sajnos nemigazán találni magyar szervert.
Viszont az alap game-nál BS módban általában van 4-5 aktív magyar szerver.

A kieget valószínûleg egykicsit rosszul optimalizálták, azért is olyan furi, mint ahogyan te is írtad. A multi része meg egyszerûen szégyen: én még olyan szerverrel nem találkoztam, ami ne laggolt volna eszeveszett módon és ne akadozott volna a game néha-néha.

Az alap game-nél a lényeg, hogy találj egy lag mentes szervert /pl. általában a magyar szerverek elég tûrhetõek/ és máris élvezhetõ a multis játék és még olyan nagyon brutál gép sem kell hozzá, hogy élvezhetõ minõségben elfusson.

mycso
Valamint még1 van amit kihagytál:
Rapid Deployment: Az egyik csapatnak a pályán elhelyezett bombákat kell hatástalanítania /swat/, a másiknak /terroristák/ védeni a bombát, hogy a swat ne hatástalanítsa.

Egyébként szerintem ez a legizgibb multis játékmód és persze a kiegnél a Smash & Grab.

dragon11
Nem a directx-el lesz valami?(ja és ezt csináld meg:start menü,futtatás,dxdiag-ezt írsd be futtas le mindent,lehet hogy a directx-eddel lesz valami.

Balumann
próbáltad felrakni a patchet?

Kreeder44
na felraktam fel ptcheltem fel crackeltem az 1.1-essel és minden csuppa-csuppa feketeség.... valami ötlet? az lehet gond h totál új gépet vettem és valamit nem ismer fel belõlle?

rvn
😄 esteleg jobb ötlet?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic