6531
-
#3824 jah
nistvan -
#3823 Akkor ismerlek ám téged,én Dragon játszottam már veled nemis egyszer!X-Fired van? -
#3822 Én is visszatérek játszani, kis szünet után. Ma is játszottam. És mostmár az új gépemen nem is akad, isteni volt így játszani :D -
#3821 régen gamearena, manapság változó, főként az épp nem üres magyarokon, wic, s4hu..
nevem régen n_!sTv4n, manapság szimplán piTTa^ :D -
#3820 Milyen,és melyik mi a neve?:D -
#3819 Amúgy csak rád voltam kíváncsi:).Én Dragon:)Milyen szerveren szoktál játszani? -
#3818 én mindenféle néven, HST vagy vLr prefix, de legtöbbször egyikse :D -
#3817 Aki swatozik írja már le milyen néven gamel.Köszi:) -
lee56 #3816 csakde, lol (nemistudtamhogy teis sg-zel) -
#3815 csaknem joeee? -
lee56 #3814 csaknem pitta? :D -
#3813 csaknem botiix? :D -
#3812 Hali, nem vltam mostanában egy jó másfél hónapig (nem volt netem), aztán most megint elkezdtem játszogatni.
Hát beszarás mennyi csíter van és milyen pofátlan módon használják.
Szörnyű.
A héten 2-t is találtam (tazer után forogtak).
A másik a sok szájkaratés hülyegyerek --> beszól, csíterez, okoskodik, stb. ..., pedig csak ő szerencsétlen és azért nem jön neki semmi össze.
Szánalmas.
Régebben míg egész napokat végigjátszottam, mostanság már egy félóra is sok, mert annyi barom van. Bár ha pont olyan szerverre megek fel, ahol sok normális ismerős van, akkor ott azért elvagyok szinte akármeddig.
Ja igen ismerős --> van egy cimbim, aki már régóta swatozik, nagyjából megyeget is neki, aztán most rákapott a csítre (aim + wh) és sajnos már vagy 3-4 hónapja használja is. A többiek állandóan nagy elismeréssel áradoznak róla, hogy mennyire jól megy neki.....
Múltkor ezzel a társasággal swatoztam, aztán velük is csak kb fél óráig bírtam, mert felidegesített, hogy az az ember, aki pár hónapja még nagyon lelőni sem tudott most olyan helyekről kiszed, hogy csak pislogok.
Persze nem álltam neki csíterezni, kötekedni mert jóban vagyunk, de ettől függetlenül szánalmasnak tartom.
Hát így hírtelen ez az elmúlt pár hónap termése. -
AlexCross #3811 én nem vagyok gonosz, szóval hozd fel nyugodtan. -
#3810 Erre mit mondjak,neked?^^ -
AlexCross #3809 ne legyél gonosz Dragon -
#3808 A HK clán itt könyörgött legyek clántag....loool.Nem-et feleltem persze,utálom a nyalisokat:)):) -
#3807 Figy itt nem kell osztani az észt másnak...Már unalmas,hogy elkezdessz itt vitázni,mindketőtöknek ajánlanám az észszerű fórumozást.Köszi. -
FlashMan0 #3806 SWAT képzeld tudok angolul. Nem azért kell a magyaritás, hanem más okokbol. Köszi peti a linket!
JA és, nem warez oldal. Nem ujdonság. De gondoltam ha 1x le lett irva akkor valakinek meg van a link..nc- -
pokolipeti #3805 Ja és még annyi,hogy a FAQ-ban a játék és történetéből le lehet tölteni egy +8-as pályacsomagot,meg egy + 3-mas pályacsomagot.De hova kell azokat bemásolni? -
pokolipeti #3804 Sziasztok!Nem lehet valahonnan a swat 4 eredeti játékhoz,letölteni a mentéseket.Végig vittem de uninstalálnom kellett.Ha tudtok segíteni légyszi írjatok!Kösz! -
#3803 #3796 -
pokolipeti #3802 www.independence.fake.hu
Itt vagyok regisztrálva.Rámész hogy keresés:swat
És kidobja,hogy swat4+magyarítás.De elég szar a magyarítás.Pár dolgot fordított csak le.De azért jobb mint a semmi.
(a magyarítást mindent eredeti beállításra vissza állít.Csak a mentést haggya meg.De nekem akció közben,ha esc-et nyomtam a menüből mindent eltüntetett.Így szar volt játszani.De van akinek tökéletesen megy.) -
#3801 ez nem warez topik/oldal/... menjél, google a barátod.... -
FlashMan0 #3800 Azért kiváncsi lennék hogy hol találtál te a swathoz magyaritást.. ^^ -
FlashMan0 #3799 Sziasztok!
Láttam hogy volt már kérdés hogy honnan lehet letölteni a swat4-et. Be volt szurva egy link 2 exe-vel. Ha valakinek megvan még az a link akkor légyszives küldje el megint. Mert vagy 50 oldallal odébb láttam, de sajnos nem tudom hogy hol és sok lenne azt mind átolvasni.
Elöre is köszönöm! -
#3798 ok,értem ;) -
#3797 Hogyha szinte egy szót nem tudsz angolul, akkor nem jó úgy játszani akkor se. Pl. bemész az optionsba és nem tudsz semmit, vagy a csapat irányításkor nem érted mit mondasz. Nem jó. Mondom, próbálj meg egy olyan nyelvű játékkal játszani, amin még a startot se érted :)
Én se értettem sokáig, csak mostanába jutottam német meg orosz játékokhoz, és semmilyen nyelvi tudás nem kellene, de egyszerűen nem jó! (uninstall lett a végén).
/ Na jó, azt a Code of Honor-t nem csak a német nyelv miatt töröltem le :P de tudnék példát mondani mást is / -
#3796 hát nekem angol a játék..szvsz ahoz nem kéne.. mert nem igényel nagy angol tudást :D -
#3795 Én teljesre gondoltam azt pedig most tesztelik! -
pokolipeti #3794 Van már magyarítás... -
#3793 Ha tudsz viszonylag angolul, akkor próbáld ki németül a játékot (nemtom hogy lehet-e), és sztem megérted minek kell egyeseknek ilyen játékhoz is magyarosítás :P -
#3792 minek ehez a játékhoz magyaritás?.. -
#3791 Na a Media Markt-ba 1-ek kevesebb Swat4+kieg pack van :D
Megérte szerintem már csak a magyarításnak kell elkészülni és teljes az öröm! -
danyr #3790 Valaki(k) jöjjön multizni!! -
RMarvin #3789 Valszeg a GOLD. De ha átküldöd a címet, akkor én is vetnék rá egy pillantást -
pokolipeti #3788 Sziasztok!Nekem megvan a swat 4 alapjáték és a swat 4 The Stetchkov Sindycate.De találtam egy letöltő oldalon olyat,hogy swat 4 special edition.Na abban mi van?
-
Felszínes megoldás a fekete halálos játék kifagyásra:
- Reinstall
- teljeskörü szoftverfrissítés (én neten keresztül alaplapi frissítést, videokari, és DirectX frissítést csináltam)
- EasyCleaner -rel a fölösleges registereket, fölösleges file-okat(én 1,5 Gb nyi fölös adatot találtam vele), dupla file -okat törölni. (én a fölösleges rendszerrel együtt induló alkalmazásokat is kitöröltem)
- Feltelepíteni a SWAT 4 -et
- Feltelepíteni az 1.1 Patch filet
- Bemásolni a hozzá tartozó crack (.exe) és .dll file-t.
- Játszani, gyakorolni, letölteni a X-Fire szerverkereső programot és jönni NETre játszani! :D
----
Azért írtam hogy felszínes megoldás, mert egyelőre még kétszer kigfagyott a játék! (viszont ez előtt minden él órában, illetve hamarabb!) -
#3786 Nem,de én akár én hajlandó lennék gépet jobb,,Kategórába"vinni!Bár ígyse rossz:) -
#3785 Nekem is megjelenik a FAQ Mozillával! Milyen SWAT 5 ? :D