6531
-
FlashMan0 #3864 A legjobb játék az interneten kezdödik. Ott van a legjobb hangulat(többnyireÖ Szóval ha van otthon neted, akkor nosza gyere gamelni :D
Dragon, én örültem volna ha bevesznek a HK-sok és nem nyalizoknak hivnám öket. Mert ellettél sok helyröl küldve :DD:D NAS, LGC etc.. :D
(bocs az ész osztásért mester) :D -
#3863 jaa! Hát multiba csak élő játékosok vannak, és ott mindenki tud parancsot adni, de senkinek sem kötelező a másik parancsát teljesíteni. :D -
#3862 neeeem félreérted:D na tudom hogy kell parancsolni meg minden. de hoyg eleht azt hogy mint a singliben hogy csak én tudjak parancsolni a többiek meg csak engedelmeskedni? -
#3861 Lol, egér jobb clickel lehet előhozni a parancsadó menüt. De nézz körül a beállításokba, ha ott körülnézel rájöttél volna magadtól is. -
#3860 üdv!
tegnap ismerőssel nyomtuk hamachin és azt láttam hogy én nem tudok parancsolni hogy open bang clear meg ezek hanem csak roger meg gogogo
azt hogy csináltam hogy ez lett? -
lee56 #3859 na, picit lejjebb van ilyen is : StartupFullscreen=True , ezt ird át False-ra talán ugy menni fog ablakban -
lee56 #3858 Hát izé, nem tudom biztosra mer sose futtattam ablakban a swat4-et, de a swat4.ini-ben van ilyen beállítás, ugyhogy valahogy csak tudja :)
[WinDrv.WindowsClient]
WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900
MenuViewportX=640
MenuViewportY=480 -
#3857 10 ezer forint naponta..... -
Alias91 #3856 Egyébként a nem teljes magyarosításért mennyibe kerül a sms? -
Alias91 #3855 Mikor várható hogy kész lesz a magyarosítás "tesztelése"?
#3794 irtátok.
-
Szuperkaraj #3854 Értem, köszi a választ. -
#3853 Nemtok róla, hogy így lehetne futtatni. -
Szuperkaraj #3852 Van rá valamilyen mód hogy ablakban futassuk a játékot? a FAQ-ban és a hivatalos honlapon ilyesmit nem találtam. -
#3851 FAQ ??? -
#3850 :D -
#3849 * Óvó -
#3848 Mint az oviban :P
GYerekek ne veszekedjetek de ő kezdte te meg folytattad de ő kezdte menj a sarokba:P
Csúnya ovó néni :P -
#3847 Pont te kérdezed? :P Ahányszor látlak játékba, mindig valakivel veszekszel :) -
#3846 kaméLEON -
#3845 Muszály confictolni? -
pokolipeti #3844 Elnézést,hogy megsértettem kegyed. -
#3843 igen. -
KOVU #3842 akk mondjuk ha csak simán felrakom a swat 4 et és még nem crackelem akkor jó lesz a patch? -
#3841 Törölni kell a krekkelt exedet, mert az originált írja át, a crackelt exe pedig módosítva van. A gamecopyworld-on van eredeti exe... vagy másold fel a cd-ről. -
KOVU #3840 Elkezdem telepítni a patchot de utolso pár pillantban megál és valami swat 4 exe-t hogy nem lehet upragelni vagy mit.
és nem teszi fel a patchot akkor most mit tudok csinálni hogy
feltudjam rakni a kieget? mert nem engedi amig nincs fent az 1.1 es patch
elöre is kösz -
KOVU #3839 hi all
valaki tudna nekem adni egy linet hogy honan tölthetem le az 1.1 es patchot? elöre is köszi -
Solt #3838 Örülök, hogy neked ilyen jó a szemed, de azért enged meg nekem, hogy számomra ez így ne legyen tökéletes! Ettől még a játék nagyon jó és élvezetes... -
pokolipeti #3837 Szia!Szerintem semmi baj nincs a célkereszttel.És ez a világ legjobb játéka!Nem tudom neked,hogy olvad bele,de nekem nem csinálja! -
Solt #3836 beleolvad a környezetbe, néha fogalmam sincs, hogy merre célzok és azért itt rövid idő alatt kell elég pontosan célozni...fegyvermodellel és egy picit okosabb "társakkal" egy kiváló játék lenne. -
#3835 Nem lehet.
Egyébként mi a baj vele???? -
Solt #3834 Sziasztok! Most kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, egyedül a célkereszttel nem vagyok kibékülve! Nem lehet átállítani, vagy cserélni? Legalább a szinét... Köszi... -
#3833 Nemhiszem el, hogy nem lenne leírva vagy az oldalon, vagy egy nfo-ba benne. Nem tom egyébként még nem töltötem le módot. -
pokolipeti #3832 Köszi!Még annyit,hogyha letöltöttem a plusz küldetéseket azt hova kell berakni? -
#3831 Azthiszem itt! -
pokolipeti #3830 Honnan lehet letölteni a swat 4-hez valami + pályacsomagot amit a karrier módba tudok használni? -
AlexCross #3829 Spray for everyone! -
#3828 Nem nem az..azon is szokott lennide most ezen nem..hagyjuk...írtam pm-et írj vissza.köszi. -
#3827 wic -
#3826 Szánalom a sok sprayman az egyik serveren...Tactical-ba van rakva nem primary weapon-ba nem véletlenül,hogy nem azzal kell szaladgálni..Na mind1 nem nevezem meg a server nevét...... -
#3825 Jó neked...
Nekem is most volt egy jó hónapos pihim, aztán most visszajöttem gamelni.
Nekem eddig nem akadt, viszont most iszonyat mód akad, még médium beállítások mellett is. (volt egy proci cserém C2D E6300 --> CeleronD 2.8)