6531
  • tmisi
    pedig futnia kéne rajta, max a Vistára anyázhatna :D
  • informen
    2005-ös gém nem fut 2007-es gépen, XD
  • informen
    Valakinek fut hasonló VGA-val a gém? Nem akarom fölöslegesen elk*rni a windózomat.
  • Szuperkaraj
    hát ha meg tudnám oldani én is szívesebben játszanék vele egy jobb gépen, de ezen is elfut minimumon, 1024x768-ban, és annyira nem csúnya a grafikája ( nekem ), mert nem vagyok hozzászokva a csilli-villihez, szal nekem tökéletes :)
  • dragon11
    Tegyél fel más vidieó kari driver-t lehet megoldja ;-)
  • informen
    Sziasztok! Help! A pálya betöltése után állandóan hibaüzenettel kidob az astalra a gém. xp és vista alatt is. a 8800gts nem tettszik neki. van erre valami megoldás
  • mycso
    Nekem 2.6-os celeron +512 ram + ati 9200 volt és hát nem annyira simán futott (800*600 minimumon), na jó lehetett vele játszani, de amikor lett egy jobb vga-m meg procim azthittem valami új játékkal játszok (1024*768 minden fullon)
  • Szuperkaraj
    nekem radeon 9200-vel, intel celeron 1,7 ghz-val, 512 rammal simán fut minimumon, joaz :D
  • mycso
    Hát a vga az ok nagyjából, viszont a proci az elég gyengusz.
    Bár most nézem, van mellé 1 GB ramod, hát valami médium körüli beállítással el kell döcögnie...
  • Beni521
    :D nVidia G-Force FX5900XT (2003 körül jött ki), Intel Celeron 2,4 Ghz proci
  • mycso
    Milyen tipusú vga és proci???
  • Balumann
    ram és proci tökéletesen megfelel. VGA-val kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy valószínű... De ez a 128 MB olyan adat (olyan szempontból kérdezve, hogy elindule a játék), mintha egy autóról akarnád kérdezni, hogy milyen gyorsan megy, és azt mondod meg, hány ajtaja van
  • Beni521
    128 megás kártyával, 1 gigabájt rammal, ill. 2,4 gigahercel h fut a játék?
  • lee56
    buta louiiiiiiii :))
  • autoszimulator
    joey o.O'
  • lee56
    mer buuuuuták :)
  • Balumann
    jaaa... Én azthittem, hogy Xfire tudja, hogy nekem 1.1 van. De legalább a játék kiírhatná, hogy más verzió.
    most megnéztem xfire-be a szerver tulajdonságokat, tényleg 1.0 . Nah mind1 akkor. Miért játszanak ilyen sokan 1.0 -val? :S
  • Balumann
    swat4 server xfire (kép)
  • mycso
    isc, hungarian rd 1.0 ...
  • autoszimulator
    az 1.1-es szerver? mer nem láttam még soha o.O
  • Balumann
    pontosabban amelyikre nem akarok igazán, azokra betudok lépni, csak oda nem ahol a többiek vannak. Pl. ISC -re se tudtam múltkor, mikor csomóan voltak :(
  • Balumann
    Nem tudjátok, miért van az, hogy nem tudok belépni a magyar szerverekre, pl a Hungarian RD szerverre?
    Hihetetlen idegesítő, hogy semmi hibát nem ír, egyszerűen nem kezd el tölteni, csak bejön a töltőképernyő és megáll.
  • dark antirex
    ha jó cracker vagy >_< addig csak .. elvileg :)
  • RMarvin
    A már sokszor beírt linken található coop pályák mindegyikét (legalábbis túlnyomó részét) lehet single-ben nyomni. A filéket a kiterjesztésük szerinti mappába mmásolod, majd konzolból elindítod a pályát. De ha ez nem teccik, akkor asszem a swat4.ini-be kell beírni a user-mappok nevét, s akkor a "Play Quick Mission"-be is el tudod indítani elvileg
  • simonl #3880
    Sziasztok,

Létezik olyan pályacsomag amit single player módban is tudok játszani?

Honnan tölthetem le, és hogyan lehet működésbe hozni? (milyen mappát hova kell másolni? stb.)

Köszi a válaszokat és a segítséget:)
  • jzsolt
    az [AMMod.AMGameMod] részbe kell beírni
  • jzsolt
    Na megoldottam a dolgot. a swat4dedicatedserver.ini-be kell az a sor, hogy replaceequipment="[miről] [mire]" (zárójelek nélkül)
    De figyelni kell arra is, hogy a fegyverhez tartozó lőszereket le kell cserélni a cserélt fegyverére mert különben lehet hogy összeakad vagy a fene tudja. játék közben mikor lerak a pályára kiírja hogy a szerver néhány eszközödet lecserélte. Az eszközök pontos paramétere, neve a swat4equipment.ini fájlban kereshető meg.

Azért köszi a segítséget :)
  • jzsolt
    na hülyeséget mondtam mert azt a 3 sort a swat4dedicatedserver.ini-be kell
  • jzsolt
    egyébként meg azért 1.0ban csinálom mert néha nézegettem a serverlistát és míg az 1.0-ában 3ból 2 tele volt 1.1-ben 4-ből 4 tök üres volt. többen játszanak rapidot 1.0-ában
  • jzsolt
    most én is kicsit jobban átnéztem azt a leírást és ott találtam egy olyat, hogy replaceequipment example

ott van 3 sor amiben átírom hogy milyen fegyvert szeretnék milyenre és azt a 3 sort elvileg csak bemásolom a dynamicloadout.ini currentmultiplayerloadout részhez?
  • mycso
    Illetve van egy kis leírásom az admin mod-hoz (konzol beállítás illetve parancsok, stb...), ha ez érdekel adj egy mailcímet és átküldöm, lehet van benne valami erre utaló is.
    Én még tüzetesebben nem olvastam át csak átfutottam rajta.

Egyébként miért nem 1.1-ben tolod?
  • mycso
    Láttam tegnap.

Viszont megnézni egyelőre nemtom az admin modot, mert eladtam a vga-m (jelenleg egy 1mb-os s3 van) és így nemtok a swatba belépni.
  • jzsolt
    hungarian rd server 1.0

Köszi!
  • mycso
    Mi a szervered neve???
    1.0 vagy 1.1???

Majd utána nézek holnapra, hogy hogyan kell fegyót kivenni.
  • Scottt
    Nincs hozzá de ennyit minedenki tud angolul még az is aki németet tanul(t)
  • jzsolt
    Üdv!

Csináltam egy online szervert és gez mod 22-vel fut. Szeretném beállítani, hogy .45 smg-t ne lehessen használni. Ebben tud valaki segíteni? Láttam olyan szervert, ahol ha azt akartam használni akkor automatikusan egy másik fegyvert kaptam helyette. Valami ilyesmire gondoltam.
  • gergő992
    szasztok valaki tudna adni egy oldalt ahonan lelehet szedni a magyarositását elöre is kösz
  • trogerzsiger
    Hamachin haverral coopoznuk:D na de gyik pályán csak ő parancsolt, vagyios enkem nem a parancsolós menüben, nem parancsok voltak, hanem mindenféle szarság, és az hogy lehetett?
  • dragon11
    Jah,am a Flashmanke gondolkozz mielőtt írsz;-)
  • dragon11
    NAS-ból nem küldtek el kiléptem,LGC-ből én léptem ki(Közös clán volt)-etc?Mond már tovább flashman-ke???