S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Oké én rád szavazok.Remélem emgbeszélhetjük itt ezt az új módot.

mycso
Hali skacok, arra gondoltam, mivel a játék megjelenése óta tolom a játékot elég aktívan, /meg még fogom is/ hogy szívesen lennék a SWAT 4 topik Házigazdája, nektek mi errõl a véleményetek???
Lassan elkészül a játékhoz megírt faq-m is leírásokkal, letöltésekkel és szvsz szinte minden a játékkal kapcsolatos kérdésre tudnék választ adni meg kicsit "rendbeszedném" ezt a topicot.
Tehát várom a szavazatokat/ellenszavazatokat --> érvekkel.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Hát, a törésekrõl nem adtak infót, de utánaolvashatszitt

dragon11
Á ez kiri lesz akkor és mikor lesznek pontos megjelenések melyik job neten?Melyikkel lehet tört szerverre menni,csinálni?

Mivel feltûnt, hogy itt igazából nem sokmindenkit érdekelnek új pályák, azaz megelégszenek az eredetiekkel, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy elvileg még ebben a hónapban 2 naccerû mod fog napvilágot látni a SWAT4-hez:

Az egyik a "Canadian Forces: Direct Action Mod" (katonai mód, új fegyverek és pályák, valamint új játékstílus), a másik pedig a "SWAT4: Take Down". Ez utóbbiban kb 50 db új fegyver lesz, továbbá 7 single és 10 multipálya (átfedés biztos van közöttük)

dragon11
Neked mi a neved onlineba?

Scottt
bezony

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dragon11
Akkorjó ne mfogod megbánni.

Fido4life
meggyõztél, majd lenyúlom apámat, 1-2 üres dvd-vel 😄

dragon11
Szerintem minnél elöbb tedd fel,mert az online része király nem tudod majd abbahagyni!

Fido4life
Hát ma megkaptam a játékot, csak hely hiány miatt nem tudom felrakni..:S Pedig már nagyon kipróbálnám..::😞

dragon11
Én is csak eztmondom neked a multirésze király.

Balumann
Nagyon jó multiban! 😄 Gyere te is netezni vele! Elfut Geforce 4 MX-en, de túl nem fog valami fényesen futni.

Fido4life
hát én még csak single-ben nyomtam, de úgyis elég faja volt 😊 majd ha meglesz kiprószálom, feltéve ha támogatja a GeForce 4 MX-et...

mycso
Sõt, igazán csak multiban jó. 😉
A single player game része unalmas.

Fido4life
ez a játék jó multiban ?

dragon11
Aha csak kíváncsi voltam.

Balumann
pont hogy nem én gyanakszom, hanem te írtál hülyeségeket 😄

Én neten játszottam a kiegészítõvel, mikor volt egy magyar szerver, tehát tört szervert lehet ott is csinálni. Sõt én szerintem szinte minden játékkal lehet neten játszani, és mindegyiknél ugyan úgy kell törtet csinálni - valami portkitiltás kell azthiszem. (Call of Duty részeknél, és SW Battlefront 2-vel úgy kell, tudom)

dragon11
Jólvan nem kell itt mindenre gyanakodni.Én is játszottam a kieggel 1x amikor végigvittem és ne mvolt valami jó.Ja kieggel lehet tört szervert csinálni amúgy vagy még mindig nem?

Balumann
szép eredmény 😄 ! Nekem asszem 23 a rekordom.

Balumann
És most ezt minek tetted hozzá? Én is játszottam 1x, elég is volt, de ez most hogy jött ide? 😄
Én csak mondtam Frodonak - kijavítva vagy kiegészítve téged - hogy nem kötelezõ a kiegészítõ ahhoz, hogy tudjon neten játszani.
Szóval nem értem az elõzõ reakciódat sem - értelmetlen, sem azt hogy ezt most miért írtad, pont nekem.
Kicsit úgy tûnik, mintha össze-vissza írnál, vagy üldözési mánia féleség, hogy mindenki téged utál, és beléd köt (mégha nem is neked ír 😄), nem igazán értem <#wow3>

dragon11
Jólvan oké,de annyit hozzáteszek hogy én játszottam a kieggel.

mycso
Ne veszekedjetek már, inkább játszatok.

Na ösztönzésül:

Balumann
ui: nézz utána a "valakibe belekötni" és "idegesség" fogalmának... 😄

Balumann
mi a fene bajod van már megint? 😄 Most még csak nem is hozzád szóltam, hanem frodonak írtam le, mit kell csinálni! Sem ideges nem vagyok/voltam, de egyáltalán nem kötöttem beléd. Nem értelek <#wilting>

Eddig is csak rendesen válaszoltam a kérdéseidre. Szerintem te nem tudod mit jelent akkor az, hogy belekötni valakibe, meg idegesnek lenni <#kuss>
Már multkor is belédkötésnek vetted a válaszomat, pedig csak rendes válasz volt, arra amit kérdeztél.

Lehet hogy unod, hogy válaszolok (mostmár azt is, ha nem neked írok 😄), de engem meg ez zavar nagyon, hogy ilyeneket írsz feleslegesen. Legalább addig ne írj ilyeneket, amíg nem kezdelek el ok nélkül (kérdés nélkül) hülyézgetni <#idiota> -> de ilyen nem lesz, mert én szinte mindig nyugodt vagyok, és nem vok abszolut kötekedõ!

dragon11
Jó ok de ne legyél már ideges,mert már *urvára unom hogy midnen hozzászólásomba idegesen írsz vissza nem muszály belekötni.

zsakosfrodo2
Thx mindenkinek!

Balumann
nem kell a kiegészítõ, nem játszik vele senki
-telepítsd fel a játékot
-patcheld
-szedd le a verzióhoz tartozó cracket (ez fontos, mert különben hibát ír)
-majd az X-fire -el csatlakozz

és majd MSN-en vagy Xfire -en szólj ha mész játszani 😄

dragon11
Sorry,hogyha rosszul írtam ahova crackelni kell már nagyon régvolt.

dragon11
1.Szed le a játékot(alap+kieg)
2.Feleteszed az alapot és nem crackeled.
3.Felrakod a patchet.
4.Fel rakod a kieget.
5.Crackeled a kieget(mást nem csak azt crackeled a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\ de ha nem ide telepítedted értelemszerûen oda ahova telepítedted.
6.Élvezed a multit másokkal.

zsakosfrodo2
Szasztok!
A patchot letöltöttem, feltettem, mást még nem csináltam, mit kell tennem a multiért még?

Visszaolvastam ugyan, de nem sok választ leltem arra fele, ezért kérdem, hogy mit kell tennem a multirét még.

Thx elõre is!

köszi a segítségeket. 1 gb memoriám van,1.6-os proci, az elején kicsit megijedtem,mert nem indult,de ezután kikapcsoltam a norton-t és most megy. mégegyszer kösz
Balumann
Úgy látom, hogy Radeon x300-as mag van rajta, sm2-es, 300 MHz-es az órajele, tehát naggyából olyan mint az enyém. Elfut 1024-en minden low-on, de nekem a windows-ba is lekell vennem 16 bites-re a szineket közben, hogy ne akadjon be annyira sok helyen.
Egyébként azt nem tudom miért van, hogyha leveszem 800x600-ra akkor szarabbul megy, és sötétebb a kép (de szinte minden játékban :S)

De ez lehet kicsit változik ha gyorsabb a procit vagy több a memóriád mint nekem (mondjuk nem sokat számít)

dragon11
Szerintem igen elmegy 1024x768 low-on elmegy.Nagyobbra ne tedd mert többel biztos hogy nem megy lehet hogy sokat is mondok.

bocs,hogy megint zavarok😊
ilyen videokártyám van: ATI Radeon Xpress 1100 (ATI RADEON XPRESS 200M Series
Elindul ezzel a játék? (nem értek a hardwerekhez😛)
Scottt
yah 56kbs modemes netem van de úgy láccik csak tennap ra volt vmi korlát mertmár ok,a többiek csak néztek h magassab a pingjük core2izével emg mega géppel,512s adsl el nekem emg a kis 1.7es procival meg a modemmel jobb volta ping

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nagyon szépen köszi
Balumann
privi ment

hát igazából egy sms árát megfizetném érte😛 nem tom hogy itt lehet e warez-os oldalt beírni vagy nem,nem járok nagyon ide,de vmi támpontot ha kapnék megköszönném😊
Balumann
szerintem se

dragon11
Hojjoj amúgy neked sem volt valami értelmes hsz-eid!Csak vicc!Nevedd komolyan!

mycso
Hát igen az ilyen jellegû beszólásoktól mint a tiéd. 😞

kezd egyre nevetségesebb lenni a fórum
Balumann
valahonnan biztos meglehet ^^
Ingyen akarod és lehet hogy nagyon lassan, vagy inkább fizetnél érte?

rekettyes
En csak a simaval probaltam, lehet akkor, hogy csaltak a kieg fegyverekkel valahogy athoztak az alapba<#vigyor1>.

Balumann
Ja nem arra gondolsz, ami ilyen paintball szerûség, és ilyen kis szines golyókat lõ? Attól is így szédeleg meg így alig lát.

mycso
Tényleg nemjösztök rapidozni????
Ott állnak a magyar szerverek üresen.

mycso
A kiegészítõvel vagy a simával játszottál???
Mert a kiegben van olyan fegyver, ami egy bazinagy lövedéket lõ ki, amitõl beszédülsz /illetve kitud lõni még flesst, stingert és füstgranyót is/
Egyébként még szóbajöhet a pepper puska vagy a less lethal shotgun az utóbbitól elég hosszú idõre bekábulsz.

helo, a swat 4 alapjátékot még vhonnan internetrõl be lehet szerezni? vki esetleg tipp? köszönöm,üdv
dragon11
Hey gyerekek megkell várni míg kinem írja azt hogy nemtudott kapcsolódni vagy különben hibás lesz a játékod