S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan elkészül a játékhoz megírt faq-m is leírásokkal, letöltésekkel és szvsz szinte minden a játékkal kapcsolatos kérdésre tudnék választ adni meg kicsit "rendbeszedném" ezt a topicot.
Tehát várom a szavazatokat/ellenszavazatokat --> érvekkel.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Az egyik a "Canadian Forces: Direct Action Mod" (katonai mód, új fegyverek és pályák, valamint új játékstílus), a másik pedig a "SWAT4: Take Down". Ez utóbbiban kb 50 db új fegyver lesz, továbbá 7 single és 10 multipálya (átfedés biztos van közöttük)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A single player game része unalmas.
Én neten játszottam a kiegészítõvel, mikor volt egy magyar szerver, tehát tört szervert lehet ott is csinálni. Sõt én szerintem szinte minden játékkal lehet neten játszani, és mindegyiknél ugyan úgy kell törtet csinálni - valami portkitiltás kell azthiszem. (Call of Duty részeknél, és SW Battlefront 2-vel úgy kell, tudom)
Én csak mondtam Frodonak - kijavítva vagy kiegészítve téged - hogy nem kötelezõ a kiegészítõ ahhoz, hogy tudjon neten játszani.
Szóval nem értem az elõzõ reakciódat sem - értelmetlen, sem azt hogy ezt most miért írtad, pont nekem.
Kicsit úgy tûnik, mintha össze-vissza írnál, vagy üldözési mánia féleség, hogy mindenki téged utál, és beléd köt (mégha nem is neked ír 😄), nem igazán értem <#wow3>#wow3>
Na ösztönzésül:

Eddig is csak rendesen válaszoltam a kérdéseidre. Szerintem te nem tudod mit jelent akkor az, hogy belekötni valakibe, meg idegesnek lenni <#kuss>#kuss>
Már multkor is belédkötésnek vetted a válaszomat, pedig csak rendes válasz volt, arra amit kérdeztél.
Lehet hogy unod, hogy válaszolok (mostmár azt is, ha nem neked írok 😄), de engem meg ez zavar nagyon, hogy ilyeneket írsz feleslegesen. Legalább addig ne írj ilyeneket, amíg nem kezdelek el ok nélkül (kérdés nélkül) hülyézgetni <#idiota>#idiota> -> de ilyen nem lesz, mert én szinte mindig nyugodt vagyok, és nem vok abszolut kötekedõ!
-telepítsd fel a játékot
-patcheld
-szedd le a verzióhoz tartozó cracket (ez fontos, mert különben hibát ír)
-majd az X-fire -el csatlakozz
és majd MSN-en vagy Xfire -en szólj ha mész játszani 😄
2.Feleteszed az alapot és nem crackeled.
3.Felrakod a patchet.
4.Fel rakod a kieget.
5.Crackeled a kieget(mást nem csak azt crackeled a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\ de ha nem ide telepítedted értelemszerûen oda ahova telepítedted.
6.Élvezed a multit másokkal.
A patchot letöltöttem, feltettem, mást még nem csináltam, mit kell tennem a multiért még?
Visszaolvastam ugyan, de nem sok választ leltem arra fele, ezért kérdem, hogy mit kell tennem a multirét még.
Thx elõre is!
Egyébként azt nem tudom miért van, hogyha leveszem 800x600-ra akkor szarabbul megy, és sötétebb a kép (de szinte minden játékban :S)
De ez lehet kicsit változik ha gyorsabb a procit vagy több a memóriád mint nekem (mondjuk nem sokat számít)
ilyen videokártyám van: ATI Radeon Xpress 1100 (ATI RADEON XPRESS 200M Series
Elindul ezzel a játék? (nem értek a hardwerekhez😛)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ingyen akarod és lehet hogy nagyon lassan, vagy inkább fizetnél érte?
Ott állnak a magyar szerverek üresen.
Mert a kiegben van olyan fegyver, ami egy bazinagy lövedéket lõ ki, amitõl beszédülsz /illetve kitud lõni még flesst, stingert és füstgranyót is/
Egyébként még szóbajöhet a pepper puska vagy a less lethal shotgun az utóbbitól elég hosszú idõre bekábulsz.