S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Barricaded Suspects:
RED|TEAM Server HUN
UPH SERVER HUNGARY
Qtyak|Dogz
s4hu|Fearless
kb ennyi, aminek értelme van
Rapid Deployment:
Fearless s4hu
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha feltetted, vegyél fel majd partnernek, a nevem: baluhunter89
A mycso.atw.hu oldalon látszik, hogy te sem vagy otthon annyira a html szerkesztésbe, az amd és intel -nél úgy linkelted, hogy beírtad a http -t is, és újra letölti a fenti atw -s bannert, aztán 2x jelenik meg felül 😊
Na bocsi az offért.
Ma elég gáz voltam, meg leszek is pár napig/hétig.
Vettem egy egeret: ILYET
Nagyon komoly, csak még megkell vele tanulni játszani, no meg kéne hozzá valami normális egérpad.
Rá volt már állva a kezem a gagyi kis optikai samsungra, ég és föld a 2 egér.
A weboldal, ahova felvan töltve az a volt klánom honlapja, és régebben /bár akkor még félkész állapotban/ mht fájlként volt feltöltve 1-2 cucc. És bizony voltak akik mozillát használtak és eddig még senki nem panaszkodott.
Ha a böngészõd egy sima htm-fájlt nemtud megnyitni, hát hogyis mondjam.... a lényeg szerintem valami nagyon csúnyán el van benne állítva.
mycso.atw .hu --> ezt látod normálisan?????
Így néz ki:
Persze, 1024*768-ban, csak ide kivágtam kicsibe.
És a többi oldal is hasonló felépítésû: háttérkép vagy kép + szöveg.
Gyerekek ne offoljunk már ezzel a böngészõs szarsággal --> mind2-nek vannak hibái, elõnyei, ennyi.
drahon11: Mozzila a király. Mindenki, aki nem szeretne minden gagyi vírust összeszedni az IE-vel, az Mozzila-t használ. Szal no comm.
Azon ott vannak a swathoz tartozó menüpontok.
A weblap, ami a sima uw-s címen van az nem érdekes, majd törlöm valamikor.
Ez a banner linkje: http://dtpclan.uw.hu/le/menu.mht
Ha csak azt a címet nyitom meg, hogy http://dtpclan.uw.hu, akkor jó.
Majd a CL-nek /clan leader/ hozzá kell rendelnie a tagokat a klánhoz.
LINK
A lényege: ez egy klán "gyûjtõoldal". Ha van egy klánod és szeretnél hivatalos warokat vívni, akkor itt regisztrálod a klánt és a tagokat, kiválasztod a játékmódot majd itt a CB-n keresztül kihívhatsz más klánokat.
Van ranglistájuk is, ja és rengeteg játékot támogat.
Szoktak kupákat is indítani, ott gondolom valamiféle díjazás is van.
Nagyjából ennyi a lényege.
Nekem nem mániám a szerver sem, én csak mondtam, hogy ha nem csinál senki módos szervert, akkor én tudok majd. Én elvagyok teljesen más szerveren is - amennyit én játszok.
De mondtam, nem akarok tag lenni, más játékokkal is játszok, meg mindig másképp érek rá meg van kedvem játszani. Majd lehet felmegyek a szerveretekre.
Ha majd megyeget a játék, akkor regeljetek CB-n aztán majd esetleg összehozhatunk egy wart. 😉
dragon11, szerintem ADSL nettel nem érdemes szervert csinálni, az már 6-7 személynél lagos lesz. (bár tudom, hogy gyorsítják 8 Mbit -esre, de a feltöltésen azthiszem nemsokat gyorsítanak), és szervernél az a fontos.
Nekem most 512 -es a feltöltésem, és régen COOP -ban 5-en játszottunk és 100 -as ping volt. Most lesz 1 Mbit -es, és szerintem elbírok majd 10 embert rendesen. De az ADSL -t szerintem csak 512 -es feltöltésre emelik. (ráadásul az úgytudom minél távolabb vagy a központtól még lassabb is).
mycso, kérd meg hogy te legyél az admin ebben a topicban, és akkor te kezeled a bannert és ott alatta a szöveges részt!
Tehát vagy direkt IP-vel lehet hozzá csatlakozni, vagy valamilyen szerverkeresõ progival kell megkerestetni /azok közül némelyik látja/ pl.: xfire vagy all seeing eye.
Û Û With this patch you can host cracked servers that are Û Û
Û Û visible on serverlists. Clients with invalid or already Û Û
Û Û in use cdkeys can join your server now.
Û Û 1. Unpack Û Û
Û Û 2. Copy Engine.dll into game dir Û Û
Û Û 3. Host your cracked server! Û Û
Tehát lehet hogy egyszerûbb lesz, mint gondoltam =)
Ja egyébként gyorsítják a netemet márciustól, 10 Mbit -es letöltés és 1 Mbit -es feltöltés, lehet tudnák csinálni 10 személynek szervert, majd módokkal is... bár ha portkitiltásos módszerrel kell tört szervert csinálni, akkor lehet hogy nem fog menni... bár azthiszem már tudok egy jó tûzfalat amivel letok tiltani.