6531
-
#6331 az annak számít:D -
Anonymus20 #6330 Hát ha az annak számít, akkor én naponta föl szoktam menni vhova játszani -
#6329 valaki tolja még aktívan a játékot?? -
AlexCross #6328 velem semmi sem történt. -
#6327 Hali, hááát valami kisebb felbontáson, minimál grafikán. Bár függ attól is, hogy milyen proci és mennyi ram van mellette... -
#6326 valami történt Alexszal? -
Winibaba #6325 Bárcsak két évvel ezelőtt lenne...
Hiányzik az akit senki nem értett meg, csak én, aki mellett senki nem állt ki, csak én...és hiányzik az a játék amit együtt játszottunk!
Soha nem fogom feledni!
Mindenkinek további kellemes élményeket.
Nekem ez a játék egy vissza nem adható dolgot adott.
Köszönöm azt a röpke időt is...
( Kérlek Mycso ne töröld ki )
Ennyi...
Sziasztok! -
#6324 Ne kapd fel a vizet. Ma nincs olyan, hogy normális swat game... bárhova mész szinte, 0 taktikai játék (vagy csak csapatmunka) van. Ráadásul minden idiótát megtűrnek a szervereken és ha az admin nem csinál rendet és te teszed meg helyette, akkor téged fognak kidobni. Ez van. Ajánlom a Hyp szervert, az egyetlen normálisnak mondható hely, bár ott is van már olyanoknak admin joga, akiknek nem kellett volna kapniuk, de még így is 1000x jobb, mint a többi. -
#6323 hejjhó!
elfut a gém egy Intel X3100-ason? -
Anonymus20 #6322 Mekkora csöves népek vannak ezen a swaton. Olyanokra mondanak campet, meg rugnak ki érte, ami lehetetlen. Megkérdőjeleztem, hogy mi értelme annak, hogy a Meat Barn pályán tilos a kinti ablakból lőni, ha nem campelnek, csak 1 embert mondjuk lelőnek, erre a majom kidob. Komolyan ennyire hülyék az emberek? Mellesleg ez az 1.0-ás vip-ben az {SC} klán szervere. Sok csöves van ott is... Na meg van egy másik is. Annyira azt hiszik, hogy minden egyes lövés camp, hogy az hihetetlen. Ezért kell saját szerver, ami nem lesz... -
kiscsavo96 #6321 Hy all.FIgyuzzatok csak akkor lehet missiokat jaccani hogyha megcsinalod az instant missiont egyszer vagy mi,mert nem ertem. -
AlexCross #6320 !!! -
#6319 ??? -
AlexCross #6318 köszi hogy benéztél Spongya! -
AlexCross #6317 napi rofl: a HTD team.
avagy a név változhat, a színvonal állandó.
egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lelkes játékos, RedBull. kezdte a pályafutását a találó nevű Rapid Enemy Destroyers klánnál, ahová hamar beilleszkedett. azonban az idő vasfoga hamar kikezdte a klánt, mentek is a szélrózsa minden irányába. lett helyette UPH, oda is könnyen bevették. aztán azok is lemorzsolódtak a sok pró mellől, hát hajrá! Fanatic! avagy FHG, ha már a rövidítéseknél tartunk. persze itt sem áll meg az élet, és mivel innen is fokozatosan lekoptak az emberek, most itt az új, a szép, a jó, Hungarian Target Destroyer Team Hungary.
és hol kezdődik egy klán? hát legyen honlapja, anélkül egy tapodtat se!
hozzá persze társul az örökségül kapott gagyi totálgéminges szerver, már csak be kell venni boldog-boldogtalant.
Mark mod is kell, naná, anélkül talán még menne is a szerver normálisan - egyébként nem.
és persze ha feltévedek mi fogad?
"CHEATS ARE ON"
waroztatok, mi?
szép volt fiúk, csak így tovább! -
AlexCross #6316 a kérdés jó.
elmélet, vagyis a valóságban is így van(amennyire én tudom):
a JHP, vagyis a tompa fejű töltény komolyabb sérülést okoz, illetve nem megy keresztül az emberen. viszont hátránya, hogy keményebb tárgyakon nem megy át, mint például autó karosszéria. tévhit, hogy "páncélozott" vagyis golyóálló mellényt, vagy öltözéket viselővel szemben nincs megállító ereje. való igaz, hogy a mellény megfogja, viszont így a lövedék összes ereje ütésként összpontosul a becsapódás helyére, így téve harcképtelenné az áldozatot.
a FMJ, vagyis az acélköpenyes lövedék ezzel szemben átmegy mind az autó karosszériáján, mind a mellényen. előnye egyben a hátránya is, vagyis azzal, hogy keresztül megy az áldozaton, kevesebb a megállítóereje, kisebb traumával jár. nem is beszélve arról, hogy jobb eséllyel talál meg olyasvalakit is, akit annyira nem kéne (lásd: széna téri bankrablás).
a fentiek főképp a pisztolylövedékekre igazak, bármi is legyen az, amiből kilövik. puskák esetében szinte mindegy a lövedék formája, mellényt, fedezéket egyaránt nem ismer.
és most a játékról:
itt bukik ki igazán a játék úgymond realitás-zavara.
mindenki ismeri ugye a 0.45-öst a játék 1.0-ás verziójában. ott is ugye a 0.45-ös JHP lőszerrel a leghalálosabb. a többi fegyvert ellenben elhanyagolták (megint csak szerintem), továbbá nemes egyszerűséggel a FMJ kb. 2x 3x hatékonyabb mint a JHP. ugye elvileg az lenne a jó, ha a FMJ egyformán hatékony lenne minden testrészen, viszont a JHP találatok hatékonyabbak lennének végtagokon, és kevésbé hatékonyak ugye a mellényen. sőt, ha tényleg kitenne magáért valami moddingoló, akkor a JHP a nehéz páncélost elkábítaná úgy, mint a gumilövedék. -
krisz940122 #6315 nem tudom h h kell felrakni a magyarosítást mert már próbáltam de sose magyarosította. köszi a segítséget. -
#6314 Ha fent van a magyarosítás elolvashatod hogy az egyik páncélozott célpontok ellen jobb a másik pedig páncél nélküliek ellen jobb -
krisz940122 #6313 mindegyik fegyverhez ugye 2 töltény van. mi a különbség a kettő között? vmelyik éles vmelyik tompa. a shotgun-nál is van két színű lőszer is. mi ezek közt a különbség? -
#6312 Ez a gép kérdés valóban érdekes dolog...én azon gondolkoztam, hogy itt már a netes szolgáltatással vannak problémák, hiszen anno p4 3GHz + 512MB + ti4200-al kezdtem ezt a játékot, és emlékeim szerint 1024-ben közepes beállítások mellett jól elfutkosott, majd jött még egy félgiga ram + egy GF6600, na itt már 1024 full-ban, max fps-el toltam.
Jelenleg meg c2@3GHz + 4GB + 8800GTS, aztán akár 1024-ben is tud olyanokat produkálni, hogy akár egy fél percig 20 alatt van az fps szám....érdekes ez. -
AlexCross #6311 Azért azt lássuk be, hogy van kapcsolat az iskolaszünet, és a SWAT 4 között, mind mikro, mind makro szinten.
Lásd, isc visszatérése, a fanatic is pont mostanában ér rá hungariantargetdestroyingolni, a qutyákoknak is pont most lett szervere....
egyébként egyre többet agyalok azon, hogy mi kell ennek a játéknak, hogy tényleg normálisan fusson? azért egy olyan gépen, ami maxon 1024x768-as felbontásban teljesen jól visz egy vadi új cod részt nem kéne ilyen fps hullámokat produkálnia. szerintem.... -
helixlithium #6310 Szép megfogalmazás a magyar Swat4-re nézve. Többnyire egyet értek.
A Helixről csak annyit, hogy nem anyuci-apuci fizeti, és nem buszbérletre kell a pénz. Csupán azért áll a szerver, mert a szolgáltató finoman szólva egy semmirekellő, és be van ragadva a bérletből vagy 20 nap, amit próbálunk behajtani...A problémát hamarosan megoldjuk, legrosszabb esetben megunjuk a várakozást és szolgáltatót váltunk.
Mielőtt leírnád a Helixet, tájékozódj! Hárman finanszírozzuk a szerver működését, mind a hárman dolgozó emberek vagyunk és közülünk én vagyok a legfiatalabb a 26 évemmel. Mindezt azért írom le, hogy tisztázzam a dolgokat.
A szervert azért üzemeltetjük, hogy ingyenes "szolgáltatást" nyújtsunk azoknak az embereknek, akik szeretik a SWAT4-et, amiért cserébe kulturált játékot és néhány primitív szabály betartását várjuk el.
P.s.: Akit érdekel, azzal hamarosan találkozunk újra a Helixen!
-
Winibaba #6309 Néha kell egy kis helyzetjelentés :) -
Anonymus20 #6308 Jó ha az ember kitombolhatja magát valahol
Én is sokszor megtenném.... -
#6307 Jól elbeszélgetsz itt magaddal... ;) -
AlexCross #6306 hogy ez az isc zsolteeeka mekkora sz*r.... -
AlexCross #6305 SWAT 4 körkép, 2010 július
Nem szeretem ismételni magam, nem szokásom, és akkor sem teszem, mikor azt mondom, a SWAT 4 haldoklik. Bizony, nem csak erről az áporodott posvány magyar SWAT 4 sceneről mondhatjuk ezt el, a játék is kezd amolyan kiveszőben lévő, múlt poros-ködös távolságában pihenő holmivá válni. Ennek okait fölösleges találgatni, underground játék volt ez világ életében, (gondolom) a készítői sem számítottak olyan eladási mutatókra amilyet egy új CS, vagy épp cod résznek garantálnak a kockák igénytelen, ostoba, végeláthatatlan tömegei.
Apropó a készítők, bár inkább a kiadó, és kicsit bajban vagyok, ugyanis fogalmam nincs, hogy ki és kivel pereskedik egyáltalán. Arról a valaha remeknek ígérkező modról beszélek ami talán adhatott volna még némi löketet a játéknak.
Mi van helyette? kipróbáltam ezt a codxmf2(mz/x) valamit, de szüntelen ugyan az az érzés fog el az ilyen játékok láttán, mégpedig a "nyeh, de komolytalan". perkek meg acsívmentek meg lőni mentek, a puska meg nem TV, hogy el lehessen kapcsolni a sorozatról. "Safety" módról pedig már nem álmodom, régen volt a Rainbow 6. A kézigránátok eldobásához pedig még a fegyvert is elteszi, hát minek az ilyennek két kéz? És akkor a repülős-helikopteres-bombázós f*szkodásba még nem is mentem bele.
Ha a valóságból indulunk ki, mindig is a SWAT 4 lesz a király, akárki akármit mond. Rosszat is lehet mondani róla bőven, tudom, bár igazság szerint ez azok szokása, akik lusták megérteni, felfogni a játék összetettségét, és nem jutnak túl azon, hogy ez egy sz*r, aki játssza az meg csíter. Sokat mondjuk nem várhatunk olyantól, akiknek bőven meghaladja az ingerküszöbét a Tapsi-hapsit megszégyenítő ugra-bugra közbeni halál pontos gépfegyverhasználat.
No, de elkalandoztam.
Szóval a helyzet változatlan, amolyan furcsán kavargó állóvíz. UPH sehol, gondolom rájöttek, hogy égő a saját lendületből felhozott szerverük és nem kéne erőltetni. Egyébként is biztos van jobb dolguk.
A HELIX szervere is a múlté, a klán meg senkit nem érdekel. Gondolom a nyári szünetben anya-apa nem ad pénzt buszbérletre, amit a szerver fenntartására lehet költeni. Marad a fanatic, normális szerver, annál normálatlanabb társasággal. Van még hyper, az átlagos otthoni szerverek minőségét bőven alulmúló bérelt szerverrel, még normálatlanabb adminokkal.
Amolyan régi-új játékosok is vannak, Quttyákok meglehetősen darabos szerverrel. A társaság meg, kutyák, ráadásul q-val írva - akinek ez nem mond el mindent, annak hiába magyarázod. isc zsolteeeeka is feltűnik néha a sz*rabb szervereken, hátha elcsábíthat onnan valakit a sajátjára, amin aztán ő lehet a király.
Utóbbi két társaság friss csalódást (is) szolgáltatott nemrégiben, nehogy véletlenül ne ábránduljak ki belőlük, meg ebből az egészből. Majd megyek és leírom valahová, hogy most jól abbahagyom, rá két nappal meg azt, hogy inkább mégsem.
Sokan tudják milyen nehéz igazságos adminnak lenni, nekem is van sejtésem róla. A sima gyökérkedésre viszont ez nem mentség. Arra csak egy mentség van, veleszületett, és a fenti társaságok tagjairól egyenként elmondható. -
AlexCross #6304
az egy dolog, hogy egy CB szintű társaság mit művel a szerverén, Helix dettó, kit érdekelnek? ezek csak azért tudtak kiemelkedni a sok két hétvégére alakuló klán közül, ahová valók, mert nincs normális közösség.
de miért is nincs? talán mert a jóval "komolyabb" szintű társaságoknál is ugyan ez a sötétség uralkodik. ááá biztos nem azért.
inkább azért, mert vannak akik életükben két-három órára fölteszik a játékot, netán még ezt a fórumot is megtalálják, de akkora mocskos állatok, hogy NEM VESZIK MEG EREDETIBEN!B+!
ez a scene pont ott van, ahová saját magát száműzte. nincs összefogóerő, mert mindenki túl nagyképű és lusta hozzá, hogy a másikat ne csak saját maga alatt tudja elképzelni a saját kis swatos ranglétráján. mégis mennyire szánalmas, hogy egy év alatt az egyetlen hírforrás az volt, hogy lejárt a domain? -
ladista #6303 990.- -
#6302 Nesze vagy nesze -
#6301 ha vki tud tud dobjon meg 1 letöltési linnkkel plz -
#6300 Ha meg tudtad oldani a tört verzióval is, akkor old meg ezt is... Helloka! -
ladista #6299 990 forintot nem akartál kiadni rá? -
dmob #6298 Helloka! Nekem tört SWAT4-em van, mert nem akartam megvenni az eredetit, ugyanis azt láttam, hogy törttel is lehet multizni, szervert meg nem akarok futtatni... Nekem fel van téve az 1.1 patch, de ha bármelyik szerverre rámegyek, akkor nem tud csatlakozni... Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma?
u.i. Nekem Windows 7 Ultimate 64bitem van és tökéletesen fut egyébként a játék, csak a magyarítás szövege nem jó mindenhol, de az már XP-n sem volt az. Ja, és ATi Radeon HD4850-es a GPUm, mégis tökéletesen megy. Ezek szerint akkor nem mindegy, hogy milyen kaetgóriás Win7-et használ az ember. -
#6297 Holnap tanévzáró, újra felrakom :D minden tanévzáró napján játszok swattal :D -
bajszatlan #6296 Sziasztok!
A SWAT-4.HU elköltözött a SWAT4.CO.CC címre.
Aki regisztrálva volt az megkapta a hírüzenetet, aki nem az itt olvashatja.
A topik gazdát megkérem hogy frissítse az URL címet, köszönöm a figyelmeteket.
Üdvözlettel:tHUNder -
#6295 ha megcsinálsz egy küldetést karrierben akkor elmenti az eredményt és automatikusan beadja a következő küldetést ha kilépsz a játékból küldetés közben akkor előröl kell kezdened -
Anonymus20 #6294 Szerintem játék közben nem, csak a küldetések között, ha manuálisan nem is de automatikusan ment azt hiszem. Itt a legtöbb ember a multival játszik, szal bizonytalan vagyok én ebben. De olyan nincs hogy nincs mentés, max küldtés közben nem, az nekem meg nem is kellett amikor én játszottam. -
TOMARGUS #6293 Sziasztok. Egy gyors kérdés. Tényleg egyáltalán nem lehet menteni a játékban, vagy csak én nem találom? -
DonPetrucio #6292 Kösz szépen!