S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AC, gondolom a REDUX-os szerver a tiéd, és csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy kegyetlen a káosz rajta. Ha nem a tiéd, akkor is, de biztos a tiéd<#vigyor>
Sharks
Rajta van a kiegészítõ lemezén...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sziasztok,

Magyar nyelvû eredeti Gold verzióm van.
Ehhez tudnátok egy linket 1.1 patchez

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Üdv, a Dynamicloadout.ini fájlban kell kicserélned pár értéket a résznél. Amit ki kell cserélned azok a felszerelések nevei(attól függ miket szeretnél), ezeket megtalálod a swatequipment.ini fájlban.
Srácok multiba hogy kell más fegyvert adni a vipnek? Tehát mondjuk egy sörétest vagy más fegyvert! köszi a segítséget elõre is!
Esetleg hiba lehet, hogy a lan szerverek között van, ezt ha jól emlékszem a swatguistate.ini fájlban írhatod át. Jegyzettömbben megnyitod, ctrl+f-el elõhozod a keresõt, beírod hogy "lan" idézõjelek nélkül, azt hiszem egy találat van csak, azt írod át. Vagy true vagy false, az ellenkezõjét írd be mint ami alapból van ott. Ha már beállítottad, akkor ez mind1.
Lehet még azzal bajod, hogy routered van. Ilyenkor port forwaldoni kéne, ami kicsit macerás.
Lehet baj a szolgáltatódnál. Szimplán annyi, hogy a szolgáltató miatt nem megy a szerverkészítés(datanet-nél régebb nálam is ez volt).
Elsõre ezek jutottak az eszembe.
Bocs nem figyeltem a legelsõ hozzászólásod a client v13 meg van már csak az a probléma hogy nem látszik az elkészült szerver
És honnan tudom letölteni ezt a clientv13-t linket esetleg tudnál adni?? A szerver neve álltalában swat4 hungary, de tegnap próbált barátom feljönni rá és nem telálta sehol a szervert mi lehet gond??
Szükséged lesz a client v13-ra is, különben pötyögheted be a dolgokat a consolba, pl ha vkit ki akarnál rúgni, be kéne írnod hogy "kick ac kick név", és mindennél mást. Ezért kell a client mód, mert ezzel csak 2-3 gombnyomás a dolog.
Mi az alkalmi szerver neve?
Hát csak amikor bevankapcsolva a gép csak akkor! szóval alkalmi 1.0 az admin mód az v22! csak annyi kéne hogy hogyan mûködik az egész dolog
Ja és nem mind1 hogy sima alapjáték, vagy TSS-en megy a dolog. Ha 1.0-án megy, és megmondanátok a nevét meg hogy milyen módba megy, még föl is néznék rá, vagy ez csak egy kis alkalmi szerver?
Kéremszépen ez úgy fod menni, ha beírod a (gondolom) megadott admin jelszót a helyére. A munkátokat meg megkönnyíti a client mód, ami az admin panelt takarja röviden. Ezt vagy a gezmods oldaláról tölthetitek le, vagy ha nagyon bele akartok menni az adminos dologba, akkor körülnézhettek a markmods háza táján is. Remélem angoltudás megvan. Ha nincsenek meg a weboldalak akkor: google --> gezmods vagy a másik: markmods.com ha jól tévedek.
Sziasztok!
Abban szeretetném a segítségeteket kérni hogy most készítettünk egy szervert barátaimmal és nem tudjuk hogyan kel adminkodni!! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon meg kösszönnénk 😊
és igen, a mostani szerverem is megérte, hogy betámadják. állna bele a rohadás abba, aki ezzel szórakozik.
mycso
Nem is azért írtam, hogy az lett volna az etalon szervergép, csak példának írtam, hogy még azon a rendszeren/neten is ment probléma mentesen xy fõig. (külföldiek ott is bekavartak). Igazából ezt egy hobbi szinten futtatott házi szerverre írtam példának (bár sok esetbe egy ilyen jobb is lehet a bérelhetõektõl...)

Diginél ha 12 fõig magyaroknál jól fut, akkor minden rendben van...mert ugye ez csak egy mezei lakossági netszolgáltatás.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Mindenkinek más az ingerküszöbe. a tény azonban az, hogy ha valaki normális, komolyan vehetõ szervert akar, ahhoz igen is kell egy jó, szervernek való gép.
Mhz-ekkel, gigabájtokkal lehet dobálózni, de ne felejtsük el, hogy nem csak ezek vannak itt játékban. szerver operációs rendszernek szerver alaplap a párja. amit asztali gépbe gyártanak akkor sem high-end, ha jó a marketingje.
emlékezz vissza, mikor az uph-nak és a helixnek ugyan azon az ip-n volt a szervere. vajon miért volt az uph-n átlag 20-25-el alacsonyabb a ping?

egyébként nem vagyok seggre esve a digis lanos neten futó szerveremtõl. 12-13 játékosnál még normális pingje van a magyaroknak, külföldieknek nem igazán jó sose. valahol 13 játékosnál kezdõdik az, hogy 20-25-30-al megnõ a magyarok pingje is. anno valami "Odie"-féle szerveren is hasonló volt a helyzet, továbbá a minap is láttam digis neten egy csöcskov szervert, nagyjából ott is így állt a dolog. ötletem sincs, hogy ez miért van így, de így van.
<#boxer>
mycso
Huhhhhh...hát mivel eredeti, nem is fogsz crack mappát látni.

Ha a gyári lemezrõl nem tudod telepíteni, vagy telepítés után hibát hoz, akkor vagy az olvasód rossz, vagy a lemez hibás ebben az esetben vidd vissza.

seholse találtam crack mappát
a hot swat mods mióta nincsen? <#violent><#falbav>
crack-elted?<#wilting>
adathiba*
összetevõ: swat 4 . fájlcsoport: buildfiles . fájl: E:\data3.cab . hiba: adathiva (CRC)
data3.cab file hibás, ezt írja miután feltelepíti
ok kösz
Sharks
Akkor felhívod a boltot, ahol vetted/ elmondod a problémádat/ mondanak rá megoldást vagy kicserélik!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

megvettem
Sharks
Esetleg vedd meg 990 Ft <#wilting> <#ravasz1>

licencszerõdést elkell fogadni aztán sorozatszám kell.sorozatszámot neten néztem több is van, utána úgy csinálja hogy felteszi, automatikus inditást ir ki,aztán hogy hibás a játék, és vmi startup.ini file kell hozzá.
Hát kérlek úgy lehet, hogy megnyomod mindig a next gombot. Nem tudom, hogy a sorozatszám után, vagy elõtt kell elfogadni a licencszerzõdést, de el kell fogadni azt is.
special weapons and tactics
lllllll llll lll llll llllll llllllll
lllllllll lll lll lll llllllll llllllll
llll llll llllllllll llllllll llll
llll llllllll lll lll llll
llllll llllllll llllllll llll
lllll lll lll llllllll llll
llll lllll lll lll lll lll lll lll lll llll lll
lllllllll lll lll lll lll
llllll
vki = valaki
Írja le vki hogy kell feltelepíteni a SWAT 4-et onnantól ahonnan a sorozatszámot kéri. Remélem igy már jó lessz.
Nem érteni beszél magyar te ezen a föld?
Viccet félretéve: használj írásjelet, tagold a mondatodat, és értelmesen mondd el a bajodat! Köszönjük.
swat 4ben startup.ini file kell hozzá és hogy kell az megszerezni, és amikor felakarom telepiteni sorozatszám kell.
mycso
Pedig tényleg nem kell oda nagy vas...

Nekem emlékeim szerint jó pár éve 4M/0.5M adsl, D805+2GB ram-on max 10 fõs szeró egész tûrhetõen elfutosott. (mondjuk itt is már a net volt a szûk keresztmetszet)

"régi jó szeró"
na ezt hívják szarkazmusnak. okkal ürült ki.
a szervernél pedig sokminden számít, többek között a netkapcsolata is. az náluk megvan, a digi lanos netjén van a gép, és mégis a Hrds 1 mbites adsl-en jobbat produkált. ott még ráadásul a gépet is tudom, hogy nem volt valami nagy eresztés. na ezt sikerült alulmúlni.
Sharks
A szerveren nem attól lesz stabil, jó kapcsolat, hogy x magos gép üzemelteti, hanem a szolgáltató miatt. Nyilván, hogy csodákat nem fogunk látni, a minõség nem olcsó mulatság és a SWAT ma nem az a játék, ahol feltétlen érdemes fenntartani egy szervert az adott clan-nak. Ha már így az UPH-t említetted, kitérnék arra (mert ennek az egyik okát pont tudom), hogy pont azért nincs már az a régi jó szeró, mert tartós idõn keresztül nem ment fel rá senki, mikor ott volt (inkább oda mentek, ahol nem is volt annyira jó a ping) és õk sem hülyék, hogy azért fizessenek, hogy üresen álljon ott.
Mellesleg (ezt általánosan mondom) a mai játékosok általában eléggé tévhitben élnek. Felmennek egy szerverre és úgy csinálnak, mintha õk sz-ták volna a spanyol viaszt, pedig lényegében semmilyen joguk nincs ott. Lényegében azért nincs most normális szerver, mert nem tudták megbecsülni, mikor volt! Ilyen egyszerû a képlet... majd most megtanulják értékelni, ha kapnak valamit (remélhetõleg).

igen, majd jelezzük, ha lesz.
egyébként, minden szemétség nélkül, az uph-nak nem telik egy alap duplamagos gépre? tényleg az a baj, hogy sokan nem veszik meg, igen. az a helyzet, hogy elsõként kevesen mennek föl bárhová is. nagy érdem, hogy vannak a gagyi szervereken, ha máshol senki nem kezdi el a játékot. <#wow3>
Sharks
<#eplus2><#zavart1>

Helló Újra !

Régóta nem játszotam már mióta az exites szerver felbomlott.
Azt szeretném megkérdezni hogy 1.1-be van e már normális magyar szerver?

Elöre is Köszöntem : D
Sharks
Szerintem van összefüggés a között, hogy ilyen a játék minõsége és hogy olyan "játékosok" vannak a server-eken, akik az új szót ujj-nak írják, meg nem vesznek meg még egy 1000 Ft-os minõségi játékot sem (aki komolyan akar játszani, az megveszi még kicsit drágábban is akár, az ilyenek meg csak bohóckodni jönnek fel), ráadásul el sem tudják indítani... ha meg sikerül, akkor hátráltatják a csapattársaikat, aztán megsértõdnek, ha ezt valaki szóvá teszi nekik és esetleg elkezdik szándékosan is bomlasztani a csapatot... stb. Egyébként valóban nem csak emiatt tart itt a swat, de ez is közrejátszik benne. Ja, és nem kötelezõ egybõl kiforgatni, ha valaki ír valamit. Olyan félkomoly megjegyzésnek szántam ezt (de, ahogy én látom a fentiek alapján van összefüggés).

Az FH-s problémádra meg csak azt tudom javasolni, hogy ne játsz ott, ha nem tetszik. Van még sok más server.

AlexCross

Igen létezik hogy látod és nem neked csináltuk ujra😊

Sokat vitatkoztunk rajtatok és nem látjuk értelmét annak hogy kizárjuk az nem nagy bünti neked😊

De viszont az ip fel irjuk annak aki nem akar normálisan játszani és web admin bol folyamatosan kivágunk😊

Az aki nem tud normálisan játszani arra nem vagyunk kiváncsiak
Amugy látalak fent a szeron kedves magyar barátom.

De még mindig miért azt hisztek és még te vagy az isten mikor nem te fizeted a szerot "de szerintem ez majd kinövöd"
Ha valammit meg veszek azzal játszok akivel én akarok és nem biztos hogy rád vagyok kiváncsi.
Mert én vagyok az a bunko aki pénzt és idö szán arra hogy te játszál ha ezt nem birod fel fogni akkor nem én vagyok a bunko😊

És meg egy gondolot ha ez nem tetszik akkor nem gyere hozzánk és bérlej magadnak egy szerot.

|FH|Ronin
A magyarországi swat nem azért tart ott, ahol tart, mert a többség nem eredeti játékkal játszik. Nem is értem, hogy mire gondoltál, nincs összefüggés a két dolog között.

Egyébkén az FH -s idiótáknak újra van szervere. Lehet menni banért.
Terensz
Amúgy kecysokba kerül a játék. Én 1000 HUF-ért vettem karácsony körül (kiegészítõvel együtt), ma is annyi mindenhol.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sharks
Lol... talán vedd meg a barátoddal együtt... Nem csoda, hogy itt tart a magyarországi swat... (egyébként megy a multi része is törttel, de inkább ne próbálkozz).

Matthew Baker
felraktad már a patch-et? nekem ment törttel a multi

Új logó by: berczely (Y)

Helo ujj vagyok SWAT ot kölcsönkértem a barátomtol de neten nem tok játszani azért mert nem eredeti?És ha igen akkor netudom valahogy megoldani?
Hali!
Azért van annyi kérdõjel mert felnyomták az agyam ezzel a fegyverrel témával. Köszi a válaszokat egyébként😄
azért, mert ott az adminok idióták.
"laggol tõle a szerver" <- na ez a legnagyobb baromság. falakon nem, bizonyos tárgyakon, autókon megy át, és ez aránytalanul viszonyul ahhoz, hogy a géppuskák nem. a készítõk gondolom ezzel kezdték, aztán megfáradtak munka közben, és a többi fegyvert egyszerûen nem csinálták meg normálisan.