S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És egy kérdõjellel is megértjük a kérdésedet, sõt, még kulturáltabb emberként állítanád be magad, na meg a mondat is szebb lenne, de te tudod.
Mert sok helyen azt mondják, hogy bug-os(átlõ a falon), és valahol még laggol is a szerver tõle. De majd jön Alex, és elmondja a véleményét<#vigyor>
Hali
Miért nem lehet használni a 45smg fegyvert némelyik serveren???????????????????????????????????????????????????????????????
Sharks
Köszönjük az összegzést! Hiányoznak a jó szerverek? Bárki összehozhat manapság egy csapatot és csinálhat szervert. A kérdés az, h mennyire lenne kihasználva? Eddigi tapasztalat alapján, ha van 4-5 jó minõségû szerver, abból 2-õn van maximum folyamatos mozgás. A többi kihasználatlanul áll és ezért nem érdemes senkinek sem fizetnie. A mai magyar swat4 társadalommal nem itt kezdõdnek a gondok, h nincs hol játszaniuk az embereknek... (bár ez lenne a legnagyobb probléma, ezt könnyû megoldani).

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Tisztelt hölgyeim és uraim! A mai jeles napon engedtessék meg nekem, hogy egy kis összegzést mondjak a magyar swat 4 közösségrõl. Nem is szaporítom a szót, a magyar swat 4 halott. Tanúi lehettünk sokan haldoklásának, tündöklésére - vagy mondjuk úgy kiteljesedésére - én magam nem emlékszem, ha volt egyáltalán ilyen. Versenyek, kupák, kihívások? Hol vannak ezek már? Jaa?! Hogy ezekhez kellenének komolyan vehetõ csapatok, de azok is sorra eltûntek a képbõl? Akik a régiekbõl még megvannak, azok is inkább csak elszigetelt baráti társaságokként léteznek tovább. Az UPH, volt az egyedüli, ami még a közelmúltig valamilyen szinten még megvolt, de nemrégiben feladták dedikált szerverüket (vajon miért?), és átváltottak egy olyan minõségû otthoni szerverre, aminél még egy két hétvégére alakuló klán is jobbat hoz össze. Ennyire telik a magyarországi swat zászlóvivõitõl? LOL, ezt én sem tudom másképp kommentálni. A többi klán meg... leginkább önmaguk groteszk paródiái.

A korábban említett klánok egyébként innen bérelnek szervert, több kevesebb sikerrel. Ennyiért egyébként ilyen jár, nem vitás. Ennél még a www.swat4.hu domaint bitorló Totalgaming is jobbat ad.
a calibra tényleg otthoni szerverrel kezdte - az nem t-home volt -, viszont most hostingból megy. a kérdés, hogy milyen módon.
mycso
A calibra klánnak tudomásom szerint otthonról futtatott szervere van (talán T-Home ha jól emlékszem). A hyper-ét nem tudom...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Azt tudja valaki, hogy a két új nyomi klán, nevezetesen a hyper(free) és calibra honnan bérli - az egyébként kritikán aluli minõségû - szerverét?
mycso
Kedves Klájd, ha már te ennyire nagyszerû játékos vagy ( no meg nagyon kemény is ), akkor miért bújsz álnév mögé???
És miért csak úgy tudod az észt osztani???

Azt, hogy egy 4 vs 2-es publik játékon úgy hogy te vagy a nagyobb létszámú csapatban és sprével kempeled a spawnt...hát mindennek mondható, de profizmusnak nem...na de mind1 is, aki saját nevét nem vállalja annak minek is irogatok itt.

mycso
No, meglestem nálam win7 x64 alatt elindul, csak elcseszi a bekalibrált szín profilom --> kivilágosodik, meg fakó lesz a kép...

Bár ez nem gold, hanem a sima swat4. A TSS editora is fut (ez is a fent említett kis problémával, bár ez lehet nem a swat, hanem a monitor kalibráló hibája).

VGA ATI4850, driver: 9.12

Talán a win7 lehet a gond, nekem legutóbb xp-n elindult, azóta nem is próbáltam win7-en.
Ikarus
Nem az vagyok akire gondolsz.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Sharks
Vissza akarsz térni? Te az az Ikarus vagy egyáltalán, akivel még TACS-ban gameltünk vagy félrenéztem?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Ikarus
Sziasztok.

Mi lehet az oka, hogy ha el akarom indítani az editort, akkor egy hibaüzenet fogad: no video card.

A játék és a kiegészítõ is fut rendesen.

(swat4 magyar Gold edition, win 7, gforce8600gt)

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

mycso
Megoldódott...

mycso
Hali, 1.1 {BFC} klán színei alatt játszó CSHUN nicknevû játékost ismeri valaki??? (valamiféle elérhetõsége kellene, fontos lenne)

dragon11
Csatlakozom..😊

B.Ú.É.K.

Boldog Új Évet Kívánok, meg mindent mindenkinek <#alien>
TwTNo1
Hali Gali Mindenki!

Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊

Kõmíves Tibor

Terensz
De egy helyen lakunk. Így a router elvileg DMZ-ként kezeli a lant.
Nagyon köszi az eddigieket is, holnap este jobban szemügyre veszem. Kihagyhattam valamit, mert ez a lan/internet dolog nem rémlik, hogy volt.
Addig is: jó éjt, meg sikeres túlélést, ha te is dolgozol :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

mycso
Gondolom nem egy helyen laktok, tehát egyikõtök létrehoz egy "szervert".
Játékba belépsz - host game - itt értelemszerûen beállít, pl: le jelszavazod, hogy más véletlenül se lépjen be, beállítod, hogy net-en hozza létre ne lan-on, stb., akár bepipálhatod, hogy dedikáltként hozza létre (ennek nagyjából a lényege, ha kilépsz akkor is fut a szerver).

Majd vagy a szerverkeresõben, vagy név/ip alapján megkeres az ismerõsöd és csatlakozik.
Ha probléma van ezután is, akkor azt a tûzfaladban, ha van routered akkor annak a beállításaiban keresd.

Már az én problémám megoldot ammit Wini irt.
Terensz
Hali!
Valakinek esetleg még favban van?

Sógorommal akarunk lanon swat4-ezni coopban. Ugyanaz a verzió van fent, swat 4 gold - magyar, külön patchelve nincs. Mindkettõ eredeti (és nem ugyanaz). Hogyan tudnánk kivitelezni a lanos kapcsolatot? Ha kreálok, õ nem látja a játékomat, ha IP-re akar csatlakozni, akkor pedig fagy <#wow3><#wilting>

PLZ HEELP!!!44négy

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

janika1344
Valaki tudna egy jó linket adni rola?

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

mycso
Nálad ez a különbözõ színárnyalat mit takar???

Esetleg lila-zöld??? (ha lila-zöld színben villódzik esetleg hasonló színû négyzetes tárgyak jelennek meg random azt GPU hiba szokta elõidézni)

mycso
Milyen gépen fut ez??? Videókártya is érdekelne.

Több probléma miatt is lehet ilyen:
1, szoftveres: valamilyen driver hiba
2, hardveres: vga vram hiba

Illetve még éppen lenne egy 3. hiba is a játék hibája,ami szintén szoftveresnek tekinthetõ...a játék régebben (tehát régebbi driverekkel) sokszor csinált ehez hasonló hibákat, hogy bizonyos textúra részleteket/textúrákat elfelejtett megjeleníteni.

janika1344
Valaki tudna segiteni hogy a kép mért ien:

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

Sziasztok!

Egyik kedves swatos kollégámnak lenne egy problémája amivel nem szeretne itt fennakadást okozni ( "nem írok oda, a végén még kinevetnek 😄 " ), úgyhogy helyette kérdezném meg én tõletek. Hátha tud valaki valami segítséget nyújtani.

Szóval elindítja a játékot, és hallja, hogy fut, de a kép össze-vissza ugrál, különbözõ színárnyalatokban.

Ismerõs-e valakinek ilyesféle probléma, és ha igen, akkor tud-e rá megoldást?
Vagy szétverje a gépet a fejével a kedves kollega? 😄

Elõre is köszi!
egyébként, akinek criticalja van, az 1.0-val, 1.1-el, vagy mindkettõvel próbálkozik?
Jim Morrison
Eddig azért nem vettem észre, mert Chromot használok és az nem jeleniiti meg csak az IE.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

na ezért kell firefoxolni.
nálam azon nem látszik ez a randaság.
Jim Morrison
Milyen kurzor van már 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mycso
Min2-töknek: Eredeti a játék???

Ha nem, akkor más no-cd fájlal kellene próbálkozni esetleg, hátha az megoldja.

heló.én most telepítettem a SWAT -ot de amikor elindítanám ez a hibaüzenet jön be
Crash Time: 12/15/09 20:14:00

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2796 MHz with 1023MB RAM
Video: No Video

UserName: Gerg
ComputerName: GERGD544FC375B
Application location: D:\Sw_4_By_Toxic\Content\System\

SWAT Build Number: 31973

ReadFile failed: Count=0 BufferCount=-18818898 Error=Érvénytelen hozzáférés memóriahelyhez.

History: FCompactIndex<< <- ULinkerLoad<<FName <(LinkerLoad Transient.LinkerLoad21 26546907))> <- FObjectImport<< <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.SwatGameEngine NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

azt olvastam hogy a SWAT4.ini fájlt kell törölni,én töröltem ,de amikor elindítom megint ez a hibaüzenet jön be és az ini fájl visszajön 😞
mit csináljak neki?elõre is köszi
Persze,még kimondottan van olyan programom is ami utánanéz,h hagyott-e fent valamit. Ráadásul már windows is lett újrarakva minden driver frissítve és utána swat4 telepítés. Ekkor egyszer elindult,de utána nem indult. (mindig nem szeretném újrarakni a windowst :S )

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

mikor a játékot újrainstallálod, elõtte teljes egészében letörlöd?
Sajnos továbbra is semmi :S Illetve annyi volt,h egyszer elindult, majd második alkalomra újra hiba. És ugyan ez.

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

mycso
Vga driver újrarakás, directx újrarakás, majd játék újrarakás, aztán elvileg mennie kell.

Már Az is meg volt,de semmi változás. 😞

"Please delete your Swat4.ini file if this error prevents you from starting the game."
SWAT 4\Content\System\Swat4.ini <- ezt töröld ki.
Sziasztok!

Kérdés a következõ, hogy tud-e valaki valami okosat mondani erre a hibára:

No Label

Crash Time: 12/11/09 21:48:08

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2207 MHz with 2039MB RAM
Video: ATI Radeon HD 3600 Series (708)

UserName: Napol
ComputerName: NAPOLPC
Application location: D:\Játékok\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 34688

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your Swat4.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- HandleBigChange <- UD3DRenderDevice::Lock <- UViewport::Lock <- UWindowsViewport::Lock <- PrecacheRenderData <- Precaching <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'> <- MainLoop

Láttam, hogy volt már írva ez a hiba,akkor azt a választ kapta 2 éve a delikvens,h indítgassa... No hát nem mûködik. Minden driver frissítva és még sem megy. Lejebb az aláírásban látjátok a configomat. Jah még annyi, hogy Win7 Home premium 32 bit. (másnak is ez van fent és megy dökéletesen).

Maak
sziasztok, a canadian forces modhoz van valakinek elo linkje? keresem de sehonnan nem tudom leszedni 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Matthew Baker
1.1-ben néha chat-ben csak ezt lehet látni: Cheater! You are cheater! Camper és még sorolhatnám 😊

Új logó by: berczely (Y)

1.0 poénos tud lenni, viszont sosem tudhatod, hogy éppenséggel csal-e a másik, vagy sem.
a legtöbben úgy vagyunk vele, hogy ott játszunk, ahol éppen van játék.
Matthew Baker
amúgy szerintetek melyikkel jobb játszani 1.0-val vagy 1.1-el?

Megy.
Matthew Baker
emberek honosítással megy a játék multiban?

mycso
Köszi, de közben meglett. <#worship>

szólhatok Joci_Bettinek, hogy keresed, erre más módot nem nagyon tudok.
mycso
Az exites emberkéket a szerverükön kívül hol lehet elérni???