6531
-
Anonymus20 #6291 A bannerban ott van egy kis menü, ahol írja hogy patch 1.1 UK, görgesd lejjebb és a harmadik a honosítás. -
Anonymus20 #6290 Azért gondoltam, mert elég sok mindent tudsz a swatról.
Én meg abban a tudatban éltem hogy mindenki tudja már hogy én vagyok az Mindegy banlevételt kérni pofátlanság amúgy is, ezért sem kértem -
AlexCross #6289 hülyeség. körönként van, átállítani nem tudok róla, hogy lehetne.
egyébként nem tudtam róla, hogy az te vagy, nem is nagyon érdekel. magyar ip nem marad a banlistán tartósan.
-
DonPetrucio #6288 Valaki meg tudná adni a magyarítást? -
Anonymus20 #6287 Hááááááááááát, kicsit szégyelltem magam, mert pont én beszéltem itt a dolgokról erre meg én is odakerülök Nagy lendületben voltam, és romboltam mint a terminátor, kicsit megtévesztettek a ruhák De elvileg az 5 tk-t a banért egy körben kéne megcsinálni, de nálad mintha úgy elnne beállítva, hogy egy pályán 5 tk után ban, mert azt hiszem pont a második menet eleje felé estem ki. Jól láttam, vagy hülyeség? -
AlexCross #6286 AteszHun is banlistára került :( -
Anonymus20 #6285 Oké, csak szóltam, hogy tudd ilyen is van. -
AlexCross #6284 sajnos nem tudok ott lenni mindig.
egyébként ennél a calibránál nincs csicskább banda. -
Anonymus20 #6283 Teamkillek egyfolytában, na meg a taser, pepper. Kb. ez a legszarabb ami csak lehet, ha a sajátod ellened fordul. -
AlexCross #6282 egész pontosan miben nyilvánul meg a kegyetlen káosz? -
Anonymus20 #6281 AC, gondolom a REDUX-os szerver a tiéd, és csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy kegyetlen a káosz rajta. Ha nem a tiéd, akkor is, de biztos a tiéd -
#6280 Rajta van a kiegészítő lemezén... -
simonl #6279 Sziasztok,
Magyar nyelvű eredeti Gold verzióm van.
Ehhez tudnátok egy linket 1.1 patchez
Köszönöm -
Anonymus20 #6278 Üdv, a Dynamicloadout.ini fájlban kell kicserélned pár értéket a [DefaultVIPLoadOut] résznél. Amit ki kell cserélned azok a felszerelések nevei(attól függ miket szeretnél), ezeket megtalálod a swatequipment.ini fájlban. -
Stief #6277 Srácok multiba hogy kell más fegyvert adni a vipnek? Tehát mondjuk egy sörétest vagy más fegyvert! köszi a segítséget előre is! -
Anonymus20 #6276 Esetleg hiba lehet, hogy a lan szerverek között van, ezt ha jól emlékszem a swatguistate.ini fájlban írhatod át. Jegyzettömbben megnyitod, ctrl+f-el előhozod a keresőt, beírod hogy "lan" idézőjelek nélkül, azt hiszem egy találat van csak, azt írod át. Vagy true vagy false, az ellenkezőjét írd be mint ami alapból van ott. Ha már beállítottad, akkor ez mind1.
Lehet még azzal bajod, hogy routered van. Ilyenkor port forwaldoni kéne, ami kicsit macerás.
Lehet baj a szolgáltatódnál. Szimplán annyi, hogy a szolgáltató miatt nem megy a szerverkészítés(datanet-nél régebb nálam is ez volt).
Elsőre ezek jutottak az eszembe. -
atosz19 #6275 Bocs nem figyeltem a legelső hozzászólásod a client v13 meg van már csak az a probléma hogy nem látszik az elkészült szerver -
atosz19 #6274 És honnan tudom letölteni ezt a clientv13-t linket esetleg tudnál adni?? A szerver neve álltalában swat4 hungary, de tegnap próbált barátom feljönni rá és nem telálta sehol a szervert mi lehet gond?? -
Anonymus20 #6273 Szükséged lesz a client v13-ra is, különben pötyögheted be a dolgokat a consolba, pl ha vkit ki akarnál rúgni, be kéne írnod hogy "kick ac kick név", és mindennél mást. Ezért kell a client mód, mert ezzel csak 2-3 gombnyomás a dolog.
Mi az alkalmi szerver neve? -
atosz19 #6272 Hát csak amikor bevankapcsolva a gép csak akkor! szóval alkalmi 1.0 az admin mód az v22! csak annyi kéne hogy hogyan működik az egész dolog -
Anonymus20 #6271 Ja és nem mind1 hogy sima alapjáték, vagy TSS-en megy a dolog. Ha 1.0-án megy, és megmondanátok a nevét meg hogy milyen módba megy, még föl is néznék rá, vagy ez csak egy kis alkalmi szerver? -
Anonymus20 #6270 Kéremszépen ez úgy fod menni, ha beírod a (gondolom) megadott admin jelszót a helyére. A munkátokat meg megkönnyíti a client mód, ami az admin panelt takarja röviden. Ezt vagy a gezmods oldaláról tölthetitek le, vagy ha nagyon bele akartok menni az adminos dologba, akkor körülnézhettek a markmods háza táján is. Remélem angoltudás megvan. Ha nincsenek meg a weboldalak akkor: google --> gezmods vagy a másik: markmods.com ha jól tévedek. -
atosz19 #6269 Sziasztok!
Abban szeretetném a segítségeteket kérni hogy most készítettünk egy szervert barátaimmal és nem tudjuk hogyan kel adminkodni!! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon meg kösszönnénk :) -
AlexCross #6268 és igen, a mostani szerverem is megérte, hogy betámadják. állna bele a rohadás abba, aki ezzel szórakozik. -
#6267 Nem is azért írtam, hogy az lett volna az etalon szervergép, csak példának írtam, hogy még azon a rendszeren/neten is ment probléma mentesen xy főig. (külföldiek ott is bekavartak). Igazából ezt egy hobbi szinten futtatott házi szerverre írtam példának (bár sok esetbe egy ilyen jobb is lehet a bérelhetőektől...)
Diginél ha 12 főig magyaroknál jól fut, akkor minden rendben van...mert ugye ez csak egy mezei lakossági netszolgáltatás.
-
AlexCross #6266 Mindenkinek más az ingerküszöbe. a tény azonban az, hogy ha valaki normális, komolyan vehető szervert akar, ahhoz igen is kell egy jó, szervernek való gép.
Mhz-ekkel, gigabájtokkal lehet dobálózni, de ne felejtsük el, hogy nem csak ezek vannak itt játékban. szerver operációs rendszernek szerver alaplap a párja. amit asztali gépbe gyártanak akkor sem high-end, ha jó a marketingje.
emlékezz vissza, mikor az uph-nak és a helixnek ugyan azon az ip-n volt a szervere. vajon miért volt az uph-n átlag 20-25-el alacsonyabb a ping?
egyébként nem vagyok seggre esve a digis lanos neten futó szerveremtől. 12-13 játékosnál még normális pingje van a magyaroknak, külföldieknek nem igazán jó sose. valahol 13 játékosnál kezdődik az, hogy 20-25-30-al megnő a magyarok pingje is. anno valami "Odie"-féle szerveren is hasonló volt a helyzet, továbbá a minap is láttam digis neten egy csöcskov szervert, nagyjából ott is így állt a dolog. ötletem sincs, hogy ez miért van így, de így van.
-
#6265 Huhhhhh...hát mivel eredeti, nem is fogsz crack mappát látni.
Ha a gyári lemezről nem tudod telepíteni, vagy telepítés után hibát hoz, akkor vagy az olvasód rossz, vagy a lemez hibás ebben az esetben vidd vissza. -
heraken #6264 seholse találtam crack mappát -
AlexCross #6263 a hot swat mods mióta nincsen? -
Joint08 #6262 crack-elted? -
heraken #6261 adathiba* -
heraken #6260 összetevő: swat 4 . fájlcsoport: buildfiles . fájl: E:\data3.cab . hiba: adathiva (CRC) -
heraken #6259 data3.cab file hibás, ezt írja miután feltelepíti -
heraken #6258 ok kösz -
#6257 Akkor felhívod a boltot, ahol vetted/ elmondod a problémádat/ mondanak rá megoldást vagy kicserélik! -
heraken #6256 megvettem -
#6255 Esetleg vedd meg 990 Ft -
heraken #6254 licencszerődést elkell fogadni aztán sorozatszám kell.sorozatszámot neten néztem több is van, utána úgy csinálja hogy felteszi, automatikus inditást ir ki,aztán hogy hibás a játék, és vmi startup.ini file kell hozzá. -
Anonymus20 #6253 Hát kérlek úgy lehet, hogy megnyomod mindig a next gombot. Nem tudom, hogy a sorozatszám után, vagy előtt kell elfogadni a licencszerződést, de el kell fogadni azt is. -
heraken #6252 special weapons and tactics
lllllll llll lll llll llllll llllllll
lllllllll lll lll lll llllllll llllllll
llll llll llllllllll llllllll llll
llll llllllll lll lll llll
llllll llllllll llllllll llll
lllll lll lll llllllll llll
llll lllll lll lll lll lll lll lll lll llll lll
lllllllll lll lll lll lll
llllll